Spodenki - Szorty
B.A.Urbański - 5 Grudnia 2011, 21:00
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam takie skojarzenia
To może nawet dwa napiszę. Jeśli czasu wystarczy...
shenra - 5 Grudnia 2011, 21:03
Do odważnych świat należy.
Agi - 5 Grudnia 2011, 21:04
B.A.Urbański napisał/a | B.A.Urbański, powiem Ci, że Twoje skojarzenia poszły w dobrym kierunku Cały czas się zastanawiam, co z tym zrobicie, bo bankowo jako, że to mój temat, to wsiem się kojarzy | A ja, tak konwencjonalnie...
dziko - 5 Grudnia 2011, 21:08
baranek napisał/a | Nie rozumiem tematu |
Trzy edycje temu Mateusz Zieliński też twierdził, że nie rozumie tematu, po czym napisał szorta i wygrał. Zatem idziesz dobrą drogą, baranku
shenra - 5 Grudnia 2011, 21:10
Agi napisał/a | A ja, tak konwencjonalnie... | Dobra, dobra, ja wiem, że to "oficjalna" wersja tylko była
lakeholmen - 6 Grudnia 2011, 10:46
Agi napisał/a | B.A.Urbański napisał/a | B.A.Urbański, powiem Ci, że Twoje skojarzenia poszły w dobrym kierunku Cały czas się zastanawiam, co z tym zrobicie, bo bankowo jako, że to mój temat, to wsiem się kojarzy | A ja, tak konwencjonalnie... |
A ja chciałem zapytać: dlaczego skojarzenia miałyby mieć dobry albo niedobry kierunek?
Nawet jeśli komuś się wszystko z baseballem kojarzy, nie znaczy od razu, że jest psychicznie chory. Chyba.
Jak dla mnie zarówno skojarzenie z wielorybem, bananem, obrzezaniem, a nawet z .. ( no może nie będę przesadzał) jest równoprawne. No i jeszcze są parówki z keczupem, vaginy dentaty no i rozpasane pielęgniarki z Matki Polki, z długimi paznokciami. Dzizas, skojarzenia to skojarzenia.
Agi - 6 Grudnia 2011, 10:50
lakeholmen, żartowałam. Widzę, że bez zielonej emotki ani rusz.
lakeholmen - 6 Grudnia 2011, 11:19
Agi napisał/a | lakeholmen, żartowałam. Widzę, że bez zielonej emotki ani rusz. |
Za dużo zacytowałem, powinienem był samą Shenrę, bo to do jej "poprawności skojarzeń" się odniosłem
Przemo - 6 Grudnia 2011, 11:27
O mamuniu, ja chyba nie podałam tym razem, od której strony ugryźć taki temat?
dalambert - 6 Grudnia 2011, 11:51
A Chomiki to się jada ze skórką, czy bez
shenra - 6 Grudnia 2011, 11:59
lakeholmen napisał/a | Za dużo zacytowałem, powinienem był samą Shenrę, bo to do jej poprawności skojarzeń się odniosłem | Jakiej poprawności?
Agi - 6 Grudnia 2011, 12:03
shenra, no właśnie takiej w cudzysłowie.
shenra - 6 Grudnia 2011, 12:24
Ojtam, ojtam. Ale to nie jest warunek konieczny
Kruger - 6 Grudnia 2011, 13:38
lakeholmen napisał/a |
Jak dla mnie zarówno skojarzenie z wielorybem, bananem, obrzezaniem, a nawet z .. ( no może nie będę przesadzał) jest równoprawne. No i jeszcze są parówki z keczupem, vaginy dentaty no i rozpasane pielęgniarki z Matki Polki, z długimi paznokciami. Dzizas, skojarzenia to skojarzenia. |
Dzięki, lakeholmen, za ciekawe skojarzenie Moze coś z tego bedzie?
furious_wizard - 7 Grudnia 2011, 00:10
Podoba mi się ten temat. Chyba się zmuszę i napiszę. Tylko trzeba mnie zdopingować!
shenra - 7 Grudnia 2011, 00:45
furious_wizard, możesz się poczuć zdopingowany. A jak nie to, strzeż się chomików u swych drzwi, bo bankowo pozostawią Cię bez skórki
shenra - 7 Grudnia 2011, 12:08
No i co żuczki, wy moje... gdzie som szorciki smaczne? Bo chomikowa skrzynka głodna siem robi, a to nic dobrego nie wróży.
Matrim - 7 Grudnia 2011, 12:15
Zerknąłem sobie jeszcze raz na temat. Potem na skojarzenia lakeholmena i sobie myślę, że to może być pierwsza edycja "18+"... Się nawyprawiało
lakeholmen - 7 Grudnia 2011, 12:22
Matrim napisał/a | Zerknąłem sobie jeszcze raz na temat. Potem na skojarzenia lakeholmena i sobie myślę, że to może być pierwsza edycja 18+... Się nawyprawiało |
Moje skojarzenia?? Co ma wieloryb albo banan do 18++? Albo obrzezanie? TO się robi 1-, póki nie boli. Rozpasane pielęgniarki z Matki Polki po prostu mają długie paznokcie i zakażają noworodki.
Jakie 18+?
To znaczy, w sumie wieloryby mają wielkie... Wszystko. Ale to nie znaczy, ze od razu są 18+.
Matrim - 7 Grudnia 2011, 12:25
lakeholmen, no ale weź wieloryba z wielkim... bananem między fiszbinami, obrzezywanego (jest takie słowo?) przez długopazurzaste rozpasane siostry niejednokrotnie przełożone z Matki Polki i już się robi, no, gęsto
lakeholmen - 7 Grudnia 2011, 12:27
Matrim napisał/a | lakeholmen, no ale weź wieloryba z wielkim... bananem między fiszbinami, obrzezywanego (jest takie słowo?) przez długopazurzaste rozpasane siostry niejednokrotnie przełożone z Matki Polki i już się robi, no, gęsto |
Tak, gęsto między fiszbinami. Poza tym, jak się komu wielorbym z fiszbinem skojarzy, to już w ogóle się gorsety zaczynają, gorseciarki i (o raju!) gorseciarze!
Przychodzi krowa do gorseciarza...
Martva - 7 Grudnia 2011, 12:27
Matrim napisał/a | niejednokrotnie przełożone |
Przez kolano?
<autoagresja>
lakeholmen - 7 Grudnia 2011, 12:35
Matrim napisał/a | lakeholmen, no ale weź wieloryba z wielkim... bananem między fiszbinami, obrzezywanego (jest takie słowo?) przez długopazurzaste rozpasane siostry niejednokrotnie przełożone z Matki Polki i już się robi, no, gęsto |
- Siostro, tasak proszę...
[ obieraczkę do warzyw? do wielorybów? temperówkę?! ]
Edit:
siostra maluśkiewiczowa i wieloryb...
- myślałam, że to [na pewno nie wyspa w każdym razie]
shenra - 7 Grudnia 2011, 12:38
lakeholmen napisał/a | Przychodzi krowa do gorseciarza... |
Cytat | Przez kolano?
<autoagresja> |
Matrim, skoro do edycji trzeba będzie dodać znaczek 18+ to jakoś to przeżyjemy. Ciekawi mnie czy tak naprawdę szortopisarze mają na tyle odwagi, żeby rozwinąć te skojarzenia.
merula - 7 Grudnia 2011, 12:38
pewnie mają, tylko zostawią na dysku
lakeholmen - 7 Grudnia 2011, 12:40
merula napisał/a | pewnie mają, tylko zostawią na dysku |
Nie prowokuj, merula....
shenra - 7 Grudnia 2011, 12:40
No, zobaczymy. Na razie mam jednego odważnego szorta, który nie bał się wskoczyć do mojej skrzynki i straaaaaasznie mu tam nudno samemu
Martva - 7 Grudnia 2011, 12:43
merula napisał/a | pewnie mają, tylko zostawią na dysku |
Albo wyślą do 'Wampa', jeden znany pisarz wspominał że nieźle płacą
shenra - 7 Grudnia 2011, 12:44
Najpierw to niech wysyłają do mła.
lakeholmen - 7 Grudnia 2011, 12:46
Martva napisał/a | merula napisał/a | pewnie mają, tylko zostawią na dysku |
Albo wyślą do 'Wampa', jeden znany pisarz wspominał że nieźle płacą |
A co to 'Wamp'? Jak nieźle? Tylko znanym pisarzom płacą?
|
|
|