To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Gwynhwar - 12 Marca 2010, 19:05

Kupiłam dziś 5 fantastycznych sweterków (tylko jeden czarny!!!) za 15 zł o.o
Memento - 12 Marca 2010, 22:51

Kupiłem sobie adapter usb do kart M2. Komp uparcie nie łączy się z komem, więc bardzo przydatny gadżet. Do tego tani. Mała rzecz, a cieszy. :)
shenra - 12 Marca 2010, 23:57

Powiesiłam sobie nowe zasłony :D
baranek - 13 Marca 2010, 13:04

w Gdańsku jestem. wiatr od morza mnie smaga,ale i tak cieszy mnie fakt przyjazdu do tego zacnego miasta. i pizza z 'niedźwiadka'.
merula - 13 Marca 2010, 15:55

buuu.. ale ci zazdroszczę baranku. pozdrów Gdańsk ode mnie.

a mnie cieszy, że wreszcie rozlałam wino z gąsiorów, choć jeszcze trzeba nad nim trochę popracować zanim trafi do piwnicy oraz "doprawiłam" nastaw z piwowca i nalewka wreszcie dojrzewa. wisiało mi to już jak wyrzut sumienia.
hurra, odzyskałam metr kwadratowy salonu. :mrgreen:

mBiko - 13 Marca 2010, 21:47

Piwowiec, moja ulubiona roślina.

;P:

Agi - 13 Marca 2010, 22:33

Ma owoce w kształcie butelek? :wink:
merula - 13 Marca 2010, 22:33

się głupio czepiasz literek ;P:

pigwowiec miał być, ofcorpse

mBiko - 13 Marca 2010, 22:45

Agi, oczywiście, dodatkowo są one pełne napoju, od którego roślina przyjęła nazwę.

merula, zawsze czujny, zawsze na posterunku, jak na Wrzoda przystało. Może kiedyś zostanę za me wysiłki nagrodzony honorowym członkostwem w Loży Tetryków.

Kruk Siwy - 13 Marca 2010, 22:46

O matko. A już się ucieszyłem. Ja chcę piwowca! (Może lepiej nie mówić przy mBiko, weźmie i przywiezie).

Co do tetryków toś za młody. Jak będziemy powoływać Lożę Młodych Tetryków kto wie, może... ale musisz trochę popracować nad sobą. Za bardzo lubisz ludzi.

mBiko - 13 Marca 2010, 23:17

Pff, łaski bez, sam se założę Klub Wrzoda i będzie git.

A piwowca to se sam zmodyfikuj genetycznie.

Ozzborn - 13 Marca 2010, 23:19

O rajutku! dopiero teraz się dokopałem do tego tematu i odkryłem odwłosionego Chala. Na szczęście szok był mały, bo zawłosionego też widzialem tylko na zdjęciach. Nie mniej chciałem zdementować pogłoskę jakoby ścinanie włosów było fajne... tzn. może i jest pod warunkiem, że jest potem z czego je zapuścić z powrotem...

buuuu ja chce włoooosy! :cry:

(no i widzicie niby temat o zacieszaniu - a mnie zasmucił ;) )

Sandman - 13 Marca 2010, 23:46

Właśnie wróciłem z 2 dnia Debeściaka. Ponad 7 godzin wyśmienitej zabawy na przeglądzie kabaretów. Uśmiech mi chyba na stałe zostanie na kilka najbliższych dni.
Chal-Chenet - 14 Marca 2010, 01:28

Do remisu Wisły doszła porażka Legii. :bravo
shenra - 14 Marca 2010, 01:30

Cały Poznań tańczy? ;P:
baranek - 14 Marca 2010, 06:45

wizyta w 'akwaparku' i Glusiowe szaleństwo w basenie. i zjazd 'dziką rzeką' pierwszy raz w życiu [to oczywiście bez Glusia]. i nawet zjazd tą cholerną rurą, zakończony przetarciem kąpielówek [jak w jakiejś durnej komedii]. przemykanie pod ścianami do szatni nawet zabawne było. a zaraz śniadanie i jazda do zoo. dla prowincjusza to przygoda. może wreszcie żyrafę zobaczę 'na żywca'.
Chal-Chenet - 14 Marca 2010, 10:36

shenra napisał/a
Cały Poznań tańczy? ;P:

Nie, to będzie miało miejsce, jeśli wygramy dzisiaj z GKS. ;) Ale będzie ciężko...

merula - 14 Marca 2010, 11:32

baranek, to w Oliwskim zoo już mają żyrafę? pamiętam, jak była zbiórka pieniędzy na zakup.
terebka - 14 Marca 2010, 11:37

Chal-Chenet, a wystarczyły trzy kolejki, by uszczęśliwić Poznań, nie? W założeniu, że GKS popłynie ;)
Chal-Chenet - 14 Marca 2010, 11:55

Dokładnie. ;)
Z tym, że nauczony doświadczeniami poprzedniego sezonu, wiem, że liczy się to, by być na pierwszym miejscu po ostatniej kolejce, niekoniecznie trzeba prowadzić cały czas. :D

nureczka - 14 Marca 2010, 12:05

Nie będzie Windows pluł nam w twarz!
W końcu po długich i ciężkich walkach zmusiłam Windows do współpracy z moją ulubioną stroną!

baranek - 14 Marca 2010, 13:05

merula, mają cztery żyrafy. teraz zbierają na lwy.
Witchma - 14 Marca 2010, 13:22

Udało mi się skończyć coś, do czego nie mogłam się zabrać od dwóch miesięcy :)
mBiko - 15 Marca 2010, 21:00

Obok mnie stoi i szczerzy procesor nowy (znaczy z odzysku, ale dla mnie nowy) blaszak.
A najbardziej cieszy mnie ilość pieniędzy, jaką na niego wydałem.

Witchma - 17 Marca 2010, 20:29

Właśnie wymęczyłam tęczowe kolczyki :)
shenra - 17 Marca 2010, 20:30

Zakupiłam byłam sobie martvicze zadrutowane i jestem veeeeeeeeeeeery happy!
Martva - 17 Marca 2010, 23:09

shenra, cieszę się że Ty się cieszysz ^^
mBiko - 18 Marca 2010, 20:27

Bez większych problemów techniczno organizacyjnych przesiadłem się na nowego osiołka.
Fidel-F2 - 18 Marca 2010, 21:22

trzydzieści złoty opłaty więcej co prawda ale za to
- powiększona ilość kanałów TV
- internet 8 x szybszy niz dotychczas
- nie wiem jak sie to nazywa (router chyba) ale internet jest teraz bezprzewodowy i nie jestem uziemiony w jednym miejscu, kabelkom mówimy nie

joe_cool - 18 Marca 2010, 21:34

Kurs fotograficzny - wprawdzie okazało się, że wiele rzeczy już wiem (jestem jedyną osobą na kursie, która przeczytała instrukcję obsługi swojego aparatu :mrgreen: ), ale dowiedziałam się też wielu nowych ciekawych rzeczy. Dobrze zainwestowane pieniądze :)

Partner forum