To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

hrabek - 13 Października 2006, 14:11

No co ty, przeciez to z budzetu, nie moze byc duzo :(
Fearfol - 13 Października 2006, 14:34

hey , tfu ... hej
Nexus - 13 Października 2006, 15:20

elam,
Cytat
Nexus - co innego mialam na mysli :mrgreen: zapytaj Dunadana...

Wiem, dlatego taka była moja odpowiedź :) Nie przedkładam klocków nad inne rozrywki :mrgreen:

hjeniu - 13 Października 2006, 15:51

elam całkiem, całkiem - jeśli chodzi o operatorów to jest 250 zł na głowę (brutto), ale jak siedzisz w komisji to to jest właściwie ekstra kasa za wklepanie wyników do komputera. Zapytaj się czy nie potrzebują operatora u ciebie.
Lu - 13 Października 2006, 17:50

Dzieńdoberek 8)

Wczoraj miałam pierwszą integracyjną imprezkę z pracy - nie przewróciłam się na szczęście na parkiecie, choć mało brakowało, bo wcześniej zaszłam na spotkanie z fantastami. A wiecie jak fantaści pij... sorki, czytają :wink: A dzisiaj spotkanie "biznesowe" . Znajome zakupiły wódkę i zakąskę a ja z kolegą będziemy myśleć jak tu zrobić żeby nie musiały płacić podatków. Wiadomo, tylko w stanie upojenia człowiek moze myślec o takich okropieństwach jak podatki :) :P

Pako - 13 Października 2006, 17:57

bry -_-"
Iście, 13 w piątek... nie dość, zę rano wstać było trzeba, to jeszcze wykłądowca z Pdst Elektrotechniki stwierdził, że spóźni się godzinę. Kwadrans akademicki nie wchodzi w grę, bo potem mamy z nim ćwiczenia, a nieobecność na ćwiczeniach jest wielce niemile widziana, a dwie nieobecności to już wizyta u dziekana. To trzeba czekać. Bo oczywiście w dziekanacie info, żę wykłądowca spóźni się, ale z pewnością dojedzie na ćwiczenia i mamy na niego czekać.
Oczywista, wykłądowca zdążył. Godzinę po terminowym rozpoczęciu wykładu przybył, ale przybył. Cóż... postanowił zrobić zwykły wykład półtoragodzinny, jak w planie. A do tego jeszcze półtoragodzinne ćwiczenia. Zamiast ćwiczeń 45minutowych. Summa sumarum przeciągnął czas trwania zajeć o półtora godziny. Cool. Zamiast jechać autem z bratem tłukłem się busami. Cool. Do tego na koniec wziął mnie do tabliy, a ze ja prawie zasypiałem na zajęciach, to zrobiłem z siebie tylko głupka. Cool...
Nienawidzę piątków.

Fidel-F2 - 13 Października 2006, 18:12

Jak miło Cię widzieć Pako
Pako - 13 Października 2006, 18:29

Mi też miło. tutaj jest przyjemniej niż na wykąłdach z PE ;)
Pako - 13 Października 2006, 18:32

Mi też miło. tutaj jest przyjemniej niż na wykąłdach z PE ;)
Ixolite - 13 Października 2006, 18:34

Pako, nie gorączkuj, przyzwyczajaj się. Potem jest tylko lepiej :mrgreen:

Tzn. nie zawsze... Mamy bardzo ambitną, młoda nauczycielkę prowadzącą wykłady z prawa. Problem w tym, że to ostatni semestr, wszyscy się skupiają na pracy dyplomowej i wogóle, a ona chyba będzie chciała dokładnie nas przetestować na koniec :|

dzejes - 13 Października 2006, 18:41

Raby boskie Pako, studiujesz wszystkiego dwa tygodnie a już tak przeżywasz. :lol:
Pako - 13 Października 2006, 18:52

Nie przeżywam.. wkurzam się, jak przez kolesia muszę tracić 3 godziny z życia... Bo tyle mnie to kosztowało mniej więcej. A to są trzy godziny.. sporo czasu ;)
hjeniu - 13 Października 2006, 19:00

No parę ładnych piw można przez ten czas wypić :mrgreen: Pako, nie przejmuj się, po pierwszych juwenaliach (o ile przeżyjesz :wink: ) nabierzesz dystansu
Fidel-F2 - 13 Października 2006, 19:02

Pako przetrwaj pierwszy rok a potem to juz sama smietanka zostaje.
Pako - 13 Października 2006, 19:10

Obym przetrwał. Obym... Fizkyki w sumie mogę nie zdać, powtarzać za rok i jeszcze roku nie obleję, bo tylko za 4pkt jest fizyka ^^. Gorzej, że Nie zdam fizy i PE - to lecę ;) Cóz... dam radę ;)
Fidel-F2 - 13 Października 2006, 19:23

Dasz rade, głupi przecież nie jesteś. Chociaż kto Cię tam wie. :lol:
Pako - 13 Października 2006, 19:27

Podobno i nie jestem ;) Podobno... acz ja już tak mam, że bez narzekania żyć nie mogę. Muszę narzekać. Do tego zawsze mam trudności normalnie, a potem na spr czy egzaminach wszelakich z górki idzie. Stres poważny, egzaminowy, chyba mi służy ;) Jesem dobrej myśli w sumie ;)
Nattfiarill - 13 Października 2006, 21:26

Witam... Ech i znowu pokopany dzień :|
Agi - 13 Października 2006, 22:00

Hej! :) Mam chwilę przerwy w rejestracji kolejnych list kandydatów na radnych. Oj pchają się do władzy drzwiami i oknami :wink:
Godzilla - 13 Października 2006, 22:46

Tak sobie siedzę przy kompie, choć powinnam już spać. Choćby z czystego rozsądku. Nie zawsze można odespać zaległości.
Indy - 13 Października 2006, 23:14

Dobra, ja ide spać, może dzisiaj mi się uda.
Dobranoc.

mawete - 13 Października 2006, 23:16

dobranoc wszystkim
Nexus - 13 Października 2006, 23:19

I ja kieruję się w objęcia Morfeusza...
Dunadan - 13 Października 2006, 23:24

Elam
Cytat
Nexus - co innego mialam na mysli :mrgreen: zapytaj Dunadana...

eee...nie rozumiem...?

Agi - 13 Października 2006, 23:43

Wszyscy chętni do zagarnięcia władzy w naszym powiecie już się ujawnili :wink: mogę spadać do domciu :mrgreen: hjeniu jak tam u Ciebie :?:
hjeniu - 13 Października 2006, 23:48

Właśnie się pakuję. I idę spać :D
Agi - 13 Października 2006, 23:50

Spokojnej nocy :D
elam - 13 Października 2006, 23:51

branocka, kociaki
Selithira - 14 Października 2006, 00:16

Przywitać się dziś (wczoraj... :roll: ) zapomniałam, to się chociaż pożegnam :) Branoc :)
Gustaw G.Garuga - 14 Października 2006, 05:17

Dzień dobry :shock:

Partner forum