Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
elam - 11 Listopada 2006, 12:42
Fidel, co ty, nie znasz tego???
- czarna *beep*!
- - wyliz, to bedzie biala....
Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 12:46
no nie znam, tak mi wstyd
Anonymous - 11 Listopada 2006, 12:53
Witam! Jako pełnoprawny matołek dzisiaj. Na co dzień też moge być matołkiem, a co mi tam.
Ciekawa jestem, Fidel, czy Tobie chodzi o cokolwiek innego prócz wkurzania ludzi. Jakoś prawie wszystkie Twoje posty zdają się do tego sprowadzać. Strasznie mnie to bawi. Nie przestawaj, proooszę...
Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 12:58
ja zwyczajnie podły jestem i do tego szuja
elam - 11 Listopada 2006, 13:13
Fidel na prezydenta!
Selithira - 11 Listopada 2006, 13:21
Bry.
Aaa, jeszcze coś. Przeglądałam sobie temat z powitaniami, bo nie zaglądałam do niego przez trzy czy cztery dni. Zauważyłam parę ciekawych rzeczy, na przykład to :
count
| Cytat | | 13-latki to chyba najgorsze co moze byc. |
Czuję się dowartościowana.
Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 13:23
szuja i podlec, znaczy nadaje się?
elam - 11 Listopada 2006, 13:25
- przynajmniej jeden, co sie przyznaje....
Anonymous - 11 Listopada 2006, 13:26
Obecny prezydent jest nudziarzem i upierdliwcem raczej. Czyli w sumie się nadajesz.
Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 13:31
dowartościowujesz mnie Miria , nie daj bóg a wezmę na poważnie i zajmę się polityką
Tomcich - 11 Listopada 2006, 13:35
elam
| Cytat | | Fidel na prezydenta! |
Kuby
Nexus - 11 Listopada 2006, 13:44
Może Wojewódzki zgodzi się mieć prezydenta
I dobry wieczór (jakoś tak ciemno na zewnątrz)...
Indy - 11 Listopada 2006, 14:19
O jeny, ale leniwy dzień ledwo wstałem z łóżka. I do tego jeszcze ta pogoda
Czołgiem
Ziuta - 11 Listopada 2006, 14:22
Joł!
hrabek - 11 Listopada 2006, 15:08
A ja w robocie, cholera, druga sobote z rzedu... Dobre jest to, ze moge sobie poczytac forum.
Selithira: bez urazy :)
Lu - 11 Listopada 2006, 18:53
Dzieńdoberek
Ale tu komiksowo Nie wiem tylko co Ziuta ma w avatarku Ale znając Ziutę, podejrzewama go o jawną i wyrafinowaną prowokację polityczną
Miria i Elam - mam zamaiar zobaczyć obie miłe Panie na Falconie w pięknym mieście Lublin I nie przyjmuję do wiadomości jałowych tłumaczeń typu: "szef mi nie pozawala", "nie mam pieniędzy", czy nawet :"matka w szpitalu a brat ciężko chory" Nie ma nic ważniejszego od spotkania forumowiczów
hrabek - 11 Listopada 2006, 19:01
Czesc Lu!
Ziuta ma w aviku owoc pracy Adlera z Piatkowskim, 48 godzin, tudziez ktorys z sequeli. Kiedys ukazywalo sie toto w sp. Resecie, a pozniej juz jako samodzielne albumy. Taki kryminal z niezlym jajem i swietnie narysowany.
Ziuta - 11 Listopada 2006, 19:10
Lu
| Cytat | | Nie wiem tylko co Ziuta ma w avatarku |
To już Count wyjaśnił.
| Cytat | | Ale znając Ziutę, podejrzewama go o jawną i wyrafinowaną prowokację polityczną |
jestem aż taki?
Tak w rzeczywistości, ten pan ma nazwisko bardzo podobne do mojego. Do tego stopmnia, że kiedyś zrobię kolorowe ksero fanek pana Murzyna (jest zamieszczone w którymś albumie jako bonus) i powieszę na ścianie
elam - 11 Listopada 2006, 19:25
a Lu zostala utopistka chyba... ja i Falcon... musialby Karl albo Baal na jakims bialym alkeshu sie zjawic i mnie porwac na ten drugi koniec swiata...
hrabek - 11 Listopada 2006, 19:28
oj elam, a naszze forumowe chlopaki-przystojniaki ci nie wystarcza? :)
Lu - 11 Listopada 2006, 20:56
Elam, Baala co prawda nie będzie, ale będa chłopaki-przystojniaki z innych for
Może sie skusisz na jakieś ciasteczko
Niestety, Count nam odpadł Ożenił sie i już nie robią na nim wrażenia forumowe dziewczyny-jak-maliny
Pożegnajmy Counta minutą ciszy
hrabek - 11 Listopada 2006, 20:59
Ejze, Lu, narazasz sie >:(
To ze jestem po slubie i dziewczyny jak maliny w celach matrymonialnych mnie nie interesuja nie znaczy, ze nie moge prowadzic z nimi konwersacji na poziomie, a ty mi tu nagrobek wystawiasz... Normalnie przeprowadzka do Wrocka ci nie sluzy :P
Lu - 11 Listopada 2006, 21:07
Count
| Cytat | | To ze jestem po slubie i dziewczyny jak maliny w celach matrymonialnych mnie nie interesuja nie znaczy, ze nie moge prowadzic z nimi konwersacji na poziomie, a ty mi tu nagrobek wystawiasz... |
Szlag! Nie sądziłam ze będziemy konwersować na poziomie
W każdym razie my tu gadu-gadu (czasami na poziomie, czasami nie ) a na SKOFIE piwo piją i, jak znam życie, świetnie się bawią
Już nie mogę się doczekać Falconu. Moze i ty, Councie, skusisz się i odwiedzisz piekne miasto Lublę ?
hrabek - 11 Listopada 2006, 21:14
Moze kiedys, nie sadze, zeby w ciagu najblizszych 2 lat sie udalo. Ale jak takie spotkanie bedzie gdzies blisko lewego gornego rogu Polski to na pewno sie pojawie.
gorat - 11 Listopada 2006, 21:46
Deń debry, deszcz i dołem!
Fedrowałem temat od strony 136, by wreszcie coś napisać. Nareszcie jestem na przodku Choć 7 stron zdążyliście dołożyć Dun, chyba na 264 stronie dałeś screenshota. Z czego on? count, nieźle się podłożyłeś uwagą sprzed kilku dni Co tam jeszcze? A! Precz z zimą!
I merde, że okna pomyliłem i walnąłem posta nie tam, gdzie trzeba. Skasowany, coby misordnungu nie robił, ale jaką mam teraz róźnicę między stanem licznika rzeczywistym a zapisanym?
Edit: i dział Zadomowienie dziwnie wygląda bez pomarańczowej graficzki i tego dopisku Nieczytanych postów 4526
Edit2: różnica wynosi tylko 20 postów - nie jest źle.
Edit3: Zobacz posty nieprzeczytane [352]
hjeniu - 11 Listopada 2006, 22:27
Ale ozzzo chozzzzzzi?
gorat - 11 Listopada 2006, 22:29
Jak to co? Będą kontrole, bileciki proszę
Nexus - 11 Listopada 2006, 22:33
hehehehe gorat potrzebuje automatu do czytania spa...postów merytorycznych
hjeniu - 11 Listopada 2006, 22:55
Ja kupiłem miesięczny
edit: gorat zaczął sprawdzać bilety, wszyscy uciekli to ja idę spać, co tu będę tak sam siedział
Selithira - 11 Listopada 2006, 23:43
Uaaa... Cztery godziny przy komputerze to dla mnie trochę za dużo. Idę spać. Dobranoc
|
|
|