Konwenty dawno minione - PYRKON 2007 czyli Poznań zaprasza 23-25 marca
joe_cool - 25 Marca 2007, 23:35
Lu napisał/a | Ja również miałam problemy z podjęciem decyzji, ale ostatecznie wybrałam jedynie słuszną drogę. Droga tym razem ma smak porzeczkowy - łudzę się zę uzupełniam wypłukane witaminy |
ja niestety zasnęłam z nosem na klawiarurze, a teraz tak jakoś nie chce mi się samej (chociaż piwo z lodówki woła i kusi)...
PYRKON to był mój pierwszy konwent i podobało mi się tak bardzo, że chętnie wybiorę się na kolejny.
Czarny - 26 Marca 2007, 06:36
Tak właściwie, to żadnych pozdrowień z Pyrkonu nie przekazywałem na forum przez Adashiego , ale skoro już mnie w to wrobił , to niech Wam będzie
mawete - 26 Marca 2007, 08:23
joe_cool napisał/a | słuchajcie, wróciłam. trochę nie mogę siępozbierać, bo jestem od piątku wieczorem napruta non stop i nie mogę się zdecydować, czy pić dalej, czy też trzeźwieć.
wkrótce zdjęcia i w ogóle. |
Pobalowaliście?
Nexus napisał/a | Może wrzucę potem jakieś zdjęcia. Tylko i wyłącznie grzeczne |
Dawaj wszystkie nie mów, że sie boisz...
Anonymous - 26 Marca 2007, 09:21
Autoryzacja sucks! Dawaj wszystkie!
joe_cool - 26 Marca 2007, 10:26
mawete napisał/a | Pobalowaliście? |
no ba!!!!
Anonymous - 26 Marca 2007, 10:50
joe_cool,może klinika?
Adashi - 26 Marca 2007, 10:52
Czarny, tak hurtem poszło a Ty grymasisz, wiesz co!?
Nexus czekamy na fotki
Anonymous - 26 Marca 2007, 11:07
Adashi, a może klinika?
joe_cool - 26 Marca 2007, 11:09
krisu napisał/a | joe_cool,może klinika? |
krisu, nawet nie wiesz, jak bardzo by się przydał. zasypiam przy biurku...
widoczek stolika w niedzielę rano...
Adashi - 26 Marca 2007, 11:09
krisu, o czym Ty do mnie rozmawiasz?
Anonymous - 26 Marca 2007, 11:49
joe_cool, bardzo fajne zdjęcie. A gdzie imprezowicze? Pewnie pod stolikiem? Edit: przepijaliście Finlandię Metaxą czy odwrotnie?
Adashi, mój kolego abstynencie (bo jak ktoś nie wie co to klin, to musi nim być), w sumie o niczym.
hjeniu - 26 Marca 2007, 11:58
joe_cool to twoje śniadanie? Respect
Adashi - 26 Marca 2007, 12:06
Sorki krisu, ale Twój mazowiecki dialekt do mnie nie przemawia , piłem mniej, bo jak przystało na tutejszego, musiałem pilnować, żeby reszta nie pogubiła się we mgle , chociaż pogoda od soboty była piękna.
Anonymous - 26 Marca 2007, 12:08
hjeniu, to lekarstwa są. Można bez recepty nabyć w każdej "aptece". Była baaardzo chora.
Last Viking - 26 Marca 2007, 13:18
Jak dagra wspomniała, organizatorzy postawili na panele dyskusyjne i rzeczywiście był to strzał w 10 (a nawet w jedenastkę) Z prawdziwą przyjemnością słuchało się rozważań, na tematy fantastyki, mitów, geopolityki, które nagle ewoluowały i dosięgały zupełnie innych obszarów, teorii i idei. Można było poznać zupełnie różne punkty widzenia rozmówców, podziwiać ich wiedzę, erudycję. Bardzo przyjemnie wspominam panele z udziałem: Twardocha, Przybyłka, Huberatha, Jęczmyka, Szydy, Parowskiego. Każdy z nich wnosił swój własny punkt widzenia (od „szkiełka i oka” poprzez filozofię, aż do emocji i psychologii). Jedyny zawód to dyskusja na temat Dukajowego „Krajobrazu”, byłem zniesmaczony...
Ze spotkań autorskich klasą samą w sobie jak zawsze był Grzędowicz, który podobnie jak to było w poprzednim roku, przerabiał pytania prowadzącego po swojemu i dzięki temu było to interesujące.
Bardzo mile wspominam spotkanie autorskie Szczepana Twardocha, który potwierdził że ma więcej opowiadań (a nawet na horyzoncie powieść) klimatem przypominającym „Rondo...” Autor nie tylko imponuje wiedzą, ale również osobowością.
Z paneli tematycznych warto wspomnieć „Mroki średniowiecza” w wykonaniu Jacka Komudy, który z zapałem opowiadał o brudach, ściekach, higienie oraz rabusiach tamtego okresu, ale nie omieszkał zahaczyć o swój ulubiony okres XVII wieku.
No i oczywiście wykład z dziedziny komunikacji damsko-męskiej Marcina Przybyłka, który poprowadził go z właściwym sobie dowcipem i pozytywną energią.
Ogólnie impreza udana, interesująca, dająca mi wiele pod różnymi względami.
I tylko szkoda tego panelu o „Krajobrazie”...
Bronsiu - 26 Marca 2007, 14:10
W imieniu organizatorów dziękuję wszystkim za dobre słowa.
Vikingu - mógłbyś przedstawić szczerze zarzuty dotyczące "Krajobrazu"? Pytam szczerze dla zdobycia wiedzy, nie żeby się z Tobą kłócić. Możesz też śmiało atakować, jeśli masz za co, prowadzącego panel (czyli mnie).
Last Viking - 26 Marca 2007, 17:18
odpowiedź na privie
Gwynhwar - 26 Marca 2007, 18:21
Och! Ach! I już po wszystkim Ja chcę znów na PYRKON! Mimo moich agitacji, jedyną osobą która mnie aktywnie odnalazła był Adashi na dodatek nie w szatni! No ale za jego powodem zostałam doprowadzona do reszty miluśińskich Nie wiem jak wy, ale ja bawiłam się przednio! Mam zdjęcie z Ćwiekiem! Muahahahaha!
Ach i właśnie! Jestem pierwszą gruppie Adashiego I mam jego autograf ;P
No i jeszcze troszko fot ^^
Fotki Pyrkon!!!
Adashi - 26 Marca 2007, 23:17
Gwynhwar napisał/a | Ach i właśnie! Jestem pierwsza gruppie Adashiego I mam jego autograf ;P |
Żyć, nie umierać, normalnie
Gwynhwar napisał/a | No i jeszcze troszko fot ^^ |
Się bawili koleżanki i koledzy w tej szatni, szataniści tzn. szatniarze jedni Fajne foty Gwyn
gorat - 27 Marca 2007, 08:39
http://s129.photobucket.c...rrent=Yummy.jpg
Kto to Ci zrobił?
Gwynhwar - 27 Marca 2007, 08:50
Gorat, to nie ja o.o To moja kumpela xD Foty są w jej albumie ^^ A to poprostu mała dawka jej możliwości ;P Otaczam się ciekawymi ludzmi ^^
gorat - 27 Marca 2007, 08:51
Zdjęcia w ogóle takie nieopisane. Pewnie nie tylko ja się palnąłem, próbując dojść, kto jest kim
Gwynhwar - 27 Marca 2007, 08:53
Plasiam, ale jak już mówiłam, nie są moje o.o Poza tym, ja tu kiedyś swoją fotę miałam w avku... sądziłam że się połapiecie ;P
gorat - 27 Marca 2007, 09:11
No dobra, Ciebie rozpoznamy, a resztę?
mawete - 27 Marca 2007, 09:16
Cytat | Photobucket Site Maintenance
logo
Images and videos will continue to serve during this short maintenance. |
...
hrabek - 27 Marca 2007, 09:17
Tez tak mam. Ale rano dzialalo. Pewnie jakis backup robia, czy cos.
Gwynhwar - 27 Marca 2007, 09:38
Reszta to moja prywatna Patologia
joe_cool - 27 Marca 2007, 11:45
tu parę zdjęć - wprawdzie bez podpisów, ale podpisy się pojawią, jak będę miała więcej czasu.
http://pg.photos.yahoo.co...f85fre2&.src=ph
Adashi - 27 Marca 2007, 13:33
Czadowe foty joe_cool, nawet załapałem się dwa razy w kadr
hrabek - 27 Marca 2007, 13:36
Jeszcze jakbys napisal w ktory, to by mi (i pewnie wielu innym takze) dalo moze jakies rozeznanie
|
|
|