Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 4 Lutego 2009, 13:10
A myślisz że co określiłam słowem 'strój'?
Adanedhel - 4 Lutego 2009, 13:13
Que?
Martva - 4 Lutego 2009, 13:27
No strój. Ekhem. Biżuteria? Ocieplacze na nadgarstki?
Adanedhel - 4 Lutego 2009, 13:33
No tak. Mniej więcej to rozumiałem przez strój w tym wypadku. Powiedzmy. Natomiast mówiłem o tym, że ktoś, kto widzi Cię w takim stroju, musiał zapewne zająć się zakładaniem... eee... ocieplaczy na nadgarstkach.
Martva - 4 Lutego 2009, 13:41
Ale nie mówię o tym co się działo zanim mnie widział w takim, tylko jak już mnie widzi. Po co zakładać coś, co już jest założone?
Cholera, trudno być Dodą w takim tabloidzie
Bellatrix - 4 Lutego 2009, 13:56
| Martva napisał/a | jeśli ktoś ma okazję mnie oglądać w takim... stroju, to zajmuje się na ogół innymi rzeczami niż fotografia portretowa.
|
no wiesz, zawsze mozna samej ze statywu
Martva - 4 Lutego 2009, 14:07
Trzeba mieć statyw, poza tym nie wyobrażam sobie ustawiania aparatu, z, ekhem, biżuterią
Adanedhel - 4 Lutego 2009, 16:49
| Martva napisał/a | | Ale nie mówię o tym co się działo zanim mnie widział w takim, tylko jak już mnie widzi. |
Aaa, to zależy. Zależy, czy miałby ochotę na więcej... wiązania
| Martva napisał/a | Cholera, trudno być Dodą w takim tabloidzie |
Powiedzmy, że masz bardziej wyczulonych na detale czytelników
Martva - 4 Lutego 2009, 17:03
Pffff!
Martva - 6 Lutego 2009, 10:22
75B - podobno najczęściej kupowany przez Polki rozmiar stanika.
LINK
Ale jak firma szuka modelek o odpowiednich wymiarach na pokaz, to ma problemy ze znalezieniem. Dziwne
Kasiek - 6 Lutego 2009, 18:02
Kurde, akurat ja bym się załapała... Szkoda, że nie mieszkam w okolicach tych miast... Z drugiej strony, cholera, coraz częściej myślę o założeniu sklepu stacjonarnego (oczywiście równocześnie z internetowym) ze stanikami w Lublinie, jak skończę studia...
Martva - 6 Lutego 2009, 19:23
Kasiek, jak byś się załapała, jak 30F ostatnio nosiłaś, a oni szukają 32E i 34B?
Kurde, w niedzielę mam keili w konwencji kicz party. Zajrzałam do sklepu z przebraniami, a potem zrobiłam zakupy w jednym lumpeksie, i trochę się przeraziłam jak włożyłam w domu to wszystko. Bezpieczniejszy zestaw awaryjny też nie wygląda najlepiej, oba mogłyby uratować wysokie obcasy, ale keili i wysokie obcasy to pewne samobójstwo, równie dobrze mogę zostać w domu i złamać sobie nogę dużym młotkiem.
Sobie, psiakrew, wymyślili.
Co można włożyć pod top/gorset wiązany na plecach, który sporą część tych pleców pozostawia gołą? Moja mama mówi żebym poprzestała na staniku, bo to zwiększy kiczowatość, ale mam mieszane uczucia :/
Kasiek - 6 Lutego 2009, 20:36
E no... 72 mam pod biustem ciasno mierzone, to 74 luzem, a 94 w biuście jakby mnie ścisnęli, dałoby radę
Poza tym 30FF 30F to Aragon, tylko dlatego że cena kusiła i on też
Lynx - 6 Lutego 2009, 20:44
Martva, satynową koszulkę.
Martva - 6 Lutego 2009, 21:14
Kasiek, ale oni są uświadomieni
Lynx, hmmm, czemu jedyna satynowa koszulka jaką mam, jest szara? Szary z turkusem mi nie idzie, nie mówiąc o mojej nowej fryzurze.
Ale gdzieś mi się kołacze że miałam białą, biała byłaby rozwiązaniem. Biel bywa kiczowata w odpowiednim zestawie.
Martva - 7 Lutego 2009, 22:50
Mierzyłam dziś turkusowego Aragona, 65F, z ulgą stwierdziłam że jesteśmy niekompatybilni i w ogóle na żywo strasznie rozczarowuje.
I jakoś tak było wiosennie, słonecznie i śpiewająco.
Mała zmiana image.
mBiko - 7 Lutego 2009, 23:13
Doznałem nagłego napadu chichotu w połączeniu z opluciem ekranu .
Aż przypomina mi się Annie Lennox w There Must Be An Angel
Dunadan - 8 Lutego 2009, 00:02
Martva,
ten kot ma strasznie wielką głowę...
A zmiana to tak na trwałe?
Uśmiech na zdjęciu na plus
Martva - 8 Lutego 2009, 00:42
mBiko, podobno mężczyźni wolą blondynki, a Ty mi tu chichoty odstawiasz?
| Dunadan napisał/a | | ten kot ma strasznie wielką głowę... |
On jest cały duży.
| Dunadan napisał/a | Uśmiech na zdjęciu na plus |
Zostawiłam sobie 7 z 100+, tradycyjnie. Na większości wyglądam straszliwie Ale starałam się tym razem jakieś radosne miny odstawiać
Piech - 8 Lutego 2009, 00:55
Ładny uśmiech. Powinnaś go nosić częściej.
Martva - 8 Lutego 2009, 11:22
Ja go często noszę, tylko rzadko fotografuję
May - 8 Lutego 2009, 18:36
Dunadan, sam masz wielka glowe
Nie wolno obrazac mojego osobistego kotka i juz!
Lynx - 8 Lutego 2009, 18:51
Martva, rany julek Ty sobie tylko na chwilę taka przerwę w myśleniu zrobiłaś?? i te loczki...
May, KOt piękny
Anonymous - 8 Lutego 2009, 19:44
A mnie się podoba ta wersja blond z uśmiechem. Jaka słodycz!
Kasiek - 8 Lutego 2009, 20:12
BLONDIE2 z fotosika jest najbardziej urocza chyba A blond podkreśla Ci kolor oczu
Martva - 8 Lutego 2009, 23:43
| Lynx napisał/a | | Ty sobie tylko na chwilę taka przerwę w myśleniu zrobiłaś?? |
Ależ skąd, myślę bezustannie
| Lynx napisał/a | | i te loczki... |
Loczki sa boooskie i jak chodzę, to się tak poruszają ^^
| Miria napisał/a | | Jaka słodycz! |
Prawda? Jak różowy barokowy aniołek
| Kasiek napisał/a | | BLONDIE2 z fotosika jest najbardziej urocza chyba |
A widzisz, jesteś drugą albo trzecią osobą która mi to mówi, a zdjęcie z trudem przetrwało ostrą selekcję. Chyba jestem nieobiektywna
| Kasiek napisał/a | A blond podkreśla Ci kolor oczu |
To nie blond. To GIMP
Rany, wróciłam z imprezy. Połączcie tańce szkockie i irlandzkie z muzyką współczesną (coś jak celtyckie disco-polo) i konwencją 'kicz' i to właśnie będzie to. Chyba dawno tylu ludzi nie gapiło się na mnie z tak dziwnymi minami ^^
A po powrocie do domu walnęłam piwo duszkiem i lecę z nóg
Ziemniak - 9 Lutego 2009, 07:03
| Martva napisał/a | | po powrocie do domu walnęłam piwo duszkiem |
Widzę, że jest jeszcze dla ciebie nadzieja
Kasiek - 9 Lutego 2009, 07:05
| Martva napisał/a | To nie blond. To GIMP |
GIMP? To mi się kojarzy z programem graficznym
A ja wypiłam dwa kieliszki sheridansa na smutno i wstałam pisać referat na konferencję.
Adanedhel - 9 Lutego 2009, 08:44
| Martva napisał/a | | Chyba dawno tylu ludzi nie gapiło się na mnie z tak dziwnymi minami ^^ |
Dopiero teraz zaczęłaś to zauważać?
Lynx - 9 Lutego 2009, 10:04
| Martva napisał/a | | celtyckie disco-polo) i konwencją 'kicz' i to właśnie będzie to |
Czyli bawiłaś się świetnie I o to chodzi, o to chodzi... I co włożyłaś ostatecznie pod ten gorsecik?
|
|
|