To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''

Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:02

Yeri, a to tak zapiłeś, ze ci sie rozregulowało. Napisz ajkies PW do Logana (a co? pozawracaj mu głowe jak mnie nie lubi) to Ci powinien naprawić :)

Pako, to ona chyba jakas wredna jest ...

Yeri - 8 Kwietnia 2006, 00:03

Pako,kup jej różę,powiedz,że o niej myślisz,a jak nie pomoże rozejrzyj się za inną!Może wtedy wszystko przemyśli i sama szybciutko wróci.tego Ci życzę w moje urodziny.Zdrowie!
Kurcze,piłem z samą Elą Graf i o autograf nie poprosiłem.Ale gapa ze mnie! :oops:

Yeri - 8 Kwietnia 2006, 00:05

Hauer,a co mu będę głowę zawracał,zresztą mnie też chyba nie lubi.Skoczę pokopać,jaki to temat?
Pako - 8 Kwietnia 2006, 00:07

Nie.. nie wredna.. ona po prostu sama z sobą nie może sobie dac rady chyba. Mam wrażenie, że raz chciałaby do mnie wrócić, ale jak się jej pytam na gg bezpośrednio (na reala ze mną jako tako nie rozmawia, tylko jak trzeba) to przeprasza i mówi, że nie. A potem dalej to samo. I to nie jej wina jest, bo ona taka nie jest (chyba, że ja jej w ogóle nie znam). Ona jest po prostu inną osobowością. Nie lubi się wywnętrzniać, w przeciwieństwie do mnie.

Kurde... czy ona jest ładna? Nie... ma fajną dupę ale tylko tyle :) Reszta to taka normalna jest.. jedni mówią, że normalna, inni, że nieładna. A wiecie co w tym jest najgorsze? Mi się ona kurde podoba fizycznie normalnie. Ładna dupka i w ogóle...
Przepraszam, że tak przy kobietach, ale jak zacząłem, to kończę.
No i ona mi się podoba... ale nic z tego nie będzie... dalej się męczę :(

Nic to.. pijem dziś na smutno...

Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:07

Yeri, Mistrzowie i Małgorzaty ->> Urbi et Orbi :twisted:
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:09

Pako!! A jakby jej linka wysłac? do tego tematu ?? Ktos wie o kogo chodzi? Ktos ma numer gg ??
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:10

Lu, nie obserwuj tak, przysiadz się :) Świętuj z nami :wink:
Pako - 8 Kwietnia 2006, 00:13

Nie.. nikt z tego forum chyba nie wie, o kogo chodzi... moze to i lepiej... sam jej parę razy powiedziałem, co do niej czuję.. no i nic... trudno.. heh..
Zresztą - sama kobieta nie wie, co traci :P
Pijmy, bo wystydnie ten krupniczdek pyszny :)

Yeri - 8 Kwietnia 2006, 00:14

Łups,ale mnie to piwo ananasowe mroczy!Właśnie spradziłem że Elam to TA Ela Graf i też dopiero co miała urodziny!A więc teraz kolejka za zdrowie i pomyślność Elam!
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:14

Yeri, zaproś jeszcze Lu. Takiemu przystojniakowi jak Ty nie odmówi 8)

...a mnie to udaje, ze nie widzi ...

elam - 8 Kwietnia 2006, 00:15

ej, bo wy jestescie jeszcze piekni i mlodzi, i durni.. ale to przechodzi z czasem.
wiekszosc z tych rzeczy przechodzi.... glownie dwie pierwsze... :)
wypadaloby isc spac. no to sie pozegnam, wy sie bawcie dalej, pchelki :)

Lu - 8 Kwietnia 2006, 00:16

A przysiadę się, chętnie. Ale pić już nie moge - nie jestem terminatorem. Właściwie to chyba zaczyna mi się "kac właściwy".... niedobrze mi.... :?
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:16

Dobranoc Gremlinku. Szkoda, ze nas opuszczasz.
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:17

Luuuu, to gdzie Ty tak zabalowałaś ?
Yeri - 8 Kwietnia 2006, 00:17

Racja Pako,laska nie wie co traci!Krupniczek?Rany,jak jeszce coś wymiksuję,to ze mnie zwłoki będą!(w sumie to już są,każdy wampir to niejako zwłoki).Hauer,a Ty jutro o 17.30 masz trening z wielkką Bestią-Antycznym Leniwcem!Nie zapij,bo w niedzielę może nie być.Ale tymczasem zdrowie!
Lu - 8 Kwietnia 2006, 00:17

Papatki :roll:
No i poszła spać.... moze coś zjem? :? A moze nie powinnam.... :?

Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:19

Jeszcze nie poszła. sprawdza czy będziemy ja obgadywać :D
Pako - 8 Kwietnia 2006, 00:20

Oj.. Lu, jak przepiłaś, to teraz tylko dużo wody pić... duuuuużo... i witaminę C weź.. podobno pomaga na kaca. Ale nie jedz.. mi to nie pomaga... no chyba, żę czyścić żołądek :/
Papa Elam! Miłych snów!

Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:21

o 17:30 ??? Czemu tak póxno... no nie pasi mi ... Dzis Mateusza spotkałem, nic nie wiedział, żeby miało byc o 17:30, pewnie na rano przyjdzie :?
Yeri - 8 Kwietnia 2006, 00:21

Hej Lu! :D Witaj na imprezie!Dziś zapomnij o dbaniu o linię,zresztą nie masz jeszcze takiego problemu.Masz tu oszroniony kufel ananasowego piwa,do jedzenia zaraz Ci coś znajdziemy.Tymczasem napisz coś o sobie,bo jeszcze nie mieliśmy przyjemności się poznać.
Lu - 8 Kwietnia 2006, 00:21

Przyleciała do mnie koleżanka z Wielkiej Wyspy. Najpierw wszyscy ja witali, potem była zwykła impreza, a dzisiaj ja żegnaliśmy - od trzech dni śpię rotacyjnie po 3, 4 godziny, do pracy poszłam dzisiaj o 18 - tylko na trochę bo nic nie mogłam zrobić....

A koleżanka dzisiaj na 3 godziny przed odlotem powiedziała, z czarujacym uśmiechem, ze ona nie wie gdzie ma bilety na samolot.... uwielbiam ja. :mrgreen:

Pako - 8 Kwietnia 2006, 00:22

Galeria Digiart.pl
Tak se kurde myślę, niektórzy to zarąbiście malują.. też bym tak chciał.. az przyjemnie popatrzec.

Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:22

Hehe..Yeri by zrobil to samo...na 30 min przed odlotem :lol:
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:23

Rety, ale wy szybko piszecie :evil:
Pako - 8 Kwietnia 2006, 00:23

Hehe :) Koleżanka pierwsza klasa, Lu. Polka z pochodzenia, jak mniemam ;) ?
Yeri - 8 Kwietnia 2006, 00:24

Dobranoc Elam!Dzięki za uświetnienie imprezy!
Hauer,no jakto nie wiedział?!Przecież mówiłem,że cały kwiecień trenmingi są na 17.30!
I nie wykręcaj się,bo Antyczny Leniwiec czuwa!

Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:25

Kurcze, musze sie jakos wykręcic :evil:
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:25

Wiecie co? Ja to chyba spać pójde...chociaż strach Lu tutaj sama z Yerim zostawic bo to ja miałem ją podrywać :?
Yeri - 8 Kwietnia 2006, 00:26

Lu,banany zapiekane w czekoladzie z marcepanem dla Ciebie.
Hauer!!Czy ja kiedyś taki numer wywinąłem jak koleżanka Lu?!(nie licząc autobusu na Czarnorzeki!).

Hauer - 8 Kwietnia 2006, 00:28

Cytat
Lu,banany zapiekane w czekoladzie z marcepanem dla Ciebie.
no ładnie, juz się zaczyna :?
Cytat
Hauer!!Czy ja kiedyś taki numer wywinąłem jak koleżanka Lu?!
Yeri, a kiedy Ty takiego numeru nie wywinałeś ??

Partner forum