Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 15 Lutego 2009, 15:50
| Adanedhel napisał/a | Ale niechybnie nas poinformujesz? |
Upolowałam. Poczytałam opinie w biuściastych galeriach o 'moim' testowanym modelu (opinie są zbieżne z moimi, nieciekawy dizajn, fantastyczne kształtowanie) i dumam co by napisać do producenta i jak. Zaraz się zabieram za zrobienie drugiego comanche do pary, jakoś tak się mi dobrze plecie ostatnio (jeszcze żeby się sprzedawało równie dobrze...).
Muszę umyć włosy, ale na razie mi się nie chce
Kasiek, z drugiej jednakowoż strony, jako fanatyczna przeciwniczka zimy stwierdzam że wolę śnieg i lekki mróz, niż brak śniegu i minus dwadzieścia (tfu tfu odpukać).
shenra - 15 Lutego 2009, 15:54
Straszyli, że ma być minus piętnaście, ale w jakiej konfiguracji ciężko wyczuć
Martva - 15 Lutego 2009, 16:01
| Cytat | Bo się ubrałaś jak na lans, a nie jak na zimę. |
To wiele tłumaczy
| shenra napisał/a | | Straszyli, że ma być minus piętnaście |
Aaaa, no nawet nie strasz!
shenra - 15 Lutego 2009, 16:04
Ogólnie nie wierzę w to, bo ostatnio to takie bzdury w pogodzie podają, że nawet nie chce mi się jej oglądać.
Najwyżej będziemy się rozgrzewać, ja już zacznę przemeblowaniem
May - 15 Lutego 2009, 16:10
A u mnie wiosna, tak z 6-8 stopni, slonka co prawda nie ma, ale odkrylam, ze moje krokusy zakwitly i dzien trwa prawie do szostej i ptaszki spiewaja i zdecydowanie niektore z nich zaczynaja laczyc sie w pary ( w koncu Valentine's Day byl wczoraj...)
Kasiek - 15 Lutego 2009, 16:39
Nienawidzę zimy...
Krasnola - 15 Lutego 2009, 17:19
| Kasiek napisał/a | | Nienawidzę zimy. |
Ja też A już myślałam, że będę mogła chodzić w mini,a tu *beep*, znowu śnieg spadł.
Martva, a co za stanik opiniowałaś?
Martva - 15 Lutego 2009, 17:53
Aurorę. Zrobię foty porównawcze z Kaliope i wrzucę, w ramach udowodnienia niektórym że stanik to nie jest nieważna szmatka.
merula - 15 Lutego 2009, 18:29
ja dziś właśnie jeden wywaliłam, bo był beznadziejny i nie rokujący nadziei na pasowanie komukolwiek.
Kasiek - 16 Lutego 2009, 09:00
| Krasnola napisał/a | | A już myślałam, że będę mogła chodzić w mini,a tu *beep*, znowu śnieg spadł. |
Mi się zepsuły buty zimowe, a że w sklepach nic nie ma, myślałam, że już wiosenne kupię i będę chodzić i założę spódnicę. Bo mam tylko glany teraz, a glany do spódnicy jakoś mi nie leżą. NIE MA NIC W SKLEPACH!!! Na oficerki mam za wąskie kostki, a reszta obrzydlistwo i w takich cenach, że hej. A tu figa. Figa figa.
merula - 16 Lutego 2009, 09:41
moje zimowe też odmówiły współpracy, jak się w piątek przeleciałam po zachlapanym mieście w adidaskach przemakających, to mi fajnie nie było, a w sklepach rzeczywiście już wiosna/lato. buu...
a , chciałam też dzieciakom kupić awaryjne buty zimowe, bo po harcach w ogródku nie miały ani jednej suchej pary, a tu d*** pa. czy ci handlowcy już całkiem poszaleli? w końcu luty to jeszcze pełnia zimy jest.
Kasiek - 16 Lutego 2009, 09:51
Ja też w adidasach, bo mam dość glanów
W moich złamał się obcas, a że to i tak ich ostatni sezon, to szkoda mi było wydawać 20 zł na obcasy, a potem drugie 20 na zamontowanie ich, myslałam, że kupię coś na wyprzedaży, ale normalnie nie było czego kupić, bo same paskudztwa w sklepach...
Adanedhel - 16 Lutego 2009, 10:02
| merula napisał/a | czy ci handlowcy już całkiem poszaleli? w końcu luty to jeszcze pełnia zimy jest. |
Już dawno zwariowali. Od wielu lat w środku zimy ciężko trafić zimowe ubranie, za to kąpielówki czy bikini w lutym znajdziesz bez problemu.
Dunadan - 16 Lutego 2009, 10:03
A tam narzekacie że nie ma zimowych butów:
http://www.meindl.pl/inde...a&id_modelu=659
Brzydkie?
Mają Goresia więc nie przemokną, ciepło będzie - czego więcej chcieć? aha, one chyba jedyne 1200zł kosztują
EDIT: o, albo to, wersja damska:
http://www.zwerfkei.nl/product/Hanwag/Ursus-lady
Kasiek - 16 Lutego 2009, 10:25
Zdziwiłbyś się, chciałąbym buty z gore, na razie mnie tylko na nie nie stać. No i nie bardzo w nich do rektora, na konferencję i nie za bardzo do ołówkowej spódnicy pasują.
Dunadan - 16 Lutego 2009, 10:27
Kasiek, e tam nie pasują, jakbym tylko zobaczył dziewczynę w taki butach... ehh...
Martva - 16 Lutego 2009, 10:37
| Kasiek napisał/a | | Bo mam tylko glany teraz, a glany do spódnicy jakoś mi nie leżą. |
Lubię glany do spódnicy, bardzo bardzo Tylko za zimno na glany troszkę
| Kasiek napisał/a | | NIE MA NIC W SKLEPACH!!! |
Gratuluję, odkrycie roku
| Dunadan napisał/a | Brzydkie? |
Tak. Znaczy te damskie, męskich mi się nie chciało otwierać. Nie spełniają moich wyśrubowanych wymagań estetycznych.
| Dunadan napisał/a | | jakbym tylko zobaczył dziewczynę w taki butach... |
To co?
Ja bym wolała takie, chociaż niekoniecznie na obecne warunki pogodowe.
Kasiek - 16 Lutego 2009, 10:49
| Dunadan napisał/a | jakbym tylko zobaczył dziewczynę w taki butach... ehh... |
Zapraszam na lubelskie strzelanki. Znajdą się
| Martva napisał/a | Lubię glany do spódnicy, bardzo bardzo Tylko za zimno na glany troszkę |
Ja też, ale nie do takich, jak teraz noszę
| Martva napisał/a | Gratuluję, odkrycie roku |
Nie kopie się leżącego
| Martva napisał/a | | Ja bym wolała takie, |
Te dopiero nie spełniają moich wymagań estetycznych.
Dunadan - 16 Lutego 2009, 11:54
| Martva napisał/a |
Tak. Znaczy te damskie, męskich mi się nie chciało otwierać. Nie spełniają moich wyśrubowanych wymagań estetycznych.
(...)
Ja bym wolała takie |
mamy inne gusta...
| Dunadan napisał/a | | jakbym tylko zobaczył dziewczynę w taki butach... |
Nie wiem, podejrzewam że mógłbym się zakochać. Jakby jeszcze miała dłuuugie włosy, aparat u szyi i... hmm... koszulkę Black Sabbath to normalnie miłośc od pierwszego wejrzenia
kasiek
| Cytat | | Zapraszam na lubelskie strzelanki. |
Co to sa "lubelskie strzelanki"? masz na myśli polowania? e, to chyba podziękuję, chociaż...
Kruk Siwy - 16 Lutego 2009, 12:36
O święta naiwności!
Tam się na ludzi poluje. Serio.
Kasiek - 16 Lutego 2009, 12:43
No, Kruk ma rację. Jak zwykle.
| Dunadan napisał/a | Jakby jeszcze miała dłuuugie włosy, aparat u szyi i... hmm... koszulkę Black Sabbath to normalnie miłośc od pierwszego wejrzenia |
Rude może mieć? To mam kandydatkę :p (Nie jestem jedyną rudą na strzelankach )
| Dunadan napisał/a | | :shock: mamy inne gusta... |
Myślałam, że tylko ja
Dunadan - 16 Lutego 2009, 13:14
Kasiek, ruda tym bardziej...hmmm... wolna jest? kurde, szkoda że Lublin tak daleko
Ja dalej nie wiem co to za strzelanki...
Kruk Siwy,
| Cytat | | Tam się na ludzi poluje. Serio. |
Mnie tam nie przeszkadza...
Kruk Siwy - 16 Lutego 2009, 13:45
Nie dość że dziecko we mgle to jeszcze leniwe... a zajrzyj chłopie do wątku Kasiek i raz dwa będziesz uświadomiony. Może nawet bardziej niż byś chciał.
Dunadan - 16 Lutego 2009, 14:08
Kruk Siwy, nawet zajrzałem... i nic nie znalazłem na temat tych strzelanek. Nawet użyłem legendarnej broni zwanej "szukaj" ale nie dała rady i się wykrzaczyła.
Ja tam nie wiem o co cały ten ambaras, w strzelankach zwykle byłem niezły. Na przykład... hmm... Operation Flashpoint to nie strzelanka ale można podciągnąć. No więc na przykład w Operation Flashpoint raz zaliczyłem head-shota z jakiś 200metrów za pomocą rosyjskiego RPG.
Eh, zaraz Martva mnie wygoni, bo chyba head-shoty to nie jej temat
PS: "dziecko we mgle" hmm, niezłe
Martva - 16 Lutego 2009, 14:21
| Cytat | | :shock: mamy inne gusta... |
Tak jakby trochę Mnie się podobają, mogłabym do nich nosić czarne koronkowe mitenki. A może nawet coś jeszcze ^^
| Dunadan napisał/a | Jakby jeszcze miała dłuuugie włosy, aparat u szyi i... hmm... koszulkę Black Sabbath to normalnie miłośc od pierwszego wejrzenia |
I to mnie zarzucają perwersyjne skłonności, jakieś fetyszyzmy i inne takie!
| Dunadan napisał/a | | zaraz Martva mnie wygoni, |
A sio mi stąd z head-shotami, nie mam pojęcia co to jest ale jeśli uważasz że nie lubię to musi być strasznie a fe.
Dunadan - 16 Lutego 2009, 14:28
Martva,
| Cytat | | nie mam pojęcia co to jest |
Tak dla uświadomienia:
http://www.youtube.com/watch?v=T6p4mM489B4
Ja cię uświadomiłem co to jest head-shot a ty mnie co to jest mitenka - zajrzałem do google'a. Faktycznie w mitenkach i tych butach wyglądałabyś... ciekawie. W sam raz na sesję zdjęciową
Kasiek - 16 Lutego 2009, 14:36
Dunadan, a wolna. I strzela nam fotki jak siedzimy w lesie z asg (sprawdź to pojęcie) i się szczelamy, czasem nawet hedszotami :p
Dunadan - 16 Lutego 2009, 14:42
Kasiek, asg! było tak od razu - zawsze chciałem się w to pobawić jak będę w Lublinie kiedyś się odezwę
Martva - 16 Lutego 2009, 15:33
| Dunadan napisał/a | | Ja cię uświadomiłem co to jest head-shot |
Jeszcze jedno takie coś i oficjalnie Cię wyrzucę z tego wątku
| Dunadan napisał/a | | Faktycznie w mitenkach i tych butach wyglądałabyś... ciekawie. |
Ba.
Póki co właśnie wyjęłam z koperty stanik, ostatni na jakiś czas. Jest różowy, więc do mhrocznego zestawu gotyckich butów i koronkowych mitenek chyba by nie pasował... ale do moich blond loczków chyba tak, muszę sprawdzić ^^
Dunadan - 16 Lutego 2009, 15:37
Martva,
| Cytat | | ale do moich blond loczków chyba tak, muszę sprawdzić ^^ |
Nie zapomnij podesłać fotek
| Cytat | | Jeszcze jedno takie coś i oficjalnie Cię wyrzucę z tego wątku |
To był ostatni raz. ale wiesz, powinnaś mi byc wdzięczna, nawet Kasiek wiedziała co to head-shot
|
|
|