To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Ozzborn - 14 Kwietnia 2010, 17:07

ketyow, ciiiii bo się wyda ;P:

Agi, ale my potrzebujemy ładnej ukraińskiej eskorty (tzn. ja na pewno) :mrgreen:

A żeby było w temacie: to wreszcie po półtora miesiąca pan i władca podpisał moją umowę, więc jednak nie robiłem za organizację charytatywną dla urzędu :lol:

Lynx - 14 Kwietnia 2010, 17:17

Dostałam bratka w doniczce od córki i jej chłopaka :)
merula - 14 Kwietnia 2010, 17:59

może chcieli Ci coś powiedzieć? :wink:
ketyow - 14 Kwietnia 2010, 18:14

merula, to samo sobie pomyślałem :mrgreen:
czamataja - 16 Kwietnia 2010, 08:05

Tulipany otwierające się na moich oczach :)
Kai - 16 Kwietnia 2010, 08:37

czamataja napisał/a

To jak będziesz widzieć? :shock:

Cieszy mnie, że kończę ten angloarabski tekst, w którym nawet format jest przystosowany do pisania z prawa na lewo i muszę odkręcać co drugi akapit :mrgreen:

czamataja - 16 Kwietnia 2010, 09:19

Kai napisał/a
czamataja napisał/a

To jak będziesz widzieć? :shock:

tak....w przyspieszeniu ;P:
Póki co, pączki są szczelnie zamknięte. Minie trochu czasu zanim zobaczę inny kolor oprócz zielonego :wink:

nureczka - 16 Kwietnia 2010, 09:45

Jak dobrze pójdzie, to będę miała wolną niedzielę. Jedyną w tym miesiącu.
Godzilla - 16 Kwietnia 2010, 11:24

Kai napisał/a
Cieszy mnie, że kończę ten angloarabski tekst, w którym nawet format jest przystosowany do pisania z prawa na lewo i muszę odkręcać co drugi akapit :mrgreen:

:mrgreen: Ale jazda! Oni fajnie piszą w różnych językach.

dalambert - 16 Kwietnia 2010, 11:41

nureczka, Prado ? Escurial ?
czy ODESPAĆ :(

robert70r. - 16 Kwietnia 2010, 11:42

Jak skończę dzisiejsze tłumaczenia to mam spokój aż do wtorku. I baaaaardzo dobrze. :mrgreen:
Kai - 16 Kwietnia 2010, 11:48

Szczęśliwiec, ja mam jeszcze cały stos procedur i instrukcji do wprowadzenia uaktualnień.
Ale cieszę się, bo facet płaci "na oko" i zwykle liczy mi trochę więcej, bo wie że nienawidzę tego robić.

robert70r. - 16 Kwietnia 2010, 11:56

Dobrze, że tak ci liczy. :D
ketyow - 16 Kwietnia 2010, 11:59

Dzisiejsze i poniedziałkowe koło odwołane, z poprzedniego wyniki, prawie nikt nie zaliczył, a mi przypadła jedyna czwórka, choć czekałem na słowa "niedostateczny". O losie, ja to mam szczęście :mrgreen:

Do tego słońce świeci, i gdyby jeszcze było mnie stać, to week pełną parą :) Ale na rowerze sobie pojeżdżę, o!

Kai - 16 Kwietnia 2010, 12:09

Bob1970r, to długoletni klient, zawsze się staramy "iść sobie na rękę" i załatwiać sprawy uczciwie. Fajnie się tak pracuje.
Adanedhel - 16 Kwietnia 2010, 12:42

Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów (serio!) coś wygrałem. Do tego książkę :)

A jeszcze bardziej cieszy mnie to, że Hicks z Gillettem sprzedają Liverpool. W końcu. Za dużo popsuli, chyba tylko Glazerowie mogą z nimi rywalizować o tytuł najgorszych właścicieli klubu piłkarskiego na świecie.
Mogliby jeszcze Beniteza zabrać ze sobą...

Chal-Chenet - 16 Kwietnia 2010, 12:51

Gratulacje. :)

I rozumiem Twoja radość, amerykańscy właściciele, traktujący klub tylko i wyłącznie przedmiotowo, nie patrzący na tradycje i fanów, powinni wynieść się z Europy. Beniteza podobno chce Juventus, Hiszpan dostał zdaje się ileś tam dni na zastanowienie się czy chce trenować ten klub.
Mam nadzieję, że teraz Glazerowie pójdą w ślady Hicksa i Gilletta...

Adanedhel - 16 Kwietnia 2010, 12:59

Beniteza chcą i Juventus i Real. Oby się zdecydował. Na cokolwiek.
I niestety z amerykańskimi właścicielami klubów w Anglii jest jakoś tak dziwnie, że przyszli tylko ci, którzy chcą zarabiać na sporcie. Zamiast kogoś z niemałej grupy Amerykanów finansującej sport dla zabawy i satysfakcji. Zabawne, że do tego przejęli dwa najbardziej zasłużone angielskie zespoły...
Obawiam się jednak, że Glazerowie nieprędko się wyniosą. Manchester jest dla nich dużą skarbonką i, bądź co bądź, korzystają na tym. Hicks i Gillet myśleli, że taką samą skarbonką będzie dla nich Liverpool. Nie wzięli pod uwagę, że aby Liverpool zaczął przynosić dochody porównywalne do Manchesteru, musieliby najpierw zainwestować - przede wszystkim w stadion - i przejechali się na tym, przy okazji dokopując drużynie.

nureczka - 16 Kwietnia 2010, 13:04

dalambert, zdecydowanie SPAAAAAAĆ.
Edit: Litrówka.

dalambert - 16 Kwietnia 2010, 13:05

nureczka, oj BIEDACTWO, a w kraju już się ujawniła informacja o Waszej SFF&Howskiej coprodukcji :D
nureczka - 16 Kwietnia 2010, 13:13

Ze względu na udział Kruka w procesie twórczym, liczba psów w opowiadaniu została mocno ograniczona. Praktycznie nie występują :(
dalambert - 16 Kwietnia 2010, 13:27

nureczka, a POTWORY :?: :D
ketyow - 16 Kwietnia 2010, 13:28

dalambert, sławy Ci mało? ;P:
dalambert - 16 Kwietnia 2010, 13:29

ketyow, no pewnie że mało ;P:
nureczka - 16 Kwietnia 2010, 14:30

dalambert, zbliżają się powolutku. Są blisko, coraz bliżej. Jak by nie było nie będzie mnie w kraju do końca miesiąca :)
dalambert - 16 Kwietnia 2010, 14:32

nureczka, ale powiedz , czy ten... no wiesz to uczciwie DRAPIE :!: :?:
nureczka - 16 Kwietnia 2010, 14:34

Trochę oporuje, ale go poganiam.
dalambert - 16 Kwietnia 2010, 14:36

nureczka, wizją picadora Go , wizją ... :!:
robert70r. - 16 Kwietnia 2010, 15:33

No, nareszcie - zrobione, co miało byc zrobione - wysłane gdzie trzeba. Wolne do wtorku - to mnie cieszy :mrgreen:
Kai - 16 Kwietnia 2010, 16:17

Nareszcie do domu... ufff
Już nie odbieram telefonów, nie ma mnie :twisted:

Partner forum