To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

robert70r. - 16 Kwietnia 2010, 16:30

Kai, a witaj w klubie nie-odbierających-telefonów. Ja swój wyłączam na co najmniej 3h.
hardgirl123 - 16 Kwietnia 2010, 17:50

cieszy mnie to że rawdopodobnie będzie tak jak sobie pomyslałam kilka dni temu
Ellaine - 16 Kwietnia 2010, 17:59

Mój siostrzeniec jest ślicznym dzieckiem. Nie mówię tego tylko dlatego, że jest moim siostrzeńcem, po prostu widziałam brzydsze noworodki :))
ketyow - 16 Kwietnia 2010, 20:21

Mam jakiś dobry humor dziś :) Pomimo, że zmarzłem jak diabli, miałem dziś parę szczęśliwych sytuacji, jak przekonanie miłej wykładowczyni o odwołaniu kolokwiów, zaliczenie innego na 4, nie wypadnięcie przez kierownicę rowerem pod samochód, gdy awaryjnie hamowałem jedynym - przednim - hamulcem (kumple mieli kupę śmiechu, uznali to za akcję dnia, ludzie wkoło byli w lekkim szoku - aż mi spadł łańcuch, a rower prawie w pionie stanął - dobrze, że damka, bo zatrzymałby się na moich jajkach).
merula - 16 Kwietnia 2010, 22:26

latałam po sklepach szukając ciuchów i butów "biurowych". coś wypatrzyłam, znalazłam żakiet prawiie idealny (brak rozmiaru :evil: ) i jedyne co kupiłam, to zupełnie "odczapowe" sandałki. Ale za to bardzo mi się spodobały i nie mogłam zostawić ich w sklepie samotnych.

O takie: http://www.venezia.pl/kolekcja/#kolekcja/nowosci/ art 261

Martva - 16 Kwietnia 2010, 22:42

O, fajne :) Szkoda że nie umiem chodzić na takim obcasie i wydaje mi się że mają otwór na palce w newralgicznym potencjalnie mnie obcierającym miejscu, bo całkiem śliczniaste. Mimo że brązowe (naprawdę rzadko podobają mi się buty które są brązowe).
merula - 16 Kwietnia 2010, 22:44

Martva, one są zadziwiająco wygodne jak na tak wysoki obcas i na oko mało brążowe, bo mocno "przygaszone" kolorystycznie.
Kai - 17 Kwietnia 2010, 08:36

A mnie się nie wczytują :(

Cieszę się, bo choć nie przespałam nocy, to sporo sobie przemyślałam i doszłam do ładu ze sobą. Może wreszcie będzie lepiej.

aniol - 17 Kwietnia 2010, 08:58

od wczoraj kolejny raz jestem wujkiem
moja siostra urodzlia kolejnego obywatela ktory bedzie pracowal na moja emeryturke ;-)
a wogole to sie ciesze ze zdazyli do szpitala przed totalnym zakorkowaniem Krakowa

a i od rana sie ciesze ze te kilka miesiecy temu nie dostalem awansu - dowiedzialem sie wlasnie jaka wczoraj byla czystka w firmie! posypaly sie glowy!
fajnie byc sobie w firmie takim malym nikim waznym, ktorego zarzad nie zauwaza

Godzilla - 17 Kwietnia 2010, 09:05

aniol, całusy dla siostry i głask-głask dla maluszka.
Kai - 17 Kwietnia 2010, 10:17

aniol, gratulacje :) fajnie, że zdążyli. Teraz już będzie spokojniej.

A z tą czystką to faktycznie :D

Nutzz - 17 Kwietnia 2010, 10:26

Niesamowite.
Niewiarygodne.
Wstrząsające!
Po blisko roku zastoju koniec fillerów w Bleachu!
Z tej radości aż pójdę spać.

Martva - 17 Kwietnia 2010, 15:45

Piękna pogoda, pogrzebałam w ziemi, wyrwałam parę chwaściorów, posiałam trochę kwiecia, a potem udało mi się domyć paznokcie ^^
mBiko - 17 Kwietnia 2010, 16:47

aniol, gratulacje.

A ja z Potworem, byliśmy na spacerku i bardzo się nam podobało.

Lynx - 17 Kwietnia 2010, 20:26

aniol, gratulacje.
merula, mi się wczytały torebki :shock: a kwiatki były dla mnie bo mnie lubią (podobno) :wink:
Cieszy mnie udane dzisiejsze spotkanie stowarzyszenia, drobna, ale zauważalna zmiana w zachowaniu Juniora- chyba nowe leki zaczynają działać. (albo jest to moje pobożne życzenie).

merula - 17 Kwietnia 2010, 20:41

Lynx, dlatego podałam numer artykułu, bo inaczej lecą jak chcą.
Lynx - 18 Kwietnia 2010, 10:24

Aaa bo ja mam w ogóle problemy z netem.
A cieszy mnie, że Junior przespał nockę bez telewizora.

Kai - 18 Kwietnia 2010, 10:33

Świetna wiadomość :)
merula - 18 Kwietnia 2010, 19:02

Kupiłam dzisiaj kilka ciuchów "pożytecznych" i chyba będę z nich zadowolona i odjechaną spódniczkę. za bardzo niewielkie pieniądze (jak na znaną Galerię w W-awie)
Martva - 18 Kwietnia 2010, 19:17

Zdecydowanie potrzebuję radosnych zakupów ubraniowych. We wtorek sobie połażę, o.
Lichtenstein - 18 Kwietnia 2010, 19:29

Zwiedziłem gminy Zabierzów i Wielka Wieś.

I w ogóle.

Kruk Siwy - 18 Kwietnia 2010, 19:32

Też?
A ja w ostatniej chwili uratowałem pewną znaną Ci roślinę. To też cieszy.

shenra - 18 Kwietnia 2010, 19:50

Nowy pierścioneczek :D bardzo sympatyczny.
Agi - 18 Kwietnia 2010, 19:58

Zawiera jakąś obietnicę?
shenra - 18 Kwietnia 2010, 20:22

Agi, no co Ty :mrgreen: Poznałaś mnie osobiście, jakby zawierał to obłąkańczą :mrgreen:
Martva - 18 Kwietnia 2010, 20:24

Agi napisał/a
Zawiera jakąś obietnicę?

Nie, turkusa ;)

ED. kogo co, turkus. Chyba.

Easy - 18 Kwietnia 2010, 20:26

Agi napisał/a
Zawiera jakąś obietnicę?

Jeden, by wszystkimi rządzić.

shenra - 18 Kwietnia 2010, 20:31

Easy napisał/a
Jeden, by wszystkimi rządzić.
:mrgreen: :twisted: :mrgreen:
mBiko - 18 Kwietnia 2010, 20:35

Kolejny sympatyczny spacer z Potworem, a że tym razem zabrałem ze sobą aparat, to i zdjęć kila przybyło.

Cieszy mnie również ukończenie pierwszego etapu katalogowania księgozbioru. Jeszcze tylko sprawdzenie i ewentualne wygładzenie.

Kai - 18 Kwietnia 2010, 20:50

Chlebek wyszedł śliczny, pyszny i pachnie w całym domu.

Partner forum