Planeta małp - Co nas cieszy
shenra - 5 Czerwca 2010, 23:01
Udany grill i to, że nie upitolił mnie ani jeden komar
mBiko - 5 Czerwca 2010, 23:18
W ramach treningu przed Powodzią Ostateczną urządziłem sobie spływ pontonem po Widawce. Dawno nie byłem tak zmęczony i tak wypoczęty zarazem.
Kai - 6 Czerwca 2010, 10:16
Lynx napisał/a | Nowa przyjaźń? |
Jest na to spora szansa. Dzieci są otwarte i przjazne, dopóki rodzice ich nie nauczą czego innego.
Udana impreza 18-tkowa. Bałam się puścić Młodego, bo to i początek o 20, i trochę o takich imprezach słyszałam. Wrócił o 2.30, całkiem trzeźwy, z lekka rozbawiony a mocno skonany (trzecia impreza w ciągu ostatnich 36 godzin), ale cieszę się ogromnie, że nawet "na wolności" zachowuje się przyzwoicie.
Martva - 6 Czerwca 2010, 11:23
shenra, jak Ty to zrobiłaś? Mam obgryzione całe nogi, ale warto było
ihan - 6 Czerwca 2010, 11:48
Kai napisał/a | Dzieci są otwarte i przjazne, dopóki rodzice ich nie nauczą czego innego.
|
Dzieci są różne, tak samo jak dorośli. Ani lepsze, ani gorsze. Różne.
Martva - 6 Czerwca 2010, 12:58
Oj, jako dziecko nie byłam otwarta i przyjazna, byłam zamkniętym w sobie, nieśmiałym milczkiem. Odrobinę mi się zmieniło z wiekiem
shenra - 6 Czerwca 2010, 13:00
Martva napisał/a | jak Ty to zrobiłaś? | Nie wiem, ale nie dziabnęło mnie nic. Może nie trza było tak krążyć?
Kai - 6 Czerwca 2010, 14:15
ihan napisał/a | Dzieci są różne, tak samo jak dorośli. Ani lepsze, ani gorsze. Różne. |
Osobiście nie spotkałam wrednego niemowlaka, ale naturalnie z pewnością masz w tym względzie większe doświadczenie.
Dzieci są różne, ale to rodzice wpajają im własne systemy wartości.
W temacie: jutro idę do pracy i to też mnie cieszy.
mBiko - 6 Czerwca 2010, 21:52
W temacie: jutro nie idę do pracy i to mnie bardzo cieszy.
joe_cool - 6 Czerwca 2010, 21:58
mBiko, nooo, fajnie jest nie stresować się w niedzielę wieczorem (to powiedziałam ja, urlopowa joe )
mBiko - 6 Czerwca 2010, 22:11
joe_cool, nawet perspektywa całodziennej opieki nad Potworem nie jest mi w stanie zetrzeć uśmiechu z pyska. I tak do końca tygodnia.
Kai - 7 Czerwca 2010, 07:53
mBiko, no mnie by chyba jednak też nie starła Ale miło jest również usiąść w prawie-klimatyzowanym pomieszczeniu i nie myśleć, że za chwilę trzeba wejść w domowy kierat.
Martva - 7 Czerwca 2010, 09:18
Słońce i miła temperatura. Ale rany, nie jestem w stanie się przyzwyczaić do ciepła.
robert70r. - 7 Czerwca 2010, 11:57
W zasadzie, to ja mam dziś podejrzanie dobry nastrój. Wszystko mnie dziś cieszy. Może dlatego, że się porządnie wyspałem? No i wygrało mi się grę w konkursie AXN.
Kai - 7 Czerwca 2010, 12:29
Nowa, ciekawa i niezbyt trudna robota
P.S. A teraz to się naprawdę cieszę - mamy bus na Sonisphere Nie będę się tłuc Intershitem
shenra - 7 Czerwca 2010, 14:36
Dostałam paczkę z ciuchami i są cudne
SithLady - 7 Czerwca 2010, 19:01
Paczuszka z Bravissimo Harmony Carribbean Blue 34FF. Po pierwsze to że śliczna, po drugie to że dobrze leży. Wyciąg z karty będzie należał już do sąsiedniego wątku
Martva - 7 Czerwca 2010, 19:09
To bardzo ładny odcień jest
SithLady - 7 Czerwca 2010, 20:26
Najciekawsze ze na stronie i na fakturze widnieje nazwa Caribberan Blue a na metce - Cobalt. Ale grunt że ładne
Martva - 7 Czerwca 2010, 20:32
Może im dłuzsza/bardziej udziwniona nazwa koloru tym lepiej sie sprzedaje
mBiko - 7 Czerwca 2010, 20:52
A mnie cieszy to, że Potwór był dzisiaj bardzo grzeczny i miło spędziliśmy dzionek. Nawet się chciała podzielić ze mną swoją kaszką. Na szczęście koszulkę da się wyprać.
Lynx - 7 Czerwca 2010, 21:51
mBiko, no widzisz jaki słodziak
mBiko - 7 Czerwca 2010, 22:00
Lynx, najbardziej mnie cieszy czas z nią spędzany, zazwyczaj niestety nie mogę poświęcić jej tyle uwagi ile bym chciał.
merula - 7 Czerwca 2010, 22:01
złote dziecko normalnie
mBiko - 7 Czerwca 2010, 22:05
Nie zauważyłem żeby odżywiała się jagódkami merulka.
Poza tym, nawet jeśli tak, to raczej nie po tatusiu.
Kai - 8 Czerwca 2010, 07:52
Moje Maleństwo ma już bardzo sprecyzowane plany na przyszłość. Zastanawiam się tylko, czy mu się nie zmieni, choć mnóstwo w to inwestuje i czasu, i pieniędzy (maminych ofkors, ale to podobno tylko na razie, bo kapela zacznie grać za kasę).
ketyow - 8 Czerwca 2010, 08:19
Kai, ale wiesz, że chłopaka z wysokim prawdopodobieństwem zalałaby krew, gdyby zobaczył, że jego mama na publicznym forum mówi o nim maleństwo?
Kai - 8 Czerwca 2010, 09:17
ketyow napisał/a | Kai, ale wiesz, że chłopaka z wysokim prawdopodobieństwem zalałaby krew, gdyby zobaczył, że jego mama na publicznym forum mówi o nim maleństwo? |
Askont.
Uśmiałby się końskim chichotem, bo ma 186 cm wzrostu i poczucie humoru.
ketyow - 8 Czerwca 2010, 11:34
Kai, lepiej nie sprawdzaj czy masz rację Mnie by tam krew zalała
Witchma - 8 Czerwca 2010, 12:00
Skończyłam tłumaczenie dzień przed terminem. Sukces
|
|
|