Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Ziuta - 4 Listopada 2006, 13:31
Zdrawstwujtie.
Dziś mam popijaw... znaczy się spotkanie klasowe
gorim1 - 4 Listopada 2006, 14:50
bry
mam dość śniegu już
Fearfol - 4 Listopada 2006, 15:21
To co u Ciebie, gorim1 pada już śnieg , bo u mnie to mroźno i ponuro i pozdrowienia.
Godzilla - 4 Listopada 2006, 15:24
Witajcie w chlapowaty dzień. Chwilowo nie mogę się zdecydować, czy to chlapie deszcz czy śnieg. Pozdrowionka z domowego szpitalika. "Aby chlapa rosła w siłę a wirusy miały silne grube łydy..." - nie, to chyba nie tak było.
Nexus - 4 Listopada 2006, 16:38
Informuję, że odcinek południowo-zachodni broni się zaciekle. Udało się nam odeprzeć pierwszy zmasowany atak Białej Śmierci. Wróg poległ i resztki są właśnie dobijane. Jeńców nie bierzemy. Podjazdy Piątej Kolumny w postaci lodówek są trzymane pod obserwacją i ścisłą kontrolą. W razie buntu zostaną pozbawione energii.
Jednakże proszę o posiłki, ponieważ przewidujemy kolejne fale ataków, których nie będziemy w stanie zatrzymać. Przejdziemy do wojny partyzanckiej z użyciem broni podręcznej - suszarek, artylerii wsparcia - grzejników i ciężkiej artylerii - kotłów.
Nie damy się! QCF!
... i zamarźnięty bobek...
elam - 4 Listopada 2006, 17:18
informuje, ze na froncie podbeskidzkim wrog zwycieza. kontynuuje stale naloty, przy sprzyjajacym dosc silnym wietrze. obrona niemozliwa. przyslijcie posilki
i wieczor dobry dla wszystkich
hijo - 4 Listopada 2006, 17:22
FAV - odbiór. Katowice ZDOBYTE Szczyty Minas Nursus znikają w śnieżnej zamieci. FRAGlesi zostali wyparci przez niezliczone oddziały śnieżynek. Od kilku godzin trwa nieustanny desant sił Królowej Zimy. QCWASSUP
Nattfiarill - 4 Listopada 2006, 17:33
A u mnie pada deszcz ze śniegiem
Agi - 4 Listopada 2006, 17:36
U mnie deszcz zacina i nie chce przestać
Kruk Siwy - 4 Listopada 2006, 18:28
]Meldunek z rejonu warszawskiego. Po całodziennych ciężkich bojach Korpus Ochrony Mazowsza wycofał się do umocnionych garnizonów domowych. Rozdano środki rozgrzewające wysokooktanowe. Morale dobre mimo wysokich strat. W każdym niemal garnizonie leży ktoś porażony kataralnie i anginowo. Za dowodzącego kombirga
Ixolite szef sztabu Kruk Siwy
elam, apelujemy o najwyższe poświęcenie. Sztab prosi okolicze oddziały FRAG o udzielenie pomocy.Nexus, bez defetyzmu - macie się utrzymać do wtorku. Szamani obiecują wsparcie Celsujsza.
Gwynhwar - 4 Listopada 2006, 18:30
Cześć kluchy jęczmienne. Kinder Bueno!
Dunadan - 4 Listopada 2006, 18:42
Nexus - hehehe, łapiecie lodówki? coś kiepsko, panowie tylko moi znajomi naliczyli kilka na wolności, na zalewie Zegrzyńskim ale spoko, już ich tam nie ma, poleciały w inne miejsce rozsiewać biel i czystość Świętego Śniegu! - już wkrótce zmyjemu brud naniesiony przez miesiące ciepła!
Gwynhwar - 4 Listopada 2006, 18:49
brÓd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARGH!!!!!!!!!!!!!!! <umarła>
Nattfiarill - 4 Listopada 2006, 19:04
Ech... Idę się pouczyć...
A jutro do pracy
Do zobaczenia w poniedziałek
Dunadan - 4 Listopada 2006, 19:04
no bo...eee... my wbród będziem wprzechodzić... ehh... no dobra, wpada :/ poprawiam
Natt... kurde, jha też się powineinem wziąć za naukę... ale sobota, wieczór... jak tak można? - jutro
Gwynhwar - 4 Listopada 2006, 19:06
<buziak w polika> Nio! Już się nie mądrze ;] Idę porobić coś konstruktywnego<paszła>
Nattfiarill - 4 Listopada 2006, 19:14
Jutro to ja do pracy. A i tam książki zabiorę. Ech, ciężki mój los
Kto mnie pocieszy
Dunadan - 4 Listopada 2006, 19:30
Natt ja cię mogę pocieszyć, rok temu miałem tak samo... nie przejmuj się, kiedyś to zaowocuje... pamiętam te swoje 13 godzin dziennie na zmywaku - zastanawiałęm się co ja tu ku...rde robie... po 6 godzinach przychodziło odrętwienie, potem zaczynało mi odwalać...
Ale potem poszedłem na giełdę fotograficzną z tatą i wziąłem do ręki pierwszy raz swoją Duża Lady - czyli Minoltę 7D leży teraz w torbie, obok byłęm szczęśliwy...
Kurde, w ogóle gratuluję ci samozaparcia... cholera NAPRAWDĘ muszę się wziąć za naukę...
Nexus - 4 Listopada 2006, 19:41
Do szefa sztabu Kruka Siwego,
Morale jednostek zostało podniesione. Dodatkowe porcje środków pobudzająco-rozgrzewających w postaci płynnego rozmrażacza spowodowały furię wśród żołnierzy. Masowo niszczą niedobitki wroga używając własnych płynów fizjologicznych, wykrzykując przy tym obelżywe słowa pod kierunkiem przeciwnika. Informacja o wspraciu szamańskim została przyjęta z entuzjazmem!
Część jednostki chce na ochotnika pojechać do jaskini trolli lodowych i przygrzać stópki zdrajcy Dunadanowi!
Wytrzymamy!
Koniec meldunku.
Dowódca DUP'y (Dolnośląskich Umocnień Przeciwzimowych) Nexus.
Dunadan - 4 Listopada 2006, 19:46
D.U.P.a - a niech przychodzą - przywitamy śniegiem, wiatrem i lodem aha, jak chcecie łowić ryby to szybciej bo jeziora już prawie zamarzły
Kruk Siwy - 4 Listopada 2006, 19:52
Nexus, tak trzymać żołnierzu!
Najnowszy komunikat: Szykujemy odsiecz dla elam, - wybierani są tylko superprzystojni FRAGlesi. To powinno rozpalić serduszko kombata i co za tym idzie roztopić wraże szeregi.
Macie zezwolenie na akcję podgrzania Dunadanowi, także innych częśći ciała. Wy z DUP'y sami wiecie jakich.
Za kombriga Ixolite Kruk Siwy
Alatar - 4 Listopada 2006, 19:57
Jak ładnie, jak biało. Szkoda tylko, że śnieg mokry. To ja jestem z tymi co ZA zimą. Tylko zdezorientowany jestem i nie wiem którzy to.
hrabek - 4 Listopada 2006, 20:11
Alatar, to jest nas dwoch :)
Przezornie trzymam sie na neutralnym terytorium.
asiontko - 4 Listopada 2006, 20:16
Witam wszystkich ciepło
elam - 4 Listopada 2006, 20:26
| Gwynhwar napisał/a | | brÓd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARGH!!!!!!!!!!!!!!! <umarła> |
no comment....
w ten oto sposob agent kontrwywiadu podporucznik elam zdemaskowala szpiega wrazych sil !!!
*chyba, ze cos przeoczylam?
Nexus - 4 Listopada 2006, 21:23
Jeeeednoooostka, zbióóóóóóórka!
Do zdjęcia grupowego w szeregu baczność! Uśmiechy na twarzy niczym po rozkoszy zabijania Białej Śmierci przybrać! Spodnie na dół ściągnąć! Pierś młodą i chętną wypiąć!
Hełmy z głów zdjąć!
*pstryk*
Melduję, że zdjęcie rozgrzewające dla elam gotowe!
Jednostka, rozejść się!
Kessell - 4 Listopada 2006, 21:47
jeszce ja, jeszcze ja. Wzieli mnie perfidnie w iglo zamurowali
Ixolite - 4 Listopada 2006, 21:57
Doniesienia ze sztabu:
FRAGlesi!
Właśnie dowiedziałem się, że w przypadku ofensywy śnieżynkowej możemy liczyć na wsparcie elitarnych oddziałów komandosów chemicznych, szkolonych w oczyszczaniu szlaków komunikacyjnych i tras zaopatrzenia. Urrraaaa!
Indy - 4 Listopada 2006, 22:27
Wiadomość z połnocno-zachodniego frontu - Zabrakło śniegu!
hjeniu - 4 Listopada 2006, 22:29
No to po nas Pewnie znowu zima ich zaskoczy
|
|
|