Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Anonymous - 1 Marca 2009, 18:59
A ja myślałam, że oko eksperta i te sprawy. Czy w fioletowej bieliźnie czai się Zło?
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:05
Jak tak sobie od serca gadamy to wyjawię, że kolor fijoletooowy jest dla mnie szczególnie paskudny. A podejrzewałem Cię o to bo gusta wszelakie zdaje się mamy różne. Ot, co.
Co do eksperta to cóż... nie omawiam walorów niewiast inaczej niż w cztery oczy. I jako żywo nie śmiałbym Cię w sieci napomnieć na przykład: Noś kobieto miniówy bo masz ekstra nogi a nie tylko te spodnie i spodnie... hihihi.
Jaka wpadnie Martva to się ucieszy. Cały czas jesteśmy w temacie ubiorów.
merula - 1 Marca 2009, 19:21
ty nawet takim co nie mają ekstra nóg mówiłbyś to
Anonymous - 1 Marca 2009, 19:22
| Kruk Siwy napisał/a | | A podejrzewałem Cię o to bo gusta wszelakie zdaje się mamy różne. |
E tam. Piwo lubię, na ten przykład.
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:26
No przecież wiem, jakbyś nie lubiła to już zupełnie trzeba by w razie czego o pogodzie gadać.
merula, twierdzisz żem okrutnik i złośliwiec? Hm.
Nie obiecuję poprawy.
A! Chodziło Ci że erotoman. No cóż...
merula - 1 Marca 2009, 19:32
jeszcze przypominam sobie apele o wysokie obcasy
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:37
A no cóż. Takie są moje preferencje.
I będę się ich trzymał rencami i zębami.
ihan - 1 Marca 2009, 19:47
Zębami to może być dość ryzykowne. W pewnym wieku już tylko corega tabs zostaje. A ponieważ myśle, że preferencji nie zmienisz, lepiej wcześniej zacząć ćwiczyć inne techniki.
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:48
ihan, ha, ha. Zobaczymy kogo szybciej ząbki opuszczą. Do tej pory mam wszystkie swoje. Zresztą a bo to dużo zębów trzeba mieć? Dwa wystarczą.
ihan - 1 Marca 2009, 19:50
Jasne. Wszystkie dwa.
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:52
I tam, gadać z Tobą nie można. Lepiej wyraź sąd w kwestii fioletowych staników.
Jak wyrazisz to ja w nagrodę opowiem dykteryjkę o rozmowie z miłą panią z wydawnictwa.
ihan - 1 Marca 2009, 19:53
Nie lubię stanikow. Nie lubię koloru fioletowego. Czekam na dykteryjkę
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:59
Miło sobie rozmawiam z panią z wydawnictwa o tym i owym, aż rozmowa schodzi na postaci z mojej najnowszej powieści. I pani buch:
"Pan to feminista jest".
Ja ynteligentnie: Yyyy? A potem banalnie: "Owszem nie tylko feminista ale i stara lesbijka.
Bo to wicie rozumicie ponieważ nie przedstawiłem kobitek jako tłumoków tylko ludzi myślących i na dodatek jeszcze pełnych inicjatywy to już musi ani chybi feminista.
No może taka sobie ta dykteryjka ale i Twój osąd coś lakoniczny był.
Krasnola - 1 Marca 2009, 20:59
Miria, wstydź się
Anonymous - 1 Marca 2009, 21:15
Nie jestem pewna, czego, ale na wszelki wypadek się wstydzę.
dalambert - 1 Marca 2009, 21:22
A Martvej tu , ani dudu Coście jej zrobili
A poza tym :
Niech żyja fioletowe staniki jako strój / wyłączny /
Martva - 1 Marca 2009, 21:36
| mBiko napisał/a | | Zrujnowałaś w ten sposób mój odbiór rzeczywistości. |
No sorry Fioletowego nie mam, oraz brązowego, czerwonego, żółtego, szarego i pomarańczowego. Tak to chyba wszystkie, o ile podciągniemy turkus pod niebieski
| Cytat | | To tu o majtkach i stanikach? |
Nie, właściwie to o mnie
| Cytat | | To ja rozumiem, że robimy forumową zrzutkę na fioletowy stanik dla Martvej ? |
Ale nie wiem nawet jaki model.
Chociaż... wrzosowa Antosia jest mrrr, i parę fajnych fioletów w kolekcjach na jesień 09. I fioletowy Emerald maskaradkowy, mierzyłam i całkiem nieźle leży
Ale żadnych Freyi i Panache.
| Adanedhel napisał/a | | Możemy przenieść rozmowę na superstruny i bozony Hicksa, |
Nie. Nie możecie.
| Miria napisał/a | | Też mam mniejszy, ale za to jestem w posiadaniu fioletowego stanika |
A jaki? Aragon liliowy czy coś innego?
| Kruk Siwy napisał/a | | kolor fijoletooowy jest dla mnie szczególnie paskudny. |
Uff, dobrze że Cię na ZamiastConie nie było. Znaczy źle że Cię nie było, ale gdybyś mnie zobaczył to bym Ci się przez przynajmniej pół roku z paskudztwami kojarzyła
Anonymous - 1 Marca 2009, 21:42
| Martva napisał/a | Aragon liliowy czy coś innego? |
Też, chociaż jak dla mnie to on różowawy jest. Ale mam Kostara fioletowego, bardzo go lubię zresztą.
Martva - 1 Marca 2009, 21:46
A, to już chyba wiem który
Kasiek - 2 Marca 2009, 11:49
A mi się marzy Maskaradka Maia fioletowa z tej kolekcji na jesień I antośka turkusowa :>
Martva - 2 Marca 2009, 12:26
No bo kolekcja na jesień w ogóle jest bardzo bardzo.
Ozzborn - 2 Marca 2009, 12:44
Może by zmienić nazwe bloga na "Stanikowy"? co nie zajrzę to o biustonoszach... i to jeszcze rzucają nazwami, a skąd ja biedny niewyedukowany mam wiedzieć co to Freya, Panache albo inny Aragon liliowy? Postuluje (a pewnie spora cześć użytkowników poprze mój wniosek) o dokumentację fotograficzną, ot co!
jewgienij - 2 Marca 2009, 12:44
Teddy, jesteś nowy, w dodatku z Warszawy, więc na razie tylko pogrożę palcem.
Popatrz, co narobiłeś
Może rzeczywiście Adanedhel ma rację i od superstringów przejdziemy do Superstrun( mam nadzieję, że kolega nie blefuje, bo cienko z nami będzie, jak tu jakiś fizyk teoretyczny zajrzy )
Agi - 2 Marca 2009, 12:55
Ozzborn, jewgienij, a coście się uparli na reformowanie (też bieliźniano ) bloga Martvej?
Załóżcie sobie swoje!
Ozzborn - 2 Marca 2009, 12:59
Ależ z mojej strony to nie reformy (nawet nie barchany) to tylko prośba o rzetelną dokumentację fotograficzną w celach czysto edukacyjnych
Martva - 2 Marca 2009, 13:09
| Ozzborn napisał/a | | i to jeszcze rzucają nazwami, a skąd ja biedny niewyedukowany mam wiedzieć co to Freya, Panache albo inny Aragon liliowy? |
http://stanikomania.blox....Panache-cd.html
Fioletowa Maia i turkusowa Antośka gdzieś tam są I nowa kolekcja Panache ogólnie.
| Agi napisał/a | Ozzborn, jewgienij, a coście się uparli na reformowanie (też bieliźniano ) bloga Martvej? |
Bo to źli ludzie są.
Ozzborn - 2 Marca 2009, 13:20
I teraz wiadomo na czym, hmm, stoimy. Jeszcze trochę poczytam i zostanę specjalistą Z szybkiego przejrzenia stwierdzam, że modele plunge są moimi faworytami
| Cytat | | Bo to źli ludzie są. |
pojadę cytatem: "Pfff"
Martva - 2 Marca 2009, 13:24
| Ozzborn napisał/a | Z szybkiego przejrzenia stwierdzam, że modele plunge są moimi faworytami |
E, wolę half-cupy
Ale tylko dla tego że plunge z niejasnych powodów nie leżą na mnie dobrze.
jewgienij - 2 Marca 2009, 13:24
Przejrzałem.
Za dziesiątym razem może uda mi się skupić uwagę na bieliźnie. Będę próbował w każdym razie.
andre - 2 Marca 2009, 13:27
Łatwo nie jest...
|
|
|