Konwenty dawno minione - Kuchnia?! Jaćkon na gorąco raz!
mBiko - 2 Sierpnia 2011, 18:55
Nie wiedziałem, że kosy zaliczają się do ptaków brodzących.
Witchma - 2 Sierpnia 2011, 20:05
dalambert napisał/a | zdjęcie nr. 37 stanowczo proszę podpisać Smok trójgłowy - rozwojowy |
Mówisz, masz
mBiko napisał/a | Nie wiedziałem, że kosy zaliczają się do ptaków brodzących. |
A właśnie, nikt nie wspomniał, że ostatni Jaćkon upłynął pod znakiem ścieżek samopoznania. Ale, jak widać, i innych rzeczy można się było dowiedzieć
Poza tym, ilcattivo w swej jakże zacnej relacji zapomniał o najważniejszym punkcie programu - spotkaniu z Gruchą, który jest śliczny, miziasty i kochany ogólnie
dalambert - 2 Sierpnia 2011, 20:33
Witchma, I Foty Gruchy nie ma = STRASZNE
Witchma - 2 Sierpnia 2011, 20:35
dalambert, ja mam nawet trzy foty z Gruchą, ale na komórce
mBiko - 2 Sierpnia 2011, 20:46
Wrzucaj, wrzucaj.
ilcattivo13 - 2 Sierpnia 2011, 21:43
Witchma - kapitalne zdjęcia Ale Gruchy nie wrzucaj - kto chce poznać Gruchę, musi przyjechać do Suwałk. Howgh!
A tak poza tym, czy ktoś zrobił zdjęcie Wielkiego Suwalskiego Ptaka? Bo znowu shenra nie uwierzy...
Dźyngis Wum - 2 Sierpnia 2011, 21:52
Ołki dołki, wystawiam pierwszą cześć landszawcików do oglądu. Niestety, mam troszkę ograniczone możliwości czasowe, żeby ogarnąć wszystko na raz, tak więc sukcesywnie będę galeryjkę zapełniał, jak tylko zlapię wolną chwilę.
Agi - 2 Sierpnia 2011, 21:56
Piękne.
ilcattivo13 - 2 Sierpnia 2011, 21:57
Fajnie, Dźyngisie Czekam na resztę
Kasiek - 3 Sierpnia 2011, 04:12
Ja naprawdę serdecznie apeluję, żeby kolejny, zimowy Jaćkon był w okolicach bardziej "dojezdnych"... bo muszę na nim być
Witchma - 3 Sierpnia 2011, 07:01
ilcattivo13 napisał/a | Ale Gruchy nie wrzucaj - kto chce poznać Gruchę, musi przyjechać do Suwałk. |
Ewentualnie na Łośku można zobaczyć fotki, chyba że telefonu nie wezmę
Dźyngis, po prostu piękne
Kasiek, przecież masz bliżej niż my...
Dźyngis Wum - 3 Sierpnia 2011, 08:10
Agi, Witchma - Arigato
ilcattivo13 - zacząłem skladać panoramkę ze Stańczyków wczoraj i chyba się przeliczyłem , żaden soft nie che mi tego złożyc do kupy, chyba będę to musiał recznie zrobić. Ale warto się pomeczyć bo widoczki do których nas wywlokłeś - cudne !
Thx Ci za to Szeryfie - stokrotne !
nimfa bagienna - 3 Sierpnia 2011, 10:46
Piękne. A ze zdjęcia czwartego w kolejności (z ciemną chmurą) z przyjemnością zrobiłabym sobie tapetę. Uwielbiam takie klimaty.
shenra - 3 Sierpnia 2011, 10:58
ilcattivo13, pfff
Witchma superaśne foty, podpisy takowoż.
Witchma - 3 Sierpnia 2011, 11:17
ilcattivo13 napisał/a | czy ktoś zrobił zdjęcie Wielkiego Suwalskiego Ptaka? |
To się w aparacie nie mieści.
Aha! I pamiętajcie, że zdjęcia to zasługa Ronina, ja tylko dwa dni robiłam selekcję z tych pięciuset, które machnął...
shenra - 3 Sierpnia 2011, 11:21
Witchma napisał/a | ja tylko dwa dni robiłam selekcję z tych pięciuset, które machnął... |
Cytat | To się w aparacie nie mieści. | Muahahaha
ilcattivo13 - 3 Sierpnia 2011, 12:45
Kasiek - co niektórzy co roku dają radę z Suwałk na Falkon dojechać, więc i odwrotnie też się da
A poza tym, mam coraz większe wątpliwości przed organizowaniem Jaćkonu gdzieś na dalekim południu - ostatnio śnieg skończył się w Łomży, a nie wiadomo, czy następna zima będzie równie śnieżna jak ostatnia... A przeca co to by był za Jaćkon, gdyby nie było śniegu po pas...
Witchma - mówisz, że to Zbyt Wielki Suwalski Ptak?
shenra - polecam się na przyszłość
Dźyngisie - a jeszcze zostaje górka w Okuniowcu, skąd ładnie widać J. Dąbrówkę i kawałek Suwałk. I Jesionowa Berg nad Szelmentem (z widokiem na mega wypasiony radar).
shenra - 3 Sierpnia 2011, 12:50
ilcattivo13, no wiem, wiem. Normalnie aż się łza wzruszenia w oku kręci.
Witchma - 3 Sierpnia 2011, 13:00
ilcattivo13 napisał/a | co to by był za Jaćkon, gdyby nie było śniegu po pas...
|
Jaćkon-marzenie?
ilcattivo13 - 3 Sierpnia 2011, 14:15
Witchma napisał/a | ilcattivo13 napisał/a | co to by był za Jaćkon, gdyby nie było śniegu po pas...
|
Jaćkon-marzenie? |
chyba raczej Jaćkon-porażka
Kasiek - 3 Sierpnia 2011, 15:03
ilcattivo13 napisał/a | Kasiek - co niektórzy co roku dają radę z Suwałk na Falkon dojechać, więc i odwrotnie też się da |
Na pewno się da, ale nie mogę namówić kuli u nogi na to
Witchma napisał/a | Kasiek, przecież masz bliżej niż my... |
A Wy nie chcielibyście mieć bliżej?
ilcattivo13 napisał/a | A poza tym, mam coraz większe wątpliwości przed organizowaniem Jaćkonu gdzieś na dalekim południu |
Na Kasprowym na pewno będzie Był w lipcu, to i w grudniu będzie
Dalekiego południ ami nie trzeba, ale może gdzieś w ciut bardziej uniwersalnej lokalizacji?
ilcattivo13 - 3 Sierpnia 2011, 17:43
Kasiek napisał/a | Na pewno się da, ale nie mogę namówić kuli u nogi na to |
w głowę go, do bagażnika i jazda Tylko alkoholu nie wkładaj razem z nim, bo wypije
Kasiek napisał/a | Na Kasprowym na pewno będzie Był w lipcu, to i w grudniu będzie
Dalekiego południ ami nie trzeba, ale może gdzieś w ciut bardziej uniwersalnej lokalizacji? |
w bardziej uniwersalnej lokalizacji jest Skofa. Jaćkon to miała być taka impreza, która pokaże ciut inne klimaty, bardziej dzikie i w ogóle.
Odnośnie gór - jak już to nie raz wspominałem, moje zatoki "nie lubią" gór większych niż 500m n.p.m. Wyjazd w góry, np do Zakopanego, oznacza dla mnie ciągłe chorowanie i napychanie się p-bólami. A jak dodać jeszcze do tego przynajmniej 12 - 15 godzin zimowej podróży pociągami (w jedną stronę i to tylko przy założeniu, że nie będzie jakichś pekapowych przypałów), to niespecjalnie mi to pasuje do "bliżej" i do "uniwersalnej lokalizacji"
A już całkiem zapominasz o tym, że Jaćkon, to miała być impreza niezbyt kosztowna. Szczerze wątpię, czy dałoby się załatwić w górach na czas Sylwestra jakąś sensowną kwaterę z taką wyżerką, jaką mieliśmy w Błaskowiźnie, za ~70pln/dobę od osoby.
merula - 3 Sierpnia 2011, 20:26
no to teraz będę się wstydziła wrzucić nasze amatorszczyzny.
Witchma - 3 Sierpnia 2011, 20:49
merula, no już, nie kryguj się
merula - 3 Sierpnia 2011, 20:58
ja swoje i tak dopiero po powrocie, netbook może ich nie udźwignąć.
fealoce - 5 Sierpnia 2011, 13:44
O kurcze, jakie fajne zdjęcia!
Dźyngis Wum - 6 Sierpnia 2011, 21:35
Dodałem następną partię zdjęć.Tym razem klasztor w Wigrach. Miłego oglądania:)
feralny por. - 6 Sierpnia 2011, 21:40
Rewelacja.
baranek - 6 Sierpnia 2011, 21:42
wiem, że tam byłem, ale patrząc na te zdjęcia wątpię. one są ładniejsze niż rzeczywistość
fealoce - 6 Sierpnia 2011, 21:48
Świetne!
Zazdrość mnie zżera.
|
|
|