To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Agi - 3 Października 2007, 13:19

Cytat
Martva, dasz radę tylko adrenaliny Ci trza. Czekaj... brokuły są gupie i niesmaczne, kobiety bywają smaczne ale tyż są gupie. Wegeci to samobójcy i mordercy warzyw...
Jak? Teraz mu przylejesz?

Kruku Siwy, a jak przyleje Tobie, nie zważając na ilość postów i ogólną dostojność? :mrgreen:

brodziu - 3 Października 2007, 13:21

O nie daj się o Pani sprowokować chultajskim szatanom. Wam nie skacze tak tętno przecie jak nerwowym panom
merula - 3 Października 2007, 13:22

Nie, nam skacze inaczej :mrgreen:
Ale kto powiedział, że mniej dotkliwie :twisted:

brodziu - 3 Października 2007, 13:24

Dotliwość nie przystoi damie przecie. Ckliwość raczej, delikatność przypiszę kobiecie.
Martva - 3 Października 2007, 13:27

Agi55 napisał/a

Kruku Siwy, a jak przyleje Tobie, nie zważając na ilość postów i ogólną dostojność? :mrgreen:

Rozważam tę opcję :D

brodziu napisał/a
Dotliwość nie przystoi damie przecie. Ckliwość raczej, delikatność przypiszę kobiecie.

Ty seksisto! :evil:
Zaprawdę powiadam Ci: ciesz się że mam fazę nicniechciejstwa :twisted:

brodziu - 3 Października 2007, 13:30

Od dzis więc niechciejstwo mym ulubionym kompanem będzie i niech towarzyszy mym wrogom zawsze i wszędzie :twisted:
Kruk Siwy - 3 Października 2007, 13:43

Biorę pod uwagę ryzyko... ale doświadczonym jest w szkole uników. W sławnej prowincji Guadalajara....
agnieszka_ask - 3 Października 2007, 14:14

witaj brodziu, mnie niechciejstwo nie dopadło i z ogromną przyjemnością Ci przywalę :twisted:
jestem tak zdenerwowana, że z rozkoszą rzucę Cię kilka razy o ścianę, a to co spłynie posypię solą i zostawię dla innych forumowiczów, niech się też dobrze pobawią :twisted:

miłego spamowania pyroku :wink:

Martva - 3 Października 2007, 14:18

brodziu napisał/a
niech towarzyszy mym wrogom zawsze i wszędzie :twisted:

Spotykasz kobietę która nie wchodzi w schemat słodkiego, ckliwego i delikatnego kurczątka i od razu uważasz ją za wroga? :shock:

rysiull - 3 Października 2007, 18:30

agnieszka_ask, rulez ! a ja to co zostanie poleję benzyną i podpalę ! Witaj brodziu, spamuj sobie grzecznie :mrgreen:
brodziu - 3 Października 2007, 18:46

Niewiasto Martvas, chyba golluma zbyt bierzesz doslownie, moze z dystansu polubisz mnie ponownie? ;)

hehe posolony sie bede lepiej palil :)

mawete - 3 Października 2007, 18:52

brodziu: cześć baw się dobrze - ja nie biję - niech Ci inni wyjaśnią dlaczego :mrgreen:
Martva - 3 Października 2007, 19:19

Ja proooooooszę, odpuśćmy sobie 'niewiasty' i 'dobre kobiety', dobrze? :roll:
Anonymous - 3 Października 2007, 19:44

brodziu, przywitam cię rozrywkowo. Widzisz granat? A zawleczka tutaj! SRRRRUUUUU!!!
Witam na forum. Baw się dobrze i merytorycznie też.
Martva, skoro chcesz, darujemy Ci, bo dobre dziecko z Ciebie... ;P:

Martva - 3 Października 2007, 19:46

Dzięki krisu, wzruszenie zapiera mi dech w piersi :twisted:
mawete - 3 Października 2007, 19:52

Martva: na ma w czym zapierać :mrgreen:
Anonymous - 3 Października 2007, 19:55

mawete: potwierdzam. 8)
Fidel-F2 - 3 Października 2007, 20:16

krisu, znaczy sprawdzałeś
mawete - 3 Października 2007, 20:17

Fidel-F2: a nie widziałeś zdjęć z roślinnością i innych? :D przeciez sama wstawiła :D
Anonymous - 3 Października 2007, 20:18

Zdjęcia widziałem... a Ty myślałeś że co?
Fidel-F2 - 3 Października 2007, 20:20

wy tu jesteście zgrana paczka

czasami bylo miło
ide sobie i nie wracam :(

mawete - 3 Października 2007, 20:21

Fidel-F2: no weź, bo się rozpłaczę :mrgreen:
Anonymous - 3 Października 2007, 20:23

Fidel-F2, nie obiecuj...
elam - 3 Października 2007, 20:24

:mrgreen:

zajarzylam :D

Anonymous - 4 Października 2007, 13:53

Witam wszystkich, od niedawna podróżuję po forum na swej klaczy zwanym "WYOBRAŹNIĄ" ;) Tutaj nie biją prawda? Bo ja pokojowy człek jestem....
Agi - 4 Października 2007, 13:56

No to trafiłeś w niewłaściwe miejsce, :twisted: trzeba było swą klacz u drzwi Karczmy Pod Zdechłym Smokiem uwiązać i nalać kolejkę dla wszystkich... a tak, to masz w ucho i w drugie, żeby równo bolało... witaj na Forum Tobias, :mrgreen:
Czarny - 4 Października 2007, 13:56

Nie no co Ty, kto Ci takie rzeczy opowiada :shock: A na dzień dobry zdejmę Ci wieczko czaszki za pomocą mej kosy :twisted:
Kruk Siwy - 4 Października 2007, 13:56

Zbombiem Cię w kuchni jeżeli w pokoju nie chcesz. Łups! Witaj i spamuj radośnie!Tobias,
Anonymous - 4 Października 2007, 13:57

Pragnę dodać że zawsze chętnie podyskutuję na temat pisania wszystkiego co z fantasy i horrorem jest związane. Wiersze mi nie straszne, opowiadania również, praktycznie piszę co się da już od kilku lat. Rozpocząłem nawet pracę nad dwoma poważniejszymi projektami, tak więc- o pisaniu mogę gadać i gadać dopóki nie skończy mi się kawa i tyłek mi nie zdrętwieje ;) 8)
Anonymous - 4 Października 2007, 13:58

Witaj Kruku Siwy. Tylko nie narób mi na głowę bo bardzo tego nie lubię...

Partner forum