To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Agi - 30 Marca 2008, 20:28

Gejowie powiedzą sami - zostali zaproszeni do "Teraz MY" :mrgreen:
Taselchof - 30 Marca 2008, 20:49

;P: może jakieś połączenie telefoniczne z pałacem im zrobią ;) jutra będą w sejmie u najchudszej twarzy lewicy Rysia Kalisza :)
Gustaw G.Garuga - 30 Marca 2008, 21:18

Kaczyński musi kląć w żywy kamień, że go Kurski tak wrobił (choć jak słyszę, że prezydent nic nie wiedział o wstawkach z Merkel i gejami, ale jak się dowiedział, to "się wściekł", to mi się ze śmiechu płakać chce), bo miał być taki mrugający komunikat do swojskiej konserwy, a wyszła afera transgraniczna. I cieszyłbym się z pognębienia Kaczyńskiego i Kurskiego, gdyby nie to, że i Polska traci.
dalambert - 31 Marca 2008, 10:27

Na " Naszej klasie" ukazują się fotki facetów w turbanach z radosnym podpisem : ToJa! a tu nagle w GieWU wielkie ogloszenie ci faceci w turbanach to nasi oficerowie wywiadu! Martva, to kto tu co zdradza ? natomiast oczywiscie uważam, ze nie powinno się wogole wiedzieć kto to jest w tym wywiadzie polskim takim czy innym , tylko, że tradycję sypania wspólpracowników wywiadu mamy wspaniale rozwiniętą, patrz polowanie na TW w toku :P
hjeniu - 31 Marca 2008, 10:40

A za czas jakiś ale już drobnym drukiem okaże się, że ci "faceci w turbanach" to szeregowcy z 12 br a pismacy jak zwykle zrobili z igły koparkę ;)
Taselchof - 31 Marca 2008, 10:40

mhm mała ilość naszych szeregowców nosi długie brody :P
hjeniu - 31 Marca 2008, 10:46

Po kilkudniowym patrolu w górach? Wszyscy ;)
Taselchof - 31 Marca 2008, 10:58

Antek policmajster twierdził że można poznać po broni ;p
dalambert - 31 Marca 2008, 11:29

hjeniu, Taselchof, istotne jest to , że na "Naszej klasie" różni ludzie zamieszczają różne zdjęcia, a dopiero publikacja w GieWU wskazala ,że jakoby te konkretne zdjecia są obrazkami polskich oficerow wywiadu, oczywiście gucie nie powinni swoich zdjęć publikować, ale dopiero wrzask malych michników zrobil z nich zdemaskowanych ludzi wywiadu :!:
dzejes - 31 Marca 2008, 11:30

dalambert napisał/a
dopiero wrzask malych michników zrobil z nich zdemaskowanych ludzi wywiadu :!:

No jasne, Mietek bił żonę, ale dopiero podła sąsiadka, która zrobiła aferę skrzywdziła tę rodzinę.

dalambert - 31 Marca 2008, 11:39

dzejes, nie fanzol :twisted:
dzejes - 31 Marca 2008, 11:40

dalambert napisał/a
dzejes, nie fanzol :twisted:

Zawsze staram się dostosować poziomem do rozmówcy.

Taselchof - 31 Marca 2008, 11:40

lepszym motywem było wydawanie oświadczeń o zarobkach na zakup sprzętu RTV i AGD ;P:
Martva - 31 Marca 2008, 11:41

No, to mnie rozwaliło.
dalambert - 31 Marca 2008, 11:56

No i znowu to samo, same radosne POrykiwania, a o meritum czyli wrednej dzialalności GieWu ani slowa bo na draństwo które zrobili argumentów nie macie hej bawcie się dobrze :twisted: :!:
dzejes - 31 Marca 2008, 11:58

Draństwo to zrobił Macierewicz, że wpuścił takich kretynów do wywiadu i że zniszczył tak banalną sprawę, jak osłona w jakiej jednostce te matołki pracują.

Ale może masz rację? Ciszej nad tą trumną?

Martva - 31 Marca 2008, 11:59

Od kiedy obnażanie czyjejś głupoty jest wredną działalnością?
dalambert - 31 Marca 2008, 12:04

Martva, od kiedy wskazywanie, ze to SĄ Ludzie Polskiego Wywiadu NIE Jest wredną Działalnością, jakoś ten drobnu szczególik umyka Waszej tak wyczulonej w tropieniu faszystowskich nieprawości uwadze hej siup zdrowie,,, :twisted:
Martva - 31 Marca 2008, 12:25

Pewnie mi gazecizm wyborczy spływa na mózg i dziwnie myślę, ale jakbym pracowała w tajnych(!) służbach, to raczej bym się mocno zastanawiała przed pokazaniem mojej buźki w internecie (to samo z nazwiskiem zresztą), a już zwłaszcza w kontekście chociaż odrobinę sugerującym czym się zajmuję i gdzie. Cóż, może oni się tak tajnie maskują w ten sposób, a ja jestem za tępa żeby to pojąć, kto wie :roll:
dalambert - 31 Marca 2008, 12:38

Martva, taż nie chwale tyn ludzi za opublikowanie swoich fotek, ALE dopóki Twoja ulibiona GieWU nie WRZASNĘŁA na caly świet : SA zdjecia agentów tu i tu Talibowiełapcie ich nikt się tymi fotkami nie inetresowali dlatego uważam,że małemichniczki są to dranie narażające życie ludzkie, ale podsluchiwanie, nagrywanie i donoszenie na bliźnich jest Metodą w misjii dziennikarskiej tych małych łobuzów.
A wy tu byle dokopać PiS to gotowi jesteście nawet Polskę podpalić :!:

Rafał - 31 Marca 2008, 12:51

Jak się cieszę, że jestem tak zarobiony, że nie mam czasu na te wszystkie pierdoły :D Nawet od kilku dni wiadomości nie oglądam :wink:

EDIT: obejrzałem sobie za to baśń Last Mimzy, dzieciaki były zachwycone, polecam jako niezłe kino familijne.

dalambert - 31 Marca 2008, 13:10

Rafał, swięte słowa, Też bym sobie glowy nie zawracal, ale na Warszawaskim Spotkaniu z Agi 27 03 2008 obiecalem,że tu napyskuję bo wątek umiera i nic się nie dzeje więc wzialem udzaił hej :wink:
Martva - 31 Marca 2008, 13:25

dalambert napisał/a
nikt się tymi fotkami nie inetresowal

a skąd wiesz że nie?To że nasz tajne służby są 'tajne' nie oznacza że wszystkie inne też.

Gustaw G.Garuga - 31 Marca 2008, 13:32

dalambercie kochany, rozumiem, że wg Ciebie wywiady innych państw zbierają informacje tylko po gazetach, bo same nie są w stanie niczego ustalić :mrgreen: Nie róbmy jaj, jeśli dziennikarze mogli do tego dojść/otrzymać taki cynk, to inne służby tym bardziej. Przynajmniej paru naiwniaków do służb i tak się nie nadajacych dostało po nosie. Ale [retoryka 'dalambert' mode on] Ty byle dokopać GW to gotów jesteś mieć wszystkich za kretynów :!: [retoryka 'dalambert' mode off]
dalambert - 31 Marca 2008, 14:14

Gustaw G.Garuga, niechce mi się klawiatury strzępic poczytaj sobie uwagi Bronislawa Wildsteina w dziesjszej Rzeczpospolitej to może Cię oświeci, a fotki wszyscy odlądają , ale to GieWu potwierdzila i wskazalą KTO na fotkach jest z polskich służb, ciekawe KTO im to powiedział, same takie mundre ?
Gustaw G.Garuga - 31 Marca 2008, 14:24

Nie spodziewałem się merytorycznej odpowiedzi, więc nie jestem rozczarowany :mrgreen: Ale jeszcze raz spróbuję - nie dochodzi do Ciebie, że skoro GW dostała cynk, to ten sam cynk mógł pójść też w zupełnie inne strony? To, że ja czy Ty dowiedzieliśmy się, jak ten czy ów agent wygląda (ja zresztą nie byłem ciekaw) ma nikłe znaczenie; ważne jest, że ta wiedza musiała JUŻ WCZEŚNIEJ krążyć pośród najbardziej zainteresowanych. Ci agenci byliby spaleni tak czy owak.
dalambert - 31 Marca 2008, 14:33

Gustaw G.Garuga, w tym sporze merytoruczne jest to, ze agentów wysypala GieWu, a co gdzie i po jakich wywiadach krąży i jaka to wiedza to nawet Ty nie masz bladego pojęcia, a wiedzę o pracy tych slużb czerpiesz z powieści sensacyjnych i Giewu więc na co to niby mam Ci Merytorycznie odpowiadać.
Dla Was moi mili jest ważne by dokopać Macierewiczowi a nie czy przypadkiem to On nie mial racji i to wszystko!

Fidel-F2 - 31 Marca 2008, 14:40

dalambert, Maciarewicz nie mial racji nawet przypadkiem
a goście wsypali się sami, bezmózgi

dalambert - 31 Marca 2008, 14:56

Fidel-F2, a co Ty wiesz o Macierewiczu poza fierdulami o wscieklych oczyach i oszolomstwie które od lat na jego temat serwuje GieWu.
Ten czlowiek PIERWSZY przed KORem / ktorego zresztą był czlonkiem/ pospieszyl z pomocą katowanym i szykanowanym robotnikom z Ursusa, a o dzialalności czegoś takiego jak agenturo sowiecko=rosyjska wie wszystko, tylko nie wszystko może i powinien powiedzieć dla uciech gawiedzi. :twisted:

dalambert - 31 Marca 2008, 14:56

Fidel-F2, a co Ty wiesz o Macierewiczu poza fierdulami o wscieklych oczyach i oszolomstwie które od lat na jego temat serwuje GieWu.
Ten czlowiek PIERWSZY przed KORem / ktorego zresztą był czlonkiem/ pospieszyl z pomocą katowanym i szykanowanym robotnikom z Ursusa, a o dzialalności czegoś takiego jak agenturo sowiecko=rosyjska wie wszystko, tylko nie wszystko może i powinien powiedzieć dla uciech gawiedzi. :twisted:

Partner forum