Spodenki - Szorty
Starscreem - 10 Grudnia 2013, 11:48
Ej, weźcie coś piszcie tutaj, bo tak głupio pod własnymi postami kolejne wrzucać...
A grono autorów się powiększa i staje coraz zacniejsze
Zostało jeszcze sporo czasu - pisać, pisać, klawiatur nie szczędzić!
konopia - 10 Grudnia 2013, 11:49
Ile szortów na osobę może być?
Goria - 10 Grudnia 2013, 11:58
Starscreem napisał/a | Ej, weźcie coś piszcie tutaj, bo tak głupio pod własnymi postami kolejne wrzucać...
|
oj tam, oj tam - ale za to jaka przyjemność czytania dla postronnych
ale specjalnie dla Ciebie - piszę tutaj
i przyłączam się do pytania Konopi- ile można na osobę?
Starscreem - 10 Grudnia 2013, 12:04
2 sztuki myślę swobodnie.
3 to już taki max, bo 4 to chyba przesada, szczególnie, że zrealizowanie 4 tekstów na przyzwoitym poziomie w ciągu dwóch tygodni to jest poziom master, więc lepiej mniej a staranniej
E/
A jak ktoś ma szortową klęskę urodzaju akurat, to mamy na forum dział do dzielenia się swoją twórczością pozakonkursową przecież. Tam można grasować do woli
LadyBlack - 10 Grudnia 2013, 12:59
Starscreem napisał/a | bo 4 to chyba przesada, szczególnie, że zrealizowanie 4 tekstów na przyzwoitym poziomie w ciągu dwóch tygodni to jest poziom master, więc lepiej mniej a staranniej |
Z przekory byłabym skłonna machnąć cztery szorty pod rząd, po jednym na wieczór
Ale chyba jednak mi się nie chce
Pomysłów nie mam, niestetyż. Ale mogę wymyślić coś, do wieczora daleko
Starscreem - 10 Grudnia 2013, 13:11
LadyBlack napisał/a |
Z przekory byłabym skłonna machnąć cztery szorty pod rząd, po jednym na wieczór |
Jak jesteś w stanie, to ja nie mam nic do dodania - wszystko napisałam wcześniej - poziom master
Dla mnie to raczej abstrakcja.
Ale czuję, że konopia ma gotowych z pięć tekstów i nie wie, na które wystawić do oceny
konopia - 10 Grudnia 2013, 16:08
niestety, nie mam żadnego, nie jestem w nastroju do pisania, chyba muszę zjeść garniec kapusty kiszonej i popić ... bo doła łapię. Nadchodzi mnie tylko jedno przemyślenie, "jak ja nie lubię być dorosłym" ale chwilowo nie jestem w stanie przekształcić tego w szorta.
Zresztą jakbym napisał i wygrał, to byłby kłopot, bo przez jakiś czas będę odcięty od sieci.
Starscreem - 11 Grudnia 2013, 00:32
konopia, łamiesz mi serce Liczyłam na Twój udział.
A być dorosłym lubią chyba tylko ci, którzy tak naprawdę wcale dorośli nie są...
baranek - 11 Grudnia 2013, 22:01
Rzecz w tym, by móc/potrafić pozwolić sobie na to, by chociaż od czasu do czasu pobyć dzieckiem.
Fidel-F2 - 12 Grudnia 2013, 08:24
czyli siadamy do Hirołsów
baranek - 12 Grudnia 2013, 09:26
lub civilization 2
Starscreem - 12 Grudnia 2013, 09:28
Ja tam na razie skutecznie wymiguję się od przykrych konsekwencji bycia dorosłym Nie mam ślubu, nie mam kredytu, nie mam dzieci - idzie mi łatwiej niż myślałam I jeszcze sobie od czasu do czasu w Diablo II zagram, taka jestem szalona!
Są kolejne dwa szorciaki
Fidel-F2 - 12 Grudnia 2013, 10:00
zdecydowanie civilisation 4, cholera, dwójki musiałbym się od nowa uczyć
CzterySilnia - 12 Grudnia 2013, 11:18
Civ4 to chyba najlepsza część, chociaż w V nie grałem.
Starscreem - 12 Grudnia 2013, 12:23
I kolejne spodenki!
W szafie nie mam tylu, co w skrzynce
Mój chłop będzie niepocieszony - żeby to wszystko przeczytać, będę musiała go wygonić od komputera na cały wieczór Co on biedny ze sobą będzie robił w tym czasie
Blue Adept - 12 Grudnia 2013, 12:30
Teraz nurtuje mnie pytanie, co Starscreem ma w szafie? Stringi lub figi? Figa z makiem, Ona kolekcjonuje męskie szorty!
Starscreem - 12 Grudnia 2013, 12:48
Ej, mam jedne męskie szorty. Rewelacyjnie się w nich grało w plażówkę. Można się było swobodnie gimnastykować i rzucać w piach, bez zmartwienia, co tym razem mi wystaje
A spodenki konkursowe nie wszystkie są męskie - są też damskie, można by rzec - jest omc parytet szortowy
Fidel-F2 - 12 Grudnia 2013, 13:19
CzterySilnia napisał/a | chociaż w V nie grałem. | i dobrze zrobiłeś, miodność spadła na łeb
Goria - 12 Grudnia 2013, 16:18
Starscreem napisał/a | :omg: I kolejne spodenki!
W szafie nie mam tylu, co w skrzynce
|
Fajnie Będzie co czytać i nad czym się zastanawiać
Starscreem napisał/a |
Mój chłop będzie niepocieszony - żeby to wszystko przeczytać, będę musiała go wygonić od komputera na cały wieczór Co on biedny ze sobą będzie robił w tym czasie  |
świąteczne sprzątanie? Ewentualnie pierniki
Starscreem - 12 Grudnia 2013, 16:30
Czaga napisał/a | świąteczne sprzątanie? Ewentualnie pierniki |
Obawiam się że gierki 1001 nocy na smartfoniszczu...
Muszę mu zepsuć tą piekielną machinę
Goria - 12 Grudnia 2013, 18:22
Starscreem napisał/a |
Obawiam się że gierki 1001 nocy na smartfoniszczu...
Muszę mu zepsuć tą piekielną machinę |
może ukryj kabelek? Przy okazji szukania, moze cos w domu ogarnać
Starscreem - 14 Grudnia 2013, 20:02
Kolejna osoba przekroczyła próg i znalazła się po drugiej stronie!
26 godzin do startu! Kto jeszcze chce lecieć z nami? Zapraszam na pokład!
Starscreem - 15 Grudnia 2013, 18:16
Palec od budkę,
Bo za minutkę
Budka się zamyka,
Gości nie przymyka!
Już tylko 4 godziny bez kwadransa!
E//Spodziewajcie się niewielkiego opóźnienia, gdyż dwóch autorów zgotowało mi sporą gimnastykę z edycją i muszę sprawdzić, czy się gdzieś kursywa nie zagubiła. Bo mi głowę potem urwą i czym ja będę uszka wigilijne pożerać?
Borsuk - 15 Grudnia 2013, 19:45
Na razie masz czas, o 22:05 inaczej sobie pogadamy
CzterySilnia - 15 Grudnia 2013, 20:28
Napięcie rośnie ^^
baranek - 15 Grudnia 2013, 21:11
Starscreem, uszka wigilijne duże nie są. Jakby co - możesz spróbować dożylnie.
baranek - 30 Grudnia 2013, 09:34
Tutaj powinienem był...
Motto: Alien(TM) to *beep*.
Rozwinięcie motta: To nie sztuka zrobić dobry film, kiedy się ma zacny scenariusz, solidny budżet, świetnych aktorów i technologię...
Temat: Najazd kosmicznych najeźdźców. Z kosmosu.
Rozwinięcie tematu: czyli czarno-biała space opera prozą w trzech tysiącach siedmiuset znakach (ze spacjami).
Dlaczego zwiększyłem ilość znaków? Przewiduję zwiększoną ilość myślników i spacji, gdyż...
Warunek dodatkowy: Króciaki mają mieć formę dialogu. Czystego, pozbawionego jakichkolwiek dodatków dialogu.
Teksty przyjmuję do 12 stycznia przyszłego roku, do godziny 21.00.
Agi - 30 Grudnia 2013, 09:46
baranku, jeszcze w Tematach edycji wpisz ku pamięci.
baranek - 30 Grudnia 2013, 10:01
Wpisałem.
Agi - 30 Grudnia 2013, 10:12
Dzięki. Temat interesujący, forma trudna. Będzie się działo.
|
|
|