To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Martva - 31 Maj 2009, 13:57

shenra, każdy mój foch jest fajny, więc nie rozumiem o co Ci chodzi. Foch!
Dunadan, nie, słaba pogoda. To jest bardzo wczesna odmiana, nie ma szans na robaki, ale najwidoczniej jak jest mokro w fazie dojrzewania, to plesnieje... :/

Dunadan - 31 Maj 2009, 14:00

Martva, to jak to jest że bardzo wczesna odmiana czereśni u mojej babci smakuje pysznie i jest ładniutka?... może tam u was w tym Krk wychodowała się jakaś wyjątkowo wredna pleśń która ma zamiar opanować cały świat :mrgreen:
Martva - 31 Maj 2009, 14:03

Dunadan, u mnie też na ogół smakuje pysznie i jest ładniutka, nie pamiętam żeby się aż tak porobiło kiedykolwiek... Parę zgniłków zawsze było, ale nigdy na taką skalę.
Dunadan - 31 Maj 2009, 14:10

Martva, hmmm... no OK, jeszcze jedno - skąd pomysł ze to wyjątkowo "mokry" maj? u nas w centrum było raczej sucho...
Martva - 31 Maj 2009, 14:17

To co było u was w centrum to mnie niewiele obchodzi, szczerze mówiąc ;)
Dunadan - 31 Maj 2009, 14:25

Na dobrą sprawę mnie też, szczerze mówiąc ;)
xan4 - 31 Maj 2009, 15:26

u mnie też czereśnie zaczynają gnić na drzewie
Ziuta - 31 Maj 2009, 17:41

A my właśnie zażeramy czereśnie wiadrami. I ciasto już było.
merula - 31 Maj 2009, 18:34

xan4, trzeba było trochę przywieźć do Katowic to zostałyby zeżarte, a nie gniły bez sensu :wink:
Witchma - 31 Maj 2009, 18:36

merula, ciężko się z Tobą nie zgodzić :D
xan4 - 31 Maj 2009, 18:41

merula, zgadza się :D
tylko tak mi się na ten deszcz nie chciało wychodzić ;P:

shenra - 1 Czerwca 2009, 08:40

Masakryczna pogoda, aż mi się z domu nie chce wychodzić. :?
mawete - 1 Czerwca 2009, 08:56

NURScon skończyłem o 7.30 pojawiając się w pracy ;P:
Duke - 1 Czerwca 2009, 10:05

...mój organizm czyli ząb - jestem w trakcie leczenia kanałowego, i układ pokarmowy. Nie wiem czemu ale ostatnio mi szaleje. Znaczy, kiedy pojawiają się dolegliwości, to zaczyna padać. Nie mam ochoty zapisywać się na gastroskopię żeby przekonać się co to jest...
Martva - 1 Czerwca 2009, 15:23

Jak czekam na paczkę od prawie dwóch tygodni, to mogę się już zacząć irytować?
hrabek - 1 Czerwca 2009, 19:01

Jak mnie, *beep*, boli ucho!!! Jezus Maria! Byłem w piątek u lekarza, dała mi jakieś krople, ktore nic nie pomogly. Dzisiaj wdał się stan zapalny, dostałem gorączki, a ucho tak boli, że chodzę po ścianach.
Ibuprom max zeżarłem już dzisiaj trzeci. Jak do rana nie starczy, to chyba umrę, bo limit jest 3 na dobę.
A wystarczyło, żeby mi wyczyścili w piątek jak byłem. Stanu zapalnego by nie było, nie wydałbym 50zł na antybiotyk i byłbym zdrowy. *beep* konowały, którym nie chce się pomóc od razu, tylko jadą po najmniejszej linii oporu.
A tak nie mogę się skoncentrować i wszystko mnie wkurza. A najbardziej mój synek, który jest taki jak zawsze, ale akurat teraz nie mam siły do jego zabaw i się wkurzam i krzyczę na niego. A za chwilę płakać mi się chce, bo to przecież nie jego wina. Położę go spać i chyba będę w kącie wył całą dobę.

Witchma - 1 Czerwca 2009, 19:02

hrabek, ibuprom to se można... ketonal by się przydał.
hrabek - 1 Czerwca 2009, 19:07

Jeszcze w niedzielę jedna tabletka dzialała 12 godzin, więc wystarczało.

Mam jeszcze taki przeciwbólowy z czasów jak mi kolano operowali, jak mnie przestanie ruszać ten Ibuprom, to chyba będę musiał to strzelić. Ciekawe, czy na ucho też będzie działał.
Nie mogę *beep* się skupić. Od tego ucha bolą mnie już dwa zęby. Ile ja bym dał, żeby mnie te zęby bolały 3x mocniej, a ucho przestało...

Anonymous - 1 Czerwca 2009, 19:26

O rany, współczuję bardzo. Trzymaj się!
shenra - 1 Czerwca 2009, 19:31

hrabek, albo ketonal setka, albo hurtowo nurofren forte, nic innego na to badziewie nie działa. Moja matka też ma takie strzały w ucho, współczuję Ci bardzo.
Iwan - 1 Czerwca 2009, 19:32

hrabek, wiem jak sie czujesz, jak miałem zapalenie uch to miałem ochotę wziąć jakiś szpikulec i dźgać sie w to ucho :|
hrabek - 1 Czerwca 2009, 19:59

Dokładnie, Iwan, z tą różnicą, że ja mam ochotę sięgnąć po obcęgi i wyrwać sobie dwa zęby. Bo ból zęba to tępy ból, a ból ucha to właśnie, jakby mi ktoś tam szpikulca z haczykami wbił i kręcił na wszystkie strony.
Sandman - 1 Czerwca 2009, 22:28

Współczuję, wiem przez co przechodzisz, ja miałem uczucie jakby mi ktoś rozgrzany pogrzebacz do ucha wkładał, żeby było śmieszniej matka wyczytała gdzieś, że na zapalenie ucha pomaga sok z geranium, liść trzeba rozetrzeć na wacie i wepchnąć do środka ucha na jakiś czas, okazało się, że ból zmniejszał się wtedy do nieprzyjemnego pulsowania i dało się przeżyć. Przynajmniej w moim przypadku.
Iwan - 1 Czerwca 2009, 22:38

potwierdzam to pomaga, ja robiłem kulkę z listka i wkładałem do ucha
Pucek - 2 Czerwca 2009, 12:32

Wkurza mnie nowe ogłoszenie - że pojutrze zaczynają dłubać w kaloryferach. I znowu zaczynają od mojej strony. Demontaż pół mieszkania i demolka ogólna :mrgreen:
Martva - 2 Czerwca 2009, 15:38

Burza. Dawno nie padało, psiakrew :evil:
qbard - 2 Czerwca 2009, 17:45

No i bakcyl zaatakował. A było tak dobrze.
mawete - 2 Czerwca 2009, 18:07

picassa3 :evil:
shenra - 2 Czerwca 2009, 18:09

mawete, oddychaj :mrgreen:
mawete - 2 Czerwca 2009, 18:11

shenra: oddycham - tylko wkurzają mnie takie programy... :evil:

Partner forum