Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Iscariote - 20 Grudnia 2007, 07:43
| Yaga napisał/a | | nie wiedziałam, że tutaj taka konkurencja pod względem czytania |
Ha, bo ja jestem legendarnym uśpionym sparem forum. Nikt nie wie kiedy się zbudzę A tak na serio, to pisać! Bo jakby wszyscy czytali, to by nie było czego czytać.
Lump Kałmuk - 20 Grudnia 2007, 07:53
Pamiętacie skecz Pythonów o okładaniu się rybami? To ja z okazji świąt łapię dorodnego karpia za ogon i chlast Yagę, i drugi raz, na odlew. Aż się ości posypały. Jeszcze tylko wtyczka do gniazdka i już nam Yaga świeci jako ta świąteczna dekoracja. Tylko zamiast bombek granaty ręczne wieszam
Witaj Yaga na forum
Yaga - 20 Grudnia 2007, 09:52
| Iscariote napisał/a |
Ha, bo ja jestem legendarnym uśpionym sparem forum. Nikt nie wie kiedy się zbudzę A tak na serio, to pisać! Bo jakby wszyscy czytali, to by nie było czego czytać. |
no piszę, piszę, ja się powoli rozkręcam....
| Lump Kałmuk napisał/a | Pamiętacie skecz Pythonów o okładaniu się rybami? To ja z okazji świąt łapię dorodnego karpia za ogon i chlast Yagę, i drugi raz, na odlew. Aż się ości posypały. Jeszcze tylko wtyczka do gniazdka i już nam Yaga świeci jako ta świąteczna dekoracja. Tylko zamiast bombek granaty ręczne wieszam
Witaj Yaga na forum |
Dziękować za miłe przywitanie
Martva - 20 Grudnia 2007, 10:01
Cześć Yaga, ja nie biję, ani rybą, ani pejczem nawet (jakoś nie jestem w nastroju, nie bierz tego osobiście )
Poza tym Twój nick, zainteresowanie fantastyką i miasto zmusza mnie do pytania: czy my się przypadkiem nie znamy?
Yaga - 20 Grudnia 2007, 10:12
Martva, tak znamy się świat jest mały
Kruk Siwy - 20 Grudnia 2007, 10:16
Skoro znasz Yagę, cny Łamignacie to może popieścisz Ją ode mnie jakąś pałą dębową? Bo co ja się będę wysilał wirtualnie.
Bądź pozdrowiona Yaga, spamuj radośnie.
Adanedhel - 20 Grudnia 2007, 10:18
Witaj Yago, krajanko ma. Dzisiaj nie biję. Spamuj zdrowa
rysiull - 20 Grudnia 2007, 10:22
witaj Yaga, baw się grzecznie
Martva - 20 Grudnia 2007, 10:35
| Yaga napisał/a | | Martva, tak znamy się |
O jaaa Wiesz, mamy tu taki mały wątek spotkaniowy, zaglądaj czasem na ostatnie strony
| Kruk Siwy napisał/a | | Skoro znasz Yagę, cny Łamignacie to może popieścisz Ją ode mnie jakąś pałą dębową? |
Nie, bo ja nie biję
Kruk Siwy - 20 Grudnia 2007, 10:37
Martva, a czytać trzeba ze zrozumieniem. Bo w kwestii pieszczot to nie masz obiekcji?!
Pozostawiam dowolność interpretacji...hihihi
Martva - 20 Grudnia 2007, 10:47
Kruku, ja się normalnie zarumienię i ucieknę ze wstydem, no...
Poza tym pieszczoty pałą dębową ? To już kajdanki z futerkiem by były fajniejsze...
Ups, napisałam to na głos?
Kruk Siwy - 20 Grudnia 2007, 10:52
Hihihi. I niech kto powie, że nie jestem mistrzem prowokacji.
No Yaga, już widzsz gdzieś wpadła? Jak ta śliwka...
Chal-Chenet - 20 Grudnia 2007, 11:03
| Yaga napisał/a | Chal-Chenet napisał/a:
Coś się tak słodko zrobiło. Żeby rozwiać tę atmosferę przywitam nowych tradycyjnie, malutkim 'chlast!' z pejczyka
mrrrrau - to lubię |
No, to mi się podoba!
Palindrom - 20 Grudnia 2007, 11:04
Jako, że nie potrafię oprzeć się wielkim, czerwonym, pogrubionym literkom, zdecydowałem się przywlec moje nieużyte cielsko tutaj i powiedzieć "bążur". Zatem: bążur.
dalambert - 20 Grudnia 2007, 11:06
Yaga, gryź.bij, tłucz- - -
bo inaczej z tymi typami nie da rady - Witaj
Kruk Siwy - 20 Grudnia 2007, 11:08
Myślę, że parę litrów wrzącego żuru wprowadzone w gardziołko Palindroma, dobrze mu zrobi. Bon - żur Palindrom, smacznego i pomyślnego spamowania życzę.
Yaga - 20 Grudnia 2007, 11:16
| Kruk Siwy napisał/a |
Bądź pozdrowiona Yaga, spamuj radośnie. |
postaram się
| Adanedhel napisał/a | Witaj Yago, krajanko ma. Dzisiaj nie biję. Spamuj zdrowa |
witaj
| rysiull napisał/a | witaj Yaga, baw się grzecznie |
no ja nie wiem, czy ja się potrafię grzecznie bawić
zaglądać będę, aczkolwiek od razu z góry uprzedzam, że kiepsko u mnie z czasem spotkaniowym, zwłaszcza w ciągu tygodnia ale będę się starać
| Kruk Siwy napisał/a | Hihihi. I niech kto powie, że nie jestem mistrzem prowokacji.
No Yaga, już widzsz gdzieś wpadła? Jak ta śliwka... |
haha, tak to mogę wpadać
a śliwki - mniam, mniam.
| Chal-Chenet napisał/a |
No, to mi się podoba! |
| Palindrom napisał/a | | Jako, że nie potrafię oprzeć się wielkim, czerwonym, pogrubionym literkom, zdecydowałem się przywlec moje nieużyte cielsko tutaj i powiedzieć bążur. Zatem: bążur. |
witaj
| dalambert napisał/a | Yaga, gryź.bij, tłucz- - -
bo inaczej z tymi typami nie da rady - Witaj |
hmm, gryzienie wolałabym zostawić na inne okazje ale kopnąć glanikiem zawsze mogę
banshee - 20 Grudnia 2007, 11:35
Palindrom, witaj!
Po tym co zafundował ci Kruk Siwy, to już pewno niema co zbierać więc chociaż zamiotę
Martva - 20 Grudnia 2007, 12:02
Palindrom, bążur Nadal nie biję
Fidel-F2 - 20 Grudnia 2007, 12:37
Przyszedł Fidel z dębową pałą... tfu, z bejsbolem i zrobił mielone
Palindrom, Yaga, witajcie w przewodzie pokarmowym mojej suni
Iblis - 20 Grudnia 2007, 12:51
As-Salamu Alaykum czcigodni wędrowcy po piaskach literatury.
Kłaniam się wam zgodnie z tradycją, prosząc o przyjęcie w grono forumowiczów
Agi - 20 Grudnia 2007, 12:57
Witaj Iblis, pierwszym postem trafiłeś do właściwego wątku
W nagrodę nie obiję Cię
Kruk Siwy - 20 Grudnia 2007, 12:59
Przepasany zielonym sznurkiem strzelam złego ducha pustyni Iblisa, prosto w dymiacy ogniem nochal. Tak z czystej sympatii. Ibby śmiało - bijemy tylko na poczatku.
Potem - zabijamy...
Chal-Chenet - 20 Grudnia 2007, 13:02
Pejczyk był ostatnio, to tym razem jeden glanowy kop i wystarczy.
Witaj i baw się dobrze, Iblis.
Rafał - 20 Grudnia 2007, 13:03
A potem zjadamy, wszak nie godzi sie strawy marnować
Iblis, salami nie dla alejkum, póki co jejkum kejkum, na początek wyszoruj stajnię smoka wawelskiego, strasznie się nam smoczysko rozpuściło, łap szczoteczkę do zębów i czyść fugi w smoczej jamie
Witchma - 20 Grudnia 2007, 13:03
co też Kruku opowiadasz... przecież chodzi właśnie o to, żeby nie zabić... ino patrzeć, jak się męczy
witaj Iblisie
dalambert - 20 Grudnia 2007, 13:06
Iblis, Zaraz zaraz, co za Smoka W> , a Bazyliszk to czysto ma ! turysty mu śmiecą po piwnicy jak demon to demon do roboty pustynna wywłoko ,
uwaga Bazyliszek ma na imię Heniu i jest BARDZO wrażliwy .
Iblis - 20 Grudnia 2007, 13:06
Agi
Ja tylko czytałem post powitalny
Kruk Siwy
Złym duchem nie jestem... nie do końca dobrym, ale nie mnie to oceniać.
Po drugie, z tego co piszą to mnie zabić się nie da, co najwyżej odesłać na powrót do otchłani. Tak szybko się mnie nie pozbędziecie.
Rafał
Mój smok żle się czuje w sterylnym otoczeniu. Niestety musi pozostać brudno
Słowik - 20 Grudnia 2007, 13:28
Na terenie Krakowa pojawiło się niebezpieczne stężenie gollumów.
Odpowiednie jednostki powietrzne zostały rozdysponowane. Patrole krążą nad miastem i wypatrują te oślizgłe wypierścienione bestie, zmieniając je w jeszcze bardziej oślizgłe, ha!
No to cześć Yaga, część Iblis.
Martva - 20 Grudnia 2007, 15:25
Cześć Iblis, rzeczywiście dwoje krakusów jednego dnia, to się nie zdarza często Zaglądaj do krakowskiego wątku spotkaniowego, link wyżej
|
|
|