Planeta małp - Co nas cieszy
Ozzborn - 14 Kwietnia 2010, 17:07
ketyow, ciiiii bo się wyda
Agi, ale my potrzebujemy ładnej ukraińskiej eskorty (tzn. ja na pewno)
A żeby było w temacie: to wreszcie po półtora miesiąca pan i władca podpisał moją umowę, więc jednak nie robiłem za organizację charytatywną dla urzędu
Lynx - 14 Kwietnia 2010, 17:17
Dostałam bratka w doniczce od córki i jej chłopaka
merula - 14 Kwietnia 2010, 17:59
może chcieli Ci coś powiedzieć?
ketyow - 14 Kwietnia 2010, 18:14
merula, to samo sobie pomyślałem
czamataja - 16 Kwietnia 2010, 08:05
Tulipany otwierające się na moich oczach
Kai - 16 Kwietnia 2010, 08:37
czamataja napisał/a | Tulipany otwierające się na moich oczach |
To jak będziesz widzieć?
Cieszy mnie, że kończę ten angloarabski tekst, w którym nawet format jest przystosowany do pisania z prawa na lewo i muszę odkręcać co drugi akapit
czamataja - 16 Kwietnia 2010, 09:19
Kai napisał/a | czamataja napisał/a | Tulipany otwierające się na moich oczach |
To jak będziesz widzieć? |
tak....w przyspieszeniu
Póki co, pączki są szczelnie zamknięte. Minie trochu czasu zanim zobaczę inny kolor oprócz zielonego
nureczka - 16 Kwietnia 2010, 09:45
Jak dobrze pójdzie, to będę miała wolną niedzielę. Jedyną w tym miesiącu.
Godzilla - 16 Kwietnia 2010, 11:24
Kai napisał/a | Cieszy mnie, że kończę ten angloarabski tekst, w którym nawet format jest przystosowany do pisania z prawa na lewo i muszę odkręcać co drugi akapit |
Ale jazda! Oni fajnie piszą w różnych językach.
dalambert - 16 Kwietnia 2010, 11:41
nureczka, Prado ? Escurial ?
czy ODESPAĆ
robert70r. - 16 Kwietnia 2010, 11:42
Jak skończę dzisiejsze tłumaczenia to mam spokój aż do wtorku. I baaaaardzo dobrze.
Kai - 16 Kwietnia 2010, 11:48
Szczęśliwiec, ja mam jeszcze cały stos procedur i instrukcji do wprowadzenia uaktualnień.
Ale cieszę się, bo facet płaci "na oko" i zwykle liczy mi trochę więcej, bo wie że nienawidzę tego robić.
robert70r. - 16 Kwietnia 2010, 11:56
Dobrze, że tak ci liczy.
ketyow - 16 Kwietnia 2010, 11:59
Dzisiejsze i poniedziałkowe koło odwołane, z poprzedniego wyniki, prawie nikt nie zaliczył, a mi przypadła jedyna czwórka, choć czekałem na słowa "niedostateczny". O losie, ja to mam szczęście
Do tego słońce świeci, i gdyby jeszcze było mnie stać, to week pełną parą Ale na rowerze sobie pojeżdżę, o!
Kai - 16 Kwietnia 2010, 12:09
Bob1970r, to długoletni klient, zawsze się staramy "iść sobie na rękę" i załatwiać sprawy uczciwie. Fajnie się tak pracuje.
Adanedhel - 16 Kwietnia 2010, 12:42
Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów (serio!) coś wygrałem. Do tego książkę
A jeszcze bardziej cieszy mnie to, że Hicks z Gillettem sprzedają Liverpool. W końcu. Za dużo popsuli, chyba tylko Glazerowie mogą z nimi rywalizować o tytuł najgorszych właścicieli klubu piłkarskiego na świecie.
Mogliby jeszcze Beniteza zabrać ze sobą...
Chal-Chenet - 16 Kwietnia 2010, 12:51
Gratulacje.
I rozumiem Twoja radość, amerykańscy właściciele, traktujący klub tylko i wyłącznie przedmiotowo, nie patrzący na tradycje i fanów, powinni wynieść się z Europy. Beniteza podobno chce Juventus, Hiszpan dostał zdaje się ileś tam dni na zastanowienie się czy chce trenować ten klub.
Mam nadzieję, że teraz Glazerowie pójdą w ślady Hicksa i Gilletta...
Adanedhel - 16 Kwietnia 2010, 12:59
Beniteza chcą i Juventus i Real. Oby się zdecydował. Na cokolwiek.
I niestety z amerykańskimi właścicielami klubów w Anglii jest jakoś tak dziwnie, że przyszli tylko ci, którzy chcą zarabiać na sporcie. Zamiast kogoś z niemałej grupy Amerykanów finansującej sport dla zabawy i satysfakcji. Zabawne, że do tego przejęli dwa najbardziej zasłużone angielskie zespoły...
Obawiam się jednak, że Glazerowie nieprędko się wyniosą. Manchester jest dla nich dużą skarbonką i, bądź co bądź, korzystają na tym. Hicks i Gillet myśleli, że taką samą skarbonką będzie dla nich Liverpool. Nie wzięli pod uwagę, że aby Liverpool zaczął przynosić dochody porównywalne do Manchesteru, musieliby najpierw zainwestować - przede wszystkim w stadion - i przejechali się na tym, przy okazji dokopując drużynie.
nureczka - 16 Kwietnia 2010, 13:04
dalambert, zdecydowanie SPAAAAAAĆ.
Edit: Litrówka.
dalambert - 16 Kwietnia 2010, 13:05
nureczka, oj BIEDACTWO, a w kraju już się ujawniła informacja o Waszej SFF&Howskiej coprodukcji
nureczka - 16 Kwietnia 2010, 13:13
Ze względu na udział Kruka w procesie twórczym, liczba psów w opowiadaniu została mocno ograniczona. Praktycznie nie występują
dalambert - 16 Kwietnia 2010, 13:27
nureczka, a POTWORY
ketyow - 16 Kwietnia 2010, 13:28
dalambert, sławy Ci mało?
dalambert - 16 Kwietnia 2010, 13:29
ketyow, no pewnie że mało
nureczka - 16 Kwietnia 2010, 14:30
dalambert, zbliżają się powolutku. Są blisko, coraz bliżej. Jak by nie było nie będzie mnie w kraju do końca miesiąca
dalambert - 16 Kwietnia 2010, 14:32
nureczka, ale powiedz , czy ten... no wiesz to uczciwie DRAPIE
nureczka - 16 Kwietnia 2010, 14:34
Trochę oporuje, ale go poganiam.
dalambert - 16 Kwietnia 2010, 14:36
nureczka, wizją picadora Go , wizją ...
robert70r. - 16 Kwietnia 2010, 15:33
No, nareszcie - zrobione, co miało byc zrobione - wysłane gdzie trzeba. Wolne do wtorku - to mnie cieszy
Kai - 16 Kwietnia 2010, 16:17
Nareszcie do domu... ufff
Już nie odbieram telefonów, nie ma mnie
|
|
|