Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Martva - 25 Grudnia 2008, 13:38
Tomcich, w sumie to by im mogło ułatwiać życie, tylko odwrotny, jakby zezowały do środka to trudniej niebezpieczeństwo dostrzec
Tomcich - 25 Grudnia 2008, 13:40
Sarna ze wzrokiem kameleona. To byłoby coś.
Adashi - 25 Grudnia 2008, 13:44
Martva napisał/a | Sorry, takie mam skojarzenia jak widzę panią z plastrem pod nosem |
I usta też sobie zaklejają przy okazji...
Avik jest w klimacie BDSM
Martva - 25 Grudnia 2008, 13:51
Adashi napisał/a | I usta też sobie zaklejają przy okazji... |
A nie wiem, nigdy nie miałam okazji widzieć ani praktykować.
Adashi napisał/a | Avik jest w klimacie BDSM |
Aśtam.
Adashi - 25 Grudnia 2008, 13:57
Nie widzisz w jej oczach strachu?
Martva - 25 Grudnia 2008, 13:59
Nie. widziałam masę klimatyczniejszych zdjęć.
Adashi - 25 Grudnia 2008, 14:01
Rzecz gustu
Martva - 25 Grudnia 2008, 14:03
Jasne, nie mówię że nie
jewgienij - 25 Grudnia 2008, 21:11
Pouczyła mnie dziewczyna: skoroś taki kozak, to spójrz ludziom w oczy, a nie ukrywaj się za pieskami
Pstryknęła mi fotkę, a ja miętki jestem, więc znowu wyszło na jej. A z założenia nie miało być mojej facjaty. Teraz się czuję bezbronny.
JacAr - 25 Grudnia 2008, 21:24
No. Ja mam dokladnie tak samo.
Fidel-F2 - 26 Grudnia 2008, 08:45
jewgienij, z wyglądu taki żeś niewinny że ciężko będzie Cię teraz kopać po kostkach
ihan - 26 Grudnia 2008, 09:20
Dlaczego? Kostek nie widać, mogą być całkiem groźne.
illianna - 26 Grudnia 2008, 10:55
Cytat | Pstryknęła mi fotkę, a ja miętki jestem, więc znowu wyszło na jej. A z założenia nie miało być mojej facjaty. Teraz się czuję bezbronny. |
świetna facjata, tylko jakiś taki młody okropnie jesteś
Martva - 26 Grudnia 2008, 11:06
Fidel-F2 napisał/a | jewgienij, z wyglądu taki żeś niewinny |
Pozory mylą
illianna, a Ty znów coś nowego, czy był wcześniej ale przegapiłam?
elam - 26 Grudnia 2008, 15:49
Martva, ten ktory mialas wczoraj byl sliczny...
Adanedhel - 26 Grudnia 2008, 15:51
Ta karta?
Martva - 26 Grudnia 2008, 16:52
elam, był, ale przyszła dziś Belle Dame Sans Merci (Frank Dicksee) i znów dałam się oczarować. Nic nie poradzę, no.
Może jeszcze kiedyś, za dużym narcyzem jestem żeby długo mieć w aviku nie swoją buzię
Adanedhel - 26 Grudnia 2008, 16:55
A, to obraz do "La Belle Dame..."? Cudowna ballada.
Martva - 26 Grudnia 2008, 16:58
Obraz też niczego sobie. Lubię malarstwo tego pana.
Adanedhel - 26 Grudnia 2008, 17:03
Zgoda. Ale jednak bardziej przemawiają do mnie słowa. A Keats był geniuszem
Cytat | Napotkałem był na łące
Piękną Panią — dziecko wróżki!
Długie włosy, oczy dzikie,
Lekkie miała nóżki.
Posadziłem ją na konia,
Wpół objąłem i dzień cały
Kołysała się, nuciła,
Drogi nie widziałem. |
Martva - 26 Grudnia 2008, 17:08
Wiersz nie jest rudy. Howgh.
Adanedhel - 26 Grudnia 2008, 17:09
Na tym obrazie masz tylko wyblakły brąz i tak jakoś wyszło
Alex - 26 Grudnia 2008, 17:31
Martva napisał/a | Obraz też niczego sobie. | to jeden z moich ulubionych obrazów Sir Franka
a ja mam avik własnej produkcji (fragment pracy formatu A3, ciekawe, czy kiedyś skończę to wątpliwe dziełło).
illianna - 27 Grudnia 2008, 09:33
Martva napisał/a | illianna, a Ty znów coś nowego, czy był wcześniej ale przegapiłam? | był już jakiś czas, ale ponieważ coś rzadko i mało na forum ostatnio bywam, bo czasu brakuje, to jakoś tak się pewnie nie rzucił w oczy
a propos dzięki koleżance, która podarowała mi płytę z bardzo fajnymi reprodukcjami różnych autorów, odnalazłam wreszcie autorkę Grzechów Głównych, bo nie dowidzę i na zdjęciu jakoś wcześniej nie odczytałam nazwiska
jest nią oczywiście Linda Bergkvist i ma mnóstwo świetnych prac, równie klimatycznych
a Twój avik bardzo o i taki Twoim stylu
Alex - 27 Grudnia 2008, 11:28
illianna napisał/a | odnalazłam wreszcie autorkę Grzechów Głównych, bo nie dowidzę i na zdjęciu jakoś wcześniej nie odczytałam nazwiska
jest nią oczywiście Linda Bergkvist i ma mnóstwo świetnych prac, równie klimatycznych |
Przepraszam, że się wtrącam (i jeśli coś źle zrozumiałam w poście), ale autorką Siedmiu Grzechów Głównych jest Marta Dahlig (http://blackeri.deviantart.com/). To galeria Lindy Bergkvist, tak dla porównania http://enayla.deviantart.com/. Po prostu oglądałam ich prace tyle razy, że nie sposób mi ich pomylić
illianna - 27 Grudnia 2008, 16:33
masz rację, ale jeden wyskakuje w googlu jako jej a ja naiwnie założyłam, że jest autorką wszystkich, na dodatek to chyba jakiś błąd systemu, bo faktycznie podpisany jest u dołu Marta Dahling, no cóż sorka, coś nie mam szczęścia dotych grzechów głównych choć tak mi się podobają
stronka z googla
Martva - 27 Grudnia 2008, 16:40
Oooo, Lindę lubię.
A nie wiecie przypadkiem kto jest autorem takiej grafiki, że pokażę fragment:
pamiętam ze od kogoś dostałam całość, ale mi ją zjadło w trakcie reinstalki systemu. Pół nagiego dziewczęcia leżącego na ziemi, kwiatki, trawki i ślimaczki. I chyba jakieś motylki tudzież inne skrzydlaste. Rude włosy, czarne rzęsy. Nie kojarzy się komuś?
cherryen - 27 Grudnia 2008, 17:20
zrobiłam sobie nowy avatar..
tzn prawie zrobiłam.
nie umiem [ jeszcze ] zmniejszać rozmiaru pliku .gif
czy ktoś z Was wie jak to zrobić pod linuksem ?
Adanedhel - 27 Grudnia 2008, 17:22
GIMP nie działa? Ani Showphoto? Zwykle rozwiązują problem. Chyba, że będzie ruchomy, ale wtedy to ja się nie bawię
Alex - 27 Grudnia 2008, 17:23
Martva napisał/a | Nie kojarzy się komuś? |
Tak na oko to wygląda albo na fotomanipulację, albo normalne zdjęcie. Mnie się niestety nie kojarzy.
cherryen napisał/a | czy ktoś z Was wie jak to zrobić pod linuksem ? |
Można ściągnąć po prostu odpowiedni program do obróbki grafiki, np. z dobreprogramy.pl powinny mieć oznaczenia, który chodzi pod Linuksem.
|
|
|