To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Lis Rudy - 13 Lipca 2011, 21:44

merula, wybacz, jutro mój ostatni dzień na forum. Potem, czyli od dzisiaj urlop, i wracam dopiero 1 sierpnia. Średnia spadnie. :wink:
merula - 13 Lipca 2011, 21:47

wybaczone :mrgreen:
ketyow - 14 Lipca 2011, 18:33

Na pewno nie dam się wciągnąć już w nic od googla, i tak mają za wiele danych o mnie, jeszcze nie daj Boże miałbym używać ich przeglądarki, albo korzystać z ich portali społecznościowych. Żałuję, że główne konto mam na gmailu, a wszyscy chcą teraz wszystko z facebookiem i gmailem integrować - na którą stronę nie wejdę praktycznie, mogę się podpisać własnym nazwiskiem, bo albo jestem zalogowany na face, albo na google - zero prywatności.
Ilt - 14 Lipca 2011, 19:29

ketyow napisał/a
Żałuję, że główne konto mam na gmailu

Załóż konto gdzieś indziej a na gmailowym ustaw przekazywanie dalej i stopniowo zaprzestawaj jego używania.
AFAIK Chrome nie zbiera żadnych danych (nawet tych anonimowych, o ile przy instalacji nie wyrazisz na to zgody).
Natomiast co do Facebooka to "Mark Zuckerberg called his first few thousand users "dumb fucks" for trusting him with their data". ;-)

Kai - 15 Lipca 2011, 14:30

ketyow, a jak nie na fejsie czy gmailu, to na Labie albo na onecie. Wrrrr...
Iscariote - 24 Lipca 2011, 09:56

Właśnie do mnie dotarło coś.
Cytat
Arrakis, zwana Diuną, to jedyne we wszechświecie źródło melanżu - substancji przedłużającej życie, umożliwiającej odbywanie podróży kosmicznych i przewidywanie przyszłości.
:shock: od dziś zdanie "idę na melanż" nabrało dla mnie zupełnie innego wymiaru.
Matrim - 24 Lipca 2011, 13:38

Iscariote, a dodajesz czasem "przyprawy" do zupy? ;)
Iscariote - 24 Lipca 2011, 14:17

Niektóre książki powinny być czytane raz podczas bycia nieświadomym młodziakiem, bo potem wychodzi takie dodawanie przypraw właśnie ;P:
Kai - 24 Lipca 2011, 14:19

Oczy niebieskie w niebieskim Cię zdradzą i przyjdzie policja, i będzie prohibicja :D
Fidel-F2 - 28 Lipca 2011, 18:13

jestem ten tydzień u teściowej która nie ma internetu i dzisiaj na łączce koło domu znalazłem jakąś niezabezpieczoną sieć. Siedzę sobie i czytam. :P
Magnis - 29 Lipca 2011, 08:42

Fidel-F2 napisał/a
jestem ten tydzień u teściowej która nie ma internetu i dzisiaj na łączce koło domu znalazłem jakąś niezabezpieczoną sieć. Siedzę sobie i czytam. :P

Uważaj bo Ciebie na mierzą i przyjadą panowie w czarnych garniturach i będzie kontrola :mrgreen: .

Ziemniak - 30 Lipca 2011, 09:40

Zawsze może powiedzieć, że się nie zna i samo mu się zrobiło ;P:
ketyow - 30 Lipca 2011, 10:08

A to nie jest tak, że korzystanie z niezabezpieczonej sieci jest po prostu legalne? To nie jest jednak to samo co zostawienie otwartych drzwi w domu.
Hubert - 2 Sierpnia 2011, 22:12

Polak potrafi? W każdym razie bryka robi wrażenie.
czterdziescidwa - 3 Sierpnia 2011, 00:16

Mniej więcej co dwa lata wyskakuje jakiś nowy, super polski samochód. Zachwycę się, jak um się uda sprzedać kilkanaście egzemplarzy ;)
feralny por. - 3 Sierpnia 2011, 12:55

Lampart podobno się sprzedaje.
Hubert - 7 Sierpnia 2011, 14:44

Wczoraj i dziś tuż po 12 dzwonił do mnie jakiś zastrzeżony, a że jestem po ciężkiej imprezie, to o 12 jeszcze spałem. Pewnie automat, prawda?
debi4 - 16 Sierpnia 2011, 11:25

Mam ciekawy temat do obgadania, co wy na to internauci? Spotkałam sięz tym tematem przypadkowo i powiem szczerze, że zaczęłam się nad tym zastanawiać. Czy wy tez kiedyś robiliście podobny test?
Link został usunięty przez administratora forum

dalambert - 16 Sierpnia 2011, 11:28

debi4, tyle samo to warte co przepowiadanie "końca świata" , albo się zbłaźnisz, albo na co Ci to skoro nie żyjesz ;P:
Agi - 16 Sierpnia 2011, 11:35

debi4, zapraszam do lektury regulaminu forum, a następnie do zastosowania w praktyce jego postanowień. Tymczasem kasuję link z Twojego pierwszego posta.
feralny por. - 16 Sierpnia 2011, 11:37

A o czym tu dyskutować? Jak taki test zrobi odpowiednio duża grupa ludzi, to w końcu trafi się, że daty się pokryją. Statystyka i nic więcej.
Iscariote - 25 Sierpnia 2011, 17:26

Gorąco... :?
mBiko - 25 Sierpnia 2011, 19:27

Raczej lepko.
Agi - 25 Sierpnia 2011, 20:05

Parno i duszno
Witchma - 25 Sierpnia 2011, 20:11

A u mnie bardzo sympatycznie - lekki wiaterek, aż się chce żyć :D (tylko pracować się nie chce :( )
Ozzborn - 25 Sierpnia 2011, 20:13

Witchma, nie wmówisz mi, że pogoda ma z tym cokolwiek wspólnego ;P:
Witchma - 25 Sierpnia 2011, 20:17

Aaaaaaa tam, cicho być! ;P:
Hubert - 28 Sierpnia 2011, 23:45

Pojechaliśmy na pokaz fireshow naszego kumpla i zarazem chłopaka przyjaciółki. Pokaz był bardzo w porządku, zwłaszcza że mieli w ekipie dwie zgrabne niewiasty, a i wywijali OGNIEM! całkiem sprawnie. Zaskoczenie jednak przeżyliśmy już po przyjeździe, bowiem okazało się, że pokaz odbędzie się w ramach... dożynek disco-polowych :shock: :shock: :shock:

Od tej chwili będę pisał o disco-polowych stachanowcach, którzy dzielnie walczą o powiększenie przyrostu naturalnego na podobnych Festiwalach Górnolotnej Sztuki Współczesnej. I zacznę TWORZYĆ taką poezję, jak przeróbka hitu, którą niniejszym prezentuję:

Nie ma to jak dżamp i wszyscy razem!
Zaraz wpadną gliny, oberwiem gazem!
Nie ma to jak dżamp i wszyscy razem!
Zróbmy se dzieciaka, tak na fazę!

Godzilla - 28 Sierpnia 2011, 23:49

Aż tak dzielnie walczyli? :mrgreen:

Jechaliśmy na motorze,
A dokoła pachło zboże,
A tyś do mnie rzekła: miły,
Śliwki latoś obrodziły.

Hubert - 28 Sierpnia 2011, 23:53

Godzilla, gorzej.