To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Dunadan - 1 Października 2006, 20:20

Lahkoona
Cytat

Odpowiedź jest prosta. Skoro nie widzisz tej niezauważalnej różnicy między klockami lego a kobietą, znaczy że lepiej będzie jak zostaniesz przy klockach :mrgreen:

A czemu sadzisz ze nie widze?

Co do Sparrowa - zanim obejrzalem Piratow slyszwlem ( chocby z kinomaniaka, ktorego swoja droga bardzo lubilem ogladac ) ze film to typowo rozrywkowe kino, ale Depp swtorzyl genialna, wspaniala postac i w ogole...
Owszem, postac Sparrowa jest interesujaca ale... no kurde - dla mnie jest po prostu nienaturalna. I nie ma tu nic do rzeczy twoj kolega Lahkoono... on pewnie jest naturalny ale... no nie wiem, moze to przez sam film, moze gdyby Sparrow pojawil sie w jakims pwoarzniejszym obrazie?... mnie jakos nie mogl przekonac.
I zeby nie bylo - Depp jest wielki! w koncu to watek o aktorach, nie postaciach :)

Co do Viggo - Vigoo tez jest wielki - aktora znam z dwoch filmow (!) WP i i remake'u 'Znikajacego punktu'
Po tym co usyszalem o nim w dodatkach do DVD z filmami WP nabralem do niego olbrzymiego szacunku. To prawdziwy Dunedain, Czlowiek z Zachodu. Choc wolalem go jako Aragorna-Stridera niz Aragorna-krola-rycerza.

Aga - 1 Października 2006, 20:27

Jeżeli jesteśmy w temacie wyglądu - jako Aragorn-król-rycerz miał koszmarną fryzurę.
Ale aktorem jest świetnym, to trzeba mu przyznać. Ja widziałam go jeszcze w "Tunelu", ale szybko się załatwił na amen... To nie była ładna śmierć. :mrgreen: I jeszcze gdzieś go widziałam, jeno nie pomnę, gdzie.

Lahkoona - 1 Października 2006, 21:49

Cytat
A czemu sadzisz ze nie widze?

Sądzę z poprzedniego pytania.

Dunadan - 1 Października 2006, 21:57

Lahkoono ja tylko spytalem co maja klocki lego do wzduchania kobiet do Sparrowa :D nadal nie widze powiazania... twoje slowa:
Cytat
Nie jarzysz Jacka Sparrow? I nie wiesz dlaczego wszystkie kobiety do niego piszczą/wzdychają? A wiesz jaka jest niezauważalna różnica między kobietą a klockami lego?

elam - 1 Października 2006, 22:02

jesz... Dunadan, to taki stary dowcip, ma wiecej lat, niz ty, a ty go nie znasz...
nie kompromituj sie bardziej :)

Lahkoona - 1 Października 2006, 22:10

elam: tak, dowcip stary, ale jary. I jak widać nadal robi za pewnego rodzaju papierek lakmusowy... :D

Dunadan, proszę...

Dunadan - 1 Października 2006, 22:12

Ej, mam prawo do niewiedzy :twisted:
Co do aktorow - a co dziewczyny powiecie na Hugh Jackman'na? Gral, dla mnie, glownie jako Wolverine w X-Menie - dla mnie genialnie dobrany aktor - byl super!
Aha, gral jeszcze Van Helsinga :D

elam - 1 Października 2006, 22:44

Dun!
przejrzyj ty sobie najpierw kilka ostatnich stron tematu.... :)
zly masz wieczor, chlopie, nie zaimponujesz nam, nic nowego nie wymyslisz... :)

Nexus - 1 Października 2006, 23:15

elam, nie bądź dla niego surowa... jest na północy, a tam niższe temperatury panują, no i zamraża mu szare komórki :)
Dunadan - 1 Października 2006, 23:23

UWAGA, zaraz bedziecie swiadkami slynnego tekstu Dunadana, ekhem:

PRZEPRASZAM

koniec.

:oops: no to ja uciekam :/

Angelus - 2 Października 2006, 12:30

Dunadan napisał/a
Ej, mam prawo do niewiedzy :twisted:
Co do aktorow - a co dziewczyny powiecie na Hugh Jackman'na? Gral, dla mnie, glownie jako Wolverine w X-Menie - dla mnie genialnie dobrany aktor - byl super!
Aha, gral jeszcze Van Helsinga :D

Zes sie wyrwal jak Filip z konopii. :wink: Toz ja juz piszcze za Hugh odkad pamietam a i fotek jego nawstawialam dosyc i nawet avika mialam z Wolverinem przez jakis czas. :D Ech...mezczyzni... :wink:

Co do Viggo to dla mnie jest on numerem jeden w roli Lucyfera w "Armii Boga". :bravo :bravo :bravo Gral tez artyste-malarza, ktory mial romans z zona Michaela Duglasa w filmie "Morderstow doskonale"(jesli nie pokrecilam tytulu...)Widzial ktos? :wink: Oczywiscie byl wspanialym Aragornem ale ja zaluje, ze nie widzialam "Historii przemocy" bo Viggo byl za ta role nominowany do Oscara(chyba). :wink:

Agi - 3 Października 2006, 18:04

Morderstwo doskonałe widziałam, rzeczywiście Viggo był dobry.

a ja tam sobie piszczę do Seana Connory - im starszy tym lepszy, chociaż na Deppa też bardzo przyjemnie się patrzy

Nattfiarill - 4 Października 2006, 09:42

Sean jest jak dobre wino :mrgreen: :bravo :bravo :bravo
Nexus - 4 Października 2006, 17:19

Taaa... cholernie dużo kosztuje i szybko się skończy :P :mrgreen:
joe_cool - 4 Października 2006, 17:28

a ten pan to w ogóle jest fantastyczny :D

Aga - 9 Października 2006, 18:56

Można wzdychać. Szkoda tylko, że ten pan był z wosku...
hijo - 9 Października 2006, 20:58

Sprawdziłem i nie znalazłem w tym wątku: Lance Henriksen
joe_cool - 9 Października 2006, 21:40

to może by tak jakiegoś linka do zdjęcia reprezentacyjnego jeszcze? :twisted:
Nexus - 9 Października 2006, 21:51

Najlepiej z Aliens, jak jest go tylko pół :P
hijo - 9 Października 2006, 22:00

Nexus, wedle życzenia:
http://www.imdb.com/galle...ath_key=0090605
a dla pań
http://www.imdb.com/galle...riksen,%20Lance

off topicznie (czesciowo, bo dotyczy aliens)
ja chce takie autko :D http://www.imdb.com/galle...?hint=tt0090605

Nattfiarill - 10 Października 2006, 10:34

Aga napisała

Cytat
Można wzdychać.

Ech :P :)

Angelus - 10 Października 2006, 14:13

Nawet woskowy Johnny jest bossski! :bravo :mrgreen: :bravo
Ach... :wink:

hjeniu - 10 Października 2006, 14:17

To nie był żaden woskowy Johnny, Aga po prostu zaskoczyła biedaka w trakcie depilacji :mrgreen:
Lu - 10 Października 2006, 18:41

hijo:
Cytat

a dla pań
http://www.imdb.com/galle...riksen,%20Lance

Eeeee... a czy ten pan nie jest trochę za stary na to forum ? Tu żadna panna nie przekroczyła 18 roku życia :)

Anonymous - 10 Października 2006, 18:53

Lu dobrze mówi! :mrgreen:
Nattfiarill - 10 Października 2006, 20:09

A ja jeszcze tego pana uwielbiam :mrgreen:
Mówcie sobie co chcecie, ale on ma to coś :wink:

Anonymous - 10 Października 2006, 20:37

Wolałam go trochę młodszego, ale specjalnie wybrzydzać nie będę. W końcu która z nas nie była zakochana w Hanie Solo... :wink:
Nattfiarill - 10 Października 2006, 20:39

Ja nie byłam. Ale w Indianie Jonesie owszem :mrgreen:
Anonymous - 10 Października 2006, 20:41

Czyli podzieliłyśmy się sprawiedliwie. :mrgreen:
Nattfiarill - 10 Października 2006, 20:43

A i owszem. Ale wiesz co, Miria? Coś wydaje mi się, że na SKOFie ominął nas temat Johnyego :|
Jak to się stało? :?

Partner forum