Planeta małp - Co nas cieszy
Kai - 8 Kwietnia 2010, 10:47
Zamówiłam sobie foremkę do lodu w kształcie kota i kostki też są w kształcie kotków
Witchma - 8 Kwietnia 2010, 10:51
Kai, gdzie takie coś można zamówić?
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 11:16
Witchma, kota napełniasz wodą, następnie zamrażasz, a woda pod wpływem obniżenia temperatury zwiększa swą objętość, więc kot sam pęka i mamy śliczną kostkę lodu.
Kai - 8 Kwietnia 2010, 11:18
na serwisie mniammniam
http://www.mniammniam.com...kota_Lekue.html
Ketyow, a jak Ci przyłożę, no! dręczykocie jeden!
Witchma - 8 Kwietnia 2010, 11:35
Kai, padłam
ketyow, co powiesz na kostki-keytowki?
Kai - 8 Kwietnia 2010, 11:48
Boskie, nie?
Kostki ketyowki mogłyby być mało kształtne, chyba żeby je jakoś ozdobnie pokroić, czy cóś...
Jak zamówienie przyjdzie, to się pochwalę, bo sobie trochę fajnych rzeczy zamówiłam z przypraw. I chyba zacznę polować na inne "kocie" rzeczy do kuchni. Kolega ma cudne serwetki, ale dostaje z Niemiec.
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 11:52
Ja dręczykot? Jak kot współlokatorowi stłukł kilkudziesięcioletnią rodzinną wazę, to (współlokator) złapał go, zamknął w skrzyni na narzędzia, a potem zaczął w nią nawalać młotkiem - mina kota po wyjściu bezcenna
A mycie kota stosowane jest jako kara za mniejsze przewinienia
Kai - 8 Kwietnia 2010, 11:54
Obrzydliwiec.
Kot mu się odwdzięczy, założę się, że mu to zapamięta i nas... mu do butów ślubnych. A mnie wcale nie będzie żal, o!
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 11:58
Kot jest cwany, tylko że wszyscy na tym cierpią. Wymazuje łapska swoim kupskiem (choć nie dziwie mu się, jak jego pani najpierw jęczała o kotka a teraz kuwetę zmienia raz na 3 tygodnie), a następnie wyciera o wierzch górnej deski od klopa. Nie jest to miły widok, na dodatek nie ma komu tego wycierać, śmierdzi to i tak przez tę kuwetę. Ale to już temat na wątek przeciwny.
Agi - 8 Kwietnia 2010, 11:59
Zapraszam do wątku zwierzakowego
Kai - 8 Kwietnia 2010, 12:04
Miauuu, Agi, ale widziałaś, jakie cudne te foremki?
Kolejna radocha - jutro śpię dłużej, zarezerwowałam sobie czas na przegląd kapel rockowych, a tu przegląd zamknięty
Agi - 8 Kwietnia 2010, 12:08
Kai, foremki cudne, chociaż dobrze, że nie na ciasteczka, dziwnie bym się czuła odgryzając głowę kotu
Cieszy mnie, że po powrocie z urlopu nie zastałam w firmie żadnego kataklizmu.
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 12:08
Agi, idzie się przyzwyczaić.
Kai - 8 Kwietnia 2010, 12:11
Agi napisał/a | Kai, foremki cudne, chociaż dobrze, że nie na ciasteczka, dziwnie bym się czuła odgryzając głowę kotu |
Mam to samo i nigdy nie robię ciasteczek w kształcie zwierzaków a wszelkie figurki wielkanocne omijam szerokim łukiem, nie cierpię obgryzania króliczków i baranków.
Ale fajnie, że jest ten serwis, mają mnóstwo ciekawostek.
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 12:16
Kai, ale wrzucanie kota do wrzątku to już będzie okej?
Ja nie mam uprzedzeń, a jak byłem mały to barankowi najpierw nogi odgryzałem - co by nie uciekł
Kai - 8 Kwietnia 2010, 12:21
ketyow, Ciebie, Ciebie do wrzątku! Sadysta.
Ciesze się że jeszcze tylko 2,5 godziny.
Matrim - 8 Kwietnia 2010, 12:25
Wygrany przetarg Nareszcie, po siedmiu próbach, ósma w końcu udana. Jeszcze oficjalnego potwierdzenia nie ma, ale musiałem się ucieszyć, no musiałem po prostu
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 12:56
Cieszy mnie, że już prawie nie mam kaca. W każdym razie póki siedzę w miejscu to głowa nie boli i mogę normalnie jeść. No i fakt, że mam dobrych kumpli, nie mając grosza za darmo się wczoraj najadłem z grilla i jeszcze nawaliłem.
dalambert - 8 Kwietnia 2010, 12:57
Sandman mnie cieszy = patrz Jego wątek
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 13:02
dalambert, znaczy gdzie?
dalambert - 8 Kwietnia 2010, 13:03
Marcin Zdebskito jest ksywka Sandmana - Mistrzowie i Małgorzaty .
POLECAM
ps, to jednak JEST forum literackie
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 13:08
Ajj, widzisz, a jam szukał bloga
dalambert - 8 Kwietnia 2010, 13:08
ketyow, czytaj i raduj się
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 13:34
Castrol B3... ożeż kurna
Lynx - 8 Kwietnia 2010, 13:49
Ja mam jedno pytanie- czy wam się fotki w moim poprzednim poście wyświetliły?
shenra - 8 Kwietnia 2010, 13:50
Lynx, nie.
Kai - 8 Kwietnia 2010, 13:51
Nie widać że tam miały być fotki. Puste miejsca widzę.
Ale fotki sobie obejrzałam wrzucając adres do przeglądarki. Rozgarnięty maluszek, mój musiałby z głodu umierać, żeby się zmusić do zrobienia sobie kanapki Zresztą musiałabym pogotowie chyba wzywać.
Agi - 8 Kwietnia 2010, 13:54
Też nie widzę, ale myślałam, że to wina blokady na serwerze, którą mam w pracy.
Kai - 8 Kwietnia 2010, 13:58
Obrazek
próbuję na jednym z Twoich zdjęć i nie wiem, czemu Tobie nie wyszło, masz chyba taki sam kod.
yyy teraz to ja zgłupiałam - w adresie obrazka masz DWA slashe a nie wiem czemu powinny być TRZY Dodałam jeden i Twój się też wyświetla.
Obrazek
hrabek - 8 Kwietnia 2010, 14:11
W znaczniki należy wstawić nie link do strony z obrazkiem, tylko link bezpośrednio do obrazka z tej strony (wejść na stronę albumową z obrazkiem i kliknąć prawym klawiszem myszy. W normalnej przeglądarce będzie opcja w stylu: "kopiuj adres obrazka". I dopiero ten obrazek można wstawić w znacznik). Pozwoliłem sobie wyedytować posta Lynx celem poprawy.
|
|
|