To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Polowanie na W±pierza

Kasiek - 7 Wrześ¶nia 2008, 15:38

Miałam napad. Na ogl±danie starych zdjęć. A że mam chwilowo także skaner, to... Macie cał± prawdę o Kasiek :D

Mała Kasia. Co tu się, kurde, dzieje?

Zabierzcie st±d tego oble¶nego pana z jakim¶ pudełkiem, które błyska!!!

Mała Kasia ze starsz± siostr±. Nie no, rispekt siostra, za te okulary.

Mam dwa latka, dwa i pół, strasz± mnie jakim¶ przebierańcem. Ze starsz± siostr±.

Dla odmiany z siostr± młodsz±. U dziadków na wsi, mam cztery lata :D

U s±siadów. Nie ma jak dobra zabawa.

Mała Kasia z siostr± i s±siadami. Zawsze lubiłam kolorowe rajstopy :D

http://lh4.ggpht.com/siha...67E/s512/10.jpg
Z rodzicami, bratem, bratow±, ich synkiem i s±siadami :) A nie mówiłam o tych kolorowych rajstopach? :D

Mała Kasia zawsze lubiła małe zwierz±tka i brała je na spacerek :P

No, idĽ sobie pochodzić, nie leż jak klucha :P

Czerwona sukienka i turkusowe rajstopki. Gust mojej mamy był boski :D Tego rudego misia siedz±cego na półce porwałam ze stoiska i musiała mi go mama kupić :D Potem dostał się w spadku bratankowi (ile ja nocy za nim płakałam)... I tak, zawsze miałam bałagan pod biurkiem :P Mam 6 lat i chodzę do zerówki :D

¦więta u te¶ciów brata, czyli "dziadków nr 2". Kolorowe rajstopki :P

U cioci, najwspanialszej na ¶wiecie. Z młodsz± siostr± i siostr± cioteczn±. Kolorowe rajstopki :P

Zawsze miałam zapędy aktorskie. Grałam zł± macochę w zerówce, na dzień matki wystawili¶my Kopciuszka.

Znałam cały scenariusz na pamięć :D

Od lewej: eMka, Łukasz, Iga i ja. Czyli dzieciarnia rodziny :D

Pierwsza klasa, wigilia. Z młodsz± siostr±.

Pierwsza Komunia. Kamil (z lewej) już nie żyje, Michał (z prawej) zbierał kasę na sprowadzenie jego zwłok do kraju. Jak to się w życiu plecie...

Po pierwszej komunii. Ja, eMka, Iga, Łukasz.

Czwarta klasa podstawówki. Co ja miałam na głowie (grzywka). I ta bluzka z Tomem i Jerry'm... Czy miałam kolorowe rajstopki, nie pamiętam :P

Biały to też kolor. z Młodsz± siostr±, tym razem z kawałkiem twarzy przypalonym przez papierosa ojca. :/

Cało¶ć albumu:
http://picasaweb.google.c...ey=NNg_fmJZoiQ#

Kumpel obejrzał> Jego opinia: w sam raz dla pedofilów. No to częstujcie się, kto się za takiego uważa. Innym, również na zdrowie :P

Martva - 7 Wrześ¶nia 2008, 16:26

Wooow :) zawsze mi brakowało zdrowego dystansu do zdjęć z dzieciństwa :bravo
Jeste¶ do siebie podobna na kilku :D

Kasiek - 7 Wrześ¶nia 2008, 16:34

Łojeżu, gdzie? :P Ja podobieństwa nie widzę :D
Miałam wstawić ulubione zdjęcie Treda (ja i moja siostra) ale stwierdziłam, że to by było okrutne.
Zdrowy dystans. A co ja zrobię? Nie zmienię starych zdjęć na hop siup :P

Martva - 7 Wrześ¶nia 2008, 16:46

Kasiek napisał/a
Łojeżu, gdzie?

Te pierwsze trochę. I to z czwartej klasy też trochę, nawet bardziej. Wyładniała¶ ;)

Kasiek napisał/a
A co ja zrobię? Nie zmienię starych zdjęć na hop siup

Ja się w¶ciekam, nie ogl±dam, nie pokazuję. Nie lubię ich okropnie, ¶ladu sentymentu nie mam.

Tredo - 7 Wrześ¶nia 2008, 16:55

Nie wrzucaj tamtego... bo Emka zabije Ciebie... a potem przybiegnie zabić mnie za to, że to moje ulubione :P
Kasiek - 7 Wrześ¶nia 2008, 17:00

Martva napisał/a
Te pierwsze trochę. I to z czwartej klasy też trochę, nawet bardziej.

:shock:

Martva napisał/a
Wyładniała¶ ;)

:shock: :shock: :shock:

Tredo napisał/a
Nie wrzucaj tamtego... bo Emka zabije Ciebie...

A to bardzo prawdopodobne. Szympansik :P

Tredo napisał/a
a potem przybiegnie zabić mnie za to, że to moje ulubione :P

hłe hłe hłe, uciekniesz jakby co :P

Aga - 7 Wrześ¶nia 2008, 18:19

Cytat
Zawsze miałam zapędy aktorskie. Grałam zł± macochę w zerówce, na dzień matki wystawili¶my Kopciuszka.

Znałam cały scenariusz na pamięć :D

O, o, o! To dokładnie tak jak ja. Dostawałam zawsze role tych najbardziej pyskatych i znałam cały scenariusz na pamięć, więc kiedy kogo¶ brakowało, to mówiłam za niego jego rolę. :mrgreen:

Kasiek - 7 Wrześ¶nia 2008, 19:08

Aga napisał/a
O, o, o! To dokładnie tak jak ja. Dostawałam zawsze role tych najbardziej pyskatych i znałam cały scenariusz na pamięć, więc kiedy kogo¶ brakowało, to mówiłam za niego jego rolę. :mrgreen:

Najlepsze było w 2 gimnazjum, wystawiali¶my Królow± ¦niegu, po czym w połowie spektakli Kaj się obraził i powiedział że więcej nie gra. Miałam około 20 sekund na przebranie się między rolami. faaaajnie było :)

Kasiek - 8 Wrześ¶nia 2008, 14:22

KU¬WA!!!!!!!!

Egzamin, dwa dni przed obron±, a faceta nie ma. Po pół godziny idziemy do katedry, prosimy żeby zadzwonili. Okazuje się, że telefon odbiera dzieciak pana doktora, informuje, że tata wyszedł, ale zostawił komórkę, nie wie, gdzie jest. Dzwonimy znów, odbiera żona, informuje, że m±ż jest na budowie, zapomniał o egzaminie. Przełożono. Na jutro. Na 13. pominę fakt, że odwołuję wizytę u ginekologa, na któr± znów będę czekać jak głupia. Kolejn stres i to cholernie wielki... No i zostaje jeden wieczór na powtórkę przed obron±. Kocham moj± uczelnię. Mówiłam to już? :evil: :evil: :evil:

Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2008, 14:27

W Warszawie to by¶my Ci zrobili chociaż tulituli a tak co? Sama chciała¶!
Kasiek - 8 Wrześ¶nia 2008, 17:48

Kruku... To mi zrobicie w weekend. Potrójne, za to, za zdany egzamin i za obronę. jakby tu skierować każde pytanie jutro na Ginczankę... ;)

Zaczęł±m się przygotowywać do obrony. Młoda Polska, cierpienie i ¶mierć. No to Tetmajer.

KONAJ, ME SERCE...

Konaj, me serce - - po co żyć ci dalej?

Żadne z twych pragnień nigdy się nie i¶ci - -

wrze j, aż cię ogień wewnętrzny przepali,

i uschnij, na kształt oderwanych li¶ci.

Milcz i umieraj. Ileże¶ to razy

zadrgało próżno; kl±twy ileżkrotne

na twe szalone rzucałe¶ ekstazy,

i znów milczało - - dumne i samotne.

Ale tej nocy posępnej i sennej

nie zdołasz milczeć, szał buntu cię zrywa,

z milczenia twego powstajesz Gehenny,

na ustach twoich drga kl±twa straszliwa...

Gdyby ta kl±twa zmieniła się w gromy,

skały się skrusz± i spłomieni morze,

zadrży sklep niebios wiecznie nieruchomy,

gwiazdy zeń run± w przepa¶ć...

Nie znałam tego a jako¶ tak... lubię Tetmajera...

Fidel-F2 - 8 Wrześ¶nia 2008, 17:49

egzamin dwa dni przed obron±??? co to za uczelnia? :shock:
Kasiek - 8 Wrześ¶nia 2008, 18:06

Nie, dzień przed. Literaturę, a niektórzy literaturę i dydaktykę z trzech lat. Jak to jaka. KUL. Tu się cuda dziej±...
Fidel-F2 - 8 Wrześ¶nia 2008, 18:10

nie mam pytań
Kasiek - 8 Wrześ¶nia 2008, 18:13

:(
Agi - 8 Wrześ¶nia 2008, 19:33

Kasiek, zdasz w cuglach, tylko się nie przejmuj za nadto. Trzymam kciuki.
Kasiek - 8 Wrześ¶nia 2008, 20:50

Problem w tym, że ja się umiem nauczyć raz i umieć. jak powtarzam bezsensownie który¶ raz (6) to już ani nie zapamiętuję, ani się nie uczę, wszystko się miesza... :/
Agi - 8 Wrześ¶nia 2008, 21:04

No to przestań się uczyć, wiem z do¶wiadczenia, w odpowiednim momencie samo się przypomni.
Zostaw to w diabły i zajmij się nietoperzem.
Mówię poważnie.

Piech - 8 Wrześ¶nia 2008, 21:37

Kasiek, dasz radę.
A jak przyjdzie do doktoratu, będziesz miała ustawowe minimum 10 dni między egzaminem a obron±.

Martva - 8 Wrześ¶nia 2008, 21:39

Hmmm, u nas teoretycznie trzeba było oddać indeks do dziekanatu na tydzień przed obron± (w praktyce bywało różnie, ale 3-4 dni max). dziwnie jako¶.
Kasiek - 8 Wrześ¶nia 2008, 21:40

Na KULu? Akurat :P Już dzi¶ by¶my miały zaliczone, tylko laski do dziekana nie chciały pój¶ć.

Trzymajcie kciuki, bo naprawdę będ± potrzebne... :D

Martva
: sekretarz studiów powiedział, żeby jutro przynie¶ć. A podpis od promotora dostaniemy na obronie, bo to jego ojciec i jest do obrony na Dominikanie.
Egzamin dzień przed...
Kartę zatwierdzenia tematu wypełniali¶my dzi¶, mimo, że prace oddałam w czerwcu...

Kasiek - 9 Wrześ¶nia 2008, 15:09

ZDAŁAAAAAAAAM!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dwie oblane, reszta na 3 a ja na 4 :D Normalnie luuuzik :D

Kruk Siwy - 9 Wrześ¶nia 2008, 15:21

Gratulacje.
Ale dlaczego mnie to nie dziwi.
Kujon jeden.

Agi - 9 Wrześ¶nia 2008, 15:26

Kasiek, buĽka! GRATULUUUUUUUUUUUJĘ! :D
Kasiek - 9 Wrześ¶nia 2008, 15:41

Kruku, o Ginczance zagadałam, o licencjacie z wampirów, o Milence. Potem o Herbercie. Nie jestem kujon, umiałam najmniej ze wszystkich :D

Ale się cieszę.

Jeszcze mógłby mi kto¶ włosy pomalować, wtedy całkiem bym się cieszyła. :P

Agi: dzięki :)

Agi - 9 Wrześ¶nia 2008, 15:49

Kasiek, na zielono? :mrgreen:
joe_cool - 9 Wrześ¶nia 2008, 16:43

gratulacje :bravo :D
Adashi - 9 Wrześ¶nia 2008, 16:48

Ode mnie także :bravo
Kasiek - 9 Wrześ¶nia 2008, 16:53

Agi napisał/a
Kasiek, na zielono? :mrgreen:

To by się dopiero kto¶ ucieszył... :P

Dzięki. Wiecie co? To był jedyny egzamin, którego nie zdałam w I terminie i normalnie czuję, że "Jestem Panem ¦wiata". Pani±. Mam fajny biust :P Jezu, wła¶nie. W co ja się jutro na obronę ubiorę? :shock: :shock: :shock:

Martva - 9 Wrześ¶nia 2008, 16:53

Dzielna ruda :)
EDIT: Capri pod biał± bluzkę...? :?

Partner forum