To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''

Lu - 8 Kwietnia 2006, 10:22

Przepraszam, ze wczoraj opuściłam szanowne towarzystwo bez pożegnania (po angielsku....:) ) ale kiedy przechodziłam koło łóżka to po rpostu przewróciłam się na nie i nie mogłam już wstać.... mam nadzieję że wybaczycie taki nietakt ...
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 10:56

Lu, ufff odetchnąłem zulga. Juz się bałem że to jakies zatrucie, delirium czy cus :) Martwiłem się o Ciebie :wink:
Lu - 8 Kwietnia 2006, 11:01

Było na prawdę strasznie - myślałam że umieram.... na szczęście dziś jest lepiej - ale żadnych procentów przez najbliższe kilka dni :? :lol:
Anonymous - 8 Kwietnia 2006, 11:02

Czemu tak trudno w to uwierzyć? :twisted:

Ja żyłam bez procentów od niedzieli aż do wczoraj. Dziś trzeba nadrobić straty!

Hauer - 8 Kwietnia 2006, 11:04

:| No co wy dziewczyny? Nie wystarczy przeczytac jakieś fajne opowiadanko, albo powieść nawet żeby sie oderwac na chwile od rzeczywistości? Trzeba od razu jakis siermiężnych środków psychoaktywnych uzywać ?
Lu - 8 Kwietnia 2006, 11:07

Hauer:
Cytat
Trzeba od razu jakis siermiężnych środków psychoaktywnych uzywać ?

Tak 8)

(to oczywiście żart :lol: )

Anonymous - 8 Kwietnia 2006, 13:26

Hauer:
Cytat
Trzeba od razu jakis siermiężnych środków psychoaktywnych uzywać ?

Nie tak od razu przecież. W dni robocze czytam. 8)

elam - 8 Kwietnia 2006, 13:28

inny sposob:
zamknac sie w lazience ze szczotka, szmatka, gabka i cif'em...
pucu-pucu i wyobrazasz sobie, ze jestes niewolnica...

Anonymous - 8 Kwietnia 2006, 13:37

Nieee!

Proszę, Elam, nie strasz mnie tymi porządkami wiosennymi. :cry:
Przekładam je na blizej nieokresloną przyszłość. Usprawiedliwiam to tym, że na święta jadę do teściów. Resztę dopowiedzcie sobie sami...

elam - 8 Kwietnia 2006, 13:47

a ja wlasnie udaje, ze robie :)
tzn swiatlko w lazience sie pali, kibelek juz wyszorowalam, zaraz pojde sobie wziac prysznic i przy okazji go umyje. a potem, moze, kafelki i podloge... ojej, skad sie tyle kurzu bierze??
przydalby sie tu Rodion z atomowym odkurzaczem :)
jak uwielbiam gotowac, tak czyscic nienawidze.
madrzy ludzie zyja w brudzie :mrgreen:
ide sie napic drinka na zachete...

Lu - 8 Kwietnia 2006, 13:50

Elam:
Cytat
inny sposob:
zamknac sie w lazience ze szczotka, szmatka, gabka i cif'em...
pucu-pucu i wyobrazasz sobie, ze jestes niewolnica...

:oops: :oops: :oops:

Skąd ci takie rzeczy do głowy przychodzą? :lol: :lol:

elam - 8 Kwietnia 2006, 13:53

dla mnie to jest niewolnicza praca, sprzatanie.
cos, czego nie widac, kiedy jest zrobione - porzadek. :mrgreen:

Myrtille - 8 Kwietnia 2006, 14:13

No nie,widze że ładna mnie wczoraj impraza omineła :twisted:
A teraz zrobiłam sobie przerwe od sprzątania,którego od jakiegoś czasu mam serdecznie dość.A teraz zasłużony obiad kanapka z serkiem ogórkowym i herbata,napewno się na jem :mrgreen:

Pako - 8 Kwietnia 2006, 14:25

Ah.. jak dobrze być facetem, hehehe
Myrtille - 8 Kwietnia 2006, 14:50

Pako napisał/a
Ah.. jak dobrze być facetem, hehehe

No właśnie czy wy nie macie za dobrze?Sprzątamy,gotujemy,pierzemy,prasujemy i co z tego mamy?Faceci,tego nawet nie zauważają,myślą że samo się chyba zrobiło... :evil:
Ale świat bez mężczyzn byłby nudny :mrgreen:

Pako - 8 Kwietnia 2006, 14:55

Och.. Myrtille - uraziłeś mnie. Ja nie doceniam kobiet? Ja je podziwiam, wielbię i w ogóle uważam je za najważniejsze i najpiękniejsze twory Boga. A Ty mówisz mi, że nie zauważam kobiet i ich pracy. Jakby nie kobiety, to śwait byłby:
spokojniejszy - nie byłoby wojny trojańskiej
nudniejszy - nie byłoby wojny trojańskiej
brudniejszy - facetom się nie chce
smaczniejszy - faceci lepiej gotują

Także wiesz.. ja was podziwiam. Ale jestem dumny z tego, żę jestem facetem i nic nie robię.

Hehehehehehehehe

Myrtille - 8 Kwietnia 2006, 15:00

Pako napisał/a
Ja je podziwiam, wielbię i w ogóle uważam je za najważniejsze i najpiękniejsze twory Boga.

słowa,słowa,słowa.Lepiej byłoby gdybyście dowodzili tego czynami,a nie słowami.

Pako - 8 Kwietnia 2006, 15:03

A jak mam dowieść, jak paręset kilometrów ode mnie jesteś, a ja prawka nie mam?
A dowodziłbym szczerze, żę kobiety wszystkie wielbię, a niektóre to nawet szczególnie wielbię.

Myrtille - 8 Kwietnia 2006, 15:12

Mężczyzna ma wielbić tę jedną kobietę,wybrankę serca.Ale dobra koniec tego romantyzmu.Trzeba twardo stąpać po ziemi.
A ja Cię Pako nie znam osobiście,ale czuję,że masz dobre serduszko i nie skrzywdziłbyś swojej kobiety.A to,że pisałam,że macie czynami to okazywać to mówiłam do wszystkich facetów :mrgreen: Bo nie którzy słabe mają pojęcie o tym.

Pako - 8 Kwietnia 2006, 15:16

Możliwe. I co do serduszka i co do facetów. Kłócić się nie będę, bo nie wypada. hehe
Iscariote - 8 Kwietnia 2006, 15:30

Cytat
No właśnie czy wy nie macie za dobrze?Sprzątamy,gotujemy,pierzemy,prasujemy i co z tego mamy?Faceci,tego nawet nie zauważają,myślą że samo się chyba zrobiło...

O pardon, ale to wszystko co tu napisałaś robię sam. Sie znaczy obiad sam, bo matce się nie chce, albo gdzies pójdzie. Pranie - sam bo matka się na mnie obraziła jak powiedziałem, że wcale nie jest tak mięciutkie jak pokazują na reklamie. Prasowanie - Sam, bo matka powiedziała, ze żelazko nie gryzie i sam sobie mogę (z koszulami mam problem, ale idzie).
A sprzątać za często nie trzeba jak się wszystko ładnie poukłada, posegreguje i się nie będzie rozwalać niczego po całym domu.

gorat - 8 Kwietnia 2006, 15:58

Lu napisał/a
Właściwie to chyba zaczyna mi się kac właściwy.... niedobrze mi....

Na razie widzę, że powolutku kończy się Klap właściwy.
Nieźle zabalowaliście. Chciałbym zobaczyć taką ilość postów w temacie poruszającym bardziej merytoryczne kwestie.
8) :evil:

elam - 8 Kwietnia 2006, 15:58

Pako, mezczyzni lepiej gotuja, tak. kilku na swiecie, mistrzowie kuchni.
ale jaki procent mezczyzn w ogole umie gotowac? a kobiet??
oj, cos sie boje, ze bez nas miliony mezczyzn zdechloby z niedozywienia. albo z przezarcia macdonaldami :)

Myrtille - 8 Kwietnia 2006, 17:20

Iscariote zwracam honor :D .Tylko,że takich jak Ty,to ze świecą szukać...niestety
Rodion - 8 Kwietnia 2006, 17:29

Elam. I z takim podejściem spodziewasz sie ze pozycze Ci odkurzacz?
Raczej zapedze Cie na moje, radosnie obsrane przez mewy, okna, niewolnico! :P

( I ja to mam myc? Moze jutro? Eeee... jutro niedziela! :D )

elam - 8 Kwietnia 2006, 20:23

ja nie chce, zebys mi odkurzacza pozyczal, tylko zebys poodkurzal... :) a ja za to moge gotowac bez ograniczen.
okna lubie myc. ale z podloga gorzej. :twisted:
chyba sie jeszcze pojde napic..

Pako - 8 Kwietnia 2006, 20:36

Podkurzać to ja mogę z chęcią. Lekka stosunkowo robota. A jak jeść za to dostanę to już w ogóle.
Co do gotujących facetów - mój dziadek nic nie gotuje prawie, jak mu żona umarła to teraz mu moja matka musi gotowac obiady. Dziadek ledwo zupę sobie sam robi.
Ojciec - z całym szacunkiem do mojej matki, ale ojciec gotuje o niebo leipej - ma do tego rękę jak diabli. Potrafi z niczego zrobić obiad pyszny. Tak samo ojceic mojego kumpla. Ja zaś sępię na innych :) Ale jakby trzeba było, to chyba jakoś bym przeżył. Poduczył się może.
Oby moja żona dobrze gotowała i żyła dłużej niż ja. A co, niech ma, niech będzie szczęśliwa kobiecina :)

Rodion - 8 Kwietnia 2006, 21:17

Elam, cebule w sosie cebulowym? :mrgreen:
Dobra, jeśli kiedyś zabladzę do Paryzewa, to sie dogadamy co do tego odkurzania.
A okna to niestety bedę skrobał sam. Chlip! :(

Yeri - 9 Kwietnia 2006, 02:11

Hm,a co tu tak dzisiaj pusto w karczmie?Forumowicze,zasmucacie mnie,wszyscy już śpicie o tej porze?I bądz tu wampirem...Piwo ananasowe proszę.Nie ma?!O tempora,o mores... :?
elam - 9 Kwietnia 2006, 10:37

dzisiaj niby jest dzien bez emotikona. to znaczy, pare ambitnych osob bedzie sie staralo pisac posty czyste graficznie.
a ja, jako rasowy gremlinek, mam ochote .. abo ja wiem, na co?? inicjatywa zaszczytna, nie chce sie z nikim klocic, bruzdzic niepotrzebnymi usmieszkami - trzeba szanowac innych, jak chce sie byc szanowanym samemu. ale moze pogremlinic w karczmie, i uzywac tu emotikonow do woli? chyba nikt sie nie obrazi?
w koncu smok i tak juz zdechl... :)

Partner forum