Gry o tron - Ogólnie o sporcie
Nitj'sefni - 31 Stycznia 2011, 19:08
Jotha napisał/a | Tak, znalezienie się w ósemce JEST sukcesem! |
No cóż, każdy z nas ma swoje zdanie i tak już chyba zostanie. Na razie jestem zbyt rozgoryczony zarówno postawą naszych zawodników, jak i samym wynikiem. Po siatkarzach było to samo, więc z doświadczenia wiem, że z czasem to przejdzie.
Easy - 2 Lutego 2011, 19:44
Stoch! O_o
dalambert - 2 Lutego 2011, 19:47
Kamil StOoooooch
Easy - 2 Lutego 2011, 19:50
Naszych skoczków (prócz Małysza) typowałem raczej na następców Wojciecha Skupnia, czy Roberta Matei, a tu proszę, taki zonk.
Nitj'sefni - 2 Lutego 2011, 20:03
Kamil Stoch znowu najlepszy! Brawo, brawo, brawo Kamil!!!
joe_cool - 2 Lutego 2011, 20:04
W Stocha zaczęłam nieśmiało wierzyć, kiedy w niemieckiej telewizji komentator nazwał go wielkim talentem - a to już w sumie dawno temu było
Easy - 2 Lutego 2011, 20:08
Jeszcze Małysz mu narty będzie czyścił.
nimfa bagienna - 2 Lutego 2011, 20:15
Zdrowie Kamila Stocha. ZNOWU to zrobił!!!!
Agi - 2 Lutego 2011, 20:53
Kamil!
Świetny występ!
Fidel-F2 - 2 Lutego 2011, 21:50
no proszę, strasznie mnie to ucieszyło
Chal-Chenet - 3 Lutego 2011, 07:52
O kurde, czyli jednak Zakopane nie było tylko jednorazowym wyskokiem! Super!
Stoch
hrabek - 3 Lutego 2011, 10:04
Chal-Chenet napisał/a | :shock:
O kurde, czyli jednak Zakopane nie było tylko jednorazowym wyskokiem! Super!
Stoch |
Pamiętam, że w Zakopanem dwa razy wyskakiwał
Matrim - 3 Lutego 2011, 11:46
hrabek, chyba tylko raz jednak.
Chal-Chenet - 3 Lutego 2011, 12:20
Też mi sie tak wydaje.
Trąbili wtedy, że to pierwszy wygrany konkurs Stocha.
hrabek - 3 Lutego 2011, 12:33
Ech... powiedzieć dowcip i musieć go później tłumaczyć...
W każdych zawodach każdy skoczek, który zdobywa punkty pucharu świata skacze dwa razy, prawda?
Chal-Chenet - 3 Lutego 2011, 12:45
Heh...
Matrim - 3 Lutego 2011, 21:35
hrabek, aaaaaaaaa... w ten deseń. Ma sens, ma sens...
mBiko - 4 Lutego 2011, 00:03
Easy napisał/a | eszcze Małysz mu narty będzie czyścił. |
Pomimo całej sympatii dla Stocha, to z takimi komentarzami wstrzymałbym się przynajmniej do chwili kiedy będzie mieć na koncie tak przynajmniej z dziesięć zwycięstw w PŚ i może jaki medal mistrzostw świata lub olimpijskich.
dalambert - 6 Lutego 2011, 13:03
Przykre Kubica solidnie połamany, ten sezon z głowy, jak się nie pilnowało wyścigów torowych tylko szpanowało na "niegroźnych" rajdach , to się tak kończy.
Szkoda, Robert -ZDROWIA - ale po cholerę żeś się w te fierdułki bawił
NURS - 6 Lutego 2011, 14:07
święte słowa, dalambercie, ale to chyba taka polska fantazja ułańska.
terebka - 6 Lutego 2011, 15:48
Kurcze! zgadzam się z dalambertem. Jeździsz dla nas, płacimy ci nie taką małą kasę, to się oszczędzaj. Francuzi powinni być teraz ostro na Roberta wkur****i
A tak w ogóle, szybkiego powrotu do zdrowia
Z innej beczki: drużynowy konkurs pokazał, gdzie jesteśmy na świecie z dwoma orłami i stadem wróbli
I jeszcze z innej beczki: może chociaż Orły Smudy poprawią mi humor na koniec tej paskudnej pod względem sportowym niedzieli.
ketyow - 6 Lutego 2011, 16:54
terebka napisał/a | Jeździsz dla nas, płacimy ci nie taką małą kasę, to się oszczędzaj. |
A może jeździ dla siebie, bo taka jest jego pasja?
terebka - 6 Lutego 2011, 17:22
JA jeżdżę tylko dla siebie, ketyow. Robert robi to profesjonalnie - ktoś mu jednak płaci za to. I z tej Jego (Roberta) dodatkowej pasji wynikła dla tego kogoś strata finansowa.
Ziemniak - 6 Lutego 2011, 17:40
terebka, jakby nie chcieli, żeby jeździł, to by mu zabronili. Krótka piłka.
Matrim - 6 Lutego 2011, 17:41
Niektóre teamy w F1 zabraniają, Renault nie zabronił.
Ważne, że mu dłoni nie utną...
jewgienij - 6 Lutego 2011, 18:02
Taki zawód. Czy w rajdzie, czy w F1, wszystko polega na adrenalinie i na tym, że to niebezpieczne. Zapominamy o tym, że emocje, jakie nam sprzedają, bazują właśnie na tym, że się igra ze śmiercią.
Oby z tego wyszedł bez większego uszczerbku, bo fajny chłopak.
dalambert - 6 Lutego 2011, 18:05
Ale ten sezon ma przes**ny, a co dalej to tez nie wiadomo, może generalnie wylecieć z tej zabawy, a Francuzi to mają spory kłopot innego kierowcę tuż przed sezonem znaleźć.
I tak to sobie Kubica życie przepasionował, ZDROWIA mu życzę, ale bawienie się w takie fierdułki przed sezonem świadczy o kompletnej nieodpowiedzialności i szczeniakowatości faceta , który grubą kasę dostawał za wyścigi, a nie rozbijanie się w kuffnianych rajdzikach towarzyskich.
jewgienij to nie było w ramach zawodu, to było w ramach szpanu, adrenalinki i ryzyka poza zawodowego, jego zawód to był kierowca WYŚCIGOWY FORMUŁY 1, a nie ganiacz w jednodniowych półamatorskich ścigankach.
Nieodpowiedzialne szpanerstwo i tyle.
jewgienij - 6 Lutego 2011, 18:15
dalambert napisał/a |
jewgienij to nie było w ramach zawodu, to było w ramach szpanu, adrenalinki i ryzyka poza zawodowego, jego zawód to był kierowca WYŚCIGOWY FORMUŁY 1, a nie ganiacz w jednodniowych półamatorskich ścigankach.
Nieodpowiedzialne szpanerstwo i tyle. |
Racja. Zupełnie niepotrzebna zabawa.
Ziemniak - 6 Lutego 2011, 18:29
A skąd wniosek, że to zabawa?
jewgienij - 6 Lutego 2011, 18:37
Jeśli go zmuszały do tego jakieś kontrakty, to nie zabawa, tylko obowiązek. Jeśli nie, to zasuwanie z taką prędkością po zwykłych drogach służy przede wszystkim zabawie.
|
|
|