To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Anonymous - 1 Marca 2009, 18:59

A ja myślałam, że oko eksperta i te sprawy. :wink: Czy w fioletowej bieliźnie czai się Zło?
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:05

Jak tak sobie od serca gadamy to wyjawię, że kolor fijoletooowy jest dla mnie szczególnie paskudny. A podejrzewałem Cię o to bo gusta wszelakie zdaje się mamy różne. Ot, co.
Co do eksperta to cóż... nie omawiam walorów niewiast inaczej niż w cztery oczy. I jako żywo nie śmiałbym Cię w sieci napomnieć na przykład: Noś kobieto miniówy bo masz ekstra nogi a nie tylko te spodnie i spodnie... hihihi.
Jaka wpadnie Martva to się ucieszy. Cały czas jesteśmy w temacie ubiorów.

merula - 1 Marca 2009, 19:21

ty nawet takim co nie mają ekstra nóg mówiłbyś to :mrgreen:
Anonymous - 1 Marca 2009, 19:22

Kruk Siwy napisał/a
A podejrzewałem Cię o to bo gusta wszelakie zdaje się mamy różne.

E tam. Piwo lubię, na ten przykład. 8)

Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:26

No przecież wiem, jakbyś nie lubiła to już zupełnie trzeba by w razie czego o pogodzie gadać.

merula, twierdzisz żem okrutnik i złośliwiec? Hm.
Nie obiecuję poprawy.
A! Chodziło Ci że erotoman. No cóż...

merula - 1 Marca 2009, 19:32

jeszcze przypominam sobie apele o wysokie obcasy ;P:
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:37

A no cóż. Takie są moje preferencje.
I będę się ich trzymał rencami i zębami.

ihan - 1 Marca 2009, 19:47

Zębami to może być dość ryzykowne. W pewnym wieku już tylko corega tabs zostaje. A ponieważ myśle, że preferencji nie zmienisz, lepiej wcześniej zacząć ćwiczyć inne techniki.
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:48

ihan, ha, ha. Zobaczymy kogo szybciej ząbki opuszczą. Do tej pory mam wszystkie swoje. Zresztą a bo to dużo zębów trzeba mieć? Dwa wystarczą.
ihan - 1 Marca 2009, 19:50

Jasne. Wszystkie dwa.
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:52

I tam, gadać z Tobą nie można. Lepiej wyraź sąd w kwestii fioletowych staników.
Jak wyrazisz to ja w nagrodę opowiem dykteryjkę o rozmowie z miłą panią z wydawnictwa.

ihan - 1 Marca 2009, 19:53

Nie lubię stanikow. Nie lubię koloru fioletowego. Czekam na dykteryjkę ;)
Kruk Siwy - 1 Marca 2009, 19:59

Miło sobie rozmawiam z panią z wydawnictwa o tym i owym, aż rozmowa schodzi na postaci z mojej najnowszej powieści. I pani buch:
"Pan to feminista jest".
Ja ynteligentnie: Yyyy? A potem banalnie: "Owszem nie tylko feminista ale i stara lesbijka.
Bo to wicie rozumicie ponieważ nie przedstawiłem kobitek jako tłumoków tylko ludzi myślących i na dodatek jeszcze pełnych inicjatywy to już musi ani chybi feminista.

No może taka sobie ta dykteryjka ale i Twój osąd coś lakoniczny był.

Krasnola - 1 Marca 2009, 20:59

Miria, wstydź się :)
Anonymous - 1 Marca 2009, 21:15

Nie jestem pewna, czego, ale na wszelki wypadek się wstydzę.
dalambert - 1 Marca 2009, 21:22

A Martvej tu , ani dudu :!: Coście jej zrobili :?:
A poza tym :
Niech żyja fioletowe staniki jako strój / wyłączny / :twisted:

Martva - 1 Marca 2009, 21:36

mBiko napisał/a
Zrujnowałaś w ten sposób mój odbiór rzeczywistości.

No sorry ;) Fioletowego nie mam, oraz brązowego, czerwonego, żółtego, szarego i pomarańczowego. Tak to chyba wszystkie, o ile podciągniemy turkus pod niebieski ;)

Cytat
To tu o majtkach i stanikach?

Nie, właściwie to o mnie 8)

Cytat
To ja rozumiem, że robimy forumową zrzutkę na fioletowy stanik dla Martvej ?

Ale nie wiem nawet jaki model.
Chociaż... wrzosowa Antosia jest mrrr, i parę fajnych fioletów w kolekcjach na jesień 09. I fioletowy Emerald maskaradkowy, mierzyłam i całkiem nieźle leży ;)
Ale żadnych Freyi i Panache.

Adanedhel napisał/a
Możemy przenieść rozmowę na superstruny i bozony Hicksa,

Nie. Nie możecie. :twisted:

Miria napisał/a
Też mam mniejszy, ale za to jestem w posiadaniu fioletowego stanika

A jaki? Aragon liliowy czy coś innego? ;)

Kruk Siwy napisał/a
kolor fijoletooowy jest dla mnie szczególnie paskudny.

Uff, dobrze że Cię na ZamiastConie nie było. Znaczy źle że Cię nie było, ale gdybyś mnie zobaczył to bym Ci się przez przynajmniej pół roku z paskudztwami kojarzyła

Anonymous - 1 Marca 2009, 21:42

Martva napisał/a
Aragon liliowy czy coś innego? ;)

Też, chociaż jak dla mnie to on różowawy jest. Ale mam Kostara fioletowego, bardzo go lubię zresztą. ;P:

Martva - 1 Marca 2009, 21:46

A, to już chyba wiem który :)
Kasiek - 2 Marca 2009, 11:49

A mi się marzy Maskaradka Maia fioletowa z tej kolekcji na jesień :D I antośka turkusowa :>
Martva - 2 Marca 2009, 12:26

No bo kolekcja na jesień w ogóle jest bardzo bardzo.
Ozzborn - 2 Marca 2009, 12:44

Może by zmienić nazwe bloga na "Stanikowy"? co nie zajrzę to o biustonoszach... i to jeszcze rzucają nazwami, a skąd ja biedny niewyedukowany mam wiedzieć co to Freya, Panache albo inny Aragon liliowy? Postuluje (a pewnie spora cześć użytkowników poprze mój wniosek) o dokumentację fotograficzną, ot co! :mrgreen:
jewgienij - 2 Marca 2009, 12:44

Teddy, jesteś nowy, w dodatku z Warszawy, więc na razie tylko pogrożę palcem. ;P:
Popatrz, co narobiłeś :shock:
Może rzeczywiście Adanedhel ma rację i od superstringów przejdziemy do Superstrun( mam nadzieję, że kolega nie blefuje, bo cienko z nami będzie, jak tu jakiś fizyk teoretyczny zajrzy :( )

Agi - 2 Marca 2009, 12:55

Ozzborn, jewgienij, a coście się uparli na reformowanie (też bieliźniano :wink: ) bloga Martvej?
Załóżcie sobie swoje!

Ozzborn - 2 Marca 2009, 12:59

Ależ z mojej strony to nie reformy (nawet nie barchany) to tylko prośba o rzetelną dokumentację fotograficzną w celach czysto edukacyjnych :mrgreen:
Martva - 2 Marca 2009, 13:09

Ozzborn napisał/a
i to jeszcze rzucają nazwami, a skąd ja biedny niewyedukowany mam wiedzieć co to Freya, Panache albo inny Aragon liliowy?

http://stanikomania.blox....Panache-cd.html

Fioletowa Maia i turkusowa Antośka gdzieś tam są ;P: I nowa kolekcja Panache ogólnie.

Agi napisał/a
Ozzborn, jewgienij, a coście się uparli na reformowanie (też bieliźniano :wink: ) bloga Martvej?

Bo to źli ludzie są.

Ozzborn - 2 Marca 2009, 13:20

I teraz wiadomo na czym, hmm, stoimy. Jeszcze trochę poczytam i zostanę specjalistą ;) Z szybkiego przejrzenia stwierdzam, że modele plunge są moimi faworytami :P
Cytat
Bo to źli ludzie są.

pojadę cytatem: "Pfff"

Martva - 2 Marca 2009, 13:24

Ozzborn napisał/a
Z szybkiego przejrzenia stwierdzam, że modele plunge są moimi faworytami :P

E, wolę half-cupy ;)
Ale tylko dla tego że plunge z niejasnych powodów nie leżą na mnie dobrze.

jewgienij - 2 Marca 2009, 13:24

Przejrzałem.
Za dziesiątym razem może uda mi się skupić uwagę na bieliźnie. Będę próbował w każdym razie.

andre - 2 Marca 2009, 13:27

Łatwo nie jest...

Partner forum