To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''

Pako - 7 Kwietnia 2006, 23:31

Dzięki, że jestem ok :) A szpiegiem czy jestem? nie.. jakoś tak RPGowo od was pojechało, to jak projekt to co innego, jak nie podręcznik/świat jakiś? No co innego, bo ja nei wiem :)
Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:31

Pako,a jak już taki zawodowy szpieg z Ciebie,to napisz skąd jest Elam,bo wszyscy ciekawi.Jak blisko byłeś?No,blisko bardzo,dowiesz się wkrótce.Ale brawa za przenikliwość :bravo Kto się łapie na szczurka z grila?Dziś złapałem w tunelu Rawy,świerzutki!
elam - 7 Kwietnia 2006, 23:32

irlandia jest dalej!!
ja pisze z paryza.
a laptop nie moj. niestety, bo fajny hp. :( moj szef go mial, dwa lata temu padla mu karta dzwiekowa :) i nic, w koncu, jak mu padlo usb to dal go synkowi, lat 8, zeby sobie na nim gral.. no ale nie wiadomo, w co, bo nic na tym bidoku nie chodzilo. wingroza instalowana byla 5 lat temu... sformatowalam, przeinstalowalam i dziala. nawet synkowi wgralam "Narnie" po francusku, niech sie dziecko cieszy.
koncze tego offtopa :lol: :lol: , ale bo taka jestem zadowolona z siebie, ze ech.. :)
wypijam piwo z prundem, zagryzam korniszonem i czipsami musztardowymi - bialoruskie batoniki jedzcie sobie sami - i zdrowie, Yeri!

Pako - 7 Kwietnia 2006, 23:33

ŚwieRZutkiego nie chcę, ale jakby się jakiś świeŻy znalazł, to z chęcią :)
A o elam to każdy wie skąd jest. Tylko wy nowi jesteście, mogło wam umknąć.
Ale nie ma tak dobrze :)
http://ela-graf.eblog.pl/
Tutaj macie jej blog świeżutki :) tam znajdziecie :)

A co mnie dobija? Serce... ot, jakos tak... co poradzić..

Hauer - 7 Kwietnia 2006, 23:35

Zaraz, ze truc... co to? Chłopak na pieczarki jest uczulony ?? Kurcze nie wiedziałem :?
Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:36

Elam,Paryż też piękny,ale Krosno najpiękniejsze.Masz tu czipsy z żuka,nie trój się tym musztardowym świństwem,myślałem,że zakazali tego po pierwszej wojnie światowej!
Reszta długoszówwki,na zdrowie evrybady!

Pako - 7 Kwietnia 2006, 23:37

Na zdrowie!
Ale tu postujemy sobie, postujemy :)
A co wy tam porabiacie tak późną nocą poza postaowaniem?

elam - 7 Kwietnia 2006, 23:39

o, Pako, paskudo.. ja juz prawie zapomnialam o tym blogu.. :)
teraz przez ciebie bede musiala znowu cos na nim napisac...

Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:40

Hauer,ja znam te Twoje "pieczareczki",co je w piwnicy chodujesz.Masz szczęście,że jeszcze Cię nikt nie pokojarzył z serią zgonów w krośnińskim urzędzie miejskim!
Pako,kłopoty sercowe?No to skoro tak tu sobie pijemy pospołu,to napisz kim jest Twa luba i co się Wam tam nie układa.Skoro gardzisz szczurkiem zjem sam.

Pako - 7 Kwietnia 2006, 23:42

elam - cała przyjemność po mojej stronie :mrgreen:
Yeri - co do serca.. kurde... długo by pisać, a i tak wam sie słuchać nie chce.
Ale wypić można. A jak!
Na zdrowie, panowie
i panie ;)

Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:44

Napisz Pako,słuchać nam, się chce,a gdzie się wyżalisz jak nie przy kielichu?I pij,nie hamój kolejki! :D
Hauer - 7 Kwietnia 2006, 23:46

Ja moge przeczytac. Jeszcze nie opanowałem sztuki słuchania napisów. Moze po 1000 wpisie na forum mi się uda?
Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:46

Elam,zaraz,zaraz,czy Ty i słynna Ela Graf to jedna i ta sama osoba?
Pako - 7 Kwietnia 2006, 23:49

Heh... no dobra... to by było tak:
na początku zaznaczam: wiem, młody jestem i tym podobne, ale dla mnie to wazne jest i śmiać mi się tu ze mnie nie pozwalam. Ot, cierpię lekko i tyle. A i podzielić się z przyjaciółmi problemami można, nie?
No, to do sedna.
Był sobie maj, roku pamiętnego 2005. Piękny maj, zwłaszcza dwudziesty jego dzień. Żeby się nie wdawać w szczegóły, zacząłem oficjalnie chodzić z NIĄ. Od jakiegoś czasu ona miała sie ku mnie, a ja neizdecydowany byłem, ale w końcu podjąłem decyzję.
Był piękny miesiąć... potem były wakacje, nijak już nie takie piękne, bo ciągle dla mnie czasu nie miała.
A potem przyszedł wrzesieć i powiedziała papa.
No cóż, zdarza się.. pobolało, ponienawidziłem ją, potem polubiłem jako przyjaciółkę..

Nie zanudzam was?

Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:49

Hauer,a tak między kielichami,to jak załatwiłeś sobie awatara?
Hauer - 7 Kwietnia 2006, 23:50

Hm... i chyba nawet clannad lubi :)
Pako - 7 Kwietnia 2006, 23:50

Yeri - a jakże, elam nasza kochana, to TA SAMA Ela Graf, co tam pisze i pisze :)
elam - 7 Kwietnia 2006, 23:51

a niby z czego slynna????
Hauer - 7 Kwietnia 2006, 23:51

Yeri po około 25 wpisach pojawia sie ta opcja w profilu. Mozna sobie jakis obrazek wstawic, tylko do 10 kb musi byc :?
Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:51

Nie zanudzasz Pako.Coś mi się zdaje,że Ty ją nie jak przyjaciółkę lubisz.Następna kolejka za Was,niech się Wam ułoży!
Hauer - 7 Kwietnia 2006, 23:52

elam, no z tego słynnego blogu. Chyba startujesz w konkursie na bloga roku co ?
Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:52

Do 10kb? :( A wogóle to dlaczego przestałem być Gollumem?! :evil:
Hauer - 7 Kwietnia 2006, 23:54

Bo za duzo napisałes :D :bravo
Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:54

Z czego słynna?Z twórczości literackiej of kors!No więc ta Ela Graf czy inna?
Hauer - 7 Kwietnia 2006, 23:55

Yeri, zapiłes i nie masz opisu :shock:
Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:56

Za dużo napisałem bo mnie spiliście i mi się język,ekhm,klawiatura rozwiązała!A ja tak Golluma lubię...
Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:57

Hep!Dajcie mi jeszcze tego piwa ananasowego!
Hauer - 7 Kwietnia 2006, 23:58

Yeri, to popros moderatora to moze ci na stałe zmieni :)
Pako - 7 Kwietnia 2006, 23:59

Yeri - ta sama Ela... przejrzyj wątek dla Mistrzów i Małgorzat - tam ją znajdziesz, wypytasz i dowiesz się wszystkiego :)
A co do mnie.. racja.. nie jako przyjaciółkę ją lubię. Cłowiek już tak ma, że się przywiązał, powiedział te swoje "kocham cię" całkiem szczerze (na tyle szczerze, na ile 18 letni chłopak moze takie coś powiedziec). No i kurde byłoby dobrze, jakby powiedziała, nie nie kocham cię, zostaw mnie. Luz, jakoś dałbym radę. Nie ja pierwszy i nie ostatni.
Ale nie... ona ze mną flirtuje lekko. Tu na gg coś powie, tam coś prześle... daje mi nadzieję, a jak co, to potem się odcina od tego zaraz...
A ja głupi co? Ja głupi ciągle czekam... ciągle mam nadzieję..
Eh... głupie to.. ale ważne dla mnie jak cholera... No i boli ciągle, a może nawet teraz bardziej, niż zaraz potem, jak mnie zostawiła?

Yeri - 7 Kwietnia 2006, 23:59

Hauer,zapiłem bardziej niż myślałem!W profilu nie mogę znależć opcji podpis!A wogóle to co,ten podpis sam znika po jaklimś czasie?

Partner forum