To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Statusy

Nivak - 26 Października 2006, 13:41

Potwierdzam, że tylko admini mają dostęp do rang użytkowników
Pako - 26 Października 2006, 15:31

Mi się na razie chyba nie powtarzały. ale nie pamiętam już :P
mawete - 26 Października 2006, 16:34

:mrgreen:
Agi - 26 Października 2006, 17:18

Nawet nie zauważyłam, kiedy zostaam Kapitanem Kirkiem :)
Ixolite - 26 Października 2006, 17:43

Pako - ty jesteś betatesterem statusów, to nie dziwota, że ciągle nowe dostajesz
Pako - 26 Października 2006, 17:56

Ta.. jak jakiś status nie wzbudza ogólnejeuforii radości, to NURS go przestawia na wcześniejsze miejsca ;) A ty potem masz przez to podwójne statusy :mrgreen:
Nexus - 26 Października 2006, 22:00

Ja tam się kingkongizuje po raz drugi... ale jakoś mnie to ne rusza.
"Size matters" :mrgreen:
mawete, coś mi się zdaje, że Twój status będzie permanentny :)

mawete - 27 Października 2006, 09:59

ano :mrgreen:
Agi - 28 Października 2006, 13:53

Pako widzę, że status dostałeś odpowiedni do ava. No... no Żona Astronauty to jest cóś :mrgreen:
Pako - 28 Października 2006, 13:54

O! Status! Fajnie ^_^
I chyba nawet ten film widziałem :)

Fidel-F2 - 28 Października 2006, 13:56

za darmo do jakjś gazety dodawali
Pako - 28 Października 2006, 13:57

Kiedyś w tv lecial i wtedy go widzialem chyba, o ile dobrze kojarzę. Zaraz obczaję co i jak :)
Anonymous - 28 Października 2006, 14:46

Johnny w nim grał. Pozwdychaj sobie, póki jesteś kobieta. :mrgreen:
Pako - 28 Października 2006, 19:42

Cholera... a gadajcie se co chcecie, ale ja Johnnego potrafię rozpoznać tylko w piratach :mrgreen: Ale że grał wiem, sprawdziłem. I tak, widziałem ten film i nawet mi się podobał :)
Cholera, muszę pooglądać Johnnego, żęby zbnaleźć wspólny temat do rozmów z Mirią i innymi osobnikami płci odmiennej ;)

Aga - 28 Października 2006, 20:07

Tylko w Piratach :shock: Przecież on jest charakterystyczny do bólu. No, ale jako świeżo upieczona kobieta, poguglaj, może coś z tego wyjdzie. :mrgreen:
Pako - 28 Października 2006, 20:10

E tam... ja się mu nigdy nie przylgądałem. Tylkow piratach jest Boski. A w reszcie? Jakoś tak mi umykał, dla mnie charaktyrystyczny nie jest.
Aga - 28 Października 2006, 20:14

A "Edward Nożycoręki"? A "Jeździec bez głowy"? A "Czekolada"? A "Marzyciel"? A "Charlie i fabryka czekolady"? A "Dziewiąte wrota"? Jeszcze bym tak mogła dłużej. To póki jesteś kobietą, napatrz się do woli :D
Anko - 30 Października 2006, 04:04

A ja mam po raz drugi Sandmana. I znowu myślę, że mnie jakiś fajny status omija - np. Narzeczona Frankensteina czy inne Zombie Lenina. :twisted:
Dabliu - 30 Października 2006, 08:41

Aga:
Cytat
A Edward Nożycoręki? A Jeździec bez głowy? A Czekolada? A Marzyciel? A Charlie i fabryka czekolady? A Dziewiąte wrota?

A "Las Vegas Parano"? A "Truposz"?

Fidel-F2 - 30 Października 2006, 13:25

a Don Juan DeMarco, Co gryzie Gilberta Grape'a, Arizona Dream, Desperado 2?
corpse bride - 1 Listopada 2006, 23:31

secret window, blow, from hell no i glos victora w corpse bride ;)
ale to chyba nie o tym watek...
przeczytałam ok 10 z 26 (czy 27) stron tego tematu i nadal nie mam jasności co do zasadniczych kwestii... tzn, ze tej jasności w ogole nie ma i statusow jest bardzo duzo i nie wiadomo, jaki po jakim nastepuje albo tez nie jest to liniowe? czy tez nie doczytalam i jest regula?
sorki, jesli to glupie pytania, ale przyszlam z innego forum, gdzie zmiana zaczyna sie od zlobka przez przedszkole i tak az do wyzszych szczebli edukacji... zaleznie od ilosci postow... wiec sie tu troche gubie...

gorat - 1 Listopada 2006, 23:35

Wyliczanki, wyliczanki... Żaby coś z tego wynikało dla wątku. Chociażby jako propozycje nowych statusów.
Tomcich - 2 Listopada 2006, 18:53

corpse bride - kiedyś próbowaliśmy ułożyć listę statusów, ale ktoś się wmieszał :evil: i teraz możesz ten sam status mieć kilka razy, a kilka fajnych statusów może Cię ominąć. Oto NURSowa teoria chaosu w praktyce. :evil:
gorat - 2 Listopada 2006, 20:09

A pomyśleć, że sam wcześniej bywałem na forach, gdzie lista wpisana była do regulaminu :evil:
Anko - 3 Listopada 2006, 15:18

gorat:
Cytat
A pomyśleć, że sam wcześniej bywałem na forach, gdzie lista wpisana była do regulaminu :evil:
Niegłupi pomysł. W sumie byłabym za.

EDIT: I tym to postem dorobiłam się nowego statusa. :mrgreen:
I dobrze. Fyyy-Hyyy. :twisted:

Ixolite - 3 Listopada 2006, 17:47

I ktoś by musiał dostać specjalną funkcję, żeby co godzina sprawdzać czy coś w statusach nie zostało namieszane, a jeśli tak, to wprowadzić niezbędne korekty.
Fidel-F2 - 8 Listopada 2006, 13:38

zostalem Małą Mi. A cóż to za stwór?
Pako może Ty wiesz? :D

hrabek - 8 Listopada 2006, 13:42

Muminkow nie ogladales?!?
Fidel-F2 - 8 Listopada 2006, 13:45

<emotka obrazująca walenie dłonią w czoło> i wszystko jasne

Thx count

Pako - 8 Listopada 2006, 15:09

Fidel... kurde... jak mogłeś niewiedzieć :D
Ale ja jestem Muminek.... no, robi nam sie mała Dolina Muminków ;)

Partner forum