Planeta małp - Co nas cieszy
Kai - 2 Czerwca 2010, 10:11
Weź pod uwagę, że stosunkowo delikatna konstrukcja powinna unieść i utrzymać nieruchomo około 20-25 kilo. Ten stojak, który miał do tej pory, pod uderzeniami cały "chodzi".
Gwynhwar - 2 Czerwca 2010, 18:52
W sobotę i niedzielę mam korepetycje, co zasili trochę mój kulejący budżet...
mBiko - 3 Czerwca 2010, 11:19
Najbliższe półtora tygodnia spędzę w domu.
ketyow - 3 Czerwca 2010, 12:14
Dobry dzień dziś I ludki mnie cieszą Dobry humor nawet mimo tego, że cały dzień nauki mnie czeka.
Kai - 3 Czerwca 2010, 14:33
Po prostu mi dobrze. Co miało być odwalone, odwalone zostało, zaraz zabieram się za gotowanie i wszelkie moje ulubione rozrywki.
Agi - 3 Czerwca 2010, 16:08
Jutro jedziemy do Krakowa
hijo - 3 Czerwca 2010, 21:51
Jutro jedziemy w góry (no tak jakby gdzieś za bielsko )
Ellaine - 3 Czerwca 2010, 21:55
Działający i radośnie współpracujący skaner. Efekty tego, że mnie to cieszy można obejrzeć w Ziarnie prawdy, mierze kłamstw. ;)
Poza tym fakt, że komputer brata jednak działa i mogę teraz pisać tego posta :D
ketyow - 3 Czerwca 2010, 23:39
Pod wpływem skrajnego wyczerpania umysłowego (a w zasadzie właśnie sobie uświadomiłem, że cały dzień nic nie jadłem) czuję się po jednym piwie jak po czterech. Więc nie mogę powiedzieć, że nie walnąłem sobie w urodziny
ketyow - 4 Czerwca 2010, 11:39
Jest piąteczka z powershella, warto było wczoraj stracić cały dzień
merula - 4 Czerwca 2010, 14:05
gratulacje
Agi - 4 Czerwca 2010, 14:17
ketyow, gratuluję
Witchma - 4 Czerwca 2010, 14:17
ketyow, gratulacje
ihan - 4 Czerwca 2010, 14:21
Eh, keytow, ty panikarzu (tzn. kujonie )
ketyow - 4 Czerwca 2010, 16:28
No, czasem warto popanikować, bo to dobrze motywuje do osiągnięcia zamierzonych efektów A dla relaksu dziś wybraliśmy się na rowery wodne, ale nie prowadzili rezerwacji a nam powiedzieli, że w kolejce jeszcze kupa ludzi (choć rower jeden był wolny, nikt jakoś się nie palił, ale wejść nam nie pozwolili), mieliśmy już iść na kajaki, ale przyplątał się jeszcze jeden kolega, to w nieparzystej liczbie nie bardzo pasowało. Ostatecznie rozsiedliśmy się na plaży, parę piw... i zaczęło się: "Alien, założę się, że nie wejdziesz do wody", "Cooo? Ja nie wejdę?" - to teraz siedzę z mokrym tyłkiem jeszcze, ale było fajnie No i w ciągu ostatnich 15 minut dostałem zaproszenie na piwo i dwa inne na wódkę - czyli wszystko wraca do normy Trzeba odbić za urodziny, szykuje się fajny wieczór
No i wczoraj pogoda była paskudna, dziś jest cudowna, pomimo wiatru świeci słonko i jest ciepło (ale z jeziora ciężko było wyjść przez ten wiatr). Żyć nie umierać!
Ozzborn - 4 Czerwca 2010, 16:40
HA! u mnie też pińć z geografii arabów
W bardzo przyjemnej atmosferze... było dokładnie tak jak przewidziałem: koleżanka, z która wszedłem błysnęła wiedzą, a ja elokwencją
ihan - 4 Czerwca 2010, 16:47
keytow, nie to żebym jakoś specjalnie rozpaczała jak coś i nie żeby mi jakoś specjalnie zależało, ale przyjmij radę od cioci ihan i nie właź po alkoholu do wody.
Godzilla - 4 Czerwca 2010, 16:56
Gratulacje, chłopaki!
ketyow - 4 Czerwca 2010, 16:56
ihan, spoko, wariat ze mnie, ale jeszcze mam pewne granice i gdybym się czuł za mocno na bani nie wszedłbym. Choć trzeba przyznać, że ciężko się pływa w takiej lodówce, sztwynieje człowiek cały, ale kiedyś w lutym na trzeźwo pływałem, więc dziś nie było mi to takie straszne
Ozzborn, gratulejszyn! Jak widać, jesteśmy uzdolnieni
Witchma - 4 Czerwca 2010, 17:49
Ozzborn,
Mnie się udało dodać 50 książek do spisu, mam nadzieję, że kiedyś go skończę...
xan4 - 4 Czerwca 2010, 18:02
Spiąłem się przez ostatnie dni i wprowadziłem prawie wszystkie fantastyczne książki na Fantastę.pl Parę dopisałem, bo brakowało, dużo nie ma, ale to nie fantastyka.
Ozzborn - 4 Czerwca 2010, 18:17
dzięki
ketyow napisał/a | Ozzborn, gratulejszyn! Jak widać, jesteśmy uzdolnieni |
Miałeś jakieś wątpliwości?
mBiko - 4 Czerwca 2010, 19:12
ketyow, Ozzborn .
Lynx - 4 Czerwca 2010, 21:49
Zaczęłam odnawiać "rupiecia" czyli moje ukochane i jedyne w domu prawdziwe krzesło. A najbardziej mnie cieszy to, że okazało się, że jest dębowe.
Wot, niespodzianka.
robert70r. - 5 Czerwca 2010, 14:35
Ozzborn, ketyow,
Mnie jeszcze cieszy, tak z zupełnie innej beczki, że serwer the wicher.com się odblokował.
Kai - 5 Czerwca 2010, 18:34
ketyow, Ozzborn, gratulacje, to dopiero sukces
A mnie cieszy że pierwsza samodzielna (tzn bez nadzoru) imprezka Młodego w knajpie przeszła tak, że szefostwo knajpy zapraszało na następną!
I zarąbiście wygląda w kapeluszu
Ozzborn - 5 Czerwca 2010, 18:54
dzięki jeszcze raz, ale cieszył się dopiero będę za 3 tyg. jeszcze 3 duże egzaminy (Islam, Gramatyka i Antropologia) przede mną + małe zaliczenie i końcowy na kursie z hiszpańskiego...
ketyow - 5 Czerwca 2010, 19:14
Ja sobie dziś uświadomiłem, że jeśli wezmę się do kupy, to w piątek będę po sesji Pogoda piękna, a ja siedzę i stronkę robię
Lynx - 5 Czerwca 2010, 20:25
Fantastyczne popołudnie z Juniorem, spędzone na placu zabaw.
Idealny pies.
Interaktywne zabawy Juniora z, co prawda młodszym, chłopcem na tymże placu. Nowa "przyjaźń"?
ihan - 5 Czerwca 2010, 21:09
Słońce. Takie dziwne zjawisko atmosferyczne, którego dawno nie widziano w tej części Polski. Dziwne, dziwne, dziwne. Hmmm. Nawet podobne do tego z legend krążących wśród przemieszczających się łodziami i pontonami tubylców.
|
|
|