Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 4 Marca 2009, 19:17
| Adanedhel napisał/a | | I nie pokażesz? |
Kto powiedział że nie? Te przyzwoite może pokażę
| Adanedhel napisał/a | | Rodziców trzeba było siłą wyciągnąć ze sklepu. |
Ale tylko mama klęła pod nosem, ojciec sobie oglądał farby, i karnisze, i wiertła, i piły tarczowe, i różne takie. Wcale mu się nie nudziło. Gdyby w takim sklepie chociaż ciuchy były, to luzik, ale ileż można oglądać małą półeczkę z nasionami?
Adanedhel - 4 Marca 2009, 19:22
| Martva napisał/a | Kto powiedział że nie? Te przyzwoite może pokażę |
Przecież wiesz, że wszystkich tu bardziej interesują te nieprzyzwoite
| Martva napisał/a | | Gdyby w takim sklepie chociaż ciuchy były, to luzik, ale ileż można oglądać małą półeczkę z nasionami? |
Byli rozsądni i wynieśli większą ilość, zanim przyszłaś. A jeśli mieli jakieś staniki na wierzchu to zakopali je głęboko
Martva - 4 Marca 2009, 19:26
| Adanedhel napisał/a | | Przecież wiesz, że wszystkich tu bardziej interesują te nieprzyzwoite |
Trudno, ich nawet otwierać nie będę, o wrzucaniu w sieć nie wspominając
| Adanedhel napisał/a | | A jeśli mieli jakieś staniki na wierzchu to zakopali je głęboko |
Staniki? W Leroy Merlin? Nie sądzę
Za to kupiłam sobie pudełko z przegródkami, chyba dwunaste już. A i tak będę mieć dziki bajzel i tak...
Adanedhel - 4 Marca 2009, 19:32
| Martva napisał/a | Trudno, ich nawet otwierać nie będę, o wrzucaniu w sieć nie wspominając |
Wyślij do mnie. Ja ocenię, które są nieprzyzwoite i wrzucę w sieć
| Martva napisał/a | | Staniki? W Leroy Merlin? |
No to mieli czym je zakopać
Kasiek - 5 Marca 2009, 08:55
| Martva napisał/a | | ojciec sobie oglądał farby, i karnisze, i wiertła, i piły tarczowe, i różne takie. Wcale mu się nie nudziło. Gdyby w takim sklepie chociaż ciuchy były, to luzik, ale ileż można oglądać małą półeczkę z nasionami? |
Nie zapomnę jak się raz z Marcinem do Obi wybraliśmy. Chyba cały dom umeblowaliśmy (ten, którego nie mamy jeszcze). Znaczy... umeblowaliśmy, jak umeblowaliśmy, ale wybraliśmy podłogi, które nam się podobały i drzwi i kabiny prysznicowe i kolory ścian i zasłony i..... i wcale nam się nie nudziło
Martva - 5 Marca 2009, 09:51
Ciepło, słońce, rannik kwitnie, jakieś owady wczoraj latały, a we mnie się budzi zakupowy szał... ^^
Mrrrr.
Kasiek - 5 Marca 2009, 10:12
Jak zobaczyłam stan konta to przestał się we mnie budzić. Oszczędzam.
Przyjedzie dziś moja siostra, to opróżnimy jej kartę
Martva - 5 Marca 2009, 10:16
Ja trochę gotowizny mam, wyjątkowo. Najwyżej nie pojadę na R-kon
Tylko kurde, zawsze jak mam takie parcie na ciuchy, to się kończy na koralikach Skoczę do hurtowni pasmanteryjnej i rozejrzę się w ich drobnicy, bo się przyda i może ją przerobię, a potem wymyślę jakiś sposób żeby się trzymać z dala od Kłębuszka
Martva - 5 Marca 2009, 15:14
Halny wieje, nie? Czuję to. Jestem tak zła, jak dawno nie byłam, chociaż patrząc na chłodno, to nic się nie dzieje.
Chyba że to zrzucę na PMS, ha.
corpse bride - 6 Marca 2009, 00:56
nie zrzucaj na pms-a. chyba założę takie lobby. be responsible for yourself. don't blame pms.
Kasiek - 6 Marca 2009, 07:32
Ja nie wiem co się dzieje, miało być w weekend +15 stopni, a tu coraz zimniej się robi.
W nd miała być ostatnia strzelanka w runach fabryki URSUSa w Lublinie, bo już budowa rusza, chłopaki się nastawili na przebierankową strzelankę, kupili sobie nawet, jako gangsterzy, plastikowe żółto-czarne łańcuchy i co? *beep*, bo w dresikach za zimno
Ja chcę wiosnę! Chodzę w czółenkach już żeby szybciej przyszła
Martva - 6 Marca 2009, 09:07
corpsiku, bardziej na halny zrzucałam
Dawno nie byłam chora, właściwie to chyba pierwszy raz w tym sezonie. Uszy mam zatkane, katar jak się patrzy i sugestię przyszłego bólu gardła. I trudno, idę szukać tej cholernej hurtowni dziś.
ihan - 6 Marca 2009, 10:48
corpse, proszę o zapisanie mnie na członka lobby. Pokochaj swojego PMSa.
Krasnola - 6 Marca 2009, 15:16
| Kasiek napisał/a | | Chodzę w czółenkach już żeby szybciej przyszła |
Ja w balerinkach i butach do flamenco zobaczysz, Kasiek, przywołamy tak wiosnę na pewno
Martva - 6 Marca 2009, 15:16
Z planu: hurtownia pasmanteryjna i bieg po lumpeksach zrobił się plan zakupy z ojcem w Tesco i hurtownia pasmanteryjna. Wybór koralików był żaden i chyba bym się wściekła gdybym przejechała pół miasta komunikacją miejską i kupiła to co kupiłam.
Za to mam czarno-różowe buty do biegania o ile mi bardzo odwali i zacznę biegać, bo właściwie to nie mam w czym
I w ogóle daję się wyciągnąć dziś wieczorem, chociaż samopoczucie mam fatalne, głównie z racji zatkanych uszu - nienawidzę mieć zatkanych uszu, no
Kasiek - 6 Marca 2009, 17:06
| Krasnola napisał/a | | Kasiek napisał/a | | Chodzę w czółenkach już żeby szybciej przyszła |
Ja w balerinkach i butach do flamenco zobaczysz, Kasiek, przywołamy tak wiosnę na pewno |
No, jak szłam do marcina to mi się obcas złamał. Zaraz jedziemy wziąć glany Zima mnie czy ja ją?
Krasnola - 6 Marca 2009, 17:59
| Kasiek napisał/a | | Zima mnie czy ja ją? |
Ty ją! Pomożemy Ci! Ja i moje buciki ;p
Martva - 6 Marca 2009, 18:02
Uważajcie dziewczyny, włożyłam wczoraj cieńsze rajstopy i wiosenną kurtkę, przewiało mnie chyba i jestem chora Nie przesadzajcie z tym wyletnianiem się...
Kasiek - 6 Marca 2009, 19:14
Mi zatoki poszły i teraz pociągająca jestem, ale już z każdym dniem lepiej.
Teraz mam nowy problem
Agencja Fotograficzna Terra działająca na KULu robi sesję fotograficzną z okazji dnia kobiet i mnie zaprosiła. Nie wiem w co mam się ubrać...
| Krasnola napisał/a | | Ty ją! Pomożemy Ci! Ja i moje buciki ;p |
Na razie włożyłam kozaki, w których właśnie wymieniłam obcasy...
Martva - 6 Marca 2009, 19:34
| Kasiek napisał/a | | ale już z każdym dniem lepiej. |
Zazdroszczę
| Kasiek napisał/a | | Nie wiem w co mam się ubrać... |
Aragon?
EDIT: strona 299
Ozzborn - 6 Marca 2009, 19:46
nieee, 90.
Martva - 6 Marca 2009, 19:59
Chciałam powiedzieć że na 90 nudno było, ale trafiłam na :
| Tequilla napisał/a | | Specjalnie dla Martvej z okazji 1lecia blogu, palenia, biustonoszy i elektroniki. Oto zdobyta z wielkim trudem chronologia XXI wiecznych wynalazków z tej dziedziny ( uzyskana z przyszłości, z podręcznika historii dla klasy 1, szkoły podstawowej im. Jung-Pung- Hana ( pierwszego Chińczyka, który postawił nogę na Marsie, tym samym rozpoczynając jego kolonizację. Tuż za nim na powierzchnię Marsa wyszło milion kolejnych Chińczyków) , zlokalizowanej w Nowym Pekinie, piąty dystrykt marsjański) (...) |
I się uśmiałam
A teraz idę do łóżka.
mBiko - 6 Marca 2009, 22:54
| Kasiek napisał/a |
Agencja Fotograficzna Terra działająca na KULu robi sesję fotograficzną z okazji dnia kobiet i mnie zaprosiła. Nie wiem w co mam się ubrać...
Na razie włożyłam kozaki, w których właśnie wymieniłam obcasy... |
Kasiek, sama sobie odpowiedziałaś. Zostań po prostu w tych kozakach.
Ziemniak - 6 Marca 2009, 22:58
| mBiko napisał/a | | Zostań po prostu w tych kozakach. |
Wyłącznie
mBiko - 6 Marca 2009, 23:01
Dokładnie to miałem na myśli. Tylko niech później wrzuci te zdjęcia na forum.
Kasiek - 7 Marca 2009, 07:46
Faceci no...
Myślałam o tym:
http://x.garnek.pl/ga728/...iny_w_lodzi.jpg znaczy o tej sukience
albo o dzinsach, ulubionej koszulce lubelskiego asg i białej "skórze"... kurde, problem mam
ihan - 7 Marca 2009, 11:34
Przypadkowo znaleziono na forum końskim:
http://www.peachfield.pl/
Krasnola - 7 Marca 2009, 14:56
BTW, co do cieńszych rajtop - wczoraj poleciałam w rajstpokach i bucikach na obcasie na imprezę i drałowałam przez pół Swarzędza w nich o 2 w nocy :/ I mam katar
Martva - 7 Marca 2009, 14:57
Kasiek, fajna kiecka
ihan, tamtejszą 'przymierzalnię' zawsze linkuję bo jest ładnie opisane jak się prawidłowo mierzyć i jak wyliczyć rozmiar
Krasnola, dobrze że tylko katar
Wywlokłam się z siostrą do miasta na chwilę, czuję się strasznie, ale kupiłam sobie bluzkę z Dekoltem i Rękawami. O dziwo, nie czarną, znaczy niezupełnie. Boska jest. Nie wiem tylko co nosić na dole
Krasnola - 7 Marca 2009, 15:02
W Zarze są w tej chwili Piękne Tuniki z Pięknymi Rękawami
Jak mnie tylko będzie stać,t o pójdę w Twoje ślady i również się obkupię...
|
|
|