Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 10:44
a ja nie wiem czemu was to wkurza
jakby nikt nie kupował to by nie sprzedawali
jaki lud takie ceremonie
| dalambert napisał/a | A jeżeli jak wielu na tym Forum wszystko co złe z KK łączy i tyż byś chciała z tej okazji przejachać sie po rózancach i krzyżach, to coż ...
trudno . | oj, dalambert, stary a... taki niepoważny, przeciez całe KK na sprzedawaniu świecidełek stoi, od clou programu poczynając na peryferiach kończąc
Umarł gościu 2000 lat temu a KK spredaje to do dziś, przy tym cyrk wokół MJ to maly pikuś
oj stary a ...
dalambert - 8 Lipca 2009, 10:45
baranek, toutes proportions garde's -jakbyś przypadkiem tego co się w Polsce i świecie od 1978 roku wydarzyło nie zauważył- oczywiście wolno Ci sądzić, ze wszystko to było dziełem Jego Światłości Adama M. i jego koleżkow ,ale chyba nie jest to przawdziwa wykladnia.
baranek - 8 Lipca 2009, 10:47
ale to o polityce mówimy, czy o biznesie? ja wymiękłem jak zobaczyłem bombki choinkowe w kształcie JP II. taki sam wzór jak na bałwanki, tylko inaczej pomalowany.
Martva - 8 Lipca 2009, 10:50
| dalambert napisał/a | | Jego Światłości Adama M. |
Małysza?
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 10:51
ciekawe czy papier toaletowy z wizerunkiem JP II tez by się sprzedawał?
Kruk Siwy - 8 Lipca 2009, 10:52
Rolkami.
hardgirl123 - 8 Lipca 2009, 10:53
http://wiadomosci.wp.pl/k...ml?ticaid=1858b
przegięcie :<
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 10:55
dla mnie bomba
dalambert - 8 Lipca 2009, 11:00
tak tego co po wybiórczej skacze
I tak z problemu chamskiego wykorzystywania Śmierci i Pogrzebu Maikela J. zeszliśmy tradycyjnie na tym Forumku do przysrywania KK i JPII brawo jesteście nieazawodni w swym misjonarskim zapale szerzenia postepu wszelakiego i odmózgowienia totalnego - bawcie się dobrze dalej
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 11:08
e tam przysrywaniu, jak coś się robi to wypada się przyznać że się robi
baranek - 8 Lipca 2009, 11:12
dalambert, ty się nie denerwuj, ty nadstaw drugi policzek.
dalambert - 8 Lipca 2009, 11:12
Fidel-F2, jakoś nie zauważyłem by mordowani księża i palone kościoły Cię specjalnie ruszały, a to się dzieje teraz- patrz Indie, Ameryka łacińska, choćby Polscy Franciszkanie.
Ale żeby podesrać jakąś głupotę o "czarnych" to się zawsze kupa arogantów znajdzie
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 11:13
| dalambert napisał/a | | akos nie zauważyłem by mordowani księża i palone kościoły Cię specjalnie ruszały, | może to po prostu taka janosikowa redystrybucja
dalambert - 8 Lipca 2009, 11:24
| Fidel-F2 napisał/a | | może to po prostu taka janosikowa redystrybucja |
Kapitalnie powiedziane,ta lekkość sądu i głębia postępowej frazy - cudo
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 11:25
supozycja jeno
sam widzisz, dalambert, o jakim *beep* by nie gadać to zawsze sie okazuje że KK już w czymś taki umoczył
Martva - 8 Lipca 2009, 11:26
| dalambert napisał/a | | zeszliśmy tradycyjnie na tym Forumku do przysrywania KK i JPII |
Ale jakiego przysrywania? Ja tylko zauważyłam pewne podobieństwo. Na śmierci znanych osób się zarabia, chamsko się wykorzystuje, jak sam zauważyłeś. Złego słowa o JPII nie powiedziałam. Co to niby ma wspólnego z szerzeniem postępu etc?
Wybitnie wkurzająca nadinterpretacja, dalambercie
dalambert - 8 Lipca 2009, 11:28
| Fidel-F2 napisał/a | | supozycja jeno |
ale jakze postępowa i ile nowego wnosząca do praworządnosci i stosunków międzyludzkich, ech Lenin się kłania, a Bronstein tańczy
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 11:29
dalambert, nie wiem czy edycję spostrzegłeś
baranek - 8 Lipca 2009, 11:30
| dalambert napisał/a | Fidel-F2, jakoś nie zauważyłem by mordowani księża i palone kościoły Cię specjalnie ruszały, a to się dzieje teraz- patrz Indie, Ameryka łacińska, choćby Polscy Franciszkanie.
Ale żeby podesrać jakąś głupotę o czarnych to się zawsze kupa arogantów znajdzie |
Bredzisz, dalambercie, bredzisz. oburzałeś się na hieny żerujące na zwłokach Majkela. na posty o tym, że tak samo żerują na zwłokach papieża Polaka, wyjeżdżasz z paleniem kościołów. nie rozumiem, przeszkadzają ci breloczki z Dżeksonem, ale akceptujesz te z papieżem. klasyczna chrześcijańska dwulicowość.
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 11:32
| baranek napisał/a | | klasyczna chrześcijańska dwulicowość | dalambert, jest na wskroś chrześcijański, tylko policzka nie chce nadstawiać
Ziuta - 8 Lipca 2009, 11:34
Pax ludzie!
| baranek napisał/a | | klasyczna chrześcijańska dwulicowość. |
Pojęcie podobne do fetor iudaica
baranek - 8 Lipca 2009, 11:34
paplanie, paplanie, paplanie...
ja mam dość, bo takie gadki do niczego nie prowadzą.
idę się obrzezać, bo chyba powinienem.
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 11:37
luzik, przeca to przyjacielskie przekomarzania jeno
baranek - 8 Lipca 2009, 11:40
luzik, luzik, tylko się tematem działu zasugerowałem
Lynx - 8 Lipca 2009, 11:42
dalambert, nie rozumiem Twojego zacietrzewienia. Sam poruszyłeś temat.
Nota bene Twoje zachowanie przypomina mi radykalizm derwisza.
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 11:45
Lynx, zacietrzewienie to dalambertowy obowiązek z urzędu, taka funkcja
dalambert - 8 Lipca 2009, 12:17
Lynx, poruszylem temat wyjątkowo obrzydliwego zachowania hipokrytów wokól śmierci M.J. ale kochane bojówki ateistyczne nie omieszkaly skorzystac z okazji i zwekslować sprawy na KK i JPII, a ja tylko zauważyłem, ze JAK ZWYKLE
to primo,
a sekundo wyraziłem zdziwienie, ze tak czułe na wszelki ucisk i nisprawiedliwość serduszka nie zauważają mordowanych księży w Polsce i na świecie, palonych kosciłów i zabijanych chrześcjan .
i dowiedzialem się , ze powinienem drugi policzek nadstawić , otóż w na takie dictum odpowiem po staropolsku
A wała !!!
a z grzechów nie przed Wami się będę spowiadał
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 12:25
| dalambert napisał/a | | mordowanych księży w Polsce i na świecie, palonych kosciłów i zabijanych chrześcjan | dalambert, ale na serio, jaki to ma związek z cyrkiem wokół pogrzebu MJ i koscielną działalnością w tym samym duchu?
wyjechałes z pomysłem od czapy to i od czapy i odpowiedziałem
hrabek - 8 Lipca 2009, 12:58
Myślę, że dalsza dyskusja powinna się przenieść do innego wątku, np. luźnych rozmów.
Aczkolwiek gorąco zachęcam do jej zakończenia.
hardgirl123 - 8 Lipca 2009, 16:55
promotorka mnie wkurzyła :<
|
|
|