Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Rafał - 21 Stycznia 2011, 07:50
Jedenastka, chcesz sprawdzić?
Jedenastka - 21 Stycznia 2011, 07:53
Rafał napisał/a | Jedenastka, chcesz sprawdzić? |
Nie, spokojnie, odpowiedziałam tylko na pytanie Kai
Z własnym wężem w kieszeni staram się dogadywać.
Raz kąsa on, raz ja
czterdziescidwa - 23 Stycznia 2011, 12:48
Jedenastka napisał/a | Ekhm. Urodziłam się 29 stycznia .
Nie powiem, w którym roku.
Zapraszam na... SKOFĘ. |
o, a czy rok urodzenia dzieli się przez 2 ?
Jedenastka - 23 Stycznia 2011, 12:50
czterdziescidwa napisał/a | o, a czy rok urodzenia dzieli się przez 2 ? |
Owszem, dzieli się - bez reszty.
czterdziescidwa - 23 Stycznia 2011, 13:02
Jedenastka napisał/a | czterdziescidwa napisał/a | o, a czy rok urodzenia dzieli się przez 2 ? |
Owszem, dzieli się - bez reszty. |
Zatem 29.01.1988, tak?
ketyow - 23 Stycznia 2011, 13:08
Damn, mi wyszedł 1648. Teraz pytanie - który z nas ma rację?
Jedenastka - 23 Stycznia 2011, 13:10
Dajcie spokój
dalambert - 23 Stycznia 2011, 13:21
Jedenastka, Ok pogadamy na SKOFie - warto się czegoś dowiedziec
ketyow - 23 Stycznia 2011, 13:29
Jedenastka napisał/a | Dajcie spokój |
Ok, rozumiem, że jak zwykle prawda jest gdzieś po środku
Jedenastka - 23 Stycznia 2011, 13:32
ketyow, nalegasz?
ketyow - 23 Stycznia 2011, 13:37
Ja tam chciałem tylko wiedzieć, ile mi wyjdzie w Twoim przeliczeniu
Jedenastka - 23 Stycznia 2011, 13:40
ketyow napisał/a | Ja tam chciałem tylko wiedzieć, ile mi wyjdzie w Twoim przeliczeniu | Wyjdzie Ci tyle samo, co mi. Jedenaście.
Matematyka jest królową nauk.
Link dla zabicia czasu:
http://czary.pl/numerologia/numerologia11.php
Agi - 23 Stycznia 2011, 13:56
Rozważania numerologiczne przenoszę do Luźnych rozmów...
Jedenastko, zainteresowałaś mnie tematem, okazuje się, że jestem siódemką
Szczególnie pasuje mi ten fragment:
Cytat | W pracy zawodowej są sumienne i odpowiedzialne, jednak z trudem akceptują niemądre polecenia i nie wahają się krytykować szefa. |
Nie raz miałam kłopoty z tego powodu.
feralny por. - 23 Stycznia 2011, 14:03
Szczerz mówiąc, te charakterystyki są tak napisane, żeby pasowały do każdego. Z ciekawości przeczytałem 1 i 7. W sumie jedna i druga pasuje do mnie w takim samym zakresie (czyli trochę pasuje, a trochę nie). Szkoda czasu na takie bzdury.
ketyow - 23 Stycznia 2011, 14:15
Jedenastka napisał/a | ketyow napisał/a | Ja tam chciałem tylko wiedzieć, ile mi wyjdzie w Twoim przeliczeniu | Wyjdzie Ci tyle samo, co mi. Jedenaście.
Matematyka jest królową nauk.
|
Ale mówiłem o swojej dacie urodzenia Wg podanego linka sumujemy dotąd aż zostanie liczba jednocyfrowa, stąd jedenastka będzie dwójką...
Ale jak się wpisze datę do tego kalkulatora, to może wyjść 22 lub 11. E tam
Agi - 23 Stycznia 2011, 14:18
Agi napisał/a | Ale mówiłem o swojej dacie urodzenia Wg podanego linka sumujemy dotąd aż zostanie liczba jednocyfrowa, stąd jedenastka będzie dwójką... | ketyow, nie będzie: http://czary.pl/numerologia/oblicz_liczbe.php
Cytat | Wyjątkiem są liczby 11,22,33 i 44, które zwane są Liczbami Mistrzowskimi. Jeśli otrzymałaś wynik będący jedną z nich to powinnaś przeczytać opis dla ich sumy oraz dla Liczby Mistrzowskiej. |
Jedenastka - 23 Stycznia 2011, 14:19
feralny por. napisał/a | Szkoda czasu na takie bzdury. |
To jest bardzo częste podejście.
Różne strony można znaleźć w necie, można wierzyć, można się bawić, można twierdzić, że to strata czasu. Dla mnie stratą czasu jest na przykład sprzątanie i gotowanie.
Agi, jeśli dobrze pamiętam, urodziłaś się w znaku Skorpiona?
Jeśli mogę coś doradzić - nie ustawaj w oświecaniu szefów
Kai - 23 Stycznia 2011, 14:54
Jedenastka napisał/a | Dla mnie stratą czasu jest na przykład sprzątanie i gotowanie. | Jeszcze nie dowiedziałąś się widocznie, że gotowanie jest sztuką. Ja się świetnie bawię w kuchni z moimi przyprawami, przepisami i pomysłami, tylko czasem gotuję za dużo
Dla mnie rzeczywiście horoskopy, przepowiednie to strata czasu. Albo zabawa, jeśli ktoś ma ochotę. Ja nie mam. Czasem po całym dniu czytam horoskop na ten dzień i świetnie się bawię.
Godzilla - 23 Stycznia 2011, 15:01
Mnie kiedyś bawili tacy, co patrzyli na mój znak zodiaku, robili zamyśloną minę i powiadali: no proszę, to ty mściwa i pamiętliwa jesteś, żądna władzy i niewyżyta
Ileż na tym świecie jest ludzi, którzy mnie znają dogłębnie i od podszewki!
Za to czasami marzę sobie, że sprzątanie i gotowanie - w tej kolejności - przestanie być dla mnie stratą czasu, bo na tle pierwszego bywają różnice zdań. Zwłaszcza, że bałagan dodatkowo tworzą dwie pary drobnych rączek oraz kot, z którego futra robią się piękne kłaki na wszystkim.
Kai - 23 Stycznia 2011, 15:05
Godzilla, kochaj kota i jego kłaki, to pomaga
Balagan... nie pytaj, do rodziny dołączył właśnie statyw na mikrofon i niedługo do pokoju Młodego będę wchodzić na wciągu...
Jedenastka - 23 Stycznia 2011, 15:10
Kai napisał/a | Jeszcze nie dowiedziałąś się widocznie, że gotowanie jest sztuką. |
Nie zaprzeczę . Ten rodzaj sztuki jednak za mało mnie pociąga.
Kai napisał/a | Ja się świetnie bawię w kuchni z moimi przyprawami, przepisami i pomysłami, tylko czasem gotuję za dużo |
Wierzę.
Kai napisał/a | Czasem po całym dniu czytam horoskop na ten dzień i świetnie się bawię. |
Jeśli w necie lub w gazecie - to raczej nie są horoskopy.
Godzilla, znaków zodiaku właściwie nie ma. Każdy z nas ma Słońce (czyli najsilniejszą planetarną energię) w jednym z dwunastu znaków. Inne planety są najczęściej w innych znakach.
Oczywiście - jeśli w to wierzyć .
Martva - 23 Stycznia 2011, 15:12
Godzilla napisał/a |
Mnie kiedyś bawili tacy, co patrzyli na mój znak zodiaku, robili zamyśloną minę i powiadali: no proszę, to ty mściwa i pamiętliwa jesteś, żądna władzy i niewyżyta |
Tya, uśmiecham się promiennie i dodaję że jeszcze inteligentna i seksowna
Jedenastka - 23 Stycznia 2011, 15:14
Moim zdaniem Skorpiony to elita Zodiaku.
Podkreślam - moim zdaniem.
Kai - 23 Stycznia 2011, 16:22
Jedenastka, i słusznie, bo moim zdaniem to Byki Są jednocześnie brutalne i wyrafinowane
shenra - 23 Stycznia 2011, 17:21
A mnie jest wszystko jedno. Każdy jest inny i przecież o to chodzi. Ja lubię swój i nie zamieniłabym, ale pozostałe też mają swoje ciekawe strony.
Fidel-F2 - 23 Stycznia 2011, 19:24
feralny por. napisał/a | Szkoda czasu na takie bzdury. | +1 Kai napisał/a | Dla mnie rzeczywiście horoskopy, przepowiednie to strata czasu. | +1
Jedenastka napisał/a | . Każdy z nas ma Słońce (czyli najsilniejszą planetarną energię) w jednym z dwunastu znaków. Inne planety są najczęściej w innych znakach. | ale wiesz, że Słońce nie jest planetą?
ale wiesz, że Słońce w ciągu pozornej wędrówki po nieboskłonie znajduje się w 13 gwiadozbiorach?
ale wiesz, że Słońce jedynie przez stokilkadziesiąt dni w ciągu roku znajduje się w w znakach z przypisanymi im datami?
ale wiesz, ze w takim Skorpionie Słońce jest jedynie przez 7 dni w ciągu roku a w Pannie 44 dni?
shenra - 23 Stycznia 2011, 19:27
Fidel-F2,
Jedenastka - 23 Stycznia 2011, 19:27
Nie wszystko wiem, ale od czego mam Fidela-Strzelca?
Radziłeś założyć szkołę to myślę jak.
Nie dziel się wiedzą za darmo.
PS.
Lepiej, żebyś nie wiedział, co jeszcze wiem .
Agi - 23 Stycznia 2011, 19:30
Fidel-F2 napisał/a | ale wiesz, że Słońce nie jest planetą?
ale wiesz, że Słońce w ciągu pozornej wędrówki po nieboskłonie znajduje się w 13 gwiadozbiorach?
ale wiesz, że Słońce jedynie przez stokilkadziesiąt dni w ciągu roku znajduje się w w znakach z przypisanymi im datami?
ale wiesz, ze w takim Skorpionie Słońce jest jedynie przez 7 dni w ciągu roku a w Pannie 44 dni? |
ale wiesz, że Fidel-F2, jest numeryczną 11?
Jedenastka - 23 Stycznia 2011, 19:33
Agi napisał/a | Fidel-F2, jest numeryczną 11? |
Jest?
Nie sprawdzałam go w tym kierunku. Dziękuję, Agi .
edycja - specjalnie dla Fidela-11 :
Jeśli (Jedenastki) będą zbyt zadufane w sobie i zbyt pewne siebie, grozi im egoizm, ekscentryczność i nieustanne nerwowe napięcie.
|
|
|