To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 25 Lutego 2009, 18:28

Nie wiem, rączki miałam tutaj.
Adanedhel - 25 Lutego 2009, 18:30

Czyli wszystko jasne, diablico :D
dalambert - 25 Lutego 2009, 18:33

Martva, jakie rączki wystarczy na Twój avik spojrzeć i już
SERCE ROŚNIE :mrgreen:

edit literówka :(

Martva - 25 Lutego 2009, 18:37

Adanedhel, nie rozumiem o co Ci chodzi.

dalambert napisał/a
wystarczy na Twój avik spokrzeć i już

BTW jak znów mi Rafał Kosik powie na ZamiastConie ze nie jestem podobna do mojego avika to chyba się załamię ;)

Adanedhel - 25 Lutego 2009, 18:39

No musisz być winna, skoro tłumaczysz gdzie miałaś rączki ;)
dalambert - 25 Lutego 2009, 18:39

Martva, alez jesteś, jesteś jeno ĆWICZ
maestro exercitus fecit :P

Martva - 26 Lutego 2009, 22:08

Mam stresa przedzamiastkonowego w formie dzikiej. Dokłada się do tego stres związany z dzisiejszą wizytą w GUP-ie (w skrócie zapisałam się na kurs projektowania ogrodów o którym nikt nic nie wie i wygląda na to że przespałam możliwość dostania dotacji na działalność gospodarczą). Ale jest mniejszy.
Argh, i już pal sześć że nie mam co na siebie włożyć :|

mBiko - 26 Lutego 2009, 23:59

Mogę odrobinę załagodzić twojego stresa zamiastconowego, otóż nie będzie mnie i mojego aparatu. :wink:
Agata - 27 Lutego 2009, 00:04

Jezusie matko, stres?! A ja spakowałam dżinsy i bluzę! Szlachcianka wyluzuje, piwo idziemy wypic! Przeca to nie casting, czy co!
jewgienij - 27 Lutego 2009, 00:18

Potrafisz sobie utrudniać życie ;P:

Z innej beczki:' szort gotowy?

Martva - 27 Lutego 2009, 07:56

mBiko napisał/a
otóż nie będzie mnie

Buuu, szkoda :(

Agata napisał/a
Jezusie matko, stres?! A ja spakowałam dżinsy i bluzę!

Toteż mówię że stres ubraniowy jest mało ważną częścią stresu ogólnego.

jewgienij napisał/a
Potrafisz sobie utrudniać życie ;P:

Wiem :(
Poza tym tak sobie przejrzałam bloga i daaawno temu napisałeś:
jewgienij napisał/a
Za słabe podstawy ma Twoja fascynacja, żeby trwała dłużej niż zwykła choroba.

Sprecyzujmy teraz ile trwa zwykła choroba. Dobrze?

Nie mogłam zasnąć, obudziłam się o siódmej, co źle wróży mojej żywotności weekendowej... Ehh, kurde.
Za to jak wypuszczałam psa to okazało się że śnieg stopniał, znaczy stopniał w sposób zauważalny i widać kawałek trawnika. I tulipany w garnkach mają kiełki po parę centymetrów.

Szorta nie będzie, trochę mi szkoda, ale nie zdążę. Powinnam mieć specjalny termin, pięć dni krótszy.

Kasiek - 27 Lutego 2009, 08:07

Pamiętacie rozmowę o dzieciach na n-k?

Moi znajomi wklejają teraz zdjęcia USG pt: moje maleństwo ma już 7 cm... Nie wiem, ale dla mnie to jakaś paranoja...

Martva - 27 Lutego 2009, 08:12

To mały pikuś w porównaniu z TYM :twisted:
Kasiek - 27 Lutego 2009, 08:39

Wiem, widziałam to... Nie wiem, nawet gdybym miała takie zdjęcia, to bym ich chyba nikomu nie chciała pokazać, bo to by było takie moje moje, najbardziej intymne i tak dalej.
Ale raczej takich zdjęć nie będę miała. Nie chciałabym, żeby podczas porodu był koło mnie ktoś inny niż personel medyczny. Serio. Rozumiem, że niektórym/większości kobiet obecność faceta pomaga/uspokaja czy co tam jeszcze ale ja bym nie chciała. Skoro bym nie chciała, żeby mnie wtedy własny facet widział, to tym bardziej kilkanascie milionów uzytkowników n-k... :P

Martva - 27 Lutego 2009, 08:45

A ja myślałam że to jest na zasadzie 'jak ktoś nie miał okazji zobaczyć mojego krocza w gimnazjum, to proszę bardzo' :twisted: dobra, zmieńmy temat, porody są brrr.
dzejes - 27 Lutego 2009, 09:07

Martva napisał/a
Mam stresa przedzamiastkonowego w formie dzikiej.

Spoko, nie gryzę. Przynajmniej nie od razu.

Martva - 27 Lutego 2009, 09:21

dzejes, kamień z serca :oops: Od razu mi lepiej ;)
A będziesz jutro czy już dzisiaj?

dalambert - 27 Lutego 2009, 10:17

Martva, a na SKOFę sie wybierzesz :?:
było , nie było to historyczna OSTATNIA SKOFA w Paradoxie - lokal nam z końcem marca zamykają - tak że impreza szykuję się spora to i aukcja dziel Twych może być udana i wogóle .. :)

Kasiek - 27 Lutego 2009, 10:23

Co? jak to Paradox zamykają?
Martva - 27 Lutego 2009, 10:26

Nie sądzę, jeśli się gdzieś wybiorę w ten weekend, to do Rzeszowa.

Kasiek, wątek skofowy poczytaj.

Kasiek - 27 Lutego 2009, 10:47

No już przeczytałam, szkoda. Może cud się stanie, a może znajdą inną siedzibę i knaja nie ta, ale ideja zostanie ta sama?
Adanedhel - 27 Lutego 2009, 12:00

Szukają nowej siedziby. Z tego, co wczoraj słyszałem, mają na oku coś na Powiślu, ale szukają dalej - i próbują przedłużyć termin wypowiedzenia. Z negatywów - w nowym miejscu piwo pewnie będzie droższe. Ale jest i pozytyw. Odrodzony Paradox według zamierzeń ma być co najmniej dwa razy większy.
dzejes - 27 Lutego 2009, 13:02

Martva napisał/a

A będziesz jutro czy już dzisiaj?

Inszallah dzisiaj, ale wieczorem, takim późnym raczej.

Martva - 27 Lutego 2009, 16:14

Dostałam właśnie smsa z hasłem 'Uwierz w siłę miłości! W marcu wydarzy się coś niespodziewanego! <reklamowy bełkot>'. Kurde, no.
Virgo C. - 27 Lutego 2009, 16:18

Cholera, ja dostałem tylko info, że mój numer został wybrany i mam szanse na 32 tys zł ;P:
jewgienij - 27 Lutego 2009, 19:57

Martva napisał/a
Szorta nie będzie, trochę mi szkoda, ale nie zdążę. Powinnam mieć specjalny termin, pięć dni krótszy.

To teraz już masz uzasadnionego zamiastconowego stresa. Znajdę Cię, bo wiem, jak wyglądasz :twisted:
Masz talent, a nie piszesz. To zabawa i ćwiczenie, nie musi być od razu doskonały pomysł w doskonałym wykonaniu, daj sobie nawet szansę na porażkę, bo to szczepionka na przyszłość. Siadasz i w 45 minut piszesz, kasy na tym nie tracisz. Ja dzisiaj wysłałem i chcę was, Krakowianki plus Witchmę, mieć jako konkurentki. :lol: Was przede wszystkim, z powodów osobistych. Innych oczywiście też.

mBiko - 27 Lutego 2009, 22:39

Martva, też żałuję, szczególnie, że prawie do ostatniej chwili miałem nadzieję na wycieczkę do Krakowa. Niestety splot spraw najróżniejszych pozbawił mnie przyjemności zobaczenia Waszych paszczy.
Krasnola - 27 Lutego 2009, 22:56

Martva, dawno tu nei zaglądałam, pisałaś coś ostatnio ciekawego? :P
Martva - 28 Lutego 2009, 00:34

jewgienij napisał/a
To teraz już masz uzasadnionego zamiastconowego stresa. Znajdę Cię, bo wiem, jak wyglądasz

Będę się maskować!

jewgienij napisał/a
daj sobie nawet szansę na porażkę, bo to szczepionka na przyszłość.

Ale ja nie lubię, no :(

mBiko, mam nadzieję że się jeszcze kiedyś uda ;)

Krasnola, ja, ciekawego? gdzieżby tam ;)

shenra - 28 Lutego 2009, 01:29

jewgienij napisał/a
Ja dzisiaj wysłałem i chcę was, Krakowianki plus Witchmę, mieć jako konkurentki.

No co Ty, gdzie tam mnie np do Ciebie :mrgreen: , pozostałe Krakowianki przynajmniej furorę robią :wink: :bravo

Partner forum