To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Dunadan - 5 Listopada 2006, 16:23

pf! to jakaś mistyfikacyjna propaganda! fotomontaż znaczy się :P
Agi - 5 Listopada 2006, 16:24

Studnia, :bravo tak trzymać
elam - 5 Listopada 2006, 16:26

:mrgreen: :bravo
dobre

Studnia - 5 Listopada 2006, 16:32

Jaka mistyfikacja?! Po prostu dzięki intensywnym działaniom doskonale wyszkolonych oddziałów FRAGlesów na niewielkim bądź co bądź obszarze, oraz dzięki zastosowaniu najnowszej technologi satelitarno-mikrofalowej udało się osiągnąć nadspodziewanie doskonałe efekty!! Skutki naszego działania dały się odczuć w praktycznie całym kraju. Oddziały białych w wyniku naszych działań musiały dosłownie spływać z naszego terytorium.
Tak więc dzięki połączeniu najnowszej technologi, szamanów oraz uporu i poświęcenia zwyciężymy ponieważ nasza sprawa jest słuszna!!!

Gwynhwar - 5 Listopada 2006, 17:06

Stunia Wrszawa O.O Warszawa jest naszym wrogiem, Warszawa zua!
Bić Warszawiakó! <rzuca się na pierwszego z warszawkim wyrazem twarzy>

Aga - 5 Listopada 2006, 17:10

Cześć! Łojezu... Ileście naspa... tego, jakie merytoryczne dyskusje prowadziliście jak mnie nie było :P
Alatar - 5 Listopada 2006, 17:24

I cieszycie się zwycięstwem :?: Cóż to za wygrana, skoro jej efekty to błoto. Jest mokro, brudno, chlapa :!: Phi ... :P
Studnia - 5 Listopada 2006, 17:28

Gwynhwar, kto to jest Stunia?? Jakiś nowy? To do wątku Biją zapraszamy Stunie :twisted:
gorim1 - 5 Listopada 2006, 17:55

biali w okolicy stolicy się bronili dzielnie dopiero w okolicy godziny 15 polegli doszczętnie
Gwynhwar - 5 Listopada 2006, 19:30

stu!D!nia nie bądz taki do przodu bo cie w tył kopnę ;P
Studnia - 5 Listopada 2006, 20:34

Ale Ty agresywna jesteś... Nie dość że chcesz bić warszawiaków, to jeszcze mnie osobiście... Ja tam nic nie mam do poznaniaków. Bo z Poznania chyba jesteś jeśli się nie mylę??
Alatar - 5 Listopada 2006, 23:52

Dobranoc.
Dunadan - 5 Listopada 2006, 23:59

no ja też idę spać - dobranoc!
hijo - 6 Listopada 2006, 00:01

Dobranoc
Nexus - 6 Listopada 2006, 00:45

Udaję się na krótką drzemkę, ale warty wystawione. Będą pilnować, czy aby wróg się nie skrada. A w ramach zabezpieczenia przed niecnym atakiem śpię blisko ciężkiej artylerii.
Do spania marsz!

Dowódca DUP'y Nexus
:mrgreen:

elam - 6 Listopada 2006, 00:48

no to ja tez, pozycja "spocznij"
Rodion - 6 Listopada 2006, 01:07

No...
elam - 6 Listopada 2006, 01:10

Rodion !!
w nocy - spac !!! w dzien - pracowac !!!
juz, do wyrka marsz ! :mrgreen:

Agi - 6 Listopada 2006, 06:06

Witam :D
Studnia - 6 Listopada 2006, 07:30

Witam w dniu dzisiejszym już z pracy. Komunikat dla FRAGlesów: System wczesnego ostrzegania FF2.0 + Accu dostarczył nam informacje o możliwych w dniu dzisiejszym atakach ze strony białych. Musimy opuźnić ten atak na ile sięda celem podniesienie temperatury otoczenia powyżej zera, co pozwoli nam odeprzeć ataki oraz użyć deszczu celem zlikwidowania skutków ataku. Terraformery załączone i pracują pełną parą.
Niech Moc będzie z wami...

Dunadan - 6 Listopada 2006, 08:12

Studnia, nic wam to nie da - FAW melduje że dziś Celsjusz się skurczył do poziomu -12 stopni :P Celsjusz chyba wam więcej nie pomoże :D niedługo oddziały FAW wspomogą WASSUP a wtedy... będzie biało, czysto i rześko!
Dzieńdobry i zimny :)

mawete - 6 Listopada 2006, 08:23

Cześć - FUGAZI...
hjeniu - 6 Listopada 2006, 08:28

Helloł. Na froncie północno-zachodnim wróg został odparty, ciągle przeprowadzane są prewencyjne bombardowania KROPELKAMI. Za Rodinu, za FRAG. :D
Studnia - 6 Listopada 2006, 08:30

Dunadan, u was tam na dalekiej północy może i tak jest... U nas temperatura szybko rośnie. Zresztą wystarczy że utrzymamy się jakieś 3 do 4 miesięcy. Potem będziecie musieli się wycofać i uznać naszą potęge.
Rodion - 6 Listopada 2006, 09:33

No...

elam
Cytat
w nocy - spac !!! w dzien - pracowac !!!

A u mnie praca zaczęta rano kończy sie w nocy :evil: Spię w międzyczasie :P

Śniegi niet. :mrgreen:

Sandman - 6 Listopada 2006, 09:49

Cześć wszystkim. Zostawić Was na parę dni i od razu bez mapy w wątkach nie da rady się połapać :)
Godzilla - 6 Listopada 2006, 09:52

Hej. Ale tu walka odchodziła, jak mnie nie było. A pogoda za oknem jaka obleśna - to naprawdę wasza sprawka?
Kruk Siwy - 6 Listopada 2006, 09:56

Witam. Pogoda to wynik ciężkich walk FRAG z Białym Obrzydlistwem. Zwycięstwo bywa gorzkie... i chlapowate.
Studnia - 6 Listopada 2006, 10:04

Ano racja Kruku. Nie da sie zrobic omletu (omleta :shock: ??) nie rozbijajac jajek. Aczkolwiek moja siostra (Boszee alez ona gotuje... Mniam...) utrzymuje ze to mozliwe. A moze to chodzilo ze mozna zrobic omlet bez mleka??
elam - 6 Listopada 2006, 10:14

melduje, ze na froncie poludniowym Biala Armia kaput. +7 dywizja Celcjusza. i moze bedzie wiecej.
za to wraza posoka leje sie zewszad....
glownie z nieba.

dziendoberek.

Partner forum