To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

dalambert - 17 Czerwca 2010, 20:53

shenra, jak ćwierćwiecze, to ćwierćwiecze :D / uroczystości jutro/ a gdzie FOTA :!: :?:
ketyow - 17 Czerwca 2010, 21:01

Ozzborn, wybacz, ale koncert przed AC/DC był jedynym Dżemu na jakim byłem i ogromnie mnie zawiedli, niestety słyszałem tutejsze kapele z podziemia, które bardziej Ryśkowo grały. Niektóre zespoły dla mnie z wokalistą giną na zawsze, gdyby Dio ktoś zastąpił też wątpię, że zostałbym poruszony, bo to jednak ten człowiek tworzył całość jako taką, swym wokalem i samym sobą, nawet ktoś kto śpiewa dobrze... No rozumiesz, to nie to i dla mnie jednak legenda legła, a to są tylko naśladowcy. W każdym razie, nie chciałem Cię urazić.
Ozzborn - 17 Czerwca 2010, 21:19

Widzisz jakbyś był na kilku koncertach to byś zauważył, że właśnie rewelacyjnie kontynuują to co rozpoczeli z Ryśkiem, a opinia, że zespół umarł wraz z pierwszym wokalistą, jest krzywdząca przede wszystkim dla muzyków, którzy tak prawdę mówiąc zrobili większą część tej muzyki niż Rysiek. I tym lepiej, że grają mniej ryśkowo... bo i po co? Dio to kiepski przykład - bo to solowy projekt, BS i Rainbow bez Dio poradził osobie całkiem nieźle mimo że oczywiście były to już nieco inne zespoły. Tak samo Dżem.

Przeprosiny przyjęte, ale jesteś pod obserwacją :wink:

shenra - 17 Czerwca 2010, 22:23

dalambert napisał/a
shenra, jak ćwierćwiecze, to ćwierćwiecze :D / uroczystości jutro/ a gdzie FOTA :!: :?:
Nie mam jak foty zrobić, przynajmniej na razie, ale wyglądają dokładnie jak rysunek Gwyn tylko są wypukłe :mrgreen:
Ozzborn - 18 Czerwca 2010, 17:14

Antropologia po ciężkim starciu zaliczona na 3,5. Egzamin był dziwny, bo niektóre rzeczy powiedziałem spoko, ale innymi panią załamałem, szczególnie nie wysnuciem odpowiedniego wniosku z zagadnienia, które sam sobnie wybrałem :roll: Także mieszanka radości i lekkiego zażenowania... ale co tam ważne, że do przodu :mrgreen: :mrgreen:
merula - 18 Czerwca 2010, 17:16

zaliczyłam część ustną sprawdzianu na koniec kursu z angielskiego.

wiem, że w porównaniu z dużą częścią użyszkodników mój poziom jest żałosny, ale co tam...

Witchma - 18 Czerwca 2010, 17:20

merula, :bravo :)
nureczka - 18 Czerwca 2010, 17:41

Idę do teatru. Wyłączam komórkę. Niewyjęte 4 godziny spokoju.
Ziuta - 18 Czerwca 2010, 17:43

Mam Internet w pokoju! Wreszcie! Koniec z pielgrzymowaniem, koniec z walką o dostęp. Hurra!
Arya - 18 Czerwca 2010, 17:59

Stypendium za wyniki w nauce. Co prawda tylko jednorazowe, ale i tak się cieszę. :D
Kai - 18 Czerwca 2010, 18:31

Ziuta napisał/a
Mam Internet w pokoju! Wreszcie! Koniec z pielgrzymowaniem, koniec z walką o dostęp. Hurra!

Ktoś to się zdjęciami kota odgrażał :)

Ziuta - 18 Czerwca 2010, 18:42

Będzie, będzie. Może nawet cztery nowe ogródkowe kićki dorzucę.
joe_cool - 18 Czerwca 2010, 18:58

Przyszła paczka z książkami zakupionymi w Nidzicy :D
Godzilla - 18 Czerwca 2010, 22:20

Dzisiejsze przedstawienie w szkole. Fajne było.
mBiko - 18 Czerwca 2010, 22:41

Został mi tydzień do urlopu.
Ellaine - 19 Czerwca 2010, 20:17

Za dwa tygodnie nie będzie mnie już w Katowicach. Nie będzie mnie przez (prawdopodobnie) ponad dwa miesiące.
Kai - 19 Czerwca 2010, 20:36

Młody zaczyna cieszyć się koncertowaniem i naprawdę lubią go i doceniają w kapeli.
Chal-Chenet - 19 Czerwca 2010, 20:50

A on tam wokaluje, gitaruje, ...?
mBiko - 19 Czerwca 2010, 22:07

Klawiszuje Chal, o ile dobrze pamiętam.
Kai - 19 Czerwca 2010, 22:37

Chal-Chenet, klawisz pro i pierwsza pomoc gitarowa, bo gitarki się dopiero uczy. No i harmonijka ustna, oczywiście.

Mam niestety tylko fotki i wrzuciłam je w blogu. Jeśli uda mi się wrzucić porządny filmik na YT to wrzucę.

Gwynhwar - 19 Czerwca 2010, 23:31

4.0 z gramatyki opisowej :)
Chal-Chenet - 19 Czerwca 2010, 23:33

Gratzz. ;)
Kai - 21 Czerwca 2010, 08:33

Gwynhwar, gratki!

Cieszy mnie autograf Tenkiana :D

robert70r. - 21 Czerwca 2010, 10:46

Gwynhwar, Gratulować!

Brak sąsiada piętro niżej - będzie spokój, nic się nie przypali, nie wyleci, nie walnie. :mrgreen: Ciekawe jak długo...

Ozzborn - 21 Czerwca 2010, 15:05

Gwyn gratz!

A ja 5- z historii :mrgreen: ... w ogóle niezłe jaja, bo akurat dziś telefon postanowił mi się zepsuć i budzik zamiast przeraźliwie pikać i wibrować, przez godzinę radośnie sobie migał :lol: więc obudziłem się godzinę za późno :P Po perypetiach z komunikacją dojechałem 20 min. po czasie i okazało się, że test jużsię skończył ;] Na szczęście pani pozwoliła mi napisać podczas gdy sama sprawdzała prace i jeszcze ocenę wstawiła od ręki :mrgreen:

Poza tym cieszy mnie, że przezwyciężyłem nieśmiałość i wykorzystałem okazję jaką w ramach rekompensaty za ranne spóźnienie podsunął mi los... i kto wie może to początek miłej znajomości :D

nureczka - 21 Czerwca 2010, 15:09

Ozzborn napisał/a
wykorzystałem okazję jaką w ramach rekompensaty za ranne spóźnienie podsunął mi los...

Mnie w ramach rekompensaty za zaspanie los co najwyżej dokłada mandat za przekroczenie prędkości. :(

Ozzborn - 21 Czerwca 2010, 15:16

nureczka, przykro mi to słyszeć... ja generalnie nie wierzę w szczęście i pecha... ale to nie zmienia faktu, że jestem (cyt. z mojego brata) "pieprzonym farciarzem" ;P:
Martva - 21 Czerwca 2010, 22:40

Ha, ruda zadzwoniła żeby mi powiedzieć że moje kolczyki wzbudzają w Italiańczykach niezależnie od płci i wieku dziki entuzjazm :mrgreen: Urosłam!
Agi - 21 Czerwca 2010, 22:42

Martva, i tym sposobem masz zapewniony eksport. :D
Martva - 21 Czerwca 2010, 22:47

Nooo, to jest za dużo powiedziane, ale myślimy nad tym ;)

Partner forum