Planeta małp - Co nas cieszy
czamataja - 1 Maj 2010, 21:34
Siostrzenica powiedziała, że mnie kocha. Bez przymusu Sama z siebie
Ellaine - 2 Maj 2010, 00:59
14 k znaków. Dawno tyle nie było za jednym zamachem. Szkoda tylko, że to nie do mojej magisterki. Ale teraz mogę iść spokojnie spać.
Rafał - 2 Maj 2010, 01:26
Zaliczyłem dzisiaj niezły szok. Syn z kolegą miał wziąć udział w zawodach strzeleckich, kolega nie dopisał, podwiozłem syna i sam się skusiłem bo i tak musiałem czekać. W efekcie zdobyłem I miejsce mistrzostw (87 pkt)
Kai - 2 Maj 2010, 01:28
Rafał, gratulacje! To się nazywa pójść po bandzie!
Rafał - 2 Maj 2010, 01:30
Normalnie szok, pierwszy raz w życiu puchar dostałem, dzięki Kai,
Kai - 2 Maj 2010, 01:34
A mnie własny syn zaprosił, żebym dołączyła do ich wyprawy na Pearl Jam. Byłam z lekka w szoku
Fajnie jest, kiedy dzieci się czymś interesują i jeszcze chcą sie z nami dzielić, prawda?
Godzilla - 2 Maj 2010, 10:00
Rafał, super! Z czego strzelaliście?
Ellaine - 2 Maj 2010, 10:02
Gratulacje Rafale!
A Kai gratuluję synka :)
Fidel-F2 - 2 Maj 2010, 10:03
z gumki do majtek
Ozzborn - 2 Maj 2010, 11:10
Kai napisał/a |
Fajnie jest, kiedy dzieci się czymś interesują i jeszcze chcą sie z nami dzielić, prawda? |
Fajnie, pewnie, że fajnie. Ja notorycznie wyciągam mojego staruszka na koncerty, dzięki czemu zobaczył kilka swoich ulubionych zespołów na które nie miał możliwości lub mu się nie chciało iść za młodu. I kilka nowych, które mu się spodobały.
Na urodziny kupiliśmy mu np. bilet na Acepiorundece.
e:był
Kruk Siwy - 2 Maj 2010, 11:22
Fidel-F2 napisał/a | do majtek | pytanie było nie do czego strzelał a "z czego". Rafał,
jak nic strzelał z procy hacelami.
Godzilla - 2 Maj 2010, 14:33
Wyciągnęłam piłkę i pograłyśmy sobie z mniejszym dzieckiem. Nie pytajcie w jaką - w nożną, ręczną, siatę czy błotną. Nieważne! Grunt że było pięknie.
A teraz mała przebrała się z zabłoconych rzeczy w czarną bluzkę i spodnie od dresu. Skąd u pięciolatki takie upodobanie do czarnego koloru?
Kai - 2 Maj 2010, 14:40
Godzilla, czasem tak bywa. Jeśli nie będzie się na to za bardzo zwracać uwagi, szybko przejdzie. Dziewczynki lubią kolory.
Białe wino do spaghetti alla frutti di mare.
Jak dawno nie piłam wina
Lichtenstein - 2 Maj 2010, 15:40
Dzięki wrodzonej przedsiębiorczości zamieniłem sytuację kryzysową (całkowity brak czystych spodni przy zepsutej pralce tuż przed juwenaliami) w przesympatyczną (PRALKA PARTY!).
mBiko - 2 Maj 2010, 17:43
Rafał, gratuluję. Tak z marszu wygrać to musi być wielka frajda.
W związku z poprawą pogody jutro szykuje się wyprawa szuwarowo-bagienna. Może nawet się nie utopię. Za bardzo.
Ellaine - 2 Maj 2010, 18:11
Cytat | A teraz mała przebrała się z zabłoconych rzeczy w czarną bluzkę i spodnie od dresu. Skąd u pięciolatki takie upodobanie do czarnego koloru? |
A może po prostu to było pod jej drobną rączką? Zresztą, czarny to kolor jak każdy inny.
ilcattivo13 - 2 Maj 2010, 19:25
Rafał
wbrew zapowiedziom IMGW, sprawdzanymi po raz ostatni na pół godziny przed wyjazdem na wczorajszą imprezę w terenie, pogoda dopisała. Nie padało (a miało), w nocy było przepięknie rozgwieżdżone niebo bez śladu najdrobniejszej chmurki (a miało być zachmurzenie całkowite). Rano też pogoda była super
Chal-Chenet - 2 Maj 2010, 19:47
Rafał, gratuluje.
A mnie cieszy zwycięstwo Lecha.
Kai - 2 Maj 2010, 19:50
Mnie też. A przy okazji i to, że głowa mnie przestala boleć i mogę rzucić się w szał gotowania.
Agi - 2 Maj 2010, 19:55
A mnie oprócz zwycięstwa Lecha cieszy wygrana Unii 60:30 z Włókniarzem Częstochowa
i wczoraj Betard WTS Wrocław przegrał z Unią Leszno 35:54 w zaległym spotkaniu 3. kolejki!
nureczka - 2 Maj 2010, 20:30
Wypchnęłam kolejny tekst po redakcji, więc jeśli u żadnego klienta nic się nie wysypie będę miała jutro wolne. Pierwszy raz od ponad miesiąca!
Rafał - 3 Maj 2010, 01:57
Godzilla napisał/a | Z czego strzelaliście? | Hammerli 900
http://www.bron.pl/shopbr...al.-4-5-mm/1848
Godzilla - 3 Maj 2010, 09:33
No no
Od paru latach nic takiego w łapach nie miałam.
Kai - 3 Maj 2010, 12:10
Zaczynam patrzeć na nocną rozmowę nieco mniej emocjonalnie. Jeszcze przykro, ale już mniej.
robert70r. - 3 Maj 2010, 15:20
Ha! Właśnie doszedłem do ładu z kodekami - filmy chodzą jak trzeba.
mBiko - 3 Maj 2010, 21:44
Pomimo kiepskiej pogody (ponad godzina w ulewie) odbyłem bardzo przyjemny spacer typu off-road.
hijo - 3 Maj 2010, 22:01
Przyszłości narodu forum rośnie w oczach. ma ledwo 6 tygodni a już prawie 5 kilo waży
Godzilla - 3 Maj 2010, 22:05
Kilo na miesiąc, albo kilo z okładem? Ładna kluseczka się szykuje. To potem spada jak szkrab zyskuje własny napęd. Ja się kiedyś zmartwiłam, że starszy zamiast kilograma przybiera miesięcznie 100 gram, ale pielęgniarka pocieszyła mnie, że gdyby dalej było po kilogramie, to miałabym do noszenia 16 kilo zamiast 10.
mBiko - 3 Maj 2010, 22:05
Potwór w tym wieku ważył zaledwie 5,2 kg.
Ed.
Godzilla, ja już prawie 10 taszczyć muszę.
hijo - 3 Maj 2010, 22:29
Godzilla napisał/a | Kilo na miesiąc, albo kilo z okładem? Ładna kluseczka się szykuje. | Patrząc na jej stopy to powinna wyrosnąć duża dziewczynka mówią, że u ludzi to jak u pasa im większe łapy tym większe wyrośnie
mBiko napisał/a | Godzilla, ja już prawie 10 taszczyć muszę. | mnie też pewnie nie minie, choć patrząc jak mała przebiera łapkami to może sama się będzie taszczyć
|
|
|