Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Agi - 3 Października 2007, 13:19
| Cytat | Martva, dasz radę tylko adrenaliny Ci trza. Czekaj... brokuły są gupie i niesmaczne, kobiety bywają smaczne ale tyż są gupie. Wegeci to samobójcy i mordercy warzyw...
Jak? Teraz mu przylejesz? |
Kruku Siwy, a jak przyleje Tobie, nie zważając na ilość postów i ogólną dostojność?
brodziu - 3 Października 2007, 13:21
O nie daj się o Pani sprowokować chultajskim szatanom. Wam nie skacze tak tętno przecie jak nerwowym panom
merula - 3 Października 2007, 13:22
Nie, nam skacze inaczej
Ale kto powiedział, że mniej dotkliwie
brodziu - 3 Października 2007, 13:24
Dotliwość nie przystoi damie przecie. Ckliwość raczej, delikatność przypiszę kobiecie.
Martva - 3 Października 2007, 13:27
| Agi55 napisał/a |
Kruku Siwy, a jak przyleje Tobie, nie zważając na ilość postów i ogólną dostojność? |
Rozważam tę opcję
| brodziu napisał/a | | Dotliwość nie przystoi damie przecie. Ckliwość raczej, delikatność przypiszę kobiecie. |
Ty seksisto!
Zaprawdę powiadam Ci: ciesz się że mam fazę nicniechciejstwa
brodziu - 3 Października 2007, 13:30
Od dzis więc niechciejstwo mym ulubionym kompanem będzie i niech towarzyszy mym wrogom zawsze i wszędzie
Kruk Siwy - 3 Października 2007, 13:43
Biorę pod uwagę ryzyko... ale doświadczonym jest w szkole uników. W sławnej prowincji Guadalajara....
agnieszka_ask - 3 Października 2007, 14:14
witaj brodziu, mnie niechciejstwo nie dopadło i z ogromną przyjemnością Ci przywalę
jestem tak zdenerwowana, że z rozkoszą rzucę Cię kilka razy o ścianę, a to co spłynie posypię solą i zostawię dla innych forumowiczów, niech się też dobrze pobawią
miłego spamowania pyroku
Martva - 3 Października 2007, 14:18
| brodziu napisał/a | niech towarzyszy mym wrogom zawsze i wszędzie |
Spotykasz kobietę która nie wchodzi w schemat słodkiego, ckliwego i delikatnego kurczątka i od razu uważasz ją za wroga?
rysiull - 3 Października 2007, 18:30
agnieszka_ask, rulez ! a ja to co zostanie poleję benzyną i podpalę ! Witaj brodziu, spamuj sobie grzecznie
brodziu - 3 Października 2007, 18:46
Niewiasto Martvas, chyba golluma zbyt bierzesz doslownie, moze z dystansu polubisz mnie ponownie?
hehe posolony sie bede lepiej palil
mawete - 3 Października 2007, 18:52
brodziu: cześć baw się dobrze - ja nie biję - niech Ci inni wyjaśnią dlaczego
Martva - 3 Października 2007, 19:19
Ja proooooooszę, odpuśćmy sobie 'niewiasty' i 'dobre kobiety', dobrze?
Anonymous - 3 Października 2007, 19:44
brodziu, przywitam cię rozrywkowo. Widzisz granat? A zawleczka tutaj! SRRRRUUUUU!!!
Witam na forum. Baw się dobrze i merytorycznie też.
Martva, skoro chcesz, darujemy Ci, bo dobre dziecko z Ciebie...
Martva - 3 Października 2007, 19:46
Dzięki krisu, wzruszenie zapiera mi dech w piersi
mawete - 3 Października 2007, 19:52
Martva: na ma w czym zapierać
Anonymous - 3 Października 2007, 19:55
mawete: potwierdzam.
Fidel-F2 - 3 Października 2007, 20:16
krisu, znaczy sprawdzałeś
mawete - 3 Października 2007, 20:17
Fidel-F2: a nie widziałeś zdjęć z roślinnością i innych? przeciez sama wstawiła
Anonymous - 3 Października 2007, 20:18
Zdjęcia widziałem... a Ty myślałeś że co?
Fidel-F2 - 3 Października 2007, 20:20
wy tu jesteście zgrana paczka
czasami bylo miło
ide sobie i nie wracam
mawete - 3 Października 2007, 20:21
Fidel-F2: no weź, bo się rozpłaczę
Anonymous - 3 Października 2007, 20:23
Fidel-F2, nie obiecuj...
elam - 3 Października 2007, 20:24
zajarzylam
Anonymous - 4 Października 2007, 13:53
Witam wszystkich, od niedawna podróżuję po forum na swej klaczy zwanym "WYOBRAŹNIĄ" Tutaj nie biją prawda? Bo ja pokojowy człek jestem....
Agi - 4 Października 2007, 13:56
No to trafiłeś w niewłaściwe miejsce, trzeba było swą klacz u drzwi Karczmy Pod Zdechłym Smokiem uwiązać i nalać kolejkę dla wszystkich... a tak, to masz w ucho i w drugie, żeby równo bolało... witaj na Forum Tobias,
Czarny - 4 Października 2007, 13:56
Nie no co Ty, kto Ci takie rzeczy opowiada A na dzień dobry zdejmę Ci wieczko czaszki za pomocą mej kosy
Kruk Siwy - 4 Października 2007, 13:56
Zbombiem Cię w kuchni jeżeli w pokoju nie chcesz. Łups! Witaj i spamuj radośnie!Tobias,
Anonymous - 4 Października 2007, 13:57
Pragnę dodać że zawsze chętnie podyskutuję na temat pisania wszystkiego co z fantasy i horrorem jest związane. Wiersze mi nie straszne, opowiadania również, praktycznie piszę co się da już od kilku lat. Rozpocząłem nawet pracę nad dwoma poważniejszymi projektami, tak więc- o pisaniu mogę gadać i gadać dopóki nie skończy mi się kawa i tyłek mi nie zdrętwieje
Anonymous - 4 Października 2007, 13:58
Witaj Kruku Siwy. Tylko nie narób mi na głowę bo bardzo tego nie lubię...
|
|
|