To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

mawete - 25 Czerwca 2009, 19:42

Znowu debile House'a nie dali - dobrze że obcięli im te 900 mln... :evil:
Witchma - 25 Czerwca 2009, 19:43

mawete, House od teraz będzie leciał w piątki o 20 i wszystko to powtórki :)
mawete - 25 Czerwca 2009, 19:47

Witchma: wrrrr... nie lubię wakacji - debile uważjż, że wszyscy mają wakacje.... :evil:

//edit: pomyślmy logicznie ile osób ma wakacje i ile z osób majacychch wakacje ogląda House'a, a po drugiej stronie ile osób nie mających czasu na wakacje ogląda House'a i się wk...wia na TV?

Witchma - 25 Czerwca 2009, 19:48

mawete, nic Ci na to nie poradzę, też mi się to nie podoba.
mawete - 25 Czerwca 2009, 19:50

Witchma: ja prosty człowiek jestem i lubię proste metody... :twisted:
ihan - 25 Czerwca 2009, 19:51

Gardło mnie boli, jest mi koszmarnie zimno, jutro muszę być w pracy (a to akurat cieszy, bo w domu by mnie bolało bardziej). Gdzie to lato?????
Wakacje to genialny czas, nie ma studentów, człowiek sobie w końcu spokojnie popracuje.

mawete - 25 Czerwca 2009, 19:53

ihan: 4 polopiryny, 4 vit C i ciepłe łóżko - mi pomaga ale noc jest ciężka
ihan - 25 Czerwca 2009, 19:55

Hmmmm, nie lubię się faszerować chemią, co się będę rozpieszczać, trza być twardym, nie miętkim.. I w Krakowie nie mam termoforu do grzania nóżek... kurczak.

EDIT: zaczęły mi marznąć dłonie :shock:

mawete - 25 Czerwca 2009, 19:56

ihan napisał/a
... I w Krakowie nie mam termoforu do grzania nóżek... kurczak.

hmmm... no comments :twisted:

joe_cool - 25 Czerwca 2009, 20:01

ZDiK (czy jak to tam się teraz nazywa) też stwierdził, że wszyscy we Wro mają wakacje i mój tramwaj jeździ teraz co 20 minut, a nie co 15... A wieczorem co pół godziny. :evil:
Virgo C. - 25 Czerwca 2009, 20:05

To i tak masz nieźle, w Krakowie 5 linii tramwajowych i 10 autobusowych na czas wakacji skasowali.
joe_cool - 25 Czerwca 2009, 20:07

no wiesz, mojej raczej nie mogli skasować (chociaż dwa lata temu to zrobili ;) ), bo jest to jedyna linia, która jedzie na moje całkiem spore osiedle...
mawete - 25 Czerwca 2009, 20:11

joe_cool: kupiłem sobie 4 osobowy autobus - olewam MPK

//edit: co prawda od tygodnia bez badań technicznych jeżdżę, ale jutro zrobić muszę - żona poza city jedzie.

Virgo C. - 25 Czerwca 2009, 20:15

Zawsze mogli puścić na około, siostra mieszkając na Biskupinie to przeżyła, kumpel z Partynic przeżywa ;)
dzejes - 25 Czerwca 2009, 20:16

Linię tramwajową? :shock:
joe_cool - 25 Czerwca 2009, 20:17

U mnie na Klecinie to nawet nie ma jak puścić naokoło, bo są jedne tory, do tego na sporym odcinku tylko jedna nitka ;)

Bus to jeszcze gorzej, korki na Karkonoskiej są niemożebne. Poza tym nie mam prawa jazdy ;P:

Ziuta - 25 Czerwca 2009, 20:22

Virgo C. napisał/a
To i tak masz nieźle, w Krakowie 5 linii tramwajowych i 10 autobusowych na czas wakacji skasowali.

Wakacje. Myślę sobie: "no! wrescie luzy będą w autobusach i tramwajach. Rozklapcę się jako ten xiążę udzielny. I co? Lipa. Lato może zimne i deszczowe, ale w dziadki obrodziło. Grube takie, ruchawe i wszędzie lezą z wózeczkami-dwukułkami. Niech ich szlag."

Dalej mnie wk-wiają studia z siostrą. Siostra atakuje mnie za niesłowność. Powiedziałem, że będę się dzisiaj uczył, zamiast siedzieć na necie. Gdy skoczyłem na chwilkę, by sprawdzić, jaka jest pewna funkcja w perlu, to zaczęła mi wyrzuty robić. O niesłowność i bycie darmozjadem. Sama też nie pracuje, ale mówi, że nie robi tego tak ostentacyjnie, jak ja.
A studia. Moi koledzy kochani. Nie dość, że sesja idzie mi wyjątkowo źle, to oni ja jeszcze przedłużają. Drugi termin kolosa (semestralnego!) z mikroprocków będzie w pierwszym tygodniu lipca. Bo nie chce im się jechać specjalnie we wrześniu. Ot, wracam z openera, potem zaczynam praktyki, więć pierwszy dzień przekacuję, drugiego się pouczę, trzeciego zdam. Ile ta sesja ma trwać sześć tygodni? Dziękuję bardzo.

mawete - 25 Czerwca 2009, 20:27

Ziuta: ile Twoja siostra ma lat? Bo chyba nie znalazłem.
Virgo C. - 25 Czerwca 2009, 20:32

dzejes napisał/a
Linię tramwajową? :shock:

Kraków też przez to przechodził kilka razy - w czasie remontu ulicy Lubicz i przy budowie Galerii Krakowskiej. Tramwaje okrążające kawałek Plantów by dojechać na Długą to było niezapomniane przeżycie...
Póki masz tam tory to możesz spokojnie zmieniać trasę ;)

Ziuta - 25 Czerwca 2009, 20:32

19 będzie miała w grudniu. A charakter to ma wybitnie rodzinny. Kobiety od strony Taty są wszystkie takie.
mawete - 25 Czerwca 2009, 20:36

Poprę dzejesa - Pokash fotkem :mrgreen:
Ziuta - 25 Czerwca 2009, 20:51

:mrgreen:
Za mało dziś wina wypiłem, żeby się narażać.

mawete - 25 Czerwca 2009, 20:53

Ziuta: no nie bądź Kaczka :twisted:
mad - 25 Czerwca 2009, 21:43

Remont.
qbard - 25 Czerwca 2009, 21:54

przeprowadzka
Anonymous - 26 Czerwca 2009, 13:31

Moja kolezanka, z ktora jestem na kursie, a ktora zachowuje sie, jakby bardzo mnie nie lubila. Nie wiem, w czym problem, ale w tej sytuacji wspolny wyjazd do Hiszpanii wydaje sie slabym pomyslem. :?
Witchma - 26 Czerwca 2009, 19:20

Odesłali mi nagrywarkę z serwisu z adnotacją, że jest sprawna :evil: Chyba potrafię odróżnić działającą nagrywarkę od niedziałającej, szczególnie w przypadku, gdy najpierw odtwarza płyty, a potem przestaje :evil:
ilcattivo13 - 26 Czerwca 2009, 19:25

Witchma - może to być wina konkretnych płyt. Moje LG nie czyta/zapisuje nic od Maxwella (a jeśli już, to zapis z nie większą prędkością niż x3), Platinumy toleruje rzadko, a jedyne bezproblemowe działanie wykazuje w styczności z Sony i TDK.
Witchma - 26 Czerwca 2009, 19:26

ilcattivo13, sprawdzałam na kilku różnych oryginalnych płytach.
ilcattivo13 - 26 Czerwca 2009, 19:30

zawsze możesz włożyć płytkę lekko posmarowaną tłuszczem i spróbować coś nagrać. Wtedy serwis na pewno zgodzi się, że napęd jest zepsuty

Partner forum