To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

elam - 11 Listopada 2006, 12:42

Fidel, co ty, nie znasz tego??? :mrgreen:
- czarna *beep*!
- - wyliz, to bedzie biala.... :lol:

Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 12:46

no nie znam, tak mi wstyd :oops:
Anonymous - 11 Listopada 2006, 12:53

Witam! Jako pełnoprawny matołek dzisiaj. 8) Na co dzień też moge być matołkiem, a co mi tam.

Ciekawa jestem, Fidel, czy Tobie chodzi o cokolwiek innego prócz wkurzania ludzi. Jakoś prawie wszystkie Twoje posty zdają się do tego sprowadzać. Strasznie mnie to bawi. :mrgreen: Nie przestawaj, proooszę...

Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 12:58

ja zwyczajnie podły jestem i do tego szuja
elam - 11 Listopada 2006, 13:13

:bravo
Fidel na prezydenta!

Selithira - 11 Listopada 2006, 13:21

Bry. :D

Aaa, jeszcze coś. Przeglądałam sobie temat z powitaniami, bo nie zaglądałam do niego przez trzy czy cztery dni. Zauważyłam parę ciekawych rzeczy, na przykład to :
count
Cytat
13-latki to chyba najgorsze co moze byc.

Czuję się dowartościowana. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 13:23

szuja i podlec, znaczy nadaje się?
elam - 11 Listopada 2006, 13:25

- przynajmniej jeden, co sie przyznaje.... :)
Anonymous - 11 Listopada 2006, 13:26

Obecny prezydent jest nudziarzem i upierdliwcem raczej. Czyli w sumie się nadajesz. 8)
Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 13:31

dowartościowujesz mnie Miria :mrgreen: , nie daj bóg a wezmę na poważnie i zajmę się polityką
Tomcich - 11 Listopada 2006, 13:35

elam

Cytat
Fidel na prezydenta!

Kuby :?: :mrgreen:

Nexus - 11 Listopada 2006, 13:44

Może Wojewódzki zgodzi się mieć prezydenta :mrgreen:
I dobry wieczór (jakoś tak ciemno na zewnątrz)...

Indy - 11 Listopada 2006, 14:19

O jeny, ale leniwy dzień ledwo wstałem z łóżka. I do tego jeszcze ta pogoda :?

Czołgiem :)

Ziuta - 11 Listopada 2006, 14:22

Joł!
hrabek - 11 Listopada 2006, 15:08

A ja w robocie, cholera, druga sobote z rzedu... Dobre jest to, ze moge sobie poczytac forum.

Selithira: bez urazy :)

Lu - 11 Listopada 2006, 18:53

Dzieńdoberek :)

Ale tu komiksowo :P Nie wiem tylko co Ziuta ma w avatarku :? Ale znając Ziutę, podejrzewama go o jawną i wyrafinowaną prowokację polityczną :mrgreen: :mrgreen:

Miria i Elam - mam zamaiar zobaczyć obie miłe Panie na Falconie w pięknym mieście Lublin 8) I nie przyjmuję do wiadomości jałowych tłumaczeń typu: "szef mi nie pozawala", "nie mam pieniędzy", czy nawet :"matka w szpitalu a brat ciężko chory" 8) Nie ma nic ważniejszego od spotkania forumowiczów 8) ;)

hrabek - 11 Listopada 2006, 19:01

Czesc Lu!

Ziuta ma w aviku owoc pracy Adlera z Piatkowskim, 48 godzin, tudziez ktorys z sequeli. Kiedys ukazywalo sie toto w sp. Resecie, a pozniej juz jako samodzielne albumy. Taki kryminal z niezlym jajem i swietnie narysowany.

Ziuta - 11 Listopada 2006, 19:10

Lu
Cytat
Nie wiem tylko co Ziuta ma w avatarku

To już Count wyjaśnił.
Cytat
Ale znając Ziutę, podejrzewama go o jawną i wyrafinowaną prowokację polityczną

:o jestem aż taki? :o

Tak w rzeczywistości, ten pan ma nazwisko bardzo podobne do mojego. Do tego stopmnia, że kiedyś zrobię kolorowe ksero fanek pana Murzyna (jest zamieszczone w którymś albumie jako bonus) i powieszę na ścianie :wink:

elam - 11 Listopada 2006, 19:25

a Lu zostala utopistka chyba... :) ja i Falcon... musialby Karl albo Baal na jakims bialym alkeshu sie zjawic i mnie porwac na ten drugi koniec swiata... :)
hrabek - 11 Listopada 2006, 19:28

oj elam, a naszze forumowe chlopaki-przystojniaki ci nie wystarcza? :)
Lu - 11 Listopada 2006, 20:56

Elam, Baala co prawda nie będzie, ale będa chłopaki-przystojniaki z innych for :wink:
Może sie skusisz na jakieś ciasteczko ;)

Niestety, Count nam odpadł :cry: :cry: Ożenił sie i już nie robią na nim wrażenia forumowe dziewczyny-jak-maliny :cry: :wink:
Pożegnajmy Counta minutą ciszy

hrabek - 11 Listopada 2006, 20:59

Ejze, Lu, narazasz sie >:(

To ze jestem po slubie i dziewczyny jak maliny w celach matrymonialnych mnie nie interesuja nie znaczy, ze nie moge prowadzic z nimi konwersacji na poziomie, a ty mi tu nagrobek wystawiasz... Normalnie przeprowadzka do Wrocka ci nie sluzy :P

Lu - 11 Listopada 2006, 21:07

Count
Cytat
To ze jestem po slubie i dziewczyny jak maliny w celach matrymonialnych mnie nie interesuja nie znaczy, ze nie moge prowadzic z nimi konwersacji na poziomie, a ty mi tu nagrobek wystawiasz...

Szlag! Nie sądziłam ze będziemy konwersować na poziomie ;)

W każdym razie my tu gadu-gadu (czasami na poziomie, czasami nie ;) ) a na SKOFIE piwo piją i, jak znam życie, świetnie się bawią :twisted:
Już nie mogę się doczekać Falconu. Moze i ty, Councie, skusisz się i odwiedzisz piekne miasto Lublę ? :roll:

hrabek - 11 Listopada 2006, 21:14

Moze kiedys, nie sadze, zeby w ciagu najblizszych 2 lat sie udalo. Ale jak takie spotkanie bedzie gdzies blisko lewego gornego rogu Polski to na pewno sie pojawie.
gorat - 11 Listopada 2006, 21:46

Deń debry, deszcz i dołem!

Fedrowałem temat od strony 136, by wreszcie coś napisać. Nareszcie jestem na przodku :D Choć 7 stron zdążyliście dołożyć :? Dun, chyba na 264 stronie dałeś screenshota. Z czego on? count, nieźle się podłożyłeś uwagą sprzed kilku dni :) Co tam jeszcze? A! Precz z zimą! :evil:
I merde, że okna pomyliłem i walnąłem posta nie tam, gdzie trzeba. Skasowany, coby misordnungu nie robił, ale jaką mam teraz róźnicę między stanem licznika rzeczywistym a zapisanym? :roll:

Edit: i dział Zadomowienie dziwnie wygląda bez pomarańczowej graficzki i tego dopisku Nieczytanych postów 4526 :roll:

Edit2: różnica wynosi tylko 20 postów - nie jest źle.

Edit3: Zobacz posty nieprzeczytane [352] :D

hjeniu - 11 Listopada 2006, 22:27

Ale ozzzo chozzzzzzi? :shock:
gorat - 11 Listopada 2006, 22:29

Jak to co? Będą kontrole, bileciki proszę :twisted:
Nexus - 11 Listopada 2006, 22:33

hehehehe gorat potrzebuje automatu do czytania spa...postów merytorycznych :D
hjeniu - 11 Listopada 2006, 22:55

Ja kupiłem miesięczny :mrgreen:

edit: gorat zaczął sprawdzać bilety, wszyscy uciekli to ja idę spać, co tu będę tak sam siedział :mrgreen:

Selithira - 11 Listopada 2006, 23:43

Uaaa... Cztery godziny przy komputerze to dla mnie trochę za dużo. Idę spać. Dobranoc :)

Partner forum