Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 25 Lutego 2009, 18:28
Nie wiem, rączki miałam tutaj.
Adanedhel - 25 Lutego 2009, 18:30
Czyli wszystko jasne, diablico
dalambert - 25 Lutego 2009, 18:33
Martva, jakie rączki wystarczy na Twój avik spojrzeć i już
SERCE ROŚNIE
edit literówka
Martva - 25 Lutego 2009, 18:37
Adanedhel, nie rozumiem o co Ci chodzi.
| dalambert napisał/a | | wystarczy na Twój avik spokrzeć i już |
BTW jak znów mi Rafał Kosik powie na ZamiastConie ze nie jestem podobna do mojego avika to chyba się załamię
Adanedhel - 25 Lutego 2009, 18:39
No musisz być winna, skoro tłumaczysz gdzie miałaś rączki
dalambert - 25 Lutego 2009, 18:39
Martva, alez jesteś, jesteś jeno ĆWICZ
maestro exercitus fecit
Martva - 26 Lutego 2009, 22:08
Mam stresa przedzamiastkonowego w formie dzikiej. Dokłada się do tego stres związany z dzisiejszą wizytą w GUP-ie (w skrócie zapisałam się na kurs projektowania ogrodów o którym nikt nic nie wie i wygląda na to że przespałam możliwość dostania dotacji na działalność gospodarczą). Ale jest mniejszy.
Argh, i już pal sześć że nie mam co na siebie włożyć
mBiko - 26 Lutego 2009, 23:59
Mogę odrobinę załagodzić twojego stresa zamiastconowego, otóż nie będzie mnie i mojego aparatu.
Agata - 27 Lutego 2009, 00:04
Jezusie matko, stres?! A ja spakowałam dżinsy i bluzę! Szlachcianka wyluzuje, piwo idziemy wypic! Przeca to nie casting, czy co!
jewgienij - 27 Lutego 2009, 00:18
Potrafisz sobie utrudniać życie
Z innej beczki:' szort gotowy?
Martva - 27 Lutego 2009, 07:56
| mBiko napisał/a | | otóż nie będzie mnie |
Buuu, szkoda
| Agata napisał/a | | Jezusie matko, stres?! A ja spakowałam dżinsy i bluzę! |
Toteż mówię że stres ubraniowy jest mało ważną częścią stresu ogólnego.
| jewgienij napisał/a | Potrafisz sobie utrudniać życie |
Wiem
Poza tym tak sobie przejrzałam bloga i daaawno temu napisałeś:
| jewgienij napisał/a | | Za słabe podstawy ma Twoja fascynacja, żeby trwała dłużej niż zwykła choroba. |
Sprecyzujmy teraz ile trwa zwykła choroba. Dobrze?
Nie mogłam zasnąć, obudziłam się o siódmej, co źle wróży mojej żywotności weekendowej... Ehh, kurde.
Za to jak wypuszczałam psa to okazało się że śnieg stopniał, znaczy stopniał w sposób zauważalny i widać kawałek trawnika. I tulipany w garnkach mają kiełki po parę centymetrów.
Szorta nie będzie, trochę mi szkoda, ale nie zdążę. Powinnam mieć specjalny termin, pięć dni krótszy.
Kasiek - 27 Lutego 2009, 08:07
Pamiętacie rozmowę o dzieciach na n-k?
Moi znajomi wklejają teraz zdjęcia USG pt: moje maleństwo ma już 7 cm... Nie wiem, ale dla mnie to jakaś paranoja...
Martva - 27 Lutego 2009, 08:12
To mały pikuś w porównaniu z TYM
Kasiek - 27 Lutego 2009, 08:39
Wiem, widziałam to... Nie wiem, nawet gdybym miała takie zdjęcia, to bym ich chyba nikomu nie chciała pokazać, bo to by było takie moje moje, najbardziej intymne i tak dalej.
Ale raczej takich zdjęć nie będę miała. Nie chciałabym, żeby podczas porodu był koło mnie ktoś inny niż personel medyczny. Serio. Rozumiem, że niektórym/większości kobiet obecność faceta pomaga/uspokaja czy co tam jeszcze ale ja bym nie chciała. Skoro bym nie chciała, żeby mnie wtedy własny facet widział, to tym bardziej kilkanascie milionów uzytkowników n-k...
Martva - 27 Lutego 2009, 08:45
A ja myślałam że to jest na zasadzie 'jak ktoś nie miał okazji zobaczyć mojego krocza w gimnazjum, to proszę bardzo' dobra, zmieńmy temat, porody są brrr.
dzejes - 27 Lutego 2009, 09:07
| Martva napisał/a | | Mam stresa przedzamiastkonowego w formie dzikiej. |
Spoko, nie gryzę. Przynajmniej nie od razu.
Martva - 27 Lutego 2009, 09:21
dzejes, kamień z serca Od razu mi lepiej
A będziesz jutro czy już dzisiaj?
dalambert - 27 Lutego 2009, 10:17
Martva, a na SKOFę sie wybierzesz
było , nie było to historyczna OSTATNIA SKOFA w Paradoxie - lokal nam z końcem marca zamykają - tak że impreza szykuję się spora to i aukcja dziel Twych może być udana i wogóle ..
Kasiek - 27 Lutego 2009, 10:23
Co? jak to Paradox zamykają?
Martva - 27 Lutego 2009, 10:26
Nie sądzę, jeśli się gdzieś wybiorę w ten weekend, to do Rzeszowa.
Kasiek, wątek skofowy poczytaj.
Kasiek - 27 Lutego 2009, 10:47
No już przeczytałam, szkoda. Może cud się stanie, a może znajdą inną siedzibę i knaja nie ta, ale ideja zostanie ta sama?
Adanedhel - 27 Lutego 2009, 12:00
Szukają nowej siedziby. Z tego, co wczoraj słyszałem, mają na oku coś na Powiślu, ale szukają dalej - i próbują przedłużyć termin wypowiedzenia. Z negatywów - w nowym miejscu piwo pewnie będzie droższe. Ale jest i pozytyw. Odrodzony Paradox według zamierzeń ma być co najmniej dwa razy większy.
dzejes - 27 Lutego 2009, 13:02
| Martva napisał/a |
A będziesz jutro czy już dzisiaj? |
Inszallah dzisiaj, ale wieczorem, takim późnym raczej.
Martva - 27 Lutego 2009, 16:14
Dostałam właśnie smsa z hasłem 'Uwierz w siłę miłości! W marcu wydarzy się coś niespodziewanego! <reklamowy bełkot>'. Kurde, no.
Virgo C. - 27 Lutego 2009, 16:18
Cholera, ja dostałem tylko info, że mój numer został wybrany i mam szanse na 32 tys zł
jewgienij - 27 Lutego 2009, 19:57
| Martva napisał/a | | Szorta nie będzie, trochę mi szkoda, ale nie zdążę. Powinnam mieć specjalny termin, pięć dni krótszy. |
To teraz już masz uzasadnionego zamiastconowego stresa. Znajdę Cię, bo wiem, jak wyglądasz
Masz talent, a nie piszesz. To zabawa i ćwiczenie, nie musi być od razu doskonały pomysł w doskonałym wykonaniu, daj sobie nawet szansę na porażkę, bo to szczepionka na przyszłość. Siadasz i w 45 minut piszesz, kasy na tym nie tracisz. Ja dzisiaj wysłałem i chcę was, Krakowianki plus Witchmę, mieć jako konkurentki. Was przede wszystkim, z powodów osobistych. Innych oczywiście też.
mBiko - 27 Lutego 2009, 22:39
Martva, też żałuję, szczególnie, że prawie do ostatniej chwili miałem nadzieję na wycieczkę do Krakowa. Niestety splot spraw najróżniejszych pozbawił mnie przyjemności zobaczenia Waszych paszczy.
Krasnola - 27 Lutego 2009, 22:56
Martva, dawno tu nei zaglądałam, pisałaś coś ostatnio ciekawego?
Martva - 28 Lutego 2009, 00:34
| jewgienij napisał/a | | To teraz już masz uzasadnionego zamiastconowego stresa. Znajdę Cię, bo wiem, jak wyglądasz |
Będę się maskować!
| jewgienij napisał/a | | daj sobie nawet szansę na porażkę, bo to szczepionka na przyszłość. |
Ale ja nie lubię, no
mBiko, mam nadzieję że się jeszcze kiedyś uda
Krasnola, ja, ciekawego? gdzieżby tam
shenra - 28 Lutego 2009, 01:29
| jewgienij napisał/a | | Ja dzisiaj wysłałem i chcę was, Krakowianki plus Witchmę, mieć jako konkurentki. |
No co Ty, gdzie tam mnie np do Ciebie , pozostałe Krakowianki przynajmniej furorę robią
|
|
|