To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Statusy

corpse bride - 8 Listopada 2006, 17:57

skoro dolina muminkow, to musi tez byc BUKA, toz to dopiero fantastyczny stwor... taki pierwotny i niezroznicowany... no i PASZCZAK, WŁÓCZYKIJ i inni!
to jedna z moich ulubionych serii :D

MrMorgenstern - 8 Listopada 2006, 19:00

A co powiecie na subskrypcję do wyboru statusów? Np. na Fantasy i SF? :P

Tylko do czego zaliczyć te bajkowe? :D

A, no i jeszcze horror by się przydał... choćby ze względu na Zombie Lenina :lol:

corpse bride - 9 Listopada 2006, 16:57

mój miły zwraca się teraz do mnie per 'tomie bombadilu'... :lol:
aż się boję, co bedzie potem...

a co do listy, to ja bym dodała jeszcze Grzybnię - to najbardziej fantastyczna rzecz/postać pojawiająca się w prozie Tokarczuk :D

gorat - 10 Listopada 2006, 22:35

Co powiesz na Toy? :wink:
Aż sobie wyobraziłem... :mrgreen: :bravo

Nattfiarill - 13 Listopada 2006, 19:36

Ooo. Mam status pasujący do avatara
gorim1 - 15 Listopada 2006, 08:52

no natt i to nawet bardzo
Godzilla - 17 Listopada 2006, 10:21

Zostałam Galadrielą :D :oops: :P
Fidel-F2 - 17 Listopada 2006, 10:25

i całkiem Ci do twarzy...
gorat - 4 Grudnia 2006, 12:08

PAKO!
BAACZNOŚĆ!
Raportuj wszystkie statusy od ostatniego opisanego! Wykonać natychmiast!
Spocznij!

Pako - 4 Grudnia 2006, 16:11

Oj, Aj, Ej... co to tam było? Wiem, żę parę kojarzyłem, to nie pisałem. A potem widać zapomniałem z przyzwyczajenia ;) Byli naznaczeni błękitem, teraz jest Kajomars.
Co tych naznaczonych to nie wiem, nie czytałem, poszukam :)
A co to Kajomars do dziś nei pojąłem dokładnie, ale dziw dziwny, acz piękny, przynajmniej na kartach, bo na żywo to nie ryzykowałbym ;)

Fearfol - 4 Grudnia 2006, 20:31

mógł troche dłużej pozostać Luke ? albo jeżeli można to chciałbym status odpowiadający naprzykład temu czym się zajmuje - czyli rapem - np: Bitmaszyna
gorat - 4 Grudnia 2006, 20:39

Geez, zanim zaczniesz o status specjalny prosić z tego powodu postaraj się, byśmy nie skręcali się na widok Twoich osiągnieć :P Inaczej dostaniesz coś, czego na pewno nie polubisz :twisted:
Fearfol - 4 Grudnia 2006, 21:23

czemu Geez ? spoko gorat wydamy płytę za niedługo i swoim rapem opanujemy cały świat - ale przyznaj że jest coraz lepiej :D

To jest ten dzień w którym po powstaniu rano
pomyślałem dziś - nie zdarzy się to samo
chcem mieć umysł czysty w sposób oczywisty
cel osiągam z pracą się nie ociągam
bo nie należy jak chcesz coś zdziałać musisz w to wierzyć
i dążyć do tego jakby niczego nie było innego
na świecie wy już to wiecie -dzisiaj zapragnołem
wypuszczać z siebie słowa jak broń maszynowa - kule
chcę być raperem i ludzi podbudywać brzmieniem
muzyki którą tworzyć zamierzam
w stronę wielkiej przyszłości zmierzam

więc podaj mi ręke i chodźmy razem

Ref:

Pewnego dnia , pojdziemy, by ponieść się na tym wietrze, wiesz,
Pewnego dnia , pojdziemy, rapować będziemy nawet w zasranym metrze, wiesz..
Pewnego dnia, pojdziemy, by stac się wolnym od tych łańcuchów..
Pewnego dnia, pójdziemy, by rapem opanować świat .......druhu

gorat - 4 Grudnia 2006, 21:34

Na głos zasuwałeś to?
hjeniu - 4 Grudnia 2006, 21:34

Fearfol, jedź chłopie do Katowic i porapuj trochę pod Minas Nursus - dostaniesz taki status jaki będziesz chciał. Gwarantowane :mrgreen:
Fidel-F2 - 5 Grudnia 2006, 09:01

Fearfol znowu zapomniałeś o gwałcie

i zapomniałeś dodać, które to powstanie bo mieliśmy ich w historii trochę, chociaż karabin masszynowy sugerowałby coś z XXw.

Fearfol - 5 Grudnia 2006, 20:34

gorat

Cytat
Na głos zasuwałeś to?

próbowałem :D trzeba jednak ułożyć pod to bit, wtedy można śpiewać :D ale fajny tekst - wiesz to narazie jest początek - i muszę przyznać jest troche zaporzyczeń z innych piosenek :D

Fidel-F2

Cytat
i zapomniałeś dodać, które to powstanie bo mieliśmy ich w historii trochę, chociaż karabin masszynowy sugerowałby coś z XXw.

super w końcu zaczynasz wytykać błędy ( rzeczowe ) :D a pozatym to chciałbym ci powiedzieć :

"pytasz co robić powiem to ci rób co najlepiej ci wychodzi
rób co najlepiej ci wychodzi" - Kaliber 44, co robisz

może rymy mi nie najlepiej wychodzą ale przyznaj że jest coraz lepiej :D chyba nie lubisz tej sub-kultury raperów :D - ale powiem ci że mało mam wspólnego z tymi bandami zakapturzonych pseudo "skate'ów" - blokersów z nie odłącznym papiersem w ustach i zasobem słów zaczynającym się na k***a i kończącym się na spier****j.

poprawka:

"To jest ten dzień w którym po pobudce rano
pomyślałem dziś - nie zdarzy się to samo"

jak śpiewasz to robisz zbitkę(słów) i jest o.k

hjeniu gorzej jak moją stronę polecą butelki po absolwencie :D

A teraz zdałem Panie egzaminatorze - goracie ?Offtop to wypraszam sobie odpowiadam na pytania - wyczerpująco i podpierając się tekstami źródłowymi - :D kaliber

Ale czy mam szanse wybić się, jak myślisz ? może znasz jakiś program komputerowy do tworenia podkładów ? Albo chociaż znasz kogoś, kto zna !

gorat - 5 Grudnia 2006, 20:42

Za ortografię na pewno ;) Za offtop też :twisted:
Agi - 5 Grudnia 2006, 22:06

Mam 1500 postów i nowy status :D
Edit: okazuje się, że to Borg, dobrze, że nie Borgia :twisted:

hjeniu - 5 Grudnia 2006, 22:37

NURS niektórzy tutaj sugerują, że pijesz Absolwenta :shock: Widzisz to i nie grzmisz? :mrgreen:
Fidel-F2 - 6 Grudnia 2006, 09:52

Fearfol to, że radzę Ci gwałcić i mordować znaczy mniej więcej tyle, że uważam te teksty ze maksymalną kaszanę
1. język - jak większość, jeśli nie wszyscy raperzy - klęska pomieszana z katastrofą
2. przesłanie - banalne - jak większość tekstów z tej branży

Nie znam żadnego rapera a subkultura (IMHO słowo trochę na wyrost) budzi moje politowanie, poza tym w mojej wyobraźni i wrażliwości nigdy nie nazwę dzwięków wydawanych przez tych ludzi muzyką. Ja to odbieram jako prymitywny łomot.
To oczywiście moje zdanie i nie zamierzam na siłę nikogo to niego przekonywać, ale myśę, załóż sobie temat z włąsną twórczościa, bo jak dotąd wpychasz ją gdzie się da i to się robi lekko irytujące.

Fearfol - 6 Grudnia 2006, 18:41

Do Fidela

No fajnie, że wyjaśniłeś wkońcu to co myślisz - irytujące, widzisz jak pierwszy pokazałeś że to ci troche przeszkadza ! Ale wychodzę z założenia że jeżeli inni nic nie piszą to te popisy akceptują. Może nie czytają ?

ale chyba nie będziesz miał mi za złe jeżeli od czasu do czasu będe posiłkował się swoim lub obcym tekstem :D - ( po prostu zignoruj, nie komentuj - no chyba że ci sie coś spodoba - a mam taką nadzieję )

Ja już nie będe zamieszczał gdzie popadnie tych "wałów" ale nie założe swojego tematu bo wydaje mi się że miałbym mało słuchaczy. Teraz mimo wolnie ktoś odwiedza jakiś temat widzi tekst czyta i (może) oceni :D

hjeniu - powinienem już uciekać ? Ciekawe ile czarnych BMW do nie przyjedzie :roll:

Fidel-F2 - 6 Grudnia 2006, 18:44

Fearfol to jest spam bo to nie jest wątek o tekstach rapowych czy jak tam je zwał
hjeniu - 6 Grudnia 2006, 18:47

Jeeezu i jeszcze czarne BMW? Proponuję Kamczatkę, może NURS'owi nie będzie się chciało niszczyć Merca na tamtejszych drogach :wink:
Pako - 6 Grudnia 2006, 19:15

Fearfol napisał/a
Może nie czytają ?

O! To to to! nie czytam, bo... to nie jest miejsce do wstawek takich, bo to nie są ciekawe wstawki, które bym chciał czytać (teksty LB tylko w oryginale) I nie lubię hh.
Amen.

Godzilla - 7 Grudnia 2006, 11:11

Słuchajcie, słuchajcie, jestem Małą Mi! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gorat - 7 Grudnia 2006, 12:07

Sama siebie rozdepczesz :mrgreen: :bravo
Fidel-F2 - 7 Grudnia 2006, 12:38

Zabijcie mnie al nie wiem kto to Ming of Mongo
Kwapiszon - 7 Grudnia 2006, 13:01

Flash Gordon
Pako - 9 Grudnia 2006, 21:16

Nu i patrzta... tyle postów a Kotokłakiem zostałem, jak mnię pamięć nie myli, drzewiej bywał to status newbie.

Partner forum