Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Chal-Chenet - 1 Lutego 2008, 09:47
agnieszka_ask, wiedziałem, że moge na Ciebie liczyć jesli chodzi o miłe przywitanie golluma
Iwan - 1 Lutego 2008, 10:08
Hoob, i ilcattivo13, witajcie gollumki na powitanie założe wam hiszpańskie buciki cobyście nie mogli od kompów odchodzić i żebyście spamowali, spamowali i spamowali
Rodion - 1 Lutego 2008, 15:39
Hymmmm... to może być ciekawy nabytek? Dziewczyny nie uszkodźcie go za bardzo
Martva - 1 Lutego 2008, 15:43
Pffff.
Rodion - 1 Lutego 2008, 15:54
Jakoś wiedziałem ze powiesz coś takiego
Martva - 1 Lutego 2008, 17:33
Czemu ja? Ja się tu przecież rzadko udzielam, o uszkadzaniu nie wspominając, nawet biję rzadko...
Rodion - 1 Lutego 2008, 19:32
Chyba, ze biedna ofiara zasłuży sobie w Twoich oczach na zmasakrowanie stanikiem?
rysiull - 1 Lutego 2008, 19:51
witaj ilcattivo13, akurat dziś potrzeba mi mięsa na karmę dla psiaka, bo ostatniego golluma już zdążyła wszamać .... No to sam wejdziesz do maszynki do mięsa czy ci pomóc ?
Martva - 1 Lutego 2008, 20:50
Rodion, jak gada bzdury, to tak. Poza tym od razu masakrowanie, od dwóch chlaśnięć jeszcze nikt nie umarł
ihan - 1 Lutego 2008, 21:07
Dodaj: dotąd. Dotąd nikt nie umarł.
Martva - 1 Lutego 2008, 21:11
No fakt że chłopiec się już nie pojawił, ale to nawet nie były mocne chlaśnięcia. I jeśli nie przeżył chlaśnięcia stanikiem (przyjmijmy że to była Arabella z Freyi, a nie Doreen z Triumpha), to znaczy ze sie nie nadaje na to forum. I to nie ja skakałam po nim glanami.
ilcattivo13 - 1 Lutego 2008, 21:31
Martva "chłopiec" dopiero co wrócił z dwunastogodzinnego dyżuru i nie miał szans wcześniej się odezwać i przeprosić za zarozumialstwo - rzeczywiście jeszcze trochę muszę się podszkolić w wiadomej materii. Natomiast zaciekawił mnie slogan reklamowy tego sklepu z napierśnikami. Czy to sklep z wyposażeniem dla Walkirii?
agnieszka_ask jestem gotów, bo bycie "gollumem do bicia" to też jakiś pomysł na rozładowanie frustracji
rysiull - nie boję się psów - mój sześciokilogramowy "kuocik malieńki" (bo tak się mówi na kresach) o wdzięcznym imieniu Grucha mię obroni. A już przynajmniej może się zemścić i nasikać do butów lub na zbyt nisko położoną czapkę...
agnieszka_ask - 1 Lutego 2008, 21:44
| ilcattivo13 napisał/a | agnieszka_ask jestem gotów, bo bycie gollumem do bicia to też jakiś pomysł na rozładowanie frustracji |
w takim razie, skoro już usmażyłam pączki,a o lej jeszcze gorący to wskakuj. z chęcią zjem smażonego golluma, oczywiście posypanego cukrem pudrem.
a frustraci dzisiaj nie rozładowuję. tak zjechałam dzisiaj menadżerkę (oczywiście grzecznie i taktownie), że aż brawa w szatni dostałam
Rodion - 1 Lutego 2008, 21:48
Martva jak sądzę, chlaśnięcia staniczkiem wyprodukowanym na bazie podanych przez siebie zasad mógłby gollumek nie przeżyć
Martva - 1 Lutego 2008, 21:49
| ilcattivo13 napisał/a | | rzeczywiście jeszcze trochę muszę się podszkolić w wiadomej materii. |
O, może Ci nawet wybaczę ignorancję Łap linka, nawet się nie pogniewam ze po 12-godzinnym dyżurze Ci się nie chce, ale tak na przyszłość
| ilcattivo13 napisał/a | | Czy to sklep z wyposażeniem dla Walkirii? |
Nie sądzę, dla zupełnie normalnych kobiet, ma dużo sensowniejszą rozmiarówkę niż polskie sklepy (czytaj: obwody <70, miseczki >D)
Dobra, jeśli mi ktoś chce powiedzieć że jestem nudna i monotematyczna, to to jest dobry temat
Rodion - 1 Lutego 2008, 21:52
| Martva napisał/a | | Dobra, jeśli mi ktoś chce powiedzieć że jestem nudna i monotematyczna, to to jest dobry temat |
I narazić sie na ognista ripostę, wsparta argumentami nie do odparcia?
Hymmmm...
Martva - 1 Lutego 2008, 21:54
ilcattivo13 - 1 Lutego 2008, 22:00
Martva - jeszcze jeden taki link i to będzie moja trzecia nieprzespana (tym razem będę się doszkalał) noc z rzędu inna sprawa, że jeśli przyjdzie mi kiedyś zmienić pracę, to będę mógł pracować w sklepie z bielizną
Martva - 1 Lutego 2008, 22:11
Wiem ze to nie miejsce na litowanie się nad gollumami, ale nie dam Ci trzeciego linka
| ilcattivo13 napisał/a | inna sprawa, że jeśli przyjdzie mi kiedyś zmienić pracę, to będę mógł pracować w sklepie z bielizną |
No niestety gdybyś chciał być uczciwym sprzedawcą, to pracując w przeciętnie zaopatrzonym polskim bieliźniaku większość klientek musiałbyś odsyłać z kwitkiem... I nie mam namyśli paragonu
ilcattivo13 - 1 Lutego 2008, 22:30
| Cytat | | ...to pracując w przeciętnie zaopatrzonym polskim bieliźniaku większość klientek musiałbyś odsyłać z kwitkiem... |
no to korzystając z moich licznych i tajnych kontaktów w krainie ludzi jedzących żaby, ślimaki i mule (pfuj), zacznę stamtąd sprowadzać bieliznę i założę własny internetowy sklep. hm, w sumie niezły pomysł, tylko muszę wymyślić lepszą nazwę, bo pierwszą jaką wymyśliłem były "Barchany i Napierśniki - Essential Equipment for every Warrior-Princess"
Studnia - 1 Lutego 2008, 22:32
banshee - 1 Lutego 2008, 22:33
ilcattivo13, może po prostu Xena
ilcattivo13 - 1 Lutego 2008, 22:36
| banshee napisał/a | ilcattivo13, może po prostu Xena |
nie chciałem obrazić Czerwonej Sonii, więc napisałem tak ogólnie. Poza tym ona ma chody u Kalidora, a z tym "sympatyczeskim gostkiem" całkiem nie chcę zadzierać
Rodion - 1 Lutego 2008, 22:37
http://jollyjack.devianta...-Sword-63652310
Martva - 1 Lutego 2008, 22:40
| ilcattivo13 napisał/a | | w krainie ludzi jedzących żaby, ślimaki i mule (pfuj) |
Sugeruję raczej szukać w krainie ludzi jedzących jagnięcinę w sosie miętowym Tam jest największa, ze tak powiem, rozpiętość rozmiarowa. Na razie konkurencja słaba, 3 sklepy na krzyż, będę trzymać kciuki, nawet dostaniesz linka doszkalającego, ale nie dziś, wyśpij się
| banshee napisał/a | ilcattivo13, może po prostu Xena |
Mnie się podoba, mam sentyment do Xeny
ilcattivo13 - 1 Lutego 2008, 22:46
Xena mogłaby być, gdyby nie te częste jodłowanie (to chyba było coś w stylu iaiaiaiaia) w czasie robienia salt i atakowania wrogów znienacka.
Martva - 1 Lutego 2008, 22:48
Ale ona miała czakram. Do rzucania. I fajne wzorki na... chochelkach
ilcattivo13 - 1 Lutego 2008, 22:57
chochelkach? Snap, snap, grin, grin, wing, wing, nudge, nudge, say no more!
http://www.intriguing.com...ff/nudgenud.jpg
Martva - 2 Lutego 2008, 08:55
Tlaloc - 3 Lutego 2008, 11:04
Witam - zostałem karnie oddelegowany tutaj )
|
|
|