Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Krasnola - 30 Listopada 2008, 18:57
Ej ale chyba jest coś w tym, że zimą chęci spadają
Martva - 30 Listopada 2008, 19:01
Mnie zimą spadają chęci do wszystkiego, poza spaniem i jedzeniem
[wersja dla mawete:
Mnie zimą spadają chęci do wszystkiego, poza odpoczywaniem i jedzeniem ]
A w ogóle to boli mnie głowa i mam stresa, zupełnie nie wiem po co i na co, jeśli nic się nie dzieje
Ziuta - 30 Listopada 2008, 19:06
A przed kominkiem, na niedźwiedziej skórze
mistique - 30 Listopada 2008, 19:12
| Ziuta napisał/a | A przed kominkiem, na niedźwiedziej skórze |
Fuj, na zwłokach?
Martva - 30 Listopada 2008, 19:18
| Ziuta napisał/a | A przed kominkiem, na niedźwiedziej skórze |
Yyyy... chciałoby Ci się potem okruszki odkurzać? Wolę jeść przy stole, zdecydowanie.
| mistique napisał/a | | Fuj, na zwłokach? |
Ehhh, pomyśleć że gryzłam się w język żeby mnie nikt od fanatycznych wege nie wyzywał
mistique - 30 Listopada 2008, 19:24
| Martva napisał/a | Ehhh, pomyśleć że gryzłam się w język żeby mnie nikt od fanatycznych wege nie wyzywał |
Bo ja wiedziałam, że Ty się gryziesz i chciałam Cię wyręczyć. Ja tam mało fanatyczna jestem, ale tu mi się akurat estetycznie kłóciła zawsze ta skóra z czynnościami zwykle tam wykonywanymi.
Ziemniak - 30 Listopada 2008, 19:26
| mistique napisał/a | | ...z czynnościami zwykle tam wykonywanymi. |
Z chodzeniem?
mistique - 30 Listopada 2008, 19:27
| Ziemniak napisał/a | | Z chodzeniem? |
Widzę, że oglądamy innego rodzaju filmy.
Ziuta - 30 Listopada 2008, 19:39
| Martva napisał/a | | Ehhh, pomyśleć że gryzłam się w język żeby mnie nikt od fanatycznych wege nie wyzywał |
Ile bakłażanów dziś zarżnęłaś, faszystko?
Martva - 30 Listopada 2008, 19:53
| Ziuta napisał/a | Ile bakłażanów dziś zarżnęłaś, faszystko? |
Za dużo świństw czytam i mi się źle przeczytało
Zupełnie ani jednego, o, i sam jesteś faszysta, a ten miś miał mamę!
A teraz sobie pokwiczę: ja chcę taką sukieeeenkę...
mistique - 30 Listopada 2008, 19:57
| Martva napisał/a | Za dużo świństw czytam i mi się źle przeczytało |
Nie przejmuj się, mnie też.
xan4 - 30 Listopada 2008, 19:59
a to podobno faceci są zbereźni
Ziuta - 30 Listopada 2008, 20:00
| Martva napisał/a | | Za dużo świństw czytam i mi się źle przeczytało |
| Cytat | | Zupełnie ani jednego, o, i sam jesteś faszysta, a ten miś miał mamę! |
Tja... zapraszam kobietę na randkę do chatki w górach, częstuję winkiem, rzucam ją potem przed płonący kominek, na niedźwiedzią skórę, a ona, miast zrozumieć aluzję, grzebie w futrze i odkrywa metkę "100% polyester. Made in China"
Ten miś, to był import z Kantonu.
Martva - 30 Listopada 2008, 20:05
| mistique napisał/a | | Nie przejmuj się, mnie też. |
Od razu mi lepiej
A niedźwiedzia skóra przed kominkiem kojarzy mi się z takim kolegą, z którym dużo gadałam o tych sprawach w czasach licealnych, przy czym on z doświadczenia a ja wręcz przeciwnie. I zawsze mi mówił: nie martv się, czerwone wino, kominek, niedźwiedzia skóra, jakoś pójdzie
A'propos pójścia, to chyba udam sie na spacer. Strasznie mi się nie chce, co za pomysł chodzić na spacery jak jest zimno i ciemno
EDIT:
| xan4 napisał/a | a to podobno faceci są zbereźni |
Ba
| Ziuta napisał/a | grzebie w futrze i odkrywa metkę 100% polyester. Made in China
|
Widziałam ostatnio skórę z pluszowego tygrysa, świetna sprawa. Taką mogłabym rozważyć. Chociaż okruszki pewnie też by sie niewygodnie odkurzało
May - 30 Listopada 2008, 20:06
Martva, ale ta sukienka krotka jest. Tzn glupia dlugosc ma, tak do kolan chyba...
Martva - 30 Listopada 2008, 20:08
To by ją można było skrócić żeby była powyżej kolan, ale jest obłędnie piękna. I trochę pokojówkowa nawet. Tylko żeby leżała ładnie na górze, to chyba bym sobie musiała u krawcowej uszyć
Martva - 30 Listopada 2008, 21:36
Zabrałam ojcu kapelusz i chyba w nim będę chodzić, jest cieplejszy niż nauszniki
A w ogóle, to jestem na forum od dwóch lat Ależ ten czas leci...
ilcattivo13 - 30 Listopada 2008, 21:55
mogę dodać, że Twoja średnia to ponad 14 postów dziennie. To się nazywa spamowanie
Virgo C. - 30 Listopada 2008, 23:18
A weź pod uwagę, że czasem jej nie ma kilka dni na forum
Martva - 30 Listopada 2008, 23:28
Ona ( ) jest na forum zawsze. Przynajmniej duchem.
Virgo C. - 30 Listopada 2008, 23:52
Strach się bać
Kasiek - 1 Grudnia 2008, 09:27
http://www.intymnie.com/r...rod_id-2870.htm
Zobaczcie filmik. To boli...
Martva - 1 Grudnia 2008, 10:06
Chyba to widziałam. Pomysł jako taki jest dobry, wykonanie (i dopasowanie) pozostawia wiele do życzenia. Skąd im przyszło do głowy że staniki kupują faceci? A jeśli faceci są głównym targetem, to pani powinna dostać jeszcze rurę
merula - 1 Grudnia 2008, 10:52
jak tak patrze na ten filmik, to obawiam się, że miska D jest dla mocno płaskiej osoby. kiedyś już podobny produkt kupiłam w ciemno i leży nie wiadomo dla kogo.
a co do poziomu libido, to z tą zimą bywa różnie. jak się tak człowiek zakopie do łóżka, gdy zimno dookoła, to mu czasem różne kosmate myśli przychodzą do głowy.
dareko - 1 Grudnia 2008, 11:36
| Ziuta napisał/a | | Tja... zapraszam kobietę na randkę do chatki w górach, częstuję winkiem, rzucam ją potem przed płonący kominek, na niedźwiedzią skórę, a ona, miast zrozumieć aluzję, grzebie w futrze i odkrywa metkę 100% polyester. Made in China |
Jedna mala iskierka i doznania beda bezcenne.
gorbash - 1 Grudnia 2008, 11:50
| Ziuta napisał/a | | grzebie w futrze i odkrywa metkę 100% polyester. Made in China |
Być może warto zmienić producenta bielizny...? Jej lub Twojego.
Nie mogłem się powstrzymać.
Martva - 1 Grudnia 2008, 11:53
| merula napisał/a | | jak tak patrze na ten filmik, to obawiam się, że miska D jest dla mocno płaskiej osoby. |
A ja się zastanawiam czy ten filmik jest retuszowany, czy stanik ma aż taką ilość gąbki - rozmiarówka modelu jest żałosna, dziewczyna szczuplejsza i bardziej biuściasta ode mnie, czyli jakieś 65J/70G, w co oni ją ubrali? Bo na zdjęciach od przodu na dziewczynach o takiej figurze podejrzewam 80C, profilu nie pokazują bo byłby płaski, a tu jest inaczej...
| merula napisał/a | | jak się tak człowiek zakopie do łóżka, gdy zimno dookoła, to mu czasem różne kosmate myśli przychodzą do głowy. |
Do mnie przychodzi tylko kosmaty kot
corpse bride - 1 Grudnia 2008, 15:35
| Kasiek napisał/a | | Zobaczcie filmik. |
"kliknij aby pobrać wtyczkę". ale znam te filmiki, są złe.
Krasnola - 1 Grudnia 2008, 18:52
Cycki jej się trrzęsą jak galareta
A sukienka prześliczna, Martva, też taką chcę...
Martva - 1 Grudnia 2008, 22:28
| Krasnola napisał/a |
A sukienka prześliczna, Martva, też taką chcę... |
Powzdychajmy razem
Ciekawe czy to trudne do uszycia...
|
|
|