To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 16 Grudnia 2008, 21:41

Linka jubilerska nie gra mi kolorem z piórkami i perełkami.
Bu.

A poza tym siedzę od niecałego miesiąca na innym forum. Forum ma 530 zarejestrowanych użyszkodników (w tym 180 bez żadnego posta), 3 adminów, 10 moderatorów i zostałam właśnie upomniana za skłonności spamerskie... w dziale Hyde Park. Ktoś założył temat o grze na instrumentach, został zjechany z góry na dół - a ja naprawdę nie rozumiem w czym temat 'gram na gitarze, a Wy na czymś umiecie?' jest gorszy od 'gram w Diablo, a wy w co?'. Wątek o Sapkowskim został podzielony na trzy inne, chociaż prościej chyba było zmienić jego temat. Modka w wątku powitalnym się dziwi dlaczego niektórzy piszą tylko 'cześć' i ich aktywność się kończy, a sugestię że może moderacja jest za ostra komentuje krwawą emotką.
Ja wiem że zapuściłam korzenie w najbardziej spamerskim forum fantastycznym jakie jest w polskiej sieci, ale chyba przeginają.
Co ja tam jeszcze robię? :shock:

Adashi - 16 Grudnia 2008, 21:54

Za to mają fajny dział - wiesz o czym - :roll: Nie mam pojęcia dlaczego mi się podoba, ale jest fajny :lol:
dareko - 16 Grudnia 2008, 22:06

Martva, to ja sie chyba tam zarejestruje :twisted:
Martva - 16 Grudnia 2008, 22:08

Na pewno się ucieszą :)
Tylko wiesz, pamiętaj żeby w wątku 'Nasze zdjęcia' nie komentować cudzych zdjęć, tylko wklejać swoje :)

dalambert - 16 Grudnia 2008, 22:11

Martva napisał/a
Ja wiem że zapuściłam korzenie w najbardziej spamerskim forum fantastycznym jakie jest w polskiej sieci
Jakim spamerskim , toż to Forum pełne wieloznacznosci,bogatych tresci, postaci jakże uduchowionych, zdolnych i Twórczych , ze o tzw. "kreatywności" jednostek i grup całych nie wspomnę :P
Martva, jesteś poprostu z DOBREJ SZKOŁY 8)

Gwynhwar - 16 Grudnia 2008, 22:14

Martva napisał/a
Forum ma 530 zarejestrowanych użyszkodników

Forum Sweet Brokacik ma 2216, prawie dwa razy tyle co nasze o.o

Martva - 16 Grudnia 2008, 22:21

Gwynhwar napisał/a
Forum Sweet Brokacik

Nie chce wiedzieć co to jest. Nie wrzucę tego w Googla... nie wrzucę?
Podałam cyferki żeby uświadomić proporcje.

A w ogóle kobieta mojego życia przywiozła mi zaproszenie na ślub. Nie mam co na siebie włożyć, a na pytanie o listę prezentów odpowiedziała że jeśli chodzi o znajomych, to najlepszym prezentem dla niej będzie jeśli się zjawią. I co ja mam teraz zrobić? :roll:

Fidel-F2 - 17 Grudnia 2008, 05:21

Martva napisał/a
A poza tym siedzę od niecałego miesiąca na innym forum. Forum ma 530 zarejestrowanych użyszkodników (w tym 180 bez żadnego posta), 3 adminów, 10 moderatorów i zostałam właśnie upomniana za skłonności spamerskie... w dziale Hyde Park. Ktoś założył temat o grze na instrumentach, został zjechany z góry na dół - a ja naprawdę nie rozumiem w czym temat 'gram na gitarze, a Wy na czymś umiecie?' jest gorszy od 'gram w Diablo, a wy w co?'. Wątek o Sapkowskim został podzielony na trzy inne, chociaż prościej chyba było zmienić jego temat. Modka w wątku powitalnym się dziwi dlaczego niektórzy piszą tylko 'cześć' i ich aktywność się kończy, a sugestię że może moderacja jest za ostra komentuje krwawą emotką.
Ja wiem że zapuściłam korzenie w najbardziej spamerskim forum fantastycznym jakie jest w polskiej sieci, ale chyba przeginają.
Co ja tam jeszcze robię?
może ja się do nich na moment zapiszę?
Adanedhel - 17 Grudnia 2008, 09:59

Zjawmy się tam małą grupką. Zostaną po nas tylko zgliszcza.
Martva - 17 Grudnia 2008, 10:16

Aaaaaargh. Poczułam zupełnie niechrześcijańskie uczucia ;)
W sumie narzekają na mało aktywnych uczestników (pozostałych wyzywając od spamerów). A jest dużo wątków politycznych, i w ogóle... ;)

Cholera, pogoda na jesienną chandrę - ciemno, zimno, chyba coś siąpi, brrrr.

Adanedhel - 17 Grudnia 2008, 10:23

Martva napisał/a
Aaaaaargh. Poczułam zupełnie niechrześcijańskie uczucia ;)

Wolę Mocy i te sprawy? ;P:
Martva napisał/a
W sumie narzekają na mało aktywnych uczestników (pozostałych wyzywając od spamerów). A jest dużo wątków politycznych, i w ogóle... ;)

Wiesz, moje hasło było takie ogólne. Bo po jednej naszej rozmowie na tematy polityczne/religijne z tamtego forum naprawdę by niewiele zostało, a większość z nas pewnie czerwone paski by zarobiła.
Słodko :D
Martva napisał/a
Cholera, pogoda na jesienną chandrę - ciemno, zimno, chyba coś siąpi, brrrr.

Znaczy DEPRESJA MODE = ON?
Chyba też zmienię w ustawieniach.

Kruk Siwy - 17 Grudnia 2008, 13:47

Szukałem tu, szukałem tam. Nie ma! Czy ktoś widział zaginionego? Chodzi oczywiście o maila do Martvej. Chcę Jej jak to się mówi po polsku zforwardować zdjątka od Musiała.
Agi - 17 Grudnia 2008, 14:03

Kruku Siwy, kliknij na "email" w jej poscie, wchodzi.
Kruk Siwy - 17 Grudnia 2008, 14:21

A mnie nie chciało... ale spróbuję jeszcze raz.
Martva - 17 Grudnia 2008, 15:18

Kruk Siwy, prawy przycisk myszy i 'kopiuj adres'. A w ogóle wydaje mi się że kiedyś do mnie pisałeś w sprawie robactwa jakiegoś :)
Lynx - 17 Grudnia 2008, 15:21

Martva, no to mnie czegoś nauczyłaś :)
Kruk Siwy - 17 Grudnia 2008, 15:33

Martva, chyba poszło...
dareko - 17 Grudnia 2008, 15:38

Fidel-F2 napisał/a
może ja się do nich na moment zapiszę?

ja sie zapisalem

Fidel-F2 - 17 Grudnia 2008, 15:43

a co to jest, bo nie w temacie jestem?
Adanedhel - 17 Grudnia 2008, 15:51

zaginiona-biblioteka.pl

Też jestem.

Martva - 17 Grudnia 2008, 17:40

Buuu, nikt się na mnie nie wyżywa na NFie :(
Adashi - 17 Grudnia 2008, 17:46

Ja mogę, jak tak bardzo chcesz :twisted:
Martva - 17 Grudnia 2008, 17:48

Ty się nie liczysz, poza tym to się mogłeś się wyżywać tutaj, bo tutaj wrzuciłam najpierw, i nie skorzystałeś z okazji ;P:
Adashi - 17 Grudnia 2008, 17:54

Martva napisał/a
Ty się nie liczysz

Dzięki tej.

Martva napisał/a
mogłeś się wyżywać tutaj, bo tutaj wrzuciłam najpierw, i nie skorzystałeś z okazji ;P:

Przecież mówiłem, że jak bardzo chcesz, normalnie wyżywanie się mnie nie bawi.

Krasnola - 17 Grudnia 2008, 17:58

ADHD, Martva - ja też chcę taki avatar, świetne są :D Jak to zrobić? :>
Adashi - 17 Grudnia 2008, 18:01

Krasnola, tutaj się wpisz :)
Martva - 17 Grudnia 2008, 18:16

Cytat
Dzięki tej.

A sorry, zrozumiałam że chcesz się wyżywać tam, a nie traktuję Cię jako nf-owicza ;)

Adashi - 17 Grudnia 2008, 18:20

Bo ja się tam udzielam sporadycznie :wink:
Martva - 17 Grudnia 2008, 18:22

No wiem, ale widzę że napisałam tak, że mogłeś się pogniewać, a nie zamierzałam :)
Adashi - 17 Grudnia 2008, 18:27

Nie gniewam się, spox :)

BTW zostałaś Valkarem :)

Partner forum