Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Fidel-F2 - 7 Czerwca 2009, 12:21
misję wewnętrzną mam, ihan ma imperatyw a ja misję
ihan - 7 Czerwca 2009, 12:23
Oooo nie, nie będę z tobą chodzić na tę samą grupę wsparcia!
Fidel-F2 - 7 Czerwca 2009, 12:24
już w niej jesteś
ihan - 7 Czerwca 2009, 12:27
Człowieku, czy musisz wypaplać wszystkie tajemnice? Pffff.
gigant90 - 7 Czerwca 2009, 16:16
wkurza mnie niska frekwencja wyborcza...
Virgo C. - 7 Czerwca 2009, 17:23
Chciałbym mieć takie powody do zmartwień
gigant90 - 7 Czerwca 2009, 17:33
heh a czy ja powiedziałem że tylko to?
Fidel-F2 - 8 Czerwca 2009, 07:14
| gigant90 napisał/a | | wkurza mnie niska frekwencja wyborcza... | z której listy startowałeś?
gigant90 - 8 Czerwca 2009, 08:17
nie stratowałem. po prostu to mnie wkurza. a i uprzedzając Twoje pytanie nikt z mojej rodziny też nie startował.
ihan - 8 Czerwca 2009, 08:34
gigant, solidaryzuje się z tobą, też mnie drażni. I potem jakieś niedouczone, nieświadome osobniki ustanawiają prawo, którego muszę przestrzegać. I którego sami nie rozumieją i nawet nie wiedzą co ustalili.
Fidel-F2 - 8 Czerwca 2009, 08:43
ihan, ale przecież głosowanie przed tym nie ustrzeże
ihan - 8 Czerwca 2009, 08:44
Ale mam naiwną wiarę, że statystyczna masa ludzka jest mniej głupia niż nawiedzona grupa zaślepionych jednostek.
Fidel-F2 - 8 Czerwca 2009, 08:47
nie podzielam tej wiary, ale co to ma do rzeczy skoro jeden wart drugiego
gigant90 - 8 Czerwca 2009, 09:18
to też trzeba i NALEŻY szukać takich którzy są mądrzy i ich popierać! w ten sposób pokażesz że jest na takich ludzi zapotrzebowanie! patrząc na wszystko z boku z założonymi rękami nic Ci nie da! to tak jakbyś wpadł do gnojówki i stwierdził że tam jest lepiej "bo na świecie i tak są same gnoje"....
Fidel-F2 - 8 Czerwca 2009, 09:44
gigant90, tyle, że ci mądrzy nie startują w wyborach, jak na nich głosowac?
hrabek - 8 Czerwca 2009, 09:54
A nawet jeśli startują, to co z tego? Do europarlamentu partia deleguje według swojego klucza, liczba głosów oddanych na poszczególnych kandydatów nie ma chyba znaczenia, o ile wiem. Co z tego, że zagłosuje na kogoś mądrego z wybranej partii, jak do Europarlamentu dzięki mojemu głosowi wejdzie ktoś z pierwszego miejsca, na kogo wcale nie głosowałem?
hardgirl123 - 8 Czerwca 2009, 10:20
wkurza mnie wynik wyborów
Fidel-F2 - 8 Czerwca 2009, 10:25
trzeba było głosować, miałabyś powód do radości
Witchma - 8 Czerwca 2009, 10:28
Wkurzają mnie ludzie, których wszystko wkurza.
Anonymous - 8 Czerwca 2009, 10:31
I którzy wkurzają wszystkich swoim wkurzeniem. Jakoś tak.
xan4 - 8 Czerwca 2009, 10:32
Ale jak wkurzają innych to ci inni już też są wkurzeni i wkurzają jeszcze innych, czy jakoś tak, albo inaczej
edit: wkurzyło mnie coś, ale już mi przeszło, więc nic nie mam do tego wątku
Fidel-F2 - 8 Czerwca 2009, 10:33
a ja potem muszę wszystkich uspokajać
Anonymous - 8 Czerwca 2009, 10:38
Wkurza Cię to?
Dunadan - 8 Czerwca 2009, 11:16
Wkurza mnie to że laptop za 4tys padł po półtora roku używania. T61, podobno jedne z lepszych.
Wkurza mnie to że plecak po 8 miesiąc użytkowania mi padł. Black Diamond, 15l 200zł - jedna z najlepszych firm na świecie.
Wkurza mnie to że buty padają po 2 tygodniach używania. Scarpa Zen, 500zł w sklepie, podejściówki używane przez taterników - jedna z najlepszych firm na świecie.
Wkurza mnie to że rozsypuje mi się obiektyw za 800zł...
za długo ludzkość tak nie potrzyma... konsumpcjonizm konsumpcjonizmem ale jak tak dalej pójdzie to ja nie widzę przyszłości. Człowiek zbiera sobie kasę i szczęśliwy kupuje coś dobrego dobrej firmy a przynajmniej tak myśli. Ja wiem, zawsze może zdarzyć się bubel bo to wszystko taśmowa robota jest ale ostatni miesiąc kompletnie mnie zdołował. Wychodzi na to że NIE ISTNIEJĄ już dobre rzeczy. Po prostu, nie da sie ich kupić bo ich nie ma...
Witchma - 8 Czerwca 2009, 11:23
Dunadan, wychodzi na to, że za wszystko przepłacasz Mój laptop za 2700 działa już ponad 2 lata i przeżył spokojnie kilkanaście podróży w różnych warunkach, za plecak dałam nie więcej niż 60 i też ma się dobrze po jakichś 6 latach
Dunadan - 8 Czerwca 2009, 11:36
Witchma, ale ja jestem gadżeciarz a ten plecak jest GENIALNY! nie miałęm jeszcze tak fantastycznie zbudowanego plecaka! tylko ekspres zaczął się psuć. Podobnie z laptopem - genialna rzecz - cichuteńki, szybki, fantastyczna matryca ( dla mnie to ważne ) i w ogóle świetny... tylko coś padło, pewnie grafika - pieprzona nVidia buty też fajne, jak się w nich chodzi to bardzo wygodne, a jak pójdę kiedyś w góry może na wspin to i zrobię w nich łatwiejszą drogę... tylko guma zaczęła się odklejać. TO wszystko świetny sprzęt, tylko że jakieś pierdoły się w nich psują które uniemożliwiają użytkowanie... wszystko na szczęście na gwarancji więc mam zamiar skorzystać ze swoich praw, jako konsument.
Aha, dodam jeszcze sandały LaSportivy które padły w zeszłym roku. Lepszych sandałów nie widziałem... ale wyściółka zaczęła się pruć. Oddali kasę, kupiłem inne... w sumie mi pasuje gdyby się psuły co roku - co roku miałbym nówki
Mam nadzieję że w laptopie padnie mi karta - będą musieli mi wstawić nową a wątpię aby mieli kartę grafiki sprzed dwóch lat będą musieli wstawić coś nowszego...
Witchma - 8 Czerwca 2009, 11:39
Dunadan, no to musisz się liczyć z tym, że gadżety się psują i generalnie nie są przewidziane do intensywnej eksploatacji, tylko ewentualnie do eksponowania
Dunadan - 8 Czerwca 2009, 11:49
Witchma... heh, źle mnie zrozumiałaś... Black Diamond to naprawdę jedna z najlepszych firm na świecie produkujących sprzęt wspinaczkowy. To ma być PANCERNE. To samo ze Scarpą... te buty w sklepie kosztują 500zł(!) ( mnie udało się kupić spooooro taniej )
Witchma - 8 Czerwca 2009, 11:54
Dunadan, no nie miała baba kłopotu, kupiła sobie pancerne buty Wszystko rozumiem, współczuję problemów, chyba przytulę swojego Asusa w nagrodę, że nic mu się nie psuje i nie grymasi (a letko to w życiu nie miał póki co ).
ihan - 8 Czerwca 2009, 11:56
Dunadan, ja nie rozumiem co robisz w tym wątku:
| Dunadan napisał/a | | a ten plecak jest GENIALNY! nie miałęm jeszcze tak fantastycznie zbudowanego plecaka! ... Podobnie z laptopem - genialna rzecz - cichuteńki, szybki, fantastyczna matryca ... buty też fajne, jak się w nich chodzi to bardzo wygodne, a jak pójdę kiedyś w góry może na wspin to i zrobię w nich łatwiejszą drogę... Lepszych sandałów nie widziałem... |
|
|
|