To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Szorty

B.A.Urbański - 5 Grudnia 2011, 21:00

Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam takie skojarzenia ;)
To może nawet dwa napiszę. Jeśli czasu wystarczy...

shenra - 5 Grudnia 2011, 21:03

Do odważnych świat należy. :wink:
Agi - 5 Grudnia 2011, 21:04

B.A.Urbański napisał/a
B.A.Urbański, powiem Ci, że Twoje skojarzenia poszły w dobrym kierunku :mrgreen: Cały czas się zastanawiam, co z tym zrobicie, bo bankowo jako, że to mój temat, to wsiem się kojarzy :mrgreen: :mrgreen:
A ja, tak konwencjonalnie... :oops:
dziko - 5 Grudnia 2011, 21:08

baranek napisał/a
Nie rozumiem tematu :(

Trzy edycje temu Mateusz Zieliński też twierdził, że nie rozumie tematu, po czym napisał szorta i wygrał. Zatem idziesz dobrą drogą, baranku :lol:

shenra - 5 Grudnia 2011, 21:10

Agi napisał/a
A ja, tak konwencjonalnie...
Dobra, dobra, ja wiem, że to "oficjalna" wersja tylko była :mrgreen:
lakeholmen - 6 Grudnia 2011, 10:46

Agi napisał/a
B.A.Urbański napisał/a
B.A.Urbański, powiem Ci, że Twoje skojarzenia poszły w dobrym kierunku :mrgreen: Cały czas się zastanawiam, co z tym zrobicie, bo bankowo jako, że to mój temat, to wsiem się kojarzy :mrgreen: :mrgreen:
A ja, tak konwencjonalnie... :oops:

A ja chciałem zapytać: dlaczego skojarzenia miałyby mieć dobry albo niedobry kierunek?
Nawet jeśli komuś się wszystko z baseballem kojarzy, nie znaczy od razu, że jest psychicznie chory. Chyba.

Jak dla mnie zarówno skojarzenie z wielorybem, bananem, obrzezaniem, a nawet z .. ( no może nie będę przesadzał) jest równoprawne. No i jeszcze są parówki z keczupem, vaginy dentaty no i rozpasane pielęgniarki z Matki Polki, z długimi paznokciami. Dzizas, skojarzenia to skojarzenia.

Agi - 6 Grudnia 2011, 10:50

lakeholmen, żartowałam. Widzę, że bez zielonej emotki ani rusz. :mrgreen:
lakeholmen - 6 Grudnia 2011, 11:19

Agi napisał/a
lakeholmen, żartowałam. Widzę, że bez zielonej emotki ani rusz. :mrgreen:

Za dużo zacytowałem, powinienem był samą Shenrę, bo to do jej "poprawności skojarzeń" się odniosłem ;)

Przemo - 6 Grudnia 2011, 11:27

O mamuniu, ja chyba nie podałam tym razem, od której strony ugryźć taki temat?
dalambert - 6 Grudnia 2011, 11:51

A Chomiki to się jada ze skórką, czy bez :?:
shenra - 6 Grudnia 2011, 11:59

lakeholmen napisał/a
Za dużo zacytowałem, powinienem był samą Shenrę, bo to do jej poprawności skojarzeń się odniosłem
Jakiej poprawności? :shock:
Agi - 6 Grudnia 2011, 12:03

shenra, no właśnie takiej w cudzysłowie. :mrgreen:
shenra - 6 Grudnia 2011, 12:24

Ojtam, ojtam. :mrgreen: Ale to nie jest warunek konieczny :mrgreen:
Kruger - 6 Grudnia 2011, 13:38

lakeholmen napisał/a

Jak dla mnie zarówno skojarzenie z wielorybem, bananem, obrzezaniem, a nawet z .. ( no może nie będę przesadzał) jest równoprawne. No i jeszcze są parówki z keczupem, vaginy dentaty no i rozpasane pielęgniarki z Matki Polki, z długimi paznokciami. Dzizas, skojarzenia to skojarzenia.

Dzięki, lakeholmen, za ciekawe skojarzenie :) Moze coś z tego bedzie?

furious_wizard - 7 Grudnia 2011, 00:10

Podoba mi się ten temat. Chyba się zmuszę i napiszę. Tylko trzeba mnie zdopingować!
shenra - 7 Grudnia 2011, 00:45

furious_wizard, możesz się poczuć zdopingowany. :mrgreen: A jak nie to, strzeż się chomików u swych drzwi, bo bankowo pozostawią Cię bez skórki :twisted: :mrgreen:
shenra - 7 Grudnia 2011, 12:08

No i co żuczki, wy moje... gdzie som szorciki smaczne? Bo chomikowa skrzynka głodna siem robi, a to nic dobrego nie wróży. ;P:
Matrim - 7 Grudnia 2011, 12:15

Zerknąłem sobie jeszcze raz na temat. Potem na skojarzenia lakeholmena i sobie myślę, że to może być pierwsza edycja "18+"... Się nawyprawiało ;)
lakeholmen - 7 Grudnia 2011, 12:22

Matrim napisał/a
Zerknąłem sobie jeszcze raz na temat. Potem na skojarzenia lakeholmena i sobie myślę, że to może być pierwsza edycja 18+... Się nawyprawiało ;)

Moje skojarzenia?? Co ma wieloryb albo banan do 18++? Albo obrzezanie? TO się robi 1-, póki nie boli. Rozpasane pielęgniarki z Matki Polki po prostu mają długie paznokcie i zakażają noworodki.

Jakie 18+?

To znaczy, w sumie wieloryby mają wielkie... Wszystko. Ale to nie znaczy, ze od razu są 18+.

Matrim - 7 Grudnia 2011, 12:25

lakeholmen, no ale weź wieloryba z wielkim... bananem między fiszbinami, obrzezywanego (jest takie słowo?) przez długopazurzaste rozpasane siostry niejednokrotnie przełożone z Matki Polki i już się robi, no, gęsto :)
lakeholmen - 7 Grudnia 2011, 12:27

Matrim napisał/a
lakeholmen, no ale weź wieloryba z wielkim... bananem między fiszbinami, obrzezywanego (jest takie słowo?) przez długopazurzaste rozpasane siostry niejednokrotnie przełożone z Matki Polki i już się robi, no, gęsto :)

Tak, gęsto między fiszbinami. Poza tym, jak się komu wielorbym z fiszbinem skojarzy, to już w ogóle się gorsety zaczynają, gorseciarki i (o raju!) gorseciarze!

Przychodzi krowa do gorseciarza...

Martva - 7 Grudnia 2011, 12:27

Matrim napisał/a
niejednokrotnie przełożone

Przez kolano?
<autoagresja>

lakeholmen - 7 Grudnia 2011, 12:35

Matrim napisał/a

- Siostro, tasak proszę...

[ obieraczkę do warzyw? do wielorybów? temperówkę?! ]

Edit:

siostra maluśkiewiczowa i wieloryb...

- myślałam, że to [na pewno nie wyspa w każdym razie]

shenra - 7 Grudnia 2011, 12:38

lakeholmen napisał/a
Przychodzi krowa do gorseciarza...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cytat
Przez kolano?
<autoagresja>
:mrgreen: :mrgreen:

Matrim, skoro do edycji trzeba będzie dodać znaczek 18+ to jakoś to przeżyjemy. Ciekawi mnie czy tak naprawdę szortopisarze mają na tyle odwagi, żeby rozwinąć te skojarzenia. :twisted:

merula - 7 Grudnia 2011, 12:38

pewnie mają, tylko zostawią na dysku :wink:
lakeholmen - 7 Grudnia 2011, 12:40

merula napisał/a

Nie prowokuj, merula.... ;P:

shenra - 7 Grudnia 2011, 12:40

No, zobaczymy. Na razie mam jednego odważnego szorta, który nie bał się wskoczyć do mojej skrzynki i straaaaaasznie mu tam nudno samemu ;P:
Martva - 7 Grudnia 2011, 12:43

merula napisał/a

Albo wyślą do 'Wampa', jeden znany pisarz wspominał że nieźle płacą ;P:

shenra - 7 Grudnia 2011, 12:44

Najpierw to niech wysyłają do mła. :mrgreen:
lakeholmen - 7 Grudnia 2011, 12:46

Martva napisał/a
merula napisał/a

Albo wyślą do 'Wampa', jeden znany pisarz wspominał że nieźle płacą ;P:

A co to 'Wamp'? Jak nieźle? Tylko znanym pisarzom płacą?

Partner forum