To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Ogólnie o sporcie

Chal-Chenet - 23 Stycznia 2011, 22:09

Jak nie masz jakiegoś słabego łącza, nie powinno być to problemem przy oglądaniu transmisji przez neta. Ja tak właśnie oglądam, sam również nie mam tv.
Fidel-F2 - 23 Stycznia 2011, 22:43

Chal-Chenet, :bravo :bravo :bravo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Agi, serka?

Agi - 23 Stycznia 2011, 22:52

Fidel-F2 dziękuję, o tej porze już nie jem.
Chal-Chenet - 23 Stycznia 2011, 23:57

Fidel-F2, są kolejne punkty, ale nie będę już kusił losu. 8)
Fidel-F2 - 24 Stycznia 2011, 00:02

daj na PW
Chal-Chenet - 24 Stycznia 2011, 00:04

Poszło.
merula - 24 Stycznia 2011, 00:05

to ja też poproszę
Chal-Chenet - 24 Stycznia 2011, 00:07

Służę, i kończymy offtop, nie? Bo nas zlinczują jeszcze. :twisted:
Fidel-F2 - 24 Stycznia 2011, 00:12

8. Do dnia dzisiejszego polscy skoczkowie zawsze tak lądowali na Wielkiej Krokwi. Trwa badanie czy dotychczasowe procedury były skuteczne i czy zostały zastosowane tym razem.
9. Tepes odradzał lądowanie w Zakopanem. Proponował wykonanie manewru na alternatywnej skoczni w Wiśle.
10. Całą winę za upadek ponosi kontroler wieży lotów, który nie poinformował Małysza o odchyleniu od toru lądowania
11) Niektórzy komentatorzy nie wykluczają bezpardonowego zamachu na lot Adama Małysza.
‎12) Przed Małyszem próbował lądować przedskoczek ale ze względu na mgłę odszedł na skocznię zapasową.
13) Po dramatycznych i niecenzuralnych wypowiedziach Hoffera i Tepesa można wnioskować, jak bardzo napięta atmosfera panowała na wieży.
14) Przed Małyszem wylądował szczęśliwie Żyła, jednak jak się później okazało podchodził do lądowania bez zgody wieży. Zostaną wyciągnięte wobec niego surowe konsekwencje
15) Fani Małysza zapowiedzieli postawienie krzyża w miejscu katastrofy.
16) Adam Małysz w chwili upadku miał 33 lata i wylatanych 5384 godzin.

Chal-Chenet - 24 Stycznia 2011, 00:13

On się kulom nie kłania.
Agi - 24 Stycznia 2011, 07:01

Fidel-F2, widzę, że testujesz moją cierpliwość.
Nie dostaniesz ostrzeżenia, skoro Chal-Chenet, go nie dostał.
Zamieszczony przez Ciebie tekst jest głupi i tyle.

Chal-Chenet - 24 Stycznia 2011, 07:41

Radwańska awansowała do 1/4 Australian Open, gdzie zmierzy się prawdopodobnie z Kim Clijsters.
http://sport.onet.pl/teni...,wiadomosc.html

Nitj'sefni - 24 Stycznia 2011, 09:29

Chal-Chenet napisał/a
Radwańska awansowała do 1/4 Australian Open, gdzie zmierzy się prawdopodobnie z Kim Clijsters.

Czyli najprawdopodobniej odpadnie, ale i tak zaszła dalej niż się spodziewałem.
Wielkie brawa natomiast dla Kamila Stocha, bo w ten weekend skakał świetnie i ta wygrana mu się należała. Oby nie była tylko jednorazowym wyskokiem i w kolejnych zawodach pierwsza piątka/dziesiątka będzie normą. Szkoda jednak Adama, ale z tego co podają media nie jest tak źle. Oby jak najszybciej wrócił i wciąż był w wysokiej formie.
A piłkarze? Cóż, zawiedli mnie. Można przegrać ze Szwecją, czy Danią, ale nie w takim stylu. Przez cały turniej grają słabo i takie są tego skutki.

dalambert - 24 Stycznia 2011, 09:33

Agi napisał/a
Nie dostaniesz ostrzeżenia, skoro Chal-Chenet, go nie dostał.

Fakt, w dodatku jest próbą zaśmiecenia watku fobiami i "humorem" obu Panów . Macie dla siebie "Cisze wyborcza" i tam szalejcie do woli - tu nam łaskawie dajcie spokój.

Fidel-F2 - 24 Stycznia 2011, 10:23

Agi napisał/a
Agi, jak ja Cię lubię :P :bravo

dalambert, każda okazja dobra coby się pośmiać z durniów

Agi - 24 Stycznia 2011, 10:39

Fidel-F2 napisał/a
Agi, jak ja Cię lubię :P :bravo

Z wzajemnością :P

Chal-Chenet - 24 Stycznia 2011, 12:20

dalambert, aśtam fobiami, nie lubię ani jednych, ani drugich. ;)
Ale to chyba nie na temat, więc już nie będę.

Jotha - 24 Stycznia 2011, 12:27

Ale rozpuszczeni kibice... nasi "zRęczni" sa w ósemce najlepszych na świecie (a jeszcze mają szansę na szóstkę) a co poniektórzy narzekają... a przy liczbie uprawiających u nas tą dyscyplinę to wielki sukces :)
Nitj'sefni - 24 Stycznia 2011, 14:31

Jotha napisał/a
Ale rozpuszczeni kibice... nasi zRęczni sa w ósemce najlepszych na świecie (a jeszcze mają szansę na szóstkę) a co poniektórzy narzekają... a przy liczbie uprawiających u nas tą dyscyplinę to wielki sukces :)

Tak, tylko jeżeli na Mistrzostwa jedzie się z zamiarem wywalczenia medalu, to każdy inny rezultat jest porażką. Oczywiście to tylko moje odczucie.

Jotha - 24 Stycznia 2011, 14:40

To raczej oczywiste, na mistrzostwa jedzie się je wygrać, przynajmniej w przypadku tuzina zespołów, i prócz jednego wszyscy wracają jako przegrani. Ja tez odczuwam drobny dyskomfort z powodu rozbieżności między oczekiwaniami (jedziemy po złoto... !) a wynikiem. Ale jednak znalezienie się w czołówce światowej to sukces, i to trzeba podkreślać.
Żeby to tak kiedyś nożni... :)

mBiko - 24 Stycznia 2011, 23:09

Wczoraj, po pierwszym skoku Stocha miałem nadzieję ujrzeć dwóch Polaków na podium, ale niestety tym razem się nie udało. Mam wrażenie, że wysoka pozycja w konkursie sobotnim mocno go podbudowała psychicznie, oby tak dalej. Chyba nikt z nas nie miałby nic przeciwko temu, żeby obaj z Małyszem podzielili się tytułami na nadchodzących mistrzostwach.
Nitj'sefni - 28 Stycznia 2011, 20:54

Jotha, nadal uważasz, że występ naszych piłkarzy ręcznych na Mistrzostwach Świata jest sukcesem? Moim zdaniem, to była totalna katastrofa i nie chodzi mi tylko o miejsce, ale przede wszystkim o grę. Bez wątpienia muszą teraz zostać wyciągnięte konsekwencje. Trenera póki co bym nie ruszał, ale paru zawodnikom należy się przerwa, bo na tym turnieju byli cieniami samych siebie.
Agi - 29 Stycznia 2011, 17:01

Polska drużyna zajmuje II miejsce po pierwszej serii skoków w Willingen!
Tak wysoko drużynowo jeszcze nie byliśmy. :bravo

merula - 29 Stycznia 2011, 17:17

Agi, poczekajmy do końca...
jewgienij - 29 Stycznia 2011, 17:23

Kobiety nadają ton w religijnych, kobiety wrzucają njusy w sporcie :shock: Gdzie te chłopy?
Agi - 29 Stycznia 2011, 17:45

Przed ostatnią grupą skoczków Polska nadal na drugim miejscu, jeśli Małysz nie zawiedzie, będzie pięknie! :D

Edyta: jednak trzecie miejsce, ale i tak jest dobrze! :bravo

merula - 29 Stycznia 2011, 17:55

no i skończyliśmy na trzecim. chłopcy mnie dziś zdziwili. :bravo
Nitj'sefni - 29 Stycznia 2011, 19:06

Taki wynik, a ja akurat dzisiaj nie mogłem obejrzeć zawodów. :( Przynajmniej miałem miłą niespodziankę po powrocie do domu. Brawa dla polskiej drużyny. :bravo :bravo :bravo
merula - 30 Stycznia 2011, 01:26

brawo dla naszej dwójki saneczkarskiej, brąz na Mistrzostwach świata cieszy :D
Jotha - 31 Stycznia 2011, 10:53

Nitj'sefni napisał/a
Jotha, nadal uważasz, że występ naszych piłkarzy ręcznych na Mistrzostwach Świata jest sukcesem?

Tak, znalezienie się w ósemce JEST sukcesem! I oczywiście, coś zawiodło, to nie ulega wątpliwości, bo w porównaniu do poprzednich mistrzostw naszym nie szło. Szczególnie dużo było stosunkowo prostych błędów typu niedokładne podanie. Ale je bym się tak z wyrzucaniem zawodników z kadry nie spieszył, no i trenera nie ruszał, bo ani zawodników, ani trenerów światowej klasy w nadmiarze nie mamy.

Partner forum