Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
mawete - 25 Czerwca 2009, 19:42
Znowu debile House'a nie dali - dobrze że obcięli im te 900 mln...
Witchma - 25 Czerwca 2009, 19:43
mawete, House od teraz będzie leciał w piątki o 20 i wszystko to powtórki
mawete - 25 Czerwca 2009, 19:47
Witchma: wrrrr... nie lubię wakacji - debile uważjż, że wszyscy mają wakacje....
//edit: pomyślmy logicznie ile osób ma wakacje i ile z osób majacychch wakacje ogląda House'a, a po drugiej stronie ile osób nie mających czasu na wakacje ogląda House'a i się wk...wia na TV?
Witchma - 25 Czerwca 2009, 19:48
mawete, nic Ci na to nie poradzę, też mi się to nie podoba.
mawete - 25 Czerwca 2009, 19:50
Witchma: ja prosty człowiek jestem i lubię proste metody...
ihan - 25 Czerwca 2009, 19:51
Gardło mnie boli, jest mi koszmarnie zimno, jutro muszę być w pracy (a to akurat cieszy, bo w domu by mnie bolało bardziej). Gdzie to lato?????
Wakacje to genialny czas, nie ma studentów, człowiek sobie w końcu spokojnie popracuje.
mawete - 25 Czerwca 2009, 19:53
ihan: 4 polopiryny, 4 vit C i ciepłe łóżko - mi pomaga ale noc jest ciężka
ihan - 25 Czerwca 2009, 19:55
Hmmmm, nie lubię się faszerować chemią, co się będę rozpieszczać, trza być twardym, nie miętkim.. I w Krakowie nie mam termoforu do grzania nóżek... kurczak.
EDIT: zaczęły mi marznąć dłonie
mawete - 25 Czerwca 2009, 19:56
| ihan napisał/a | | ... I w Krakowie nie mam termoforu do grzania nóżek... kurczak. |
hmmm... no comments
joe_cool - 25 Czerwca 2009, 20:01
ZDiK (czy jak to tam się teraz nazywa) też stwierdził, że wszyscy we Wro mają wakacje i mój tramwaj jeździ teraz co 20 minut, a nie co 15... A wieczorem co pół godziny.
Virgo C. - 25 Czerwca 2009, 20:05
To i tak masz nieźle, w Krakowie 5 linii tramwajowych i 10 autobusowych na czas wakacji skasowali.
joe_cool - 25 Czerwca 2009, 20:07
no wiesz, mojej raczej nie mogli skasować (chociaż dwa lata temu to zrobili ), bo jest to jedyna linia, która jedzie na moje całkiem spore osiedle...
mawete - 25 Czerwca 2009, 20:11
joe_cool: kupiłem sobie 4 osobowy autobus - olewam MPK
//edit: co prawda od tygodnia bez badań technicznych jeżdżę, ale jutro zrobić muszę - żona poza city jedzie.
Virgo C. - 25 Czerwca 2009, 20:15
Zawsze mogli puścić na około, siostra mieszkając na Biskupinie to przeżyła, kumpel z Partynic przeżywa
dzejes - 25 Czerwca 2009, 20:16
Linię tramwajową?
joe_cool - 25 Czerwca 2009, 20:17
U mnie na Klecinie to nawet nie ma jak puścić naokoło, bo są jedne tory, do tego na sporym odcinku tylko jedna nitka
Bus to jeszcze gorzej, korki na Karkonoskiej są niemożebne. Poza tym nie mam prawa jazdy
Ziuta - 25 Czerwca 2009, 20:22
| Virgo C. napisał/a | | To i tak masz nieźle, w Krakowie 5 linii tramwajowych i 10 autobusowych na czas wakacji skasowali. |
Wakacje. Myślę sobie: "no! wrescie luzy będą w autobusach i tramwajach. Rozklapcę się jako ten xiążę udzielny. I co? Lipa. Lato może zimne i deszczowe, ale w dziadki obrodziło. Grube takie, ruchawe i wszędzie lezą z wózeczkami-dwukułkami. Niech ich szlag."
Dalej mnie wk-wiają studia z siostrą. Siostra atakuje mnie za niesłowność. Powiedziałem, że będę się dzisiaj uczył, zamiast siedzieć na necie. Gdy skoczyłem na chwilkę, by sprawdzić, jaka jest pewna funkcja w perlu, to zaczęła mi wyrzuty robić. O niesłowność i bycie darmozjadem. Sama też nie pracuje, ale mówi, że nie robi tego tak ostentacyjnie, jak ja.
A studia. Moi koledzy kochani. Nie dość, że sesja idzie mi wyjątkowo źle, to oni ja jeszcze przedłużają. Drugi termin kolosa (semestralnego!) z mikroprocków będzie w pierwszym tygodniu lipca. Bo nie chce im się jechać specjalnie we wrześniu. Ot, wracam z openera, potem zaczynam praktyki, więć pierwszy dzień przekacuję, drugiego się pouczę, trzeciego zdam. Ile ta sesja ma trwać sześć tygodni? Dziękuję bardzo.
mawete - 25 Czerwca 2009, 20:27
Ziuta: ile Twoja siostra ma lat? Bo chyba nie znalazłem.
Virgo C. - 25 Czerwca 2009, 20:32
| dzejes napisał/a | Linię tramwajową? |
Kraków też przez to przechodził kilka razy - w czasie remontu ulicy Lubicz i przy budowie Galerii Krakowskiej. Tramwaje okrążające kawałek Plantów by dojechać na Długą to było niezapomniane przeżycie...
Póki masz tam tory to możesz spokojnie zmieniać trasę
Ziuta - 25 Czerwca 2009, 20:32
19 będzie miała w grudniu. A charakter to ma wybitnie rodzinny. Kobiety od strony Taty są wszystkie takie.
mawete - 25 Czerwca 2009, 20:36
Poprę dzejesa - Pokash fotkem
Ziuta - 25 Czerwca 2009, 20:51
Za mało dziś wina wypiłem, żeby się narażać.
mawete - 25 Czerwca 2009, 20:53
Ziuta: no nie bądź Kaczka
mad - 25 Czerwca 2009, 21:43
Remont.
qbard - 25 Czerwca 2009, 21:54
przeprowadzka
Anonymous - 26 Czerwca 2009, 13:31
Moja kolezanka, z ktora jestem na kursie, a ktora zachowuje sie, jakby bardzo mnie nie lubila. Nie wiem, w czym problem, ale w tej sytuacji wspolny wyjazd do Hiszpanii wydaje sie slabym pomyslem.
Witchma - 26 Czerwca 2009, 19:20
Odesłali mi nagrywarkę z serwisu z adnotacją, że jest sprawna Chyba potrafię odróżnić działającą nagrywarkę od niedziałającej, szczególnie w przypadku, gdy najpierw odtwarza płyty, a potem przestaje
ilcattivo13 - 26 Czerwca 2009, 19:25
Witchma - może to być wina konkretnych płyt. Moje LG nie czyta/zapisuje nic od Maxwella (a jeśli już, to zapis z nie większą prędkością niż x3), Platinumy toleruje rzadko, a jedyne bezproblemowe działanie wykazuje w styczności z Sony i TDK.
Witchma - 26 Czerwca 2009, 19:26
ilcattivo13, sprawdzałam na kilku różnych oryginalnych płytach.
ilcattivo13 - 26 Czerwca 2009, 19:30
zawsze możesz włożyć płytkę lekko posmarowaną tłuszczem i spróbować coś nagrać. Wtedy serwis na pewno zgodzi się, że napęd jest zepsuty
|
|
|