To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Anonymous - 10 Października 2006, 20:51

Faktycznie... :shock:

Wszystko przez obecnych tam przystojniaków. :mrgreen: Nadrobimy nastepnym razem. 8) Prawda? :)

hijo - 10 Października 2006, 21:19

Lu
Cytat
Eeeee... a czy ten pan nie jest trochę za stary na to forum ? Tu żadna panna nie przekroczyła 18 roku życia :)

A taki Ford (tylko dwa lata młodszy od Henriksena) czy Connery to mogą być? Niektórzy wyglądają lepiej im są starsi 8)

elam - 10 Października 2006, 21:29

ja tam lubie panow 30-45. taki moj przedzial :D
hijo - 10 Października 2006, 21:35

30-45= (-15) hmm takich młodych?
Nattfiarill - 11 Października 2006, 19:27

Miria napisała

Cytat
Faktycznie... :shock:

Wszystko przez obecnych tam przystojniaków. :mrgreen: Nadrobimy nastepnym razem. 8) Prawda? :)

Z przyjemnością :mrgreen:

elam - 12 Października 2006, 11:38

ech, jak ja lubie brunetow... :mrgreen:
" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />

Nattfiarill - 13 Października 2006, 20:56

Znalazłam kolejnego przystojniaka :mrgreen:

Tym razem Polak :bravo :bravo :bravo

Sasori - 13 Października 2006, 21:33

Ten jest bombowy:

ale nie występuje w zbyt wielu filmach, z reguły hołm widijos, śluby, chrzciny, grzybobranie pod Starymi Czaplami i w ogóle takie niskobudżetowe produkcje.

Ariah - 13 Października 2006, 21:45

Sasori, jak to się dzieje, że panowie mają tak niezwykłą chęć postawienia pawiego ogona? Ewentualnie zaprezentowania poroża i zaryczenia donośle?... :twisted:

Nattfiarill, Szyc, powiadasz? Dla mnie to on czasem zbyt miskowaty sie wydaje -- i już bardziej wolę Małaszyńskiego :wink: Szczególnie w 'mrocznej' odmianie (a nie cukierkowo-mdlącej z Magdy M.)

Nattfiarill - 14 Października 2006, 11:55

Mów, co chcesz. Ja tam jestem fanką Szyca :mrgreen:
Szczególnie kocham go za rolę w Vinci :bravo :bravo :bravo

Ariah - 14 Października 2006, 15:33

Oj, Szyc jest świetnym aktorem - ale facetem nie w moim typie :mrgreen:
Kumpel lub starszy brat - owszem.

Nattfiarill - 14 Października 2006, 21:05

Twoje prawo. Ja tam wiem swoje :twisted:
Sasori - 15 Października 2006, 13:00

Cytat
Sasori, jak to się dzieje, że panowie mają tak niezwykłą chęć postawienia pawiego ogona? Ewentualnie zaprezentowania poroża i zaryczenia donośle?... :twisted:

Przecież to oczywiste, że robimy tak dokładnie z tych samych powodów, co wspomniane zwierzaki.

asiontko - 15 Października 2006, 17:57

Patrzac na zdjecie Sasori'ego mam raczej skojarzenia z panda a nie z pawiem :mrgreen:
Nexus - 15 Października 2006, 18:15

On jest kosmicznym pawiem. Jedynym w swoim rodzaju. Resztę gatunku wymordował, by stać się wyjątkiem :mrgreen:
Ariah - 15 Października 2006, 18:15

Cytat
Sasori:
Przecież to oczywiste, że robimy tak dokładnie z tych samych powodów, co wspomniane zwierzaki.

Przypominam, że jelenie na rykowisku padają często i gesto ofiarą kłusowniczej kuli... :mrgreen:

Ostrożniej z tym puszeniem.

asiontko, Panda? Ależ pandy są milusie... :roll: Ja tam pandy nie widzę.

Anonymous - 15 Października 2006, 18:22

Paw, paw, wiedziałem co to takiego... Zaraz sobie przypomnę, ach już wiem, widuję pawie na co lepszych imprezach. A na Skofie to nawet o takim zwierzaku śpiewaliśmy :mrgreen: Niestety, nie są moimi ulubionymi zwierzętami... :mrgreen:
asiontko - 15 Października 2006, 19:02

wreszcie w swoim imieniu moge wkleic zdjecia moich pieknych
Na poczatek Jensen
" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />
mmmmm mniam :)
i jeszcz jeden moj typ Nicolas Lea (przystojny agent FBI z Archiwum X, na ktorym sie wychowalam)
" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />

Ariah - 15 Października 2006, 19:13

A tak! Jensen jest boski -- wraz z psiapsiółką wzdychamy do niego...

Nicholas Lea - grał też w produkcji seraialowej w.g. 'Once a Thief' Johna Woo. Też lubię faceta;)

Z serialowych panów lubię patrzeć na Matthew Fox'a :D .

Z lalusiów w typie amanta -- Jude Law. Jedyny 'amant' co mi nie przeszkadza. A nawet... Chm. 'Wróg u Bram' i ta scena miłosna... :shock: Jedna z bardziej realistycznych jakie widziałam w kinie amerykańskim...

Egzotycznie: Marc Dacascos (jeśli nie pokręciłam imienia i nazwiska). W każdym razie Crying Free Man i Braterstwo Wilków.

elam - 15 Października 2006, 19:56

o, tak, do Marca tez z asiontkiem wzdychamy :)
ale mnie ostatnio rozlozyla na lopatki
ta strona internetowa...

Baal... :lol: aaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............................
jak sie komus nie chce przegladac calej galerii SG-1, to moja tapeta zrobiona dzieki niej wyglada obecnie tak: :)

Angelus - 20 Października 2006, 16:31

Wiem na co trzeba bedzie pojsc do kina.Na Pachnidlo- nowy film z Alanem Rickmanem-ekranizacje powiesci Patricka Süskinda. :mrgreen:

:twisted:

dzejes - 21 Października 2006, 14:38

Nakręcono "Pachnidło"? :lol:
Książkę, o której kiedyś napisałem: "Akcja, jak akcja, ale ten język"?
Muszę to zobaczyć :)

Ariah - 21 Października 2006, 14:46

dzejes, a i owszem. Wspominałam o tym w wątku 'Filmy Oczekiwane'.
Lu - 22 Października 2006, 17:18

Byłam ostatnio w kinie na Volwerze i widziałam zajawki "Pachnidła". Książkę czytałam strasznie dużo lat temu, ale jakos nie powaliła mnie na kolana :|
Jak ktos obejrzy film to proszę o recenzję :)

joe_cool - 22 Października 2006, 20:31

też widziałam zajawkę "Pachnidła" przed Volverem :D i kwestia wypowiedziana przez Rickmana powaliła mnie na kolana - wprawdzie nie pamiętam, co powiedział, ale pamiętam jak :D

EDIT: laski, jutro, o 20:50 w polsacie lecą X-Men :mrgreen:

Angelus - 23 Października 2006, 16:26

Poniewaz przebywam w kraju, w ktorym nie maja w tv Polsatu :shock: (tak, sa takie kraje :wink: ) poradzilam sobie inaczej ogladajac mojego kochanego Wolverine na dvd. :mrgreen: ech...on mi sie nigdy nie znudzi... :wink:

A tu dla fanek Hugh Jackmana i Christiana Bale cos smakowitego.Nie lada gratka bo panowie zagrali razem w jednym filmie:

The Prestige

Polecam obejrzec zwiastun filmu. :twisted:

asiontko - 23 Października 2006, 19:51

przystojny Arab z Mumii 1 i 2 i Resident Evil 2 - Oded Fehr:

hjeniu - 23 Października 2006, 20:46

Polecam serial "Sleepers Cell" gra tam główny czarny charakter.
elam - 23 Października 2006, 21:07

oo, postaramy sie obejrzec :)
Ariah - 24 Października 2006, 11:09

Angelus, na 'The Prestige' szykuje się od dawna, zwłaszcza po lekturze pirwowzoru... Jak ktos zauważył, ten film to najbliższa fabularnie rzecz do pojedynku Batman v.s. Wolverine, jaka możemy dostać :D

Ach, a Oded Fehr -- podobno ma grać też w ekranizacji Lwów Al-Rassanu Kaya. No, miejmy nadzieję.

Partner forum