Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
banshee - 20 Grudnia 2007, 17:15 Temat postu: r
| Iblis napisał/a |
Po drugie, z tego co piszą to mnie zabić się nie da, co najwyżej odesłać na powrót do otchłani. Tak szybko się mnie nie pozbędziecie.
|
Widzisz mnie? No to droga do Otchłani jest blisko
Witaj!
Iwan - 20 Grudnia 2007, 19:09
witam wszystkich nowych i z wielkiej dla was sympatii oblewam was kubłem wrzatku
Iblis - 21 Grudnia 2007, 08:23 Temat postu: Re: r
| banshee napisał/a |
Widzisz mnie? No to droga do Otchłani jest blisko
Witaj! |
Moment... wydawało mi się, że ja właśnie wróciłem do odchłani... 400 lat djinn'a nie ma i co się porobiło...
dalambert - 21 Grudnia 2007, 08:42
cześć iDĄ Świeta i to już,już hej....
rysiull - 21 Grudnia 2007, 08:53
Witajcie Palindrom, i Iblis, święta idą , czas radości i takie tam, więc witajcie bezboleśnie !
Adashi - 21 Grudnia 2007, 11:20
Palindrom, Iblis, witajcie na forum Miłego spamowania
marekz - 22 Grudnia 2007, 20:31
Witam wszystkich, już dość dawno zapisałem się do drużynki setiathome SFFiH po opuszczeniu drużyny ruchoporu.org. Potem chyba przez pewien czas nie byłem jeszcze psychicznie gotowy do powitalnego strzału pałą przez łeb na forum, ale teraz pomyślałem sobie, że może w sumie już jestem na to dostatecznie dobrze przygotowany...
Raczej nie przewiduję abym był specjalnie namolny, natrętny oraz nachalny, moja obecność będzie się ograniczać głównie do wątku związanego z setiathome. Choć kto to w sumie wie co to będzie.
SFFiH czytuję z dużą przyjemnością, choć tak się złożyło że jestem kilka numerów do tyłu obecnie, co tylko oznacza, że dużo frajdy jeszcze przede mną.
No to jeszcze raz witam wszystkich Forumowiczów i z dumą chciałbym do tego grona dołączyć (na razie jak widzę w stopniu golluma) pokornie prosząc o to aby inni forumowicz nie dokonali mojego cyberzgładzenia gdybym nieświadomie uchybił jakowymś tutejszym zwyczajom.
Martva - 22 Grudnia 2007, 20:38
Yo
Nie biję
Fidel-F2 - 22 Grudnia 2007, 20:40
no to lu pałą przez łeb, przywitaj się z moją suką...że rączek nie masz..., że z miski niewygodnie..., oj nie narzekaj, twardy bądź, bo na razie miękki jak mielone jesteś
Agi - 22 Grudnia 2007, 20:47
Cześć marekz, pisz dużo i z sensem
Witchma - 22 Grudnia 2007, 20:48
witam marekza myślę, że powitanie z uśmiechem w stylu Pythonów będzie dobre...
ŁUP 2-tonowym kowadłem
Adanedhel - 22 Grudnia 2007, 20:58
Witaj marekz, spamuj zdrów. Dziś nie biję... chyba, że bardzo chcesz?...
Selithira - 22 Grudnia 2007, 22:01
Nie biję, tylko witam. Marekz, spamuj dużo, baw się dobrze
Iwan - 22 Grudnia 2007, 22:04
marekz, po takiej wazelinie też nie jestem w stanie cię walnąć
banshee - 22 Grudnia 2007, 22:46
Cześć marekz i takie tam bla bla.
marekz - 23 Grudnia 2007, 00:07
Heh, co za nieoczekiwana statystyka, więcej dziewczyn niż facetów odpisało. Chyba "pi" musi dziś przyjmować jakąś nietypową wartość, to musi być jakaś potężna fluktuacja.
Kurczę, nie wiem w sumie czy się ograniczę tylko do seti, bo wielkie to forum jak Księżyc w pełni, poprzeglądałem sobie na chybił-trafił parę wątków i widzę, że niektóre z nich są niezłymi hardkorowymi wyzwaniami... No ale czy to moje potencjalne gadanie będzie z sensem, to się dopiero okaże za pewien czas.
Witchma - "witam zetmarka" powinnaś napisać, a za kowadełko będące wzorcem dwóch ton z platyny i irydu pięknie dziękuję - złapałem i nie oddam, w razie czego potnę sobie na mniejsze kawałki i może będę wypożyczał do Sevre czy gdzieś tam
banshee, Iwan, Selithira, Adanedhel, Agi - no no, dzięki za powitanko forumowe
Fidel-F2 - no no, już się tu swojsko czuję
Martva - 7 minut, niezły czas
Fidel-F2 - 23 Grudnia 2007, 08:46
| marekz napisał/a | | No ale czy to moje potencjalne gadanie będzie z sensem, to się dopiero okaże za pewien czas | to nie jest wymóg na tym forum
Adashi - 23 Grudnia 2007, 13:12
marekz, witaj na forum i baw się dobrze
marcolphus - 23 Grudnia 2007, 17:37
Witam serdecznie, chciałem tylko powiedzieć cześć. Mam krótki staż czytania SFFH (rok), ale szybko nadrabiam...
Witchma - 23 Grudnia 2007, 17:42
| marekz napisał/a | | Witchma - witam zetmarka powinnaś napisać |
bezpieczniej jest nie ingerować tak dalece w nicki... a zresztą, to czy nie miało być markez?
| marekz napisał/a | | za kowadełko będące wzorcem dwóch ton z platyny i irydu pięknie dziękuję - złapałem i nie oddam |
jak to nie oddasz??? w takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak tylko RELEASE THE TIGER
edit:
cześć marcolphus, tygrys mi się niestety zużył, więc witam pokojowo (w końcu w pokoju jestem...)
marekz - 23 Grudnia 2007, 17:53
| Witchma napisał/a |
bezpieczniej jest nie ingerować tak dalece w nicki... a zresztą, to czy nie miało być markez?
|
Nienienie, to miało być marekzet z utajnionym ET na końcu!
Niezazbyt rozumiem co powoduje RELEASE THE TIGER, ale na wszelki wypadek RELEASE THE SCHRON i jadę do rodziców na święta )
Coś urodzaj marków z KRK się zrobił. Wiadomo - w marku jak w garku!
Martva - 23 Grudnia 2007, 18:23
Cześć marcolphus , a w ogóle to obu Was zapraszam na krakowski wątek spotkaniowy (czyli TUTAJ)
Witchma - 23 Grudnia 2007, 18:32
| marekz napisał/a |
Niezazbyt rozumiem co powoduje RELEASE THE TIGER, ale na wszelki wypadek RELEASE THE SCHRON i jadę do rodziców na święta ) |
nie szkodzi, kupię tygrysowi na gwiazdkę GPSa, to i tak Cię znajdzie już mu się pyszczek śmieje...
marekz - 23 Grudnia 2007, 19:21
| Martva napisał/a | Cześć marcolphus , a w ogóle to obu Was zapraszam na krakowski wątek spotkaniowy (czyli TUTAJ) |
A bywają na takich spotkaniach też ludzie, czy raczej sami Obcy, Nieumarli itd.?
marekz - 23 Grudnia 2007, 19:23
| Witchma napisał/a |
nie szkodzi, kupię tygrysowi na gwiazdkę GPSa, to i tak Cię znajdzie już mu się pyszczek śmieje... |
A coż to za zakazana technologia... RELEASE IMPULS E-M niszczący satelity GPS
banshee - 23 Grudnia 2007, 20:36
Hello marcolphus widzę nikt Cię jeszcze nie pobił? Ach ta świąteczna atmosfera
Martva - 23 Grudnia 2007, 20:54
| marekz napisał/a | A bywają na takich spotkaniach też ludzie, czy raczej sami Obcy, Nieumarli itd.? |
Pfff.
Przeczytaj te trzydzieści parę stron, to zobaczysz
Adashi - 24 Grudnia 2007, 14:01
marcolphus, witaj na forum, spamuj zdrów
mBiko - 24 Grudnia 2007, 15:04
Witam wszystkie nowe gollumy, mam nadzieje, że dziś, przy wigilii odezwiecie się do nas ludzkim głosem.
marekz - 28 Grudnia 2007, 21:15
| mBiko napisał/a | | Witam wszystkie nowe gollumy, mam nadzieje, że dziś, przy wigilii odezwiecie się do nas ludzkim głosem. |
Nie.
|
|
|