Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
jewgienij - 2 Marca 2009, 13:29
Mission impossible.
Martva - 2 Marca 2009, 13:32
Ej, no co Wy, przecież w sieci jest masa bardziej skąpo ubranych kobiet, jeszcze nie przywykliście?
Chyba że skupiacie uwagę na świetnym stylu kasicy_k, a nie na fakcie że kobiety maja piersi i noszą bieliznę, to przepraszam
jewgienij - 2 Marca 2009, 13:40
| Martva napisał/a | Ej, no co Wy, przecież w sieci jest masa bardziej skąpo ubranych kobiet, jeszcze nie przywykliście? |
Nie, bo ciągle pojawiają się nowe.
| Martva napisał/a | Chyba że skupiacie uwagę na świetnym stylu kasicy_k, a nie na fakcie że kobiety maja piersi i noszą bieliznę, to przepraszam |
Nie, nie, chodzi o piersi oraz bieliznę, mniejsza o kasicę k i jej świetny styl.
Martva - 2 Marca 2009, 14:04
Ehhh, faceci
Muszę się sfocić tak swoją drogą, dawno nie było 'Biustu na żywo', 'Biustu tygodnia' czy jak to się tam teraz nazywa. A obiecałam kiedyś autorce.
Ozzborn - 2 Marca 2009, 14:33
Nie pozostaje nam nic innego jak poprzeć ten zacny projekt
Martva - 2 Marca 2009, 14:43
Nie ciesz się tak, to będą ubrane zdjęcia
I może się nawet nie pochwalę, jeśli mi się uda nutkę ekshibicjonizmu powstrzymać
Kruk Siwy - 2 Marca 2009, 14:47
Nutkę? Całą gamę chyba.
Ozzborn - 2 Marca 2009, 14:49
No trudno... ubrane zdjęcie jest fajniejsze niż żadne, z resztą od czego jest wyobraźnia
Czy sie powtrzymasz czy nie i tak znamy adres tego bloga
Martva - 2 Marca 2009, 15:01
| Kruk Siwy napisał/a | | Nutkę? Całą gamę chyba. |
Pfff!
| Ozzborn napisał/a | Czy sie powtrzymasz czy nie i tak znamy adres tego bloga |
I tak właśnie nabija się Stanikomanii czytelnictwo
A po kawałku między pępkiem a podbródkiem to chyba mnie nikt nie pozna. O ile upnę włosy do góry, oczywiście
Ozzborn - 2 Marca 2009, 15:09
To może zrobimy konkurs? Kto pierwszy zgadnie ten wygrywa... bo ja wiem? Rzeczone zdjęcie w wersji nieuciętej z autografem?
Martva - 2 Marca 2009, 15:25
| Ozzborn napisał/a | | Kto pierwszy zgadnie ten wygrywa... |
E, to nieuczciwe, będzie rozmiar podany, a ja nim tu epatuję
| Ozzborn napisał/a | Rzeczone zdjęcie w wersji nieuciętej z autografem? |
Znaczy z głową czy nogami? I mało wam?
Ozzborn - 2 Marca 2009, 15:33
Facetom zawsze mało... oczywiście z głową i nogami, a co myślałaś? | Cytat | | E, to nieuczciwe, będzie rozmiar podany, a ja nim tu epatuję |
Czyli jednak nie będzie tak trudno, jak powiedziałaś na początku... no cóż w takim razie kto pierwszy ten lepszy
MilleniumFalcon - 2 Marca 2009, 17:36
| Ozzborn napisał/a | | Może by zmienić nazwe bloga na Stanikowy? |
Blog zMartvionych staników...
ZMartvione staniki blogują...
Zmartwienia zMartvionych staników...
NMSP
andre - 2 Marca 2009, 17:55
Martviki
Adanedhel - 2 Marca 2009, 17:59
Tja. Świt Zmartvionych Staników, Noc Zmartvionych Staników itp. Dobre to będzie.
Martva - 2 Marca 2009, 18:02
| Ozzborn napisał/a | | Facetom zawsze mało... oczywiście z głową i nogami, a co myślałaś? |
A cholera was tam wie, moich zdjęć tu była masa. A na potrzeby Stanikomanii mogę stać krzywo albo mieć głupią minę...
| MilleniumFalcon napisał/a | | ZMartvione staniki blogują... |
No wiesz? Czuję się uprzedmiotowiona Przecież nie piszę tylko o stanikach, piszę o tym jaka jestem nieszczęśliwa, i o tym jacy faceci są źli, i o biżuterii, i pogodzie. I innych ciuchach, szortach na przykład ^^
MilleniumFalcon - 2 Marca 2009, 18:55
| Martva napisał/a | | MilleniumFalcon napisał/a | | ZMartvione staniki blogują... |
No wiesz? Czuję się uprzedmiotowiona Przecież nie piszę tylko o stanikach, piszę o tym jaka jestem nieszczęśliwa, i o tym jacy faceci są źli, i o biżuterii, i pogodzie. I innych ciuchach, szortach na przykład ^^ |
No, szorty w komplecie ze stanikiem w końcu występują...
Martva - 2 Marca 2009, 19:00
A, i chciałam zauważyć że czasem nie piszę o stanikach naprawdę długo, a potem ktoś przychodzi i zaczyna No to przecież nie mogę go zignorować, uprzejme dziewczę jestem.
Idę zacząć porządki w szafie, może policzę sami-wiecie-co przy okazji
Krasnola - 2 Marca 2009, 19:02
Ja się w turkusowym tangu zakochałam Choć tego koloru nie lubię zazwyczaj. Tak samo z Arabellką było - róż mnie odrzuca, a moja różowiuchna Arabellka to moje oczko w głowie
Martva, dlaczemu nie lubisz Freyi? :>
BTW, weszłam dziś do sklepu na Półwiejskiej - taki deptak obok Starego Browaru- weszłam na ostrym wkurwie i miałam ochotę powyżywać się na ekspedientkach. Na moje pytanie o 65G wyciągnęła mi całkiem ładnego plunge'a za 65zł Aż mi szczęka opadła. Nie mierzyłam, bo był biały i chyba polska rozmiarówka to była, ale zawsze!!!!
BTW, Martva i inni : za dużo piszecie. Znowu gadam z Wami kilka postów do tyłu ;p
Martva - 2 Marca 2009, 19:11
| Krasnola napisał/a | | Martva, dlaczemu nie lubisz Freyi? :> |
Bo fatalnie na mnie leży, kusidełkowe staniki wcale nie wyglądają kusidełkowo, michy zabudowane po obojczyki, szerokie ramiączka, stożkowaty biust z profilu. Jestem zszokowana patrząc na dziewczyny noszące ten sam rozmiar, na których mierzone przeze mnie modele wyglądają zachwycająco.
A, i wzornictwo mi się nie podoba.
| Krasnola napisał/a | Na moje pytanie o 65G wyciągnęła mi całkiem ładnego plunge'a za 65zł Aż mi szczęka opadła. Nie mierzyłam, bo był biały i chyba polska rozmiarówka to była, ale zawsze!!!! |
Podejrzewam że Kostar, sporo go teraz.
| Krasnola napisał/a | | BTW, Martva i inni : za dużo piszecie. Znowu gadam z Wami kilka postów do tyłu ;p |
No sorry
Ozzborn - 2 Marca 2009, 19:19
No dobra skoro dalej o stanikach to się zapytam ekspertek. Dziewczyna mojego brata ma problem z dobraniem idealnego biustonosza, bo jak mierzy 70B to miseczka jest ok, ale pasek przyciasny. Zwykle większy, który mają to 75C tu miseczka bywa ok ale jest za luźny. Co radzą zMartwione stanikomaniaczki?
Jeeez o czym ja tu rozmawiam
Martva - 2 Marca 2009, 19:26
Ja bym poradziła 70D, ale niech się zmierzy najpierw
EDIT: jesteś pewien tych rozmiarów które podałeś? Bo 75C jest większy i w misce, i w obwodzie, to by znaczyło że jakoś dziwnie kombinują...
Ozzborn - 2 Marca 2009, 19:33
No właściwie to nie do końca, właśnie brat jest na linii ze swoją połowicą, więc się okaże...
Kurde nie przypuszczałem, że będę robił za pośrednika w konsultacjach stanikowych
Się podszkolę w teorii to można będzie dziewuchy bajerować na "wiedzę o stanikach +3"
Martva - 2 Marca 2009, 19:37
| Ozzborn napisał/a | | No właściwie to nie do końca, właśnie brat jest na linii ze swoją połowicą, więc się okaże.. |
Maila ma? Z internetu korzysta?
| Ozzborn napisał/a | wiedzę o stanikach +3 |
Co to jest wiedza o stanikach +3?
EDIT: bo nie wiedziałam czy staniki +3, czy wiedza o stanikach +3, ale wnioskuję że to drugie i to miał być taki erpegowy dowcip?
Ozzborn - 2 Marca 2009, 19:41
Trochę korzysta, a co przysłać na konsultacje?
| Cytat | | Co to jest wiedza o stanikach 3+? |
Taka umiejętność, na razie tylko na +3, ale jak dadzą więcej pedeków to rozwinę bardziej
(Taki erpegowy żarcik )
EDIT: No właśnie
Martva - 2 Marca 2009, 19:46
| Ozzborn napisał/a | Trochę korzysta, a co przysłać na konsultacje? |
Nie, ale dużo przydatnych linków mam
| Ozzborn napisał/a | Taka umiejętność, na razie tylko na +3, ale jak dadzą więcej pedeków to rozwinę bardziej |
Zaraz przyjdzie jewgienij i będzie krzyczał...
jewgienij - 2 Marca 2009, 20:00
| Martva napisał/a |
Zaraz przyjdzie jewgienij i będzie krzyczał... |
(Wchodzi Jewgienij, krzyczy, schodzi ze sceny).
Kurtyna.
joe_cool - 2 Marca 2009, 20:07
| Krasnola napisał/a | | Martva, dlaczemu nie lubisz Freyi? :> |
Wprawdzie pytanie do Martvej, ale ja się włączę Z Freyą jest dziwna sprawa. Niektóre staniki mają bardzo fajne, mało oczoje****-wiadomo, pasują i w ogóle. Ale niestety, wystarczy poprosić o rozmiar 65G i zaczynają się schody... Mało modeli, straszliwie zabudowany, szerokie na parę centymetrów ramiączka, zapięcie na 3 haftki, w rezultacie zajmujące połowę pleców - czuję się w tym jak w jakimś cholernym pancerzu, a nie w koronkowym kusidełku...
Krasnola - 2 Marca 2009, 20:08
Brawa dla jewgienija
joe, ja mam z freyi arabellkę 65F i w sumie nadal na mnie pasuje, więc nie wiem jak to z G jest. Ale pewnie niedługo się dowiem. Ale do tej pory wszystko na mnie z niej ładnie leżało. I bardzo mi się podoba to, co robi z biustem po całym dniu noszenia. Jak ją ściągam to biust długi czas się trzyma na swoim miejscu. Ani Kalyani ani Panache tego mi z biustem nie robi.
Martva - 2 Marca 2009, 20:12
| jewgienij napisał/a | | (Wchodzi Jewgienij, krzyczy, schodzi ze sceny). |
joe_cool, mnie się podobała Eleanor oliwkowa i przymierzyłam łudząc się że będzie lepiej - no masakra totalna, stanik śliczny, mój biust też niczego sobie, ale zestawienie ich razem... yyyy.
A te freyowe ramiączka przy większych literkach wyglądają jak szelki. I to nie jest przesada.
|
|
|