To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Adanedhel - 1 Sierpnia 2007, 16:19

rysiull, ależ nie krępuj się. Bij czym się da :D
A tak przy okazji, witaj Bogusławie.r.

Kilroy - 1 Sierpnia 2007, 18:56

HELL(ooo) wszystkim :D . Widzę że część ekipy z OUTPOSTu już tu jest. Nawet Squonk jest :P .

Nie tylko ja z Lubawy? Siema, Adanedhel!

Adanedhel - 1 Sierpnia 2007, 18:58

Witaj Kilroy, baw się u nas dobrze :)
Ja nie z Lubawy, status taki jegomość, niejaki gorat, mi zafundował i właśnie spamuję jak szalony, żeby się go pozbyć :wink:

agnieszka_ask - 1 Sierpnia 2007, 19:00

Adanedhel, nie wkręcaj gollumów, tylko spójrz pod nika ;P:

Witaj Kilroy, Lubawczyku

Kilroy - 1 Sierpnia 2007, 19:00

A szkoda. Widać już się pozbyłeś tego statusu :D
Adanedhel - 1 Sierpnia 2007, 19:01

agnieszka_ask napisał/a
Adanedhel, nie wkręcaj gollumów, tylko spójrz pod nika ;P:

No! To właśnie dospamowałem do nowego statusu :D Mogę zasnąć z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku 8)

mBiko - 1 Sierpnia 2007, 20:50

Cześć Kilroy, nadal nie chce mi się bić.
rysiull - 1 Sierpnia 2007, 21:25

witaj Kilroy, radosnego spamowania rzekłam , bić nie będę ! ;P:
Adashi - 1 Sierpnia 2007, 21:25

Kilroy, witaj, na początek przyjacielskie klepnięcie w plery :)
Gwynhwar - 2 Sierpnia 2007, 08:35

Kilroy, mru... Czuję słodki zapach broni...

Chyba mimo wszystko Cię nie zjem o.o

Pagan - 3 Sierpnia 2007, 16:59

...dzień dobry...? <sie_wstyda_majestatu> Ja tu nowy jestem i się chciałem przywitać. Więc: witam wszystkich! :)
Martva - 3 Sierpnia 2007, 17:12

Witam :)
mBiko - 3 Sierpnia 2007, 17:34

No jak Pagan to na stos go. Gorrrąco witamy.
piotres19 - 3 Sierpnia 2007, 18:31

Siema Pagan
skąd przybywasz?

Pagan - 3 Sierpnia 2007, 19:04

Przybywam z dalekiego wschodu... Polski :) Krasnystaw to takie 20-tysięczne miasto, o którym mówią raz w roku, we wrześniu, w Teleekspresie. Dzieje się tak z powodu Chmielaków, weekendowego festiwalu piwa. Aha, miasto słynie również z tego, że wg statystyk jest najniebezpieczniejszym z małych miast w Polsce. Jakoś tego nie odczuwamy, co jest kolejnym potwierdzeniem powiedzonka, że "są trzy rodzaje kłamstw... zwykłe, wierutne i statystyki" :)
Adashi - 4 Sierpnia 2007, 11:09

Pagan, witaj, na dzień dobry przyjacielskie klepnięci w plery a potem rzucamy kolegę w sam środek fabuły jakiejś pagan fantasy :wink: :mrgreen:
piotres19 - 4 Sierpnia 2007, 12:04

oo... festiwal piwa
chyba wpadne
kiedy to dokładnie jest?

Pagan - 4 Sierpnia 2007, 12:31

Na początku września, w tym roku 7,8 i 9, czyli pierwszy pełny weekend. Jest całkiem sympatycznie (do pewnej godziny...), centrum jest wyłączone z ruchu, miło tak iść środkiem ulicy z browarem w ręku i mijać beztrosko komisariat :)
A tutaj wstępny program imprez:
http://www.chmielaki.pl/
Zapraszam, bo, jak to mówią za wodą wielką i niewielką też, the more the merrier! :)

Adanedhel - 4 Sierpnia 2007, 16:04

Witaj Pagan :) Widzę, że u Ciebie jakieś pogańskie praktyki są na porządku dziennym ;) Nic, tylko się przyłączyć :mrgreen:
agnieszka_ask - 4 Sierpnia 2007, 16:29

Witaj Pagan, :D , miłego na forum ;)
Fearfol - 6 Sierpnia 2007, 19:01

Z ciekawości przeglądałem ostatnio listę użytkowników i zdziwiło mnie że dla wielu pierwszy post był zarazem ostatnim( jak do tej pory), ja bym się nie zapisywał gdybym nie interesował mnie tematy tutaj poruszane. Najpierw przyglądałem się forum przez jakiś tydzień aż postanowiłem się zapisać.
salo - 7 Sierpnia 2007, 07:44

Całe szczęście że nie jesteś w komisji weryfikującej członkostwo na Forum. :D
hrabek - 7 Sierpnia 2007, 08:44

Moze za mocno ich tluczecie w tym watku i sie boja wiecej pisac? :)
salo - 7 Sierpnia 2007, 09:07

Może tu też widać ile ludzi wyjechało z Polski ( wyjechali do roboty i nie mają czasu pisać )
Fearfol - 7 Sierpnia 2007, 11:05

Albo dominuje trend: "wow forum fantastyczne, super zapiszę się lubię science-fiction fantasy i horror (jako gatunek nie czasopismo) ale kiedy podniecenie z powodu logowania opadnie, pojawia się cośtakiego: eee po ile te tematy mają stron, zanim ja to wszystko przeczytam. itd....
ciemnalitera - 7 Sierpnia 2007, 11:12

Witam wszystkich jako nowy na tym forum
Dryfuje co prawda coraz dalej od fantastyki jako takiej( moze poza komiksem) ale mam nadzieje ze nie skoncze na trzech postach na tym forum
Pozdrawiam 8)

Fearfol - 7 Sierpnia 2007, 11:16

Bo inaczej pogryzę, dotkliwie pogryzę, ja i nasza pomorska wataha. Interesuje cię komiks ? Ligę niezwykłych dżentelmenów polecam.

spamuj ile wlezie bo gollumy nie mają łatwego życia sprawdź w Powieści w odcinkach.

agnieszka_ask - 7 Sierpnia 2007, 11:24

witaj ciemnalitera, miłego na forum :wink:
salo - 7 Sierpnia 2007, 11:34

Witaj ciemnalitera, ta spamuj spamuj .....
mBiko - 7 Sierpnia 2007, 15:25

Witaj ciemnalitera, w ramach nagrody za rozwiązanie zagadki bił nie będę. Tym razem :twisted: .

Partner forum