Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Adashi - 17 Stycznia 2009, 23:04
| Lynx napisał/a | | olej i takie podobne to na opalanie, ale po tym to raka skóry ma jak w banku. |
To zostają jeszcze lubrykanty, kisiel i okłady z krwistej wołowiny
Nie powiem, Martwunia caluteńka w kisielu to jest kusząca perspektywa
| Lynx napisał/a | | A jeśli jest np. wyznawcą shinto? |
Wicca, czarownice tak mają
| Martva napisał/a | | A nie uczą was w tej Pyrlandii że mówienie o jakiejś osobie 'ona' w jej towarzystwie jest strasznie niegrzeczne? |
Też Cię lubię, dziewuc... dziewczątko drogie znaczy chciałem powiedzieć
| Martva napisał/a | Powiedz jeszcze coś o puchu marnym i obiecuję Ci że dostaniesz krzesłem po twarzy |
Uwielbiam ostre babki
Martva - 17 Stycznia 2009, 23:10
| Adashi napisał/a | Nie powiem, Martwunia caluteńka w kisielu to jest kusząca perspektywa
|
Grabisz sobie, chłopczyku
| Adashi napisał/a | Też Cię lubię, dziewuc... dziewczątko drogie znaczy chciałem powiedzieć |
Módl się żebyśmy na siebie nie wpadli w ciągu najbliższego półrocza. Potem może mi przejdzie.
| Adashi napisał/a | Uwielbiam ostre babki |
Posyp sobie swoją chilli
Adashi, a jak oglądałeś różne filmy po niemiecku, to nie nauczyłeś się języka przy okazji?
Kasiek - 17 Stycznia 2009, 23:24
Martva, na mnie micro działa całkiem nieźle nie ma żadnych skutków ubocznych. Marcin każe dodać, że robię się wesoła jak się napiję. Teraz na przykład po Finlandii i Danskiej Gorzka żołądkowa jest dobra ale czysta de luxe, w tej wersji jest okej, w zwykłej ble.
A dekolt i wysypka oczywiście poza tabletkami. A teraz idę spać bo jestem pijana
Adashi - 17 Stycznia 2009, 23:29
| Martva napisał/a | Grabisz sobie, chłopczyku |
Dla zabicia czasu
| Martva napisał/a | | Módl się żebyśmy na siebie nie wpadli w ciągu najbliższego półrocza. Potem może mi przejdzie. |
Do Valarów chyba Już nawet pożartować sobie nie można, pfff
| Martva napisał/a | | Adashi, a jak oglądałeś różne filmy po niemiecku |
Masz kosmate myśli Niemieckie kino jest dla mnie zbyt naturalistyczne
MilleniumFalcon - 18 Stycznia 2009, 10:21
| Martva napisał/a | | Ktoś zna niemiecki na tyle żeby móc mi to powiedzieć? Przykleja się chyba, czy mocuje nicią? |
Z tego, co ja zrozumiałam - a zaznaczam: teoria robótek ręcznych jest mi obca w każdym języku - pięć pierwszych rzędów koralików podczas zaplatania naszywa się na kawałek skóry, który to kawałek potem mocuje się na spince (trzeba zostawić jakieś 5-6 mm luzem z każdego boku, ale nic nie ma o tym, czy się je zszywa potem, czy przykleja - ale o kleju na stronie nie ma ani słowa, więc raczej przyszywa)
Adashi - 18 Stycznia 2009, 10:24
Aaaa po to Ci był ten niemiecki, MartVunio.
czytam wybiórczo necro-blogaska, wydało się
Martva - 18 Stycznia 2009, 10:49
MilleniumFalcon, dzięki wielkie, będę wiedziała na przyszłość... chociaż nie, w sumie dam to chyba radę odwiązać i pokombinować z materiałem, chyba bardziej ufam materiałowi i klejeniu/przyszywaniu niż opcji bez materiału. Tylko wezmę coś innego niż skóra, jakaś gruba dość sztywna tasiemka powinna być dobra.
Adashi, widzisz? wrzucę kiedyś moje zdjęcie z nożami i całym mnóstwem warzyw, a Ty przegapisz...
Znów miałam koszmary stanikowe...
Adashi - 18 Stycznia 2009, 11:11
| Martva napisał/a | Adashi, widzisz? wrzucę kiedyś moje zdjęcie z nożami i całym mnóstwem warzyw, a Ty przegapisz... |
To by była niepowetowana strata, na szczęście na forum jest pełno martvofilów, więc w razie czego dowiem się o fotkach z innego wątku, zapewne będzie o tym głośno w wielu topicach
| Martva napisał/a | Znów miałam koszmary stanikowe... |
Sprechali?
Martva - 18 Stycznia 2009, 11:16
| Adashi napisał/a | więc w razie czego dowiem się o fotkach w innym temacie, zapewne będzie o tym głośno w wielu wątkach |
No co Ty, myślisz że ktoś chciałby się dzielić z innymi czymś tak fajnym?
| Adashi napisał/a | Sprechali? |
Nie, pytali czy jest jakaś istotna różnica między 70B a 65J
Adashi - 18 Stycznia 2009, 11:21
| Martva napisał/a | | No co Ty, myślisz że ktoś chciałby się dzielić z innymi czymś tak fajnym? |
Oczywiście to dobro ogółu
Martva - 18 Stycznia 2009, 11:40
A to już trzeba by się martvofili pytać
Poza tym zapomniałam powiedzieć: pamiętacie moje listkowe broszki? Nie? To przypomnę je w temacie o twórczości za parę dni
dalambert - 18 Stycznia 2009, 12:25
Martva, Słonko Ty nasze IKONOKLASTKA zostałaś gdzie portrecik
Martva - 18 Stycznia 2009, 12:54
Jaki portrecik?
Adanedhel - 18 Stycznia 2009, 14:33
Awatar.
| Martva napisał/a | A to już trzeba by się martvofili pytać |
Słucham.
dalambert - 18 Stycznia 2009, 14:41
Martva, nie kryguj się tylko z przebogatej kolekcji Swych Przedstawień wybierz kolejną śliczną i uraduj nas
Adashi - 18 Stycznia 2009, 14:46
| Adanedhel napisał/a |
| Martva napisał/a | A to już trzeba by się martvofili pytać |
Słucham.
|
Łapać, perwersa!
Martva - 18 Stycznia 2009, 17:02
| Adanedhel napisał/a | | Słucham. |
Podzieliłbyś się z Adashim informacją o zdjęciu z nożami i warzywami?
| dalambert napisał/a | | Martva, nie kryguj się |
Pffff.
| Adashi napisał/a | Łapać, perwersa! |
Za co?
Przejrzałam stronę Melissy i znalazłam kilka staników o których nie można jednoznacznie i natychmiast powiedzieć że są paskudne, jestem w szoku
Ale i tak wolę LaSenzę. I M&S
Adanedhel - 18 Stycznia 2009, 19:26
| Martva napisał/a | | Podzieliłbyś się z Adashim informacją o zdjęciu z nożami i warzywami? |
Konkretnie o czym? Bo mógłbym udzielić wielu informacji, tylko nie wiem, jak daleko mogę się posunąć
| Martva napisał/a | Za co? |
Też się zastanawiam.
Adashi - 18 Stycznia 2009, 19:27
Za brodę, dziada
Adanedhel - 18 Stycznia 2009, 19:28
Wiesz Adam, to trochę nie fair. Od ładnych kilku tygodni nie goliłem się, wyglądam jak ludzie z "Das Boot". Domagam się handicapu
Adashi - 18 Stycznia 2009, 19:32
Mistrz Gry w swej wspaniałomyślności przyznaje Ci +5 za artefakt znany jako broda chaosu, sesesesese
Adanedhel - 18 Stycznia 2009, 19:33
A co toto robi? Wiem, do czego służą różowe nauszniki charyzmy, ale broda konkretnie do czego?
Adashi - 18 Stycznia 2009, 19:39
Ostrzega właściciela przed błędnymi ognikami, zwodniczym śpiewem syren, urokami wiedźm, a przede wszystkim przed nekromanckim pomiotem, czyli martviakami Gdy zagrożenie jest blisko, broda zmienia kolor na różowy
Adanedhel - 18 Stycznia 2009, 19:40
Znaczy działa trochę jak radar. Namierza, a potem można obrać cel Szkoda tylko, że raczej jednorazowego użytku. No bo skoro robi się różowa to... zgolić po użyciu
Martva - 18 Stycznia 2009, 19:41
| Adanedhel napisał/a | | Konkretnie o czym? |
Konkretnie: siedzisz w karcz... znaczy na moim blogu, wrzucam linka do serii perwersyjnych zdjęć mnie z ostrzami ze stali nierdzewnej oraz koszem warzyw z rodziny Solanaceae. Wiesz że Adashi akurat nie zagląda. Mówisz mu, czy niecnie zatajasz?
Odpowiedzi 'to ja go tnę!' nie uznajemy.
| Adashi napisał/a | | Mistrz Gry w swej wspaniałomyślności przyznaje Ci +5 |
A idźcie Wy mi z tymi erpegowymi zagrywkami, brrrr...
| Adanedhel napisał/a | | ale broda konkretnie do czego? |
Do łapania perwersów. Chyba.
| Adashi napisał/a | | przede wszystkim przed nekromanckim pomiotem, czyli martviakami |
Sam jesteś pomiotem, pfff!
Adashi - 18 Stycznia 2009, 19:44
| Martva napisał/a | Wiesz że Adashi akurat nie zagląda. Mówisz mu, czy niecnie zatajasz?
Odpowiedzi 'to ja go tnę!' nie uznajemy. |
ADHD: to ja poproszę telefon do przyjaciela
| Martva napisał/a | | A idźcie Wy mi z tymi erpegowymi zagrywkami, brrrr... |
| Martva napisał/a | | Sam jesteś pomiotem, pfff! |
Cicho, pomiocie. To ja tu jestem MG
edit:
| Adanedhel napisał/a | | Szkoda tylko, że raczej jednorazowego użytku. |
Wielokrotnego, stary. Jak zagrożenie mija to broda zmienia kolor na właściwy.
Adanedhel - 18 Stycznia 2009, 19:45
| Martva napisał/a | | Konkretnie: siedzisz w karcz... znaczy na moim blogu, wrzucam linka do serii perwersyjnych zdjęć mnie z ostrzami ze stali nierdzewnej oraz koszem warzyw z rodziny Solanaceae. |
A mogę dostać tego linka?
| Martva napisał/a | Wiesz że Adashi akurat nie zagląda. Mówisz mu, czy niecnie zatajasz?
Odpowiedzi 'to ja go tnę!' nie uznajemy. |
Hmm... Trudne pytanie. Z rodziny tych podchwytliwych. Mogę raz jeszcze przeczytać Freuda przed odpowiedzią?
| Martva napisał/a | | A idźcie Wy mi z tymi erpegowymi zagrywkami, brrrr... |
Ale sama zaczęłaś
| Martva napisał/a | | Do łapania perwersów. Chyba. |
Adashi o czymś takim chyba właśnie mówił, tylko w inny sposób
Martva - 18 Stycznia 2009, 19:53
| Adashi napisał/a | Cicho, pomiocie. To ja tu jestem MG |
To ja Cię tnę!
| Adanedhel napisał/a | A mogę dostać tego linka? |
To była sytuacja hipotetyczna
| Adanedhel napisał/a | | Trudne pytanie. Z rodziny tych podchwytliwych. Mogę raz jeszcze przeczytać Freuda przed odpowiedzią? |
No co Ty, to jest szybka akcja, nie mamy trzech miesięcy na zastanawianie się!
| Adanedhel napisał/a | Ale sama zaczęłaś |
Wcależenie, pyz zaczął. Bo to zły pyz.
May - 18 Stycznia 2009, 19:54
Kupilam sobie aragona. Turkusowego. Ale wcale nie jestem pewna czy dobrze lezy, a nie mialam czasu na bra fitting. Jak sie rozmysle to bedzie do wziecia...
I strasznie sie przymierzalam do maskaradki polki, bo wydawalo mi sie ze ladny dekolt mi zrobi. 30 F robil mi wielkie buly a 30FF byl za duzy. To niesprawiedliwe!
Adashi - 18 Stycznia 2009, 19:55
| Martva napisał/a | | To ja Cię tnę! |
Nas bohaterów prądem... znaczy tym, no majchrem? Wstydź się, zua dziewucho
|
|
|