To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

dalambert - 27 Grudnia 2007, 13:33

Może , ale polemizuję od Nowego Roku więc pewnie masz rację, albo i nie he, he,
Martva - 30 Grudnia 2007, 16:09

Oburzony Cymański
A miałam nadzieję, że po aferze z Teletubisiami przestaną sie wydurniać... :roll:

Agata - 30 Grudnia 2007, 16:15

'... nie podejrzewam sabotażu.' <rotfl>
Gustaw G.Garuga - 30 Grudnia 2007, 16:20

Cymańskiego mam za elokwentnego (żeby nie rzec wyszczekanego) półgłówka (żeby nie rzec skończonego kretyna).
Martva - 30 Grudnia 2007, 16:24

To on mówił ze lateks niszczy dłonie, a co dopiero wrażliwsze części ciała? Bo już mi się mylą...
Easy - 30 Grudnia 2007, 17:30

Cymański jest śmieszny, ale nieszkodliwy. Są gorsi dziwacy od niego, jak chociażby Biedroń.
ihan - 30 Grudnia 2007, 20:08

Easy, każdy ma prawo do swojego zdania.

Co do Cymańskiego, widać niektórzy mają potrzebę afer,a gdy ich brak sami sobie wyprodukują. I Martva, to jest jeszcze gorzej niż z teletubisiami, bo dotyczy "prawidłowej rodziny" mamy i tatusia. Teraz to już przestałam rozumieć o co chodzi.

Martva - 30 Grudnia 2007, 20:15

Może o to, że pokazywanie kobietom zdechłego drobiu jest niemoralne? Ja bym się obraziła gdyby mnie ktoś obudził zdechłym drobiem, ale ja jestem wegeterrorystka ;)
Kruk Siwy - 30 Grudnia 2007, 20:25

Obudzenie mnie za pomocą zwiędłej marchewki uznałbym za poważne uchybienie konwencji genewskiej.
Nie mam poglądów na tegoż cymańskiego poza tym że chyba coś mu w dekiel wali.

Martva - 30 Grudnia 2007, 20:28

No dobra, zwiędła marchewka też by mi się nie podobała. Ale ja generalnie nie lubię jak się mnie budzi.

Czy ludzie którzy nie lubią bajek są jakimś targetem do zagospodarowania? Bo cały czas się zastanawiam o co chodzi...

Adashi - 31 Grudnia 2007, 10:25

Cymański PtakShrekaGate :arrow: Oszołom jakich mało :lol:
Gustaw G.Garuga - 1 Stycznia 2008, 21:32

Słowo o Szopce noworocznej Wolskiego - o dziwo bardziej zbalansowana niż to drzewiej bywało. Po dwóch latach rządów PiSu nie dało się jak przez całą "III Rzplitą" walić wyłącznie w lewicę. Gdyby zabawowy Olek nie dostarczył materiału, lewica chyba w ogóle by w szopce nie figurowała. Parę niezłych piosenek, parę piosenek b. fajnych (zwłaszcza ta z Bartoszewskim-Legionistą i ta z Lepperem), sam pomysł przewodni - szopka prasłowiańska, PiSkupin - nienajgorszy. Można było wprawdzie poświęcić więcej miejsca Ziobrze i bardziej dołożyć Kaczyńskim, ale to już byłoby dla Wolskiego zbyt wiele. Za odświeżony humor - 4. Po namyśle bez +.
Easy - 2 Stycznia 2008, 20:15

http://www.pardon.pl/arty...owiek_roku_2007

Kamiński człowiekiem roku? Gruba przesada...

Agata - 2 Stycznia 2008, 21:12

Easy napisał/a
Kamiński człowiekiem roku? Gruba przesada...

Bardzo eufemistycznie się wyraziłeś...

dalambert - 4 Stycznia 2008, 08:15

Zdrowia, zdrówka, sprawności i jaszcze raz Zdrowia , he,he, he.... :twisted:
NURS - 4 Stycznia 2008, 12:59

lepiej powiedz gdzie ta kasa na służbę zdrowia :twisted:
GAndrel - 4 Stycznia 2008, 13:16

W Twoim portfelu między innymi. Jeszcze.
dalambert - 4 Stycznia 2008, 14:52

straszni faszysci z PiS ukradli z4 milardy dać na podwyżki chcieli , ale dzielna Po tę kasę przkazała na finansów z Unii pozyskiwanie , a lekarzom pozostały obietnice wyborcze Donalda Wspaniałego o GWARANTAWANEJ podwyżce w/g życzeń ichnich od ! 1 stycznia 2008.
Normalność wraca
Hu, ha
Dobrze jest, jak dobrze ,dobrzejak !!!

Martva - 4 Stycznia 2008, 14:57

A takie rzeczy jak dotowanie ponad milionem zł uczelni Rydzyka były normalne?

W ogóle niedobrze mi się robi od tej polityki, miałam nadzieję że się zrobi lepiej a okazuje się że wcale niekoniecznie.

dalambert - 4 Stycznia 2008, 15:09

Martva napisał/a
A takie rzeczy jak dotowanie ponad milionem zł uczelni Rydzyka były normalne?

Tak to JEST normalne , jakoś nie protestowalaś gdy dotacje na konkretne programy / podobniejak w przypadku Uczelni Toruńskiej/ otrzymywal np Pułtussk im Geysztora , czy inne prywatne uczelnie.
więc może skończycie z tym sączeniem jadu, a pomyślicie dlaczego to niby nie może być prowadzona najekolegiczniejsza metoda ogrzewania przez katolicką uczelnię , te programy dotuje się nie za wiarę a za nowoczesność1 :mrgreen:

Martva - 4 Stycznia 2008, 15:12

nie mówię o ogrzewaniu, mówię o milionie peelenów na nowy kierunek, który zresztą już jest dość przestarzały; w momencie kiedy inne, DUŻE uczelnie, będące WYŻEJ w rankingu, dostały kwoty dużo mniejsze.
Moim zdaniem to chore jest.

Fidel-F2 - 4 Stycznia 2008, 15:19

dalambert, czemu dziwi Cię, że dotowanie niedorobionej, zdoktrynowanej, będącej częścią siejącego nienawiść kompleksu uczelni budzi sprzeciw?
dalambert - 4 Stycznia 2008, 15:41

Fidel-F2 napisał/a
czemu dziwi Cię, że dotowanie niedorobionej, zdoktrynowanej, będącej częścią siejącego nienawiść kompleksu uczelni budzi sprzeciw?

fakt Wasza nienawiść do tej łamiącej Lewacki momopol na media i naukę Uczelni jest zaiste ogromna. A może 5 200 000 ludzi i nie tylko jest innego zdania niż libarały -ateisty i chce mieć taką uczelnie zresztą jak i na Trwam to Oni za to w 99 % płacą.
A dotacje Unijne nie tylko dla lewactw uczelnianemu się należą. hej
Zdrowia zyczę bo lekarze po obiecane podwyżki u Wielkiego Donalda w kolejce stoją. podobno wypłaca w kancelarii od tyłu.

ihan - 4 Stycznia 2008, 15:47

dalambert, spoko, pokaż osiągnięcia tej uczelni, ale takie prawdziwe, konkretne, ilość publikacji w liczących się czasopismach, ilość patentów, jak przyznawanie kasy będzie na równych warunkach, jasnych i zdrowo określonych i okaże się, że Rydzyk stworzył warunki do rozwoju prawdziwej nauki i przekazywania wiedzy, proszę bardzo. Jak dotąd brak takich przesłanek. A tak poza tym nie podoba mi się pomysł dotowania przez Państwo uczelni prywatnych, które są płatne. I nie wyzywaj proszę wszystkich od lewaków bo część możesz obrazić niesłusznie, a części niezamierzenie pochlebić.
Fidel-F2 - 4 Stycznia 2008, 15:49

dalambert, nie odpowiedziałeś na pytanie, ciężko z Tobą rozmawiać
dalambert napisał/a
A może 5 200 000 ludzi i nie tylko jest innego zdania niż libarały -ateisty i chce mieć taką uczelnie
a jeśli z 5mln będzie sobie chciało założyć NSDAP to też im przyklaśniesz? Dziwny jesteś.
banshee - 4 Stycznia 2008, 15:49

dalambert napisał/a
a pomyślicie dlaczego to niby nie może być prowadzona najekolegiczniejsza metoda ogrzewania przez katolicką uczelnię , te programy dotuje się nie za wiarę a za nowoczesność1 :mrgreen:

z tego co wiem dotacja na ten "szczytny cel" została cofnięta, więc o co chodzi?

poza tym uczelnie to nie tylko ojciec tadeusz, kształcą się tam ludzie, którzy są jak najbardziej normalni, i wcale nie przesadnie religijni :?

Fidel-F2 - 4 Stycznia 2008, 15:52

banshee napisał/a
poza tym uczelnie to nie tylko ojciec tadeusz, kształcą się tam ludzie, którzy są jak najbardziej normalni, i wcale nie przesadnie religijni

jeśli jednak poszli do tej uczelni to jak dla mnie, z nimi jest coś nie tak

NURS - 4 Stycznia 2008, 15:54

dalambert, rząd mówi - PiS nie zostawił kasy, PiS mówi zostawiliśmy.
A dlaczego nie pokazują gdzie te pieniądze zostawili? Przecież zapis w budżecie musi być.

banshee - 4 Stycznia 2008, 15:56

wiesz mi, że nie
znam osobiście wiele takich osób, poza tym moi kuzyni są związani także z samym radiem i telewizją i są jak najbardziej normalni...chociaż ja ich nie lubię bo kasy mają jak lodu z tego powodu i wyżej s**** jak d*** mają :evil:
ale reszta, jest spox

ihan - 4 Stycznia 2008, 15:59

Fidelu, sporo ludzi tam idzie z wyrachowania. uczelnia na brak finansów nie narzeka, część osób liczy, że potem uda im się dobrze płatną prace dostać. I często mają rację.

Partner forum