To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Virgo C. - 6 Kwietnia 2011, 20:58

Nic mnie już nie zdziwi w tym programie po tym, jak ktoś na pytanie o największego polskiego gryzonia odpowiedział żubr :mrgreen:
Iscariote - 8 Kwietnia 2011, 13:09

Wchodzę sobie na forum, klikam "nieprzeczytane" i jakoś tak mi się literki poprzestawiały, że zobaczyłem temat "Dzień Smoka", którego oczywiście na forum nie ma.
Nie wiem co by się robiło w takie święto, ale chcę Dzień Smoka!

Fidel-F2 - 8 Kwietnia 2011, 13:10

smoka można pociumkać, ale znam lepsze rozrywki
Zgaga - 9 Kwietnia 2011, 08:22

Iscariote, Fidel-F2 - dzięki, oplułam monitor ze śmiechu.
Fidel-F2 - 10 Kwietnia 2011, 11:03

Jakie wydarzenie, o dużym znaczeniu dla Polski miało miejsce 10 kwietnia?
Romek P. - 10 Kwietnia 2011, 11:17

Coś czuję, że chodzi ci albo o Traugutta, albo o bitwę pod Iganiami, bo żeby ci chodziło o katastrofę smoleńską - nie, nie podejrzewam :)
dalambert - 10 Kwietnia 2011, 11:42

1527 - Hołd Pruski
1815 - wulkan w Indonezji jak nie pierdyknie, to ho, ho

Anonymous - 10 Kwietnia 2011, 12:41

Fidel-F2 napisał/a

10 kwietnia komisja radziecka zdecydowała, że Gagarin poleci w kosmos dwa dni później. W związku z tym, że lot był wydarzeniem historycznym na skalę światową, to ważnym także dla Polski.

Fidel-F2 - 10 Kwietnia 2011, 13:08

Żerań napisał/a
10 kwietnia komisja radziecka zdecydowała, że Gagarin poleci w kosmos dwa dni później. W związku z tym, że lot był wydarzeniem historycznym na skalę światową, to ważnym także dla Polski.
:mrgreen:

zasadniczo chodziło mi o hołd pruski, ale jest też kilka innych

dalambert - 10 Kwietnia 2011, 13:34

Żerań napisał/a
10 kwietnia komisja radziecka zdecydowała, że Gagarin poleci w kosmos dwa dni później

I tylko szkoda, ze w dzień kwietniowy
W powietrze ze szykiem spalin
Nie cały Sajuz w kosmos poleciał
A tylko Jurij Gagarin ;P:

Anonymous - 10 Kwietnia 2011, 13:38

Cytat
zasadniczo chodziło mi o hołd pruski, ale jest też kilka innych

Ja też jestem wielkim fanem Stevena Seagala. Wszystkiego najlepszego, Steve.

Hubert - 10 Kwietnia 2011, 15:06

I tak Van Damme jest lepszy :mrgreen:
Virgo C. - 10 Kwietnia 2011, 16:14

Van Damme miał długą przerwę w przygodzie z filmem, a Sensei cały czas film za filmem robi ;P:
Sauron - 10 Kwietnia 2011, 16:35

10 kwietnia Napoleon Bonaparte zaczął kampanię włoską, i jeszcze Titanic rozpoczął rejs.
Hubert - 10 Kwietnia 2011, 22:22

Virgo C., ale Sensei jechał na jednej minie, natomiast Van Daś jest o 200 % bardziej ekspresyjny - w jego arsenale są trzy wyrazy twarzy.
Fidel-F2 - 10 Kwietnia 2011, 22:23

i dwa wyrazy pośladków
Virgo C. - 10 Kwietnia 2011, 22:34

Fidel :mrgreen: :bravo

@Sosne
No nie wiem, aktorsko są dla mnie porównywalni. Jednak to Sensei wiedział gdzie jego miejsce i nie pchał się w dziwne projekty w rodzaju Legionisty. Inna sprawa, że jego obecne filmy to już bardziej komedie - oglądanie staruszka jak próbuje wykonać te kopniaki niejednokrotnie jest ciekawsze niż cały film.

czterdziescidwa - 10 Kwietnia 2011, 22:52

Fidel-F2 napisał/a

Prezydent Polski oddał życie za poprawę stosunków Polsko - Rosyjskich. Niestety jego zawistny brat bliźniak postanowił wszystko zniszczyć.

Fidel-F2 - 10 Kwietnia 2011, 23:01

czterdziescidwa napisał/a
Prezydent Polski oddał życie za poprawę stosunków Polsko - Rosyjskich.
pogięło Cię?
ketyow - 10 Kwietnia 2011, 23:03

Ruscy mają w *beep* dobre stosunki z nami.
czterdziescidwa - 10 Kwietnia 2011, 23:13

ketyow napisał/a
Ruscy mają w *beep* dobre stosunki z nami.

Ja wiem co oni mają gdzie? Nam by się opłacało, gdyby nie mieli - gdyby np. załatwianiom spraw z UE sprzyjały dobre stosunki z Polską. Żeby mieć wpływ na zagraniczną politykę UE, musieli byśmy wyglądać na wiarygodnego partnera. Palenie kukły Putina pod ambasadą przez liderów opozycji takiemu wizerunkowi nie sprzyja. Rosji mało-wiarygodna Polska jest na rękę, więc zapytam tutaj: Dla kogo pracują wiadome osoby?

ketyow - 10 Kwietnia 2011, 23:20

Kaczyński pracujący dla ruskich, na Boga, ludzie w tym kraju już zupełnie powariowali?
czterdziescidwa - 10 Kwietnia 2011, 23:24

ketyow napisał/a
Kaczyński pracujący dla ruskich, na Boga, ludzie w tym kraju już zupełnie powariowali?

A czy to mniej wiarygodne niż Mgła, niewidzialny drugi samolot i ukryta usterka?
Uderz w stół, a nożyce się odezwą... Tak agresywnie zaatakowałeś tę teorię ketyow...
Przypadek?

Fidel-F2 - 10 Kwietnia 2011, 23:25

a co szkodzi rozpowszechniać takiego mema?
Ozzborn - 10 Kwietnia 2011, 23:26

ej kurde nie po to mam ciszę wyborczą w ignorach, żeby tu czytać takie rzeczy... jesteście u Pani!! ;P:
ketyow - 10 Kwietnia 2011, 23:29

Ja nie wierzyłem w żadne kosmiczne teorie spiskowe dotyczące katastrofy samolotu, więc nie czuję się, żebym gdzieś się z tym ośmieszył. Mgły nie oglądałem, to się nie wypowiem. Natomiast dziwi mnie, że najpierw naśmiewają się z ludzi tworzących takie teorie, potem tworzą sami, ale jak z nich się śmieje, to już nie, nie wolno.
Fidel-F2 - 10 Kwietnia 2011, 23:37

ketyow, ale to bez znaczenia czy to prawda czy nie, ważne żeby *beep* przylgnęło i smród sie ciągnął za delikwentem
czterdziescidwa - 10 Kwietnia 2011, 23:43

ketyow napisał/a
Ja nie wierzyłem w żadne kosmiczne teorie spiskowe dotyczące katastrofy samolotu, więc nie czuję się, żebym gdzieś się z tym ośmieszył. Mgły nie oglądałem, to się nie wypowiem. Natomiast dziwi mnie, że najpierw naśmiewają się z ludzi tworzących takie teorie, potem tworzą sami, ale jak z nich się śmieje, to już nie, nie wolno.

http://www.youtube.com/watch?v=bQaD4vVa_0U

Fidel-F2 - 11 Kwietnia 2011, 08:00

Przy porannym sniadanku kanapka z dżemem wypadła mi z ręki, zrobiła dwa salta i upadła na stronę nie posmarowną!!! Skandal!!!
Hubert - 11 Kwietnia 2011, 08:06

Cytat
i dwa wyrazy pośladków

Aż tak się jego 'grze aktorskiej' nie przyglądam. :wink:

Fidel-F2 napisał/a
Przy porannym sniadanku kanapka z dżemem wypadła mi z ręki, zrobiła dwa salta i upadła na stronę nie posmarowną!!! Skandal!!!

A może to jednak znak, że idzie ku lepszemu? :mrgreen:

Partner forum